45528
-
#820 :DDDD -
#818 mármint a hálozatok ikonodat :D -
#817 nekem elküldhetnéd ímélben :)))
lécci lécci lécci lécci lécci...
pls... :DDDDDDDDDDDD -
#816 Azt rögtön gondoltam :))) -
#815 A 'Hálozatok' ikon tetszik! :) -
#814 Csak szerényen:
-
#813 Randal: saját készítéséhez nem kell semmi, csak photoshop (vagy egyéb hasonló), meg el kell olvasnod egy tutorialt.
aakogh: azok a nagy batár ikonokat az ObjectDesk nevű progi rakja oda ki, és belehet állítani, hogy mekkora méretük legyen alapesetben, és zoomolt állapotban. -
#812 mondtam már hoyg mevan:) -
#811 Szép, csak az a gond vele hogy ÉN szerintem nem tudnám megszokni, a hagyományosra vagyok ráálva. Nemrég volt ikonrendezgetés, amiket nem használtam azokat töröltem, és most megint keresgetem fél óráig egy-egy alkalmazás ikonkáját. De ezt hamar megszokom, de azokat a batár-nagy ikonokat ott neked felül én nemhiszem hogy megszokám.
Amugy tényleg tetszik. -
#810 Jobbklikk a tálcán -> Eszköztárak -> És rákattintassz a " Cím " re.. Jo ha a tálcád ilyenkor nincs zárolva ugyanis huzigálni kell őssze vissza (persze mondanom sem kell hogy megnoveled egy szinttel nagyobbra a tálcádat felfele) és megprobalod letornaszni a talca also reszere a kapott beviteli mezot, ugyana irkalhatsz oda kedvedre -
#809 ok meg is van..cíím... -
#808 azt az alsó sort!!!!HOGYAN?? -
#807 Nekem 14"-os van 1024-esben, igaz csak 60Hz-en :)) Remélem bírja még a moncsi egy pár évig ... -
#806 :))))))) -
#805 szerver kereső, játékokhoz
én is most jártam utána, mert mindenkinek van csak nekem nincs :)) -
#804 Ez a The All-Seeing Eye ez mi a franc??? -
#803 Most éppen így:
-
#802 és milyen progi kell hozzá, hogy sajátot készítsek, mert ezek ugye mások által elkészítettek. -
#801 jelenlegi asztalom -
#800 csak ami a legjobban kell:) -
#799 Így néz ki a mostani:
DesktopX skin: Minimalism 2000
WindowBlind skin: MacPC X
CursorXP skin: Gear Big
+ ObjectDock 0.86 (a felső ketyere)
-
#798 Most ígye:
-
#797 lecc call mr BSa :D -
#796 hugy tudnám megváltoztatni a win-t hoyg ne kék legyen hanem olyan narancssárga mint a Suprám? -
#795 Az enyém most így néz ki:
-
#794 csak a legfontosabbak:)
mit csinaljak 15 colos tul kicsi ahhoz hogy szep legyen, akkor mar inkabb legyen hasznos -
#793 :)))))))) -
#792 Kocsord.hu fórum, #143. -
[Walaki]D`Lair #791 Bazzzeee!!! Ez kell nekem!!! HOnnan van? -
#790 Huppsz!
Na mégegyszer:
-
#789 Na itt az én Deskem.
-
Madmaxx #788 Ugye ez nem komoly Magus! :)) -
#787 jééééééézusom.. ettől tudok rosszul lenni...de HTF rulez:) -
#786 csak a legfontosabbak, igényes megjelenitessel egy 15 colos monitoron 800*600-ban...
-
#785 jo a kép..más.. nemtom hogy emlékeztek-e rá... talán gyerekek lehettünk amikor volt a külföldi adokon egy olyan mese amiben ilyen fehér hajú kis hegyesfülű emberek voltak.. ilyen fantasy féleség..semmire nem emléxem belőle..csak egyszer valami őőősrégi pc magazinban láttam rola egy képet és akkorugrott be hogy ez valamikor mese volt.. emlékeztek ti rá? -
#784 -
#783 nah ti is nyomjátok mán -
#782 :) -
#781 A WindowBlinds az ablakok, a start menü és a tálca kinézetét változtatja meg. A DesktopX magát az asztalt alakítja át skintől függően.
Elég igényes dolgokat lehet kihozni a kettővel. -
#780 dc?
amugy mik azok amikor beszeltel?