XSI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Miért mindenki ezt a szutyok képfeltöltõt nyomja????
www.sgupload.cwi.hu
Ajánlom figyelmedbe.
EGyébként ez mihez készül? Tyúk sárkány hibrid? 😊
T-55 modell hamarosan kész. Texture mappinghez értesz? Tudsz esetleg segíteni, ha szükségem lenne rá?

x
Belekezdtem nagy nehezen valamibe, aminek talán még a végét is meglátom egyszer. vagymi.
csak linkelem, mert szokás szerint kezdetben ész nélkül szórom az éleket összevissza, hogy aztán visszabonthassam õket. ^^
ki mit szeret, ugye.
én pl a zbrusht nemnagyon, de most muszáj lesz. <#idiota>#idiota>
x
Az importálás meg csak a fálj import részen csináltam,mert a crosswalknál csak ki lehet exportálni maxba,de importnál nem találtam maxos kiterjesztést.

Sztem jobban jársz ha négyszogeknél maradsz a modellezésnél.Bár nem tudom,de szinte biztos hogy ugy is jo lesz a falconnak és sokkal átláthatobb lesz a modelled töle.Az meg hogy egy helyröl jön ki az összes él az megint nem jo eljárás.

video tutorial alapok
kicsit már megnõtt a hazai userbase is, hogy hogy itt még mindig csend honol? <#szomoru1>#szomoru1>
másnak is benn van kedvencek között, vagy csak egyedül én nézem gyakorlatilag 2éve, hogy 0új üzenet? =]
x
egyébként milyen képernyõfelbontást használsz??
az a problémám, hogy az xsi nem indul windows xp alatt!
a nyitóképernyõ még bejön, de a betöltõdés megszakad és úgy marad az egész. semmilyen hibaüzenet nincs.
kipróbáltam magyar/angol/sp1/sp2 windows alatt is, valamint intel és amd gépeken egyaránt, de mindenhol ugyanaz. próbáltam az xsi több verzióját is, a tanulótól a professzionálisig, de mindegyik megáll az elején.
a kipróbált gépek konfigurációja:
Intel core2 duo 3Ghz
2 Gb DDR2 RAM
nVidia GeForce 7600 GT
250 Gb SATA vinyó
AMD Athlon 62 X2 3800
2 Gb DDR2 RAM
nVidia GeForce 7600 GT
250 Gb SATA vinyó
valakinek van esetleg valami ötlete?
köszi elõre is
igy konyebb megtalalni. ezt elfelejtettem. (azt irjak intermediate-advanced usereknek keszult a konyv... de az eleje igen szepen magyaraz, a vege bedurvul elegge (scripteles, tomeg szimulacio) de meglehet erteni.
Hajra, sok sikert... jo kis progi ez. (mielott szolnanak, a tobbi progi is jo, csak ugye kinek a pap kinek a papne)
Ha van lehetoseged, azt szerezd meg. Megeri az arat... csakhat, angol ugye. De ez marcsak igy van, ilyen dolgok nincsenek magyar nyelvre... talan valahogy meg szerncse is. Fogtam magyarra forditott Maya konyvet, konnyesre rohogtem magam. :S
Indítottunk egy IRC csatornát, kezdõ és mindenféle xsi felhasználóknak 😊
Gyertek, és hozzatok magatokkal még 1 embert 😊
@Quakenet csatorna #xsi.hu szoba
http://youtube.com/indieGoTV
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
leszedtem a "XSI EXP for Half-Life 2" progit mert hl2-höz szeretnék modelleket de azt illeti nincs semmi tapasztalatom a modellezés terén. tudtok vmi magyar irományt a progihoz? esetleg vki aki vágja és vállalkozikrá hogy msn-en segít?
elõre is thx
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Ha mondasz egy ftp címet akkor feltölthetem. Amúgymeg dc++ról lehet gyorsabban lejön. Elõször keresd ott, mondjuk az antidot.dyndns.org -on. Ha itt nem találsz (tuti találsz), vagy találsz de nem jön le akkor szerezz egy szervert és feltöltöm.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
És egyéni menük: Lenyomom a CTRL-t és az X-et, és jobb klikkre feljön egy menü, amit testreszabhatok. Hogy mik legyenek a menü elemei.
Azt a fene tologatást és az egyéni menüket tudnám megoldani, valszleg többet használnám, de így nagyon furcsa, és nekem nem áll így kézre.
Youth, az XSI EXP elég látványosan butított... de akár azon is észre lehet venni, hogy jóval rövidebbek a menük, nemcsak a watermark feliratból lehet észrevenni, hogy EXP-et használunk.
Softimage a cég, XSI a legújabb animációs progija. A Softimage 3d az elõzõ programja, animálásra remek, modellezésre is mazohistáknak, like ILM. A modellezés a régi softimage 3d egy igen speciális változatában folyik. Interesting...
XSI-ben belehet állítani, hogy az eltolás pl ne jobb közép és bal gombokkal történjen, hanem úgy mint mayában? Hogy pl rákattintok pl az Y vektorra és azt fogom onnantól eltólni? És egyéni menüket lehet készíteni, vagy az elõzõ parancsot ismételtetni? Eddíg nekem tetszik, bár nagyon furcsa a kezelõfelülete.
A Softimage egy cég, mint az Adobe, annak is van több programja, ennek is. Az XSI a zászlóshajó, ez most a 3.5-nél tart.
Az EXP (gondolom EXPerience, tapasztalat) az XSI 3.0 verziójának könnyített kiadása. De tanulni ez is elég, késõbb meg majd tovább lehet lépni a full verzió irányába.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Az exp nem a teljes verzió! Ugyan olyan jelegû könnyített változat, mint a maya vagy a max tanuló példányai.
Youth
Van valaki, aki XSI-zik? Iszonyat profi ez a cucc. Ha valaki szeretne látni egy kis prezentációt a képességeibõl, nézze meg ezt a két videót:
Alyx, a Half-Life2 fõhõsnõjének készítése és A Half-Life2 egy faldarabjának elkészítése.
Ez utóbbi HIHETETLENÜL durva, egy 20.000 poligonos falat renderelnek egyetlen poligonná, normal mappel, amely mûvelet után a részlet ugyanúgy viselkedik megvilágítás hatására.
A Softimage|XSI EXP 3.0 regisztráció után ingyenesen letölthetõ a hivatalos honlapról, Windows és Linux verziók, és hozzá rengeteg tutorial, videó, sample.
Én leszabtam mindent, egyelõre idõ hiányában nem álltam neki. A minimálisan javasolt 1280*1024 képpontos felbontás is gát egyelõre, de nemsokára talán lesz új monitorom is (addig meg nyomom ezen, mert bírja, de csak 60Hz-en).
Természetesen aki már régóta foglalkozik vele, nem hiszem hogy most újdonságokat mondtam, de ha valaki most gondolkozik 3DStudioMAX - Maya - stb. programok közül szakosodáson, akkor próbálja ki. Talán lesz belõle topic itt, talán nem, én megpróbáltam 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Vagyis ha ebben a kicsi országban Soft-ot használsz, akkor számomra nem vagy idegen :-)
Szavamra jó progit választottál!
Mióta nyomod a témát?
A régi szoftal is nyomulsz? Vagy csak az XSI-vel?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148