45528
-
Zozo76 #138 Micsoda? -
#137 Honnan a fenéből szetted?
Tök király!! -
Zozo76 #136 -
Zozo76 #135 Sracok, hetvegen Fyanica Party Pesten.
Aki nem tudna PC Free party.
Na ott majd lehet latni biztos oskovulet monitorokat... (junoszty, stb) -
Tomcat #134 Így el vagy eresztve anyagilag? :)) Jó is az! -
#133 plazma... -
Zozo76 #132 Flatron ! -
Fabesz #131 Philips -
#130 akkomar samsung dynaflat rulez :) -
Zozo76 #129 LG GOOD !!! -
#128 én feljebb használom ha a gép előtt ülök, csak mostanság a szoba túlsó végéből csak így látom jól... ha sok mindent kell csinálni felszalad 1600*1200ba... :))) amúgy egy Belinea 10 60 30-as
Szegény Knuckles-nak csak 1 db 's' jutott a neve végére... amúgy tényleg ő a legjobb arc :)) -
Tomcat #127 LG rulez -
Zozo76 #126 Dikkma: Milyen moncsit hasznalsz? -
#124 9 ezer ember ből 30% a Knuckless re szavazott a sonic temabol! pont ma van rola a szavazáás a GF-en...utánna a sonic majd a shadow..tails...legkevésbé:
rouge.. -
#123 Ha beraknám is a hátteremet, 800x600ba raknám mert ugyan a moncsim bírná feljebb, de minek májerkedni az 1600x1200-al?
Egyébként, ez a topic nagyon jó ötlet! De én más miatt köszönném meg a nyitójának, amit tett: eszembe jutott egy brutál háttérkép, a Myth 2: Soulblighter játékhoz volt, és eszembe jutott, hogy nekem ez megvolt, és az is, hogy már nincs meg... mert kölcsönadtam. De kinek? Mikor? Most kereshetem meg!!! -
#122 Jerry Ryen a háttérben!!!!! (7of9 from Star Trek) -
Zozo76 #121 Itt mindenki 800x600 meg 1024x768 -at kedveli? -
#120 nemtudom, de elg mokas az a elender2 dun ikon egy munkahelyen... -
#119 Shadow fickó? Kellemesen néz ki ő is, de róla szerintem nem jött ki hasonló háttér :) Tényleg ide jó OFF téma... nem tud valaki megvételre Dreamcastos original SonicAdventure 1,2-t?
SéfBácsi: kellemes munkahely lehet... Moorhuhn2, Nap$ter, LegoRacers... mi is ott a munka? (ja, és Corel 5... ejha :)) -
#117 Hellraiser, hm? -
Tomcat #116 Érdekes... :) -
#114 -
#113 persze a csocso hatter file nem szokott ottan lenni:))))))) -
#112 Nah ujultam egy kicsit..érdekesség hogy a hátteret én csináltam:) én vagdostam ki a TUROK 2 ből majd én irtam fel a feliratot... szépen elrendezve a dolgok... nyah a kép..mindjárt küdők másikat is...
-
#111 ez a sonic nagyon jol néz ki de szerintem a piros az sokkal zoralabb -
#110 ha igaz... akkor most megy róla a szkrinsot :)
-
Zozo76 #108 En speciel semmifele rajzoloprogramot nem hasznalok. IrfanView (magyar) kicsi-okos-gyors kepnezegeto. Ja en a hatteret .BMP -be mentem 16 szinnel... 1024x768 16szin 384kb
Egyepkent az "i" billentyu megnyomasara kiirja hogy mennyi a kep helyfoglalasa a lemezen es a memoriaban.
PL:
bebox_wallpapper.jpg
lemez: 29.26 KB (29966 Bytes)
memcsi: 2.25 MB (2359296 Bytes)
Ugyanez 16 szinnel 384 kb
Persze van amikor NAGYON leromlik a kep a konvertalastol, de azert vannak kivetelek... :) -
#107 jpg nem jó? -
Fabesz #105 Én is pont ez mondom,azért nem fogom lecserélni a hátteremet egy semmitmondó képre, hogy gyorsabban fusson a gépem. -
#104 Egy kicsit megváltoztattam(a beléptető listán a neveket olvashatatlanná tettem).Ja amúgy ez itt két képernyő(mert két graf.kártyám van).Egyikről fut a sima asztal,a másikra meg 3 monitheur van felfűzve láncban,ez a beléptetőt mutatja... -
#103 -
#102 Gyöngyvirágosan... -
#101 Ok,emberek,felvilágosodtam:) -
#98 Emberek mi a titka a PrintScreen-nek ,én hiába nyomkorászom nem történik semmi... -
#97 nemtom nekem lejött 1 percen belül...velem nem basztál le..én egyszer nelinkeltem 4 képet darabonként volt enniy!!( legszebb autos gamez topic) -
Zozo76 #95 lAZARUS: nEM TUDTAM HOGY MIERT JOTT ILYEN LASSAN LE...
650kb! -
Tomcat #94 A The Rabbit Hole megvan, a másik nincsen. Amúgy nálam csak a csíkként megy ám a Sonique, effekteket nem nézegetem igazán... -
#93 letöltötted azt amin mondtam? -
#92 Háttér szép a winampod meg sux:))))) de neked is szépen el van rendezve mint nekem!!gratula!!!!!4 -
Tomcat #90 hehe
alternatív megoldásként ajánlom még a Print Screen gombot is!