Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Köszi elõre is.
ui.: van Ubuntu topik, ott folytassuk. Többiektõl sry a sok off kommentért.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Röviden: Win-re is felraksz egy programot, örölsz neki, tetszik, jól mûködik. Használod egy kis ideig, és ha nem is kimondottan hiányolsz valamit, de elkezdesz kutatni utána, pluginok, egyéb felturbózások. Aztán az idõ múlásával felfedezed a lehetõségeket. Csak azt mondtam, hogy nekem olyan igényeim vannak rendszeres használat és megszokások miatt, hogy egy kezdõ azt így nem tudná összedobni, DE egy kezdõnek valószínûleg nincs is szüksége erre. Merthogy a dolog ott tér el a Win-tõl, hogy a nagyon nagyon kezdetleges tesztverziók nem rendelkeznek telepítõvel, nem csak pár katt és fent van, hanem a forrást kell forgatni ami amúgy egyszerû, de fokozatosan kell beleszokni ebbe. És ez is csak igény kérdése.
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
filozgatom rajta h a jó öreg windowsról át térjek Linuxra még hozzá Ubuntu 9.10 ra. Mennyire nehéz kezelni a linuxot vagyis mennyi idõ alatt szabható testre mennyi gyakorlottság kell hozzá?
What about the forests?
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Sorstárs...
Üdv a klubban...
Nálunk detto ugyanez van... (csak nehogy benézzen az SG-re..)<#ravasz1>#ravasz1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Azóta nem költök rá, és nem is akarok már. 😊
What about the forests?
Sorry!!
szerintem ez nem is változtatható... :-((((
10-Foot HUD (White) - Created by Stephen R Gibson.
Update=1000
Measure=Time
Format=%#I:%M %p
Measure=Time
Format=%d
Measure=Time
Format=%B
Substitute="January":"JANUARY","February":"FEBRUARY","March":"MARCH","April":"APRIL","May":"MAY","June":"JUNE","July":"JULY","August":"AUGUST","September":"SEPTEMBER","October":"OCTOBER","November":"NOVEMBER","December":"DECEMBER"
Measure=Time
Format=%A
Substitute="Monday":"MONDAY","Tuesday":"TUESDAY","Wednesday":"WEDNESDAY","Thursday":"THURSDAY","Friday":"FRIDAY","Saturday":"SATURDAY","Sunday":"SUNDAY"
FontColor=255, 255, 255, 220
FontFace=Raavi
-------------------------------------METERS--------------------------------------------
MeasureName=MeasureTime
Meter=STRING
X=0
Y=13
FontColor=#FontColor#
FontSize=78
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1
MeasureName=MeasureDate
Meter=STRING
X=15
Y=110
FontColor=#FontColor#
FontSize=56
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1
MeasureName=MeasureMonth
Meter=STRING
X=120
Y=117
FontColor=#FontColor#
FontSize=32
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1
MeasureName=MeasureDay
Meter=STRING
X=123
Y=156
FontColor=#FontColor#
FontSize=20
FontFace=#FontFace#
StringAlign=LEFT
StringStyle=Bold
AntiAlias=1
ez nekem mélyvíz.
nem csinál semmit, hiába másolom be a mappába a cuccost, nem jelenik meg a configoknál...
Thx mégegyszer! <#eljen>#eljen>
DreamScene
WP
#39788 :
Ez Rainmeter ahogy az utánad szóló kommentelõ is mondja 😊
Ebben vannak a tv mûsorok
Ez a bazi nagy fekete csíkRainmeter (Az eredeti 😄)
http://facebook.com/musicleander
Az általad linkelt képen a felsõ harmadot elfoglaló "gadget?" -nek mi a neve, és hol található meg?
Esetleg kellenek hozzá +kiegek, hogy így nézzen ki? Gondolok itt a TV mûsorra és a médialejátszóra.
Köszönöm megtisztelõ válaszod,
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Bazinga!
Szóval, igen ez egy mac osx. 😊
De itt egy kép, egy osx fórumba, ahova írni szoktam, ott alapból kint az aláírásom, bár annyi változás van, hogy LEO 10.6.2 van fent.
What about the forests?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
:-)
rocketdocknak tünt...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]