45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Frank99
    hótt egyszerű...
  • Tomcat
    Valóban jól néz ki! :)
  • Zozo76
    Csak megerositeni tudom: mindossze annyi a trukk hogy az XMMS hasznalni tudja a WINAMP skinjeit es kesz. Mas benne az mp3-as codec is. Ja es letezik AMIGA-ra is Aszthiszem valami AmigaAmp vagy mi a neve...
  • Efreet
    :))
    ajánlott irodalom:
    www.winamp.com
    www.xmms.org
    ez 2 különböző plrogram. más fejlesztőgárdával. használtam mindkettőt, az xmms sokkal gyorsabb és értelmesebb kezelőfelülettel van megáldva (preferences részleg) a, hogy ugyanúgy néz ki, az nem jelent semmit, a belseje teljesen más, pl alapból tud videót is lejátszani.
    Amúgy a PowerDVD is kezeli a Winamp Skineket... ha ahoz töltök be egy olyat, akkor az a Winamp wintowsos átirata lesz?
  • CSOCSO
    az a kép amik ottan van az ugyan az mint a winfos winamp!! az a linuxos változata!!olvass utánna!!!! vagy ha az tényleg nem az van egy progi ami a winamp csak a linux változata!!és a legutolsó szegletéig igy néz ki!!!megnéztemmost megint a képet! ez az a program! a linuxos winamp!!! ez nem vinamp csak annak a ,egfelelője lunixra!!olvass utánna!
  • Zozo76
    menomano: csak!
  • Efreet
    Xmms-nek semmi köze a winamphoz. teljesen más gárda készítette. az, hogy kezeli a skineket és hasonlók, attól még teljesen más a két progi. a Winampot a Nullsoft csinálta, az Xmms-t pedig a 4Front Technologies. de lényegtelen :) a hullámzós izéről meg passz. ezekszerint 2 különböző dolgot láttunk.
  • CSOCSO
    az az xmms a linuxos winamp!!! ha még nem hallottad volna és én azt a hullámzós szart kb 2 éve láttam valami p3 as szaron kb akkor jötek be vagy vmi ilyesmi volt!! közben ment egy muppet video meg a linuxos winamprol a zene( xmms) és simán ment rajta!! szal nemtom te mit láthattá!!!
  • Efreet
    az a Winamp az XMMS, de mindegy :)
    amúgy tükrözős desktopot láttam működés közben, Enlightment tudja összehozni, az játssza a félig áttetsző ablakokat, a tükrözést, 3D beforgatást, ilyesmiket... és a 866-os P3 G450-el leizzad alatta :))) de fantasztikus látvány
  • Zozo76
    menőmanó: Sokat melozhattal rajta...
  • Frank99
    Persze
    de a saját még másabb :-)))
  • Fabesz
    Nem mondom, hogy nem aranyos a fiad, biztos csak elfogult vagyok de szerintem az én unokaöcsémnél nincs aranyosabb.Biztosan te is így gondolod a sajátodról.
  • Frank99
    Nem nézheti.
    Még az asszony sem.
    :-)
    Vele a Private Gold-ot nézetem :-)))
  • Frank99
    Igen.
  • Fabesz
    Látom már tudja hogy mejik rajzilmet kell nézni ami bővíti a szókincsét:)))
  • Zozo76
    Van egy olyan erzesem hogy ez nem te vagy... :)
  • CSOCSO
    ez a fiad?
  • Laci
    Yeeeeahhhh, mi asszem jóbarátok lehetünk!!!! :-)))))))))
  • Frank99
    ennél aranyosabbat ti sem kívánhattok...
    :-)
  • Frank99
  • Efreet
    jöjjenek. ez a linux amúgy pont lámáknak való, meg a hardverigénye is húzós, csak nagyon nem viseli az olyan vasat, amiről ő nem hallott :)))
  • Laalee
    mingya jönnek az olyan hozzaszolasok hogy a linux nem lamaknak valo :))
  • Efreet
    mert minden restart után kitalálta, hogy ő márpedig elfelejti a teljes HW beállítást, és pl. az egérke se működött... leszedtem az update-t hozzá, és úgy se lett jobb. ezekután hirtelenfelindulásból PartitionMagic következett be :)
  • Laalee
    vajon miert... :)
  • Efreet
    leokéztad az 1600*1200ast is... ez meg "csak" 1280*1024 volt :)))) amúgy a hüje linuksz azóta leparticionálódott :)
  • Laalee
    bakker mi lenne ha nem tizmillio*800ezres kepeket raknal be :) a hulye linuxodrol... :)
  • Lteebee
    Birka!
  • MuERTe
    az enyém szebb bibibiiiiii:)))
  • Efreet
    én nem. ez nem arról szól :)
  • Efreet
    Na remélem kaptok screenshotot innen is...
  • dr
  • dr
    CSOCSO
    :)))))) heheh amugy tényleg 10 mega nemtom hogyan!!!lehet hogy nagyobb volt a felbontás!!! monduk szerintem soxor nagyobb volt mert a képböl csak az anyám homloka látszott!! meg egy kcisit több!!
  • Laalee
    ok
  • Efreet
    1600X1200X24bit=46080000bit=5760000byte... ez csak 5.5 mega... hogy jött ki neked a 10? ez az 5.5 nem is sok... belinkelem nektek jó? :)))
  • CSOCSO
    :)))))heheh az már 20 mega!!nekem van egy képem!!! 1600 ban 256 szinnel!!és az 10 mega!!mennyit lehet 32 bitben?
  • Efreet
    majd 1X csinálok 1600X1200ban egy screenshot, és hogy ne legyen túl nagy 100%os jpg-ben linkelem... azért a bmp durva lenne ;)
  • CSOCSO
    Heheh ez a szopatjuk a dial up-osokat topic:)
  • Zozo76
    szolid...
  • Frank99