7098
  • Unikey
    ]
  • Unikey

Ma reggeli állapot egészen jó, a legtöbb késés az alföldön van...

Ami engem érint az-az 1-es fővonal, azon látható 5 sárga pont... ami 5-15 perc késést jelent... Ó tegyük hozzá, hogy a legszebb az benne, hogy azok GYORS vonatok :-)
  • wollnerd #5112
    "A két kerékpáros a jól működő fény- és félsorompó tiltó jelzése ellenére, a csapórudat megkerülve hajtott a sínekre."

Vagy idióták vagy süketek mind a ketten....
  • Ulvar
    Hopsz még is volt baleset...

Ezt beszívtam...2 idős biciklist gázolt halálra a vonat...
  • Ulvar
    Beszarok, nézzétek meg a térképet. Rekordot látok rajta. 238 perc késés!!! TIsztán, baleset nélkül! Miskolc-Tiszai - Keszthely...és egyre nő a perc...emberek aki Miskolcról indult Keszthelyre, az hogy anyázhat? Na ilyet MSTSbe beraknának majd a jövőben.... akkor én is anyáznék...

238 perc...az 4 órás késés... 4 óra... hangos bemondó sem percben mondja már hanem órában...
  • Ulvar
    Húúú 1 vagy 2 éve.
  • wollnerd #5108
    :DDD
    Mikor volt? :D Kb. egy évvel ezelőtt?
  • Ulvar
    Azóta már 178 perc... volt már szerencsém utazni többször ezen a vonalon, és mindig késtem több mint 100 percet, ha tél ha nyár....mindegy...nyáron még durvább főleg ha hőség van...ráadásul én Nyíregyről indultam...tehát az alap idő az 7 óra azt hiszem késés nélkül, így meg...:) nagyon élvezetes :).

Legrosszabbul egyszer egy Svájci pár járt. Ferihegyen szálltak fel, és azt hitték hogy a vonat beviszi őket Pestre...hát nem :D. A vonat nem ment be Pestre, hanem Kelenföld felé fordulva kikerülte. Azt hittem hogy Balatonra igyekeznek, majd hozzám szólt a nőci azt hiszem Gárdony után hogy mennyi idő míg Pestre érünk... :DDDDD. Mondom azt már 1,5 órája elhagytuk... válasz: "Oh shit". Kínomba elkezdtem röhögni, mert azt az arcot látni kellett volna. Mondom ne aggódjanak köv megállónál leszállnak és vissza felé az első vonat tuti be viszi őket Pestre. Úgy is lett.
  • wollnerd #5106
    ezertszeretemamavot.PNG
    :D
  • wollnerd #5105
    Igen, őrület hogy több mint 100 percet késnek....
  • Ulvar
    megint off, de nem bírom magamba tartani. Nézegetem mennyit késnek a vonatok. A legnagyobb késések mindig a Balaton miatt vannak és leginkább a déli partján.

Sikeresen késnek...nem is keveset most is. És nem baleset miatt, mert aki nézni fogja ezt az oldalt nap mint nap, az ezt fogja tapasztalni minden egyes nap :D.

• wollnerd #5103
    Óóóó! Hát ez hihetetlen!
  • Ulvar
    Köszi!!! nagyon sokat segítettél!
  • Unikey
    Cabview:
    H-MÁV TR V43 Vezetőállások (cabview)
    A mappa tartalmát a MAV_V43_VMW mappába másold be!

Sound:
    H-MÁV TR V43 V3.0 Hangcsomag

H-MAVTR V43 sound by Cptdave V2

V43 hangok V3

V43 hangok V4

V43 hangok V6

A mappa tartalmát a MAV_V43_VMW mappába másold be!
  • Ulvar
    Srácok valaki kitudna segíteni egy cabview-al meg egy sound-al ehhez: V43-1143 2010 ?

Google cserben hagyott úgyhogy csak így tudom megszerezni. csak ennyi kéne! Köszönöm!
  • Ulvar
    Srácok ezt már láttátok? MÁV elindította nem olyan rég eme szolgáltatását, amivel neten lehet követni a vonatokat.
  • Ulvar
    Martin, ha privátba röviden elmagyaráznád a dolgokat azt nagyon szépen megköszönném, mert próbálom megérteni fórum meg az oldalon lévő adatok alapján, de vagy a fáradtságom vagy a hülye fejem miatt de nem vágom teljesen! :). (meg egy TS elérhetőséget). Köszi!
  • tmartin
    Oké király! Am hülyeséget modntam nem kell semelyik ilyen szar csomag.
  • Ulvar
    Én ma amúgy lehet kiprószálom csak végig olvasom a dolgokat mert még nem nagyon értettem meg a dolgot! :D.
  • tmartin
    Hello! Tudnátok egy kicsit segíteni? Ezekre lenne szükségem: cd_Wrmz és HZ_IC_pack. Sajnos sehol se találom őket, de kell az mvkk-s actokhoz. És képzeljétek el, ha rámegyek a vonatozás gombra akkor lefagy a játék és kb 20 mp múlva kidob. Ez valószínű ez a kettő szar miatt lesz. Légyszi ha nektek megvan akkor dobjátok fel mondjuk data.hura vagy ha tudtok linkeljetek Előre is köszi!
  • Ulvar
    OFF: Akkor te GYSEVes ICkkel mész és az időközönként van csak bizonyos ICkre. Én is amikor először vettem jegyet Szombathelyen kértem szokásosan helyjegyet, nézem nincs rajta se kocsi se ülés szám...mondom ezt elrontották vagy mi van? Vissza megyek rákérdek hogy nincs rajta a cucc, röhögve mondja a nőci hogy már évek óta nincsen....magyarul van helyjegy ami azt biztosítja hogy ülőhelyed legyen, de azon belül bárhova ülhetsz (nyílván ha 2. osztály akkor csak olyan kocsiba). És ez nagyon frankó rendszer, mert leegyszerűsíti a dolgokat.

1, nem kell keresgélni
    2, nem lesz probléma azzal ha egy társaság nem úgy kapott jegyet hogy egymás mellé tudjanak ülni, így elkerülvén a kínos megbeszélést arról hogyan oldják meg.

És ezt nem értem hogy a MÁV vonalain mi a tökömért nem vezetik be...annyira leegyszerűsítené a dolgokat szerintem.

Na de mindegy...

ON.
  • Deviance95
    kis OFF:Ahol én lakom,ott már az a megszokott,hogy IC pótjegyet sem vesznek az emberek!
  • tmartin
    KÖVETKEZŐ MSTS VEZETÉS:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pálya: Alföld 5 70-71-es vonalak
    Időpont: 2011.08.02. 15:45-től 24:00-ig
    Vezethető viszonylatok:
    NYUGATI-VÁC(SZEMÉLY)(71)
    NYUGATI-VÁC(SZEMÉLY)(70)
    NYUGATI-VÁC-NYUGATI
    SZOB(ZÓNÁZÓ)
    SZOB(SZEMÉLY)
    SZOB(EUROCITY)
    Vezethető járművek:
    BDVmot
    Bvhmot
    400asBdt-Szili
    GORILLA

A VEZETÉS (személyvonatok) UTÁN TEHERVONATOK(RoLa+Teher) KÖZLEKEDTETÉSE....

Jelentkezni: mvkk.hu
    További információ vargadani95-től vagy tőlem privát üzenetben.
    Gyertek el!

KÖVETKEZŐ VBUS VEZETÉS:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pálya: Podjemiska
    Időpont: 2011.08.03. 15:00-től 18:00-ig

Jelentkezni: mvkk.hu
    További információ tőlem privát üzenetben.
    Gyertek el!
  • wollnerd #5090
    Máskor legyél még óvatosabb! :)
  • Unikey
    Okés, megvan a bűnös, 2122 számú gyorsított személyvonat actja volt hibás :S
  • V43 1105
    Lehet az Activity hiányol valamilyen járműtípust.. ! :) Esetleg töröld ki őket és nézd meg hogyan viselkedik a program. :)
  • Unikey
    Kettő Activity
  • wollnerd #5086
    Mi volt a legutóbbi dolog amit letöltöttél?
  • Unikey
    Üdv!

Van egy nagy problémám, talán tudtok segíteni nekem.
    Elindul a Train Simulator, elkezdi tölteni magát, majd betöltene a játék és kilép, a menü bejövetelekor kb... Eddig rendesen ment, nem tudom mi lehet a baja. Raktam fel új menüképeket, hát ha azok voltak a problémák, de semmi... hibaüzenet persze nincs. Csak, hogy hibát észlelt ezért leállt. Tudtok segíteni??
    Nem igazán szeretném újra telepíteni, mert akkor kezdhetném elölről az egész építését, letölteni a jó pár gigányi adatot...

Előre is köszi!
  • Tommacska
    Hello Mindenkinek!

A régi vinyóm befejezte a szolgálati idejét, nem bírta el a 80 tonnás Sziliket ezért az Alföld 5.4.1.zip frissítésem a roncstelepre került. Az összes egyebet megtaláltam, de ezt nem. Ha valaki linkelne, vagy elküldené mailban akkor ismét szívesen lehúznék egy szolgálatot.
    [email protected]
    Köszönöm!
  • M41 2143
    Ebben egyetértek. Gysevnek is van azért gyenge pontja de nem annyi mint a MÁV-nak! Itt a folytonos késés már menetrendet kéne átírni.
  • M41 2143
    Pedig égett és nem csak egy ház hanem a puszta is meg a fák is! :)
    De azért jó volt hogy 100 helyett mehettem 60-al majd miután még egy ég a ház felszólalásom volt már 40-el kellett mennyek. :D Ezt élveztem de nagyon. Sok ilyen vezetésen akarok még részt venni és ezt is csak mindenkinek ajánlani tudom! Egyszer legalább gyertek el vezetni. Élvezni fogjátok az biztos. :)
  • Ulvar
    szintén, csak olvasgatom hogy mikor lesz kész teljesen. Tűkön ülök de kivárom :). A MÁV meg MÁV, a GYSEV meg egy fényévvel jobb.
  • M41 2143
    Üdvözlök mindenkit.
    Újra elérhető az oldalam és már a letöltések is felkerültek. Az oldal még frissülni fog mert nem ez a végleges verziója.
    LINK: http://www.mstsoldal.atw.hu/
    ÜDV M41-2143

To:Ulvar
    Egy kicsit OFF
    Hát nem tudom de a mostani pályafelújítások úgymond szart sem érnek. 40-esen volt már sokszor pályafelújítás és továbbra is 80km/h sebesség van érvénybe bár megint a víz miatt megint csökkentett sebesség van érvénybe + biztosítóberendezések is tönkre mennek. Így késések vannak sajna. De hát MÁV már nem várok el semmit sem hogy normális vasút legyen Magyarországon. (Félre értés ne essék szeretem a vasutat csak a vezetőkkel vannak problémák)!
    ON
    Én is várom az 1-es vonalat, hogy végre kész legyen, de inkább türelmesen kivárom és nem írok kérdéseket hozzá mikor lesz kész stb...
  • vargadani95
    M41-2143:Nem ég :D

Am én mivel építem a 80-ast az tartalmazza majd a Szerencs-Nyíregyházza vonalat is.Bővebben róla Itt a fórumon!!!Ahová regisztráció után írhatsz csak.
  • Ulvar
    Nem siettetem, csak azt hittem hogy erre a hónapra lesz kiadva, de úgy látszik rosszul értelmeztem a dolgokat.

Talán picit off, bár én nagyon örülök neki: Nyíregyháza és Szerencs között mai naptól fogva 3 héten keresztül pályafelújítási és karbantartási munkák lesznek, így itt csak autóbusszal lehet közlekedni (vonatpótlóval persze). Épp itt volt az ideje, mert annyira rossz itt a hálózat már évek óta hogy eszméletlen, nem volt olyan vonat ami ne késett volna a váltók meg alapból a sínek állapota miatt...

Remélem lesz majd vállalkozó szellem aki az Alföldet kibővíti Miskolc felé egy teljes pályával mellékhálózatokkal együtt, az nekem a mennyország lenne.

Amúgy remélem színkeverőék hamarabb végeznek, már kivagyok éhezve egy új pályára, nagyobb limittel új környezettel.
  • M41 2143
    A 70-es vonal az Budapest - Szob
    71-es: Budapest - Vácrátót - Vác.
    Tényleg gyertek vezetni mert nagyon élvezetes volt! Én legalább is élveztem. Dani: Ég a ház! :)
    To: Ulvar
    Elméletileg az Alföld 6 az 1,5/ 2 hónap múlva jön ki, de ez még változhat. Ne siettessünk, mert az csak rossz útra visz.
  • Ulvar
    Valaki tud már valamit az Alföld 6ról? Mikor jön ki végre, az 1es fővonalat tudom hogy színkeverő csinálja, de ő még készítgeti, azt fórumon lehet követni.
  • tmartin
    Hát nemtom Deviance sztem én meek, ha mindn igaz. De amúgy te is járművezető vagy? Hányszor voltál már vezetni? Dani: milyen vonalakon lesz vezetés?:O És küll ezt is te tartod most? Am milyen volt a tehrer? Ja és melyikek a 70-71-es vonalak?
  • Deviance95
    Off:Martin:együtt fogunk Hármasmetrózni openBVE-ben?xD
    Én vagyok Vasutascsavo