45528
-
#863 Egy kérdés: minek neked 3 cd meghajtó? -
#862 hali
nekem jelenleg igy nélz ki:
---------------------------
-
#861 ez már csak szövegszerkesztésre jó -
#860 Eladó egy számitógép, itt lehet megtekinteni.
http://free.x3.hu/mr-titok/index.html -
#859 most éppen így:
-
TheZsenyka #858 bazmeg... marlboro hosszú ó-val... -
TheZsenyka #857 off:
A "kütyük" sorrendben lefelé haladva (fentről természetesen :
-karton marlboro
-mégegy karton marlboró
-blank takarólap
-Philips CDRW+DVD
-Live Drive II (Live Platinum-hoz kötve)
-hdd rack
-hdd rack
-Asus iPanel (Asus lapokhoz kapható infraportos/usb portos/bios post kijelzős + rakat baromságos infopanel)
-blank takarólap
-1.44fdd
-reset button
:D -
#856 Audigy hangkari? -
#855 Miért mit hittél ez K.I.T.T müszerfala? Biztos ott lehet bekapcsolni az SPM fokozatot!!! :) -
#854 nem rossz ...
azok a "kütyük" a gép elején hangkártyához valók ? -
#853 lol...én nem értettem félre..sőt én írtam direkt hogy ha már néhány ember félreérti akkor berakom..amugy nyugodtan rakhatja mindenki az igazi asztalát is:)..amugy tudom miről van itt szo..ha jol emléxem ez az én topicom:) -
TheZsenyka #852 Imádom közelről szemlélni a moncsit :D
-
#851 :))
Nincs kicsit közel a buksidhoz a monitor? Elromlik a szemed :) -
TheZsenyka #850 Ha már sokan félreértik, like legutóbb CSOCSO, íme (borzongásra felkészülni):
Büszkeségem a "Kőrösi Kelkáposzta Konzerv" feliratú motyó a monitor bal alsó sarka mellett... kegyetlen... a figyelmesebb szemlélő felfedezhet egy DELMA margarin feliratú dobozt is, a konzervtől kicsit balra... agresszor...
-
#849 Tök ugy nez ki, nem?! :))) -
#847 ez egy eredeti Apple iMac reklámról van lelopva... amúgyse én raktam össze a hátteret :o)
http://www.theapplecollection.com/iMac/iMacGirl.shtml -
#846 Hihi.
Miért ilyen kicsimellu mesefigurat raktal hatternek? Valami bögyös maca faszább volna! :))))) -
#845 a jobb felső sarok anyumé :) én nem játszom. -
#844 Szép!
DXBAllozol ? :)))) Amugy jo jatek. :))) -
#843 soksok idő után háttérképet váltottam...
-
#842 A középső kép háttere naggyon kiráály!!! (amelyiken az a csaj van) kurvajo!! -
#841 Ebben apillanatban ilyen :)
-
#840 ja.japan designerek munkaja:
PINPIN exträs menü q:)
bekk -
#839 szvsz is aranyos..bár nem tenném be magamnak...ez mi amugy??? valami japán gyilkologép?:) -
indigo Joker #838 Nagyon tetszik! Tudnál adni linket a hátteret honan tudnám megszerezni? Nagyon tetszik! -
so:
-
#835 -
#834 ez itt a Yeti :O) -
#833 kell az enyim is ??? na mingyá lecaptureolom a gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott :DD -
Lehet hogy ez már valakinek volt, most nem néztem vissza, de jóóó :) -
#830 A Lomtár ikont köszönöm szépen csuwwinak!!!
-
#829 Köszi, köszi, köszi!!!! -
#828 Neked is el lett küldve! Komolyan mondom nyitok egy ikonos honlapot, csak Cannabis-es ikonokkal. Mondjuk a cannabis levél szerintem telitalálat Hálózatok ikonnak :) Kinek küldjek még ikonokat? :) -
#827 jön pár kép.. igy is nézhetne ki a deskem:
utcso kepen fosopban összevagdostam hogy mi lehetne még ott az utcso jépen a piros suprák helyén... -
#826 Nem küldenéd el nekem is a hálózatok ikonodat? -
#825 Szeretem legalább az asztalmat rendben tudni. A szobámról ez már nem mondható el. :) -
#824 El lett küldve. -
#823 Megvannak a kapcsolataim:) -
#822 hat akkor a Grom meg az Unreal II sokkal hamarabb lett meg mnt mindenkinek ha feleve ilyen...:) -
#821 Az enyém már egy fél éve ilyen.Nem igazán szoktam változtatgatni: