Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
hehe ezt a képet én csináltam <#crazya><#hehe><#beka3>

All hail the double x!

oliwwer
Ha valaki tud segíteni, legyen szives tegye meg. A problémám az, hogy tesóm feltett egy Sony Ericcson programot, ami az asztalon egy olyan ikont hozott létre, amit nem lehet törölni. Van ennek valami módja, az uninstall-on kívül?
Köszi elõre is.
RATCUSTOM
jelenleg 😊
(gadget egérre elõjön)

Ability
Kezeli az NTFS partíciókat. Semmi gond nincs vele, az sem baj ha ugyan ott hagyod, nem számít. Csak az Ubit ne tedd NTFS-re mert lassabb lesz. Az a Windows alóli install (Wubi) az pont ezt csinálná, szóval ne úgy tedd fel, csak max akkor ha meg akarod nézni tesztelés céljából.

ui.: van Ubuntu topik, ott folytassuk. Többiektõl sry a sok off kommentért.
Ability
De maga a rendszer használata az nagyon egyszerû. Szinte minden önmûködõ, magától megcsinál mindent, egy kezdõ nagyon jól boldogul vele. Állítom, hogy ha valaki nem ismerné a Win-t sem, akkor egy jól belõtt linuxot könnyebben megszokna. Annak ellenére, hogy a linuxnak is nagyon sok kezdetleges része van. És vannak amik egyszerûen könnyebben használhatóan és hatékonyabban mûködnek. Szerintem nem lesz vele problémád. A lentebbi vélemény arra vonatkozott, hogy ha már nagyon el akarsz mélyülni benne. Mert ha veszed csak a Win asztalkészítést akkor itt is kismillió dockprogram van meg mindenféle segédeszköz. És linux alatt leginkább az alternatívák megtalálása a nehézkes egy kezdõnek. De pl. a testreszabás sokkal könnyebb. Szóval itt azon van a hangsúly, hogy kezdõként könnyen boldogulsz a rendszerrel, csak amikor valami mélyebb, berögzött Win-es dolgot akarsz elõszedni, akkor azért utána kell nézni. Maga a rendszer egyszerû és jól mûködik, a felfedezés az idõigényesebb.
Littlepig13
meg annyi kérdésem lenne még h van laptopom és arra lementettem a zenéket meg a filmeket meg hasonló dolgokat. de azon xp van át fugom tudni én azt varázsolni onnan az enyémre linuxra?

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Littlepig13
hát nem nagyon turkáltam ennyire mélyen még a dolgokban de szeretném megtanulni mert érdekelne a dolog nagyon is. szóval gondolom neten utána olvasva lehet azért tanulgatni ilyesmit ugye?

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Ability
Másrészrõl az egész rendszer teljesen önmûködõ és szinte mindent nagyon gyorsan és könnyen zajlik, nem kell hozzá sok ismeret. Amiket én mondok azok olyan dolgok, amik vagy annyira újak, hogy még nem publikálták õket "hivatalosan", vagy annyira apró fejlesztések amiket nem igazán támogatnak. De neked ezekre eleinte biztos nem lesz szükséged. Nekem mániám hogy kipróbálok minden program tesztelõi verzióját, aztán látom hogy rövid idõ alatt annyit fejlõdött és annyival jobb lett, hogy úgy is hagyom aztán legközelebb már vadászom az újabb bétát.

Röviden: Win-re is felraksz egy programot, örölsz neki, tetszik, jól mûködik. Használod egy kis ideig, és ha nem is kimondottan hiányolsz valamit, de elkezdesz kutatni utána, pluginok, egyéb felturbózások. Aztán az idõ múlásával felfedezed a lehetõségeket. Csak azt mondtam, hogy nekem olyan igényeim vannak rendszeres használat és megszokások miatt, hogy egy kezdõ azt így nem tudná összedobni, DE egy kezdõnek valószínûleg nincs is szüksége erre. Merthogy a dolog ott tér el a Win-tõl, hogy a nagyon nagyon kezdetleges tesztverziók nem rendelkeznek telepítõvel, nem csak pár katt és fent van, hanem a forrást kell forgatni ami amúgy egyszerû, de fokozatosan kell beleszokni ebbe. És ez is csak igény kérdése.
Ability
Alapszinten könnyû használni és kiismerni. Ha bele akarsz kezdeni valami komolyabba, akkor viszont mély ismeret is kellhet. Az hogy felrakj egy dock programot, kicseréld a tálcát, az ablakokat, ikonokat, egérkurzort az semmiség. Onnan indul a dolog, hogy az Canonical repó nem mindig naprakész. Szóval pl. én jó sok programot kézzel forgattam. Meg pl. itt van az a dolog, hogy az összes MSN kliens puritán és nem éppen szép. Viszont simán be lehet tenni Adiumos témákat is. Ezek azok, amiket szépen koppint mindenki a Mirandával és társaival. De pl. ahhoz, hogy egy Pidgin IM klienst felturbózz ahhoz azért kell ismerettség. Például én pont ma tököltem ezekkel, tettem be Adium-os témákat, tettem be Youtube plugint, ami ha kapsz egy YT videó linket akkor magától beteszi az ablakba a lejátszót és rögtön nézheted ott. Sok lehetõség van, sokkal több mint más platformon, csak ezek elérése nem feltétlen felhasználóbarát. Legalábbis kezdõk részére, mert amúgy nem bonyolult.
sevra
tessék és köszi 😊

RATCUSTOM
nagyon szép 😊
Iconpack-ot kaphatok?
Elõre is köszönöm! 😊

Hiperwolf
Ubuntu nagyon felhasználóbarát, szal ismeret nem kell hozzá csak egy kis logika és türelem. Én már rég óta ismerem, most is használom és nincs vele problémám.<#kacsint>

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

Littlepig13
heyho
filozgatom rajta h a jó öreg windowsról át térjek Linuxra még hozzá Ubuntu 9.10 ra. Mennyire nehéz kezelni a linuxot vagyis mennyi idõ alatt szabható testre mennyi gyakorlottság kell hozzá?

mflex

What about the forests?

TVelvet
WP-t kérhetnék? csodaszép😛
morcosqtya
"különben is a párom már a tökeimet morzsolgatta, hogy ennyit kibaxtam rá, pedig ha tudná, hogy mind a duplája volt."
<#eljen><#eplus2>
Sorstárs...
Üdv a klubban...
Nálunk detto ugyanez van... (csak nehogy benézzen az SG-re..)<#ravasz1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

mflex
😄, 1 éve a pénzt nem érdekelve vettem bele minden szart, most már megbántam, különben is a párom már a tökeimet morzsolgatta, hogy ennyit kibaxtam rá, pedig ha tudná, hogy mind a duplája volt.

Azóta nem költök rá, és nem is akarok már. 😊

What about the forests?

Köszi!
morcosqtya
elnézést, nem akartam fórumot rongálni, nem tudtam hogy így fogja berakni azt a hosszú sort.
Sorry!!

morcosqtya
Rainmeternél a time skin editjével mit kell átírnom ebben hogy ne 0-12-es órát használjon hanem 0-24-et??: Nyilván a formatban kell átírnom, de nem találom a Format=%#I:%M %p -ben hogy mi lenne az???
szerintem ez nem is változtatható... :-((((

10-Foot HUD (White) - Created by Stephen R Gibson.
Update=1000

Measure=Time
Format=%#I:%M %p

Measure=Time
Format=%d

Measure=Time
Format=%B
Substitute="January":"JANUARY","February":"FEBRUARY","March":"MARCH","April":"APRIL","May":"MAY","June":"JUNE","July":"JULY","August":"AUGUST","September":"SEPTEMBER","October":"OCTOBER","November":"NOVEMBER","December":"DECEMBER"

Measure=Time
Format=%A
Substitute="Monday":"MONDAY","Tuesday":"TUESDAY","Wednesday":"WEDNESDAY","Thursday":"THURSDAY","Friday":"FRIDAY","Saturday":"SATURDAY","Sunday":"SUNDAY"

FontColor=255, 255, 255, 220
FontFace=Raavi
-------------------------------------METERS--------------------------------------------

MeasureName=MeasureTime
Meter=STRING
X=0
Y=13
FontColor=#FontColor#
FontSize=78
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1

MeasureName=MeasureDate
Meter=STRING
X=15
Y=110
FontColor=#FontColor#
FontSize=56
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1

MeasureName=MeasureMonth
Meter=STRING
X=120
Y=117
FontColor=#FontColor#
FontSize=32
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1

MeasureName=MeasureDay
Meter=STRING
X=123
Y=156
FontColor=#FontColor#
FontSize=20
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1

morcosqtya
thx!

Ability
Persze, pháráncholj. 😊
tommygear
egyszerû de nagyszerû

csokalaci
nem. CSAK oda kell 😄

http://facebook.com/musicleander

morcosqtya
f*szom, be kell másolni a mydocumentsbe is... AAAAarrrgh.. facepalm

morcosqtya
nem megy. 😞
ez nekem mélyvíz.
nem csinál semmit, hiába másolom be a mappába a cuccost, nem jelenik meg a configoknál...

csokalaci
vagy nem egészen értem a kérdést :S

csokalaci
ez az óra az iPhone clock\Fixed Resolution\ ban van

morcosqtya
ezt az órát digitális formájában hogy kell elõhozni? <#nemtudom>

morcosqtya
köszönjük! ez engem is érdekelt. Lehet hogy lecserélem a samurize-t, mert vannak vele gondjaim.
Thx mégegyszer! <#eljen>

csokalaci
hopsz az utsó sor véletlenül egybe van 😞

csokalaci
#39785 :
DreamScene
WP

#39788 :
Ez Rainmeter ahogy az utánad szóló kommentelõ is mondja 😊

Ebben vannak a tv mûsorok
Ez a bazi nagy fekete csíkRainmeter (Az eredeti 😄)

Az szerintem rainmeter lesz és a neten megtalálod. 😊

Szia,

Az általad linkelt képen a felsõ harmadot elfoglaló "gadget?" -nek mi a neve, és hol található meg?
Esetleg kellenek hozzá +kiegek, hogy így nézzen ki? Gondolok itt a TV mûsorra és a médialejátszóra.

Köszönöm megtisztelõ válaszod,

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

CheeBee9
Apple Mac Pro rules... ha már lúd, legyen kövér <#vigyor>

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!

CheeBee9
Meliae nagyon adja <#eljen> énis imádom

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!

szucsy89
link a wphez?
WP-t kérhetek?
morcosqtya
szép, hangulatos <#eljen>

Ability
csokalaci
Mostani:

A háttér DreamScene

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

precision
hát ja, néha a nasa szokta kölcsönkérni a gépedet, amikor náluk vmi problematika van 😄

Bazinga!

mflex
Ha mûködne a keresõ, akkor könnyen rá találhatnál a mac pro gépemre, és hogy milyen kütyük vannak benne.

Szóval, igen ez egy mac osx. 😊

De itt egy kép, egy osx fórumba, ahova írni szoktam, ott alapból kint az aláírásom, bár annyi változás van, hogy LEO 10.6.2 van fent.

What about the forests?

Shodan
honnan tudod? <#whatever>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

csokalaci
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

morcosqtya
FAIL...
:-)
rocketdocknak tünt...

Piloss
ez egy Mac

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

eZo
ez nem rocketdock 😉

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

morcosqtya
fúúbazze.. rocketdock nem szarozik... :-))))