13
  • saldi
    Tudtam, hogy elrontom.. Szoval a linux 1.4 cpués szervernek jobb szerintem mint a w2k
  • saldi
    Hali!

Most lehet, hogy arulonak ereznek a linuxosok, pedig en is szeretem, es hasznalom a Linuxot, de nem vakultam meg tole. Jelenleg desktop dolgokra szvsz a w2k a legjobb, a linux ezen a teren szerintem nem eleg jo, mig kis (1-4cpu) nagysagrendekkel jobb mint a w2k. Hasznalom mindkettot szerverkent is, hat a w2kval csak szivok es 5letem sincs neha, mig a linuxxal is szivok, de szepen lassan rajovok es megy minden kiralyul...Az en idom nem engedi, hogy a desktop gepemmel is szivjak arra jo a w2k. Azert ne kovezzetek meg nagyon...

JA es a cikkre reagalva: Lattam egy tesztet, ahol SSL-t nyomott ultrasparcII es itanium.. Hat az eredmeny dobbenetes, abszolut lemosta az itanium az usII-t, nem akarok hulyeseget mondani, de az egy procis is a 4es sun-t. Varhato, mert a risc utasitaskeszlet gyenge a titkositasba, annak idejen az RC5-tel is nagyon rosszul teljesitettek. Nem latott valaki webkiszolgalo-tesztet vagy nem SSL tesztet itanium vs sun felallasba ? Erre is kivancsi lennek ;)