45528
-
#89 HySnapDX regkey:
Name ODDITY DOMINATION
Key: KDAA-PBAO-VMEB-XCGQ-MXBE-LXUQ
Nr of Single User Copies: 3
Temporarary License: OFF -
Tomcat #88 séfbácsi: elég radikális változás történt az asztalodon! LOL! :) -
Tomcat #87 Jah, Sonique rulez! Amúgy RamIdle nagyon is kell! 128MB RAM bepuszikása meg se kottyan a köcsög winsuxxnak! Nincs bekapcsolva hajlamos elszálni netezés alatt, mikor megy egy rakat cucc! Ha be van kapcsolva sose. Pedig megy ám Sonique, 2-3-4 IE, Seti@Home, stb... -
Fabesz #86 Kössz a címet rögtön odanézek.
A kopasz krapekról csak annyit, hogy én szeretem a Star Treket és ő a legpoénosabb benne. -
Fabesz #85 Majd pont egy semmitmondó háttérrel fogom kiaknázni a gépem lassúságait. -
#84 nemlatom -
Zozo76 #77 Ilyen nalam amikor AKCIO van :)
-
Zozo76 #76 img src= -
ez van
-
#74 most öszinten 256 esetleg 128 mega mellet nem mindegy az a 1-2 megas hatterkep? aki ilyen miatt aggodik az megerdemli... -
#73 Hehh a felső kommandós sokkal jobb....jah látom te is Sonique -t használsz! töltsd le hozzáa a rabbit hole-t meg a crossfaddert!!kurva jok!!amugy a ram idle is nagy okosság!!ram felszabadító ami helyet foglal a rambol... -
Nores #72 Ja egyébként nálam a net csak azóta nem fagy ki, hogy RAM Idle nevű programocskát használom, ami őrködik a memória felett (pedig nincs belőle kevés: 192 MB). -
Nores #71 Íme az enyém. Ha nem vagyok lusta, akkor az a két ikon sor most csak egy lenne :) De nem zavar, ezért még hozzá sem nyúltam, csak az installnál mondom a progiknak, hogy ne tegyenek linket az asztalra.
-
Tomcat #70 Csövi Coine!
Hosszú, de majd holnap bekapcsolom az MSN -t! remélem leszel holnap! de most megyek, mert holnap korán kell kelnem :( -
#69 Csá Tomcat ! veled mi volt ? vizsgaidőszak ? :-))
-
Tomcat #68 Na ideje hátteret váltanom nekem is, de nemtudok dönteni 2 változat közűl! :) Mindkettő marha jó!
-
Tomcat #67 Jó a design! :)
Viszont a képekkel gond van. Nem jeleníti meg őket a böngésző. Ráklikleke, akkor se jönnek be. helyükön vannak? -
Tomcat #65 Jó a háttéred Fabesz! Mingyá másabb, mint az a kopasz faszi! :D
Hüm, átlátszóság eszi a teljesítményt. Szvsz Winsuxx elég falánk magában is, nem kell tovább csökkenteni a szabad memória mennyiségét... -
#64 Fabesz! nem tudod alapban átlátszóvá tenni a hátteret. Habár ha jól rémlik az XP már végre így működik. De van egy csomó program ami képes erre. pl. DesktopX, WindowBlinds .. és még egy csomó) -
#62 milyen géped van?
tudtad hogy az ilyen okos hátterektől lassul a géped? he? -
Fabesz #61 Kössz Lajos!
Mos így néz ki.Ez most mingyárt jobb.
-
#60 hmmm....
jobbgomp properties/beallitasok a hater kepnel kattany, appearance/megjelenites? a hatterszinen katt es atalitod.... -
Fabesz #59 Remdben gyerekek kicseréltem a hátteret egy Tomb Raider Movie képre.
Inkább segítsetek egy kicsit, látjátok hogy az ikonok nevei alatt fehér a háttér, hogy csinálom meg átlátszóra? Tudom hogy be lehet állítani csak azt nem tudom hol. -
#58 az enyémen most van két telefon (egy vezetékes egy motorola) valami matáv papír, korsó ásványvíz (a bor kifogyott belöle), TV távírányító, rádiós óra (a rádiója nem jó), zsebkendők, toll, orrspray, üres memória tok, és egy PC
szóval rendetlen -
#57 nemtom nekem nem jön be egy kopasz krapek :)
de tuti talasz nagyfelbontasu stv kepet amit berakhatsz hatternek. -
#55 ja , titleben a legszarabb gyerekek -
#54 na de title be rakni kepet? eleg hulyen nez ki :) -
Fabesz #53 Így néz ki.Gyenge gépem van,na és?
-
#52 ??? ez erdekes... sima 98 al hasznalom meg csak nem is se... -
#50 de megis minek a magyar winfos? azt az 5-10 angol szot megtudod jegyezni, a help meg ugyis hasznalhatatlan. -
#49 Mivelhogy én úgy vágom az angol nyelvet mint a... őőő(most semmi nem jut eszembe). Szóval éjjen a dll hibák labirintusával igencsak megtúzdelt izgalmas magyar windows!:) -
The Fallen God #48 Mindenkinek totál rend van az azstalán
Na majd berakok egy képet az enyémről hogyha valakit érdekel milyen a rendetlenség egy Winfos asztalon :))) -
#47 kicsit Windows buzis de mindeggy :-) -
#46 -
#44 Aszt ne mongyátok hogy nem májer asztal:)
-
Tomcat #43 (img src=" kép teljes elérési útvonala. http:// -t le ne felejsd! :) ")
No meg a zárójeleket cseréld le ezekre: < > -
Zozo76 #42 Hogy lehet egy screenshot-ot ide berakni? -
Tomcat #39 Hát igen, a lustaság... :D -
#38 1. nem kerdeztem hanem kijelentettem :)
2. csocso kerdezte hogy hogykell hasznalni
3. ebböl leszurtetek hogy nics netem otthon :)
4. nem a letoltesel van a baj hanem az installal lusta vagyok hozza, igy sokkal egyszerübb. -
Tomcat #37 Lehet, hogy neten kérdezte, de mi van akkor, ha otthon nincs neki, s még CD mellékletei sincsenek. Na jó nem kötözködöm, ez elég elképzelhetetlen manapság. :)
Szal ez a print screenes dolog csak egy alternatíva, ami kétségtelenűl messze nem a legjobb megoldás. Így jó?
De hogy semmiképpen ne kelljen a Print screent használnia...
Hyper-Snap DX4
Itt további képlopók találhatók