61
Softimage XSI
-
#21 hi all
valaki itt vagja a softimage-t??
Webi -
#20 itt van ! :-) -
#19 Az EXP egy ingyenes regisztráció után vihető.
A Softimage egy cég, mint az Adobe, annak is van több programja, ennek is. Az XSI a zászlóshajó, ez most a 3.5-nél tart.
Az EXP (gondolom EXPerience, tapasztalat) az XSI 3.0 verziójának könnyített kiadása. De tanulni ez is elég, később meg majd tovább lehet lépni a full verzió irányába. -
#18 A Softimage és az XSI 1 progi vag mi ez a 2 név? olyan mint a discreet és a max? vagy hogy? -
Gabo #17 Youth:
Az exp nem a teljes verzió! Ugyan olyan jelegű könnyített változat, mint a maya vagy a max tanuló példányai. -
#16 A regisztrációért kell fizetni? vagy teljesen ingyen megkapod a progit... én úgy hallottam hogy az ára a maya árával közel egyenlő. ez igaz? -
#15 Háj! Majdnem nyitottam egy topicot, de inkább ebbe lehelek életet :))
Van valaki, aki XSI-zik? Iszonyat profi ez a cucc. Ha valaki szeretne látni egy kis prezentációt a képességeiből, nézze meg ezt a két videót:
Alyx, a Half-Life2 főhősnőjének készítése és A Half-Life2 egy faldarabjának elkészítése.
Ez utóbbi HIHETETLENÜL durva, egy 20.000 poligonos falat renderelnek egyetlen poligonná, normal mappel, amely művelet után a részlet ugyanúgy viselkedik megvilágítás hatására.
A Softimage|XSI EXP 3.0 regisztráció után ingyenesen letölthető a hivatalos honlapról, Windows és Linux verziók, és hozzá rengeteg tutorial, videó, sample.
Én leszabtam mindent, egyelőre idő hiányában nem álltam neki. A minimálisan javasolt 1280*1024 képpontos felbontás is gát egyelőre, de nemsokára talán lesz új monitorom is (addig meg nyomom ezen, mert bírja, de csak 60Hz-en).
Természetesen aki már régóta foglalkozik vele, nem hiszem hogy most újdonságokat mondtam, de ha valaki most gondolkozik 3DStudioMAX - Maya - stb. programok közül szakosodáson, akkor próbálja ki. Talán lesz belőle topic itt, talán nem, én megpróbáltam :) -
#13 Üdvözlet idegen!
Vagyis ha ebben a kicsi országban Soft-ot használsz, akkor számomra nem vagy idegen :-)
Szavamra jó progit választottál!
Mióta nyomod a témát?
A régi szoftal is nyomulsz? Vagy csak az XSI-vel?
-
#12 Ehh, csaá Bfg, hogy haladsz vele?:))) én is csak vergődök, verem már az XSI2-re, igazán jöhetne, csak idő nincs normálisan tanulni a softot, Maya suxxx, Softimage!!!!:DDDD
-
#7 Nem nagyon !
Inkabb Maya, itt ott lattam Max-ot de az nem volt jellemzo.
Leonardo SNS szervezte a penteki estet es ok mar nem nagyon foglalkoznak Softimage-al.
Nem orulok neki !! -
#5 Koszonjuk megoldottuk.
Most hetvegen lesz egy kis osszejovetel a Flag Party-n.
Egy kis info:
http://flag2001.demoscene.hu/eng/welcome.html
Ha nem ott ,itt talalkozunk.:) -
#3 Hali
Ha komolyan erdekel irjal, es megbeszeljuk. -
#1 Tudom hogy nem vagyok egyedul!!
:)
Es ha van mar MAYA ... mert ne
Eszreveteleiteket tapasztalatokat es egyaltalan xsi-vel kapcsolatos dolgokat irjatok.
kezdesnek : http://www.softimage.com/Products/Xsi/