61
Softimage XSI
  • webspy
    hi all

valaki itt vagja a softimage-t??

Webi
  • Rigley
    itt van ! :-)
  • dikki*yysw
    Az EXP egy ingyenes regisztráció után vihető.

A Softimage egy cég, mint az Adobe, annak is van több programja, ennek is. Az XSI a zászlóshajó, ez most a 3.5-nél tart.

Az EXP (gondolom EXPerience, tapasztalat) az XSI 3.0 verziójának könnyített kiadása. De tanulni ez is elég, később meg majd tovább lehet lépni a full verzió irányába.
  • youth #18
    A Softimage és az XSI 1 progi vag mi ez a 2 név? olyan mint a discreet és a max? vagy hogy?
  • Gabo
    Youth:
    Az exp nem a teljes verzió! Ugyan olyan jelegű könnyített változat, mint a maya vagy a max tanuló példányai.
  • youth #16
    A regisztrációért kell fizetni? vagy teljesen ingyen megkapod a progit... én úgy hallottam hogy az ára a maya árával közel egyenlő. ez igaz?
  • dikki*yysw
    Háj! Majdnem nyitottam egy topicot, de inkább ebbe lehelek életet :))

Van valaki, aki XSI-zik? Iszonyat profi ez a cucc. Ha valaki szeretne látni egy kis prezentációt a képességeiből, nézze meg ezt a két videót:

Alyx, a Half-Life2 főhősnőjének készítése és A Half-Life2 egy faldarabjának elkészítése.

Ez utóbbi HIHETETLENÜL durva, egy 20.000 poligonos falat renderelnek egyetlen poligonná, normal mappel, amely művelet után a részlet ugyanúgy viselkedik megvilágítás hatására.

A Softimage|XSI EXP 3.0 regisztráció után ingyenesen letölthető a hivatalos honlapról, Windows és Linux verziók, és hozzá rengeteg tutorial, videó, sample.

Én leszabtam mindent, egyelőre idő hiányában nem álltam neki. A minimálisan javasolt 1280*1024 képpontos felbontás is gát egyelőre, de nemsokára talán lesz új monitorom is (addig meg nyomom ezen, mert bírja, de csak 60Hz-en).

Természetesen aki már régóta foglalkozik vele, nem hiszem hogy most újdonságokat mondtam, de ha valaki most gondolkozik 3DStudioMAX - Maya - stb. programok közül szakosodáson, akkor próbálja ki. Talán lesz belőle topic itt, talán nem, én megpróbáltam :)
  • C-3PO
    Üdvözlet idegen!
    Vagyis ha ebben a kicsi országban Soft-ot használsz, akkor számomra nem vagy idegen :-)
    Szavamra jó progit választottál!
    Mióta nyomod a témát?
    A régi szoftal is nyomulsz? Vagy csak az XSI-vel?
  • Sound
    Ehh, csaá Bfg, hogy haladsz vele?:))) én is csak vergődök, verem már az XSI2-re, igazán jöhetne, csak idő nincs normálisan tanulni a softot, Maya suxxx, Softimage!!!!:DDDD
  • s0ft
    Nem nagyon !
    Inkabb Maya, itt ott lattam Max-ot de az nem volt jellemzo.
    Leonardo SNS szervezte a penteki estet es ok mar nem nagyon foglalkoznak Softimage-al.
    Nem orulok neki !!
  • s0ft
    Koszonjuk megoldottuk.
    Most hetvegen lesz egy kis osszejovetel a Flag Party-n.
    Egy kis info:
    http://flag2001.demoscene.hu/eng/welcome.html
    Ha nem ott ,itt talalkozunk.:)
  • s0ft
    Hali
    Ha komolyan erdekel irjal, es megbeszeljuk.
  • s0ft
    Tudom hogy nem vagyok egyedul!!
    :)
    Es ha van mar MAYA ... mert ne
    Eszreveteleiteket tapasztalatokat es egyaltalan xsi-vel kapcsolatos dolgokat irjatok.
    kezdesnek : http://www.softimage.com/Products/Xsi/