Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam van az Alföld 5 pályára tehervonatos feladat: http://www.train-act.atw.hu/

Yoda001
innen is tudsz válogatni, elõzõ oldalról jutottam erre 😊

http://9gag.com/gag/5135249

http://intercitymsts.hupont.hu/12/alfold-5-palyara-feladatok itt van 2 😊
Dupi30
Hi! Szedtem le alföld 4 hez egy activity-t és arra lennék kiváncsi hogy megy-e a alföld 5 ben. Egyébként ha valaki tud Alföld 5 höz tehervonatos küldetést az megosztahtná itt forumon mert eddig én csak 1 et találtam.

LFS World név: Dániel(hunn)

wanlo
Hy,
Most olvastam,hogy megvan,sok km-t hozzá. 😊

...DREAM TEAM...

No problem!<#smile>

iPhone XS Max 256GB

V43 1105
Most látom elb... ne haragudj !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Köszi, ott is kerestem de ott nem volt. Nekem pont õ kellett, de már megtaláltam.

iPhone XS Max 256GB

V43 1105
Ezena weboldalon sok más társával együtt megtalálod 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Üdv. Wanlo!

A Szergejrõl kérhetnék egy linket?

Köszi!

iPhone XS Max 256GB

wanlo
Hy topik!
Ez az Alföld Pálya ás nem activity hanem felfedezõ út a munkát meg Én találtam ki. 😄

...DREAM TEAM...

Dupi30
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez gyönyörû szép!!!! Ha elárulnád ez meik pálya és mien activity?

LFS World név: Dániel(hunn)

wollnerd
<#taps><#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ez lemaradt

Csongrád - Csongrád alsó megállóhely egy szép téli napon

A jó öreg 424-es igyekszik korabeli kocsikkal Lajosmizse felé
http://kepkezelo.com/images/orvwzji1i1qkrwg9zklj.jpg
Tényleg azt az érzést kelti mintha a 60-as években vonatoznánk

wanlo
Hy topik!
VÁC-D.D.C. munkálatok... 😊

...DREAM TEAM...

Háj!
Apropos #4601.
Ki tudja megmondani, hogy a train.exe milyen "kapcsolókkal" állítható be. A train.exe /? futtatásával csak a már ismert vm, W, s,... kapcsolókarakterek adódnak, de ezekbõl is a "dev", "hal"... stb -rõl fogalmam sincs, hogy mit lehet kezdeni velük. A némely helyen említett "anisotropic" és egyéb furmányos kapcsolóstringekrõl (mem😊viszont nem lehet tudni sehonnan sem....(én legalább is nem találtam)
Kérem, hogy aki tudja-, és érti ezeket a beállítási lehetõségeket ne tartsa magában.......

Ulvar
meg ha eredeti 😊 A patchet nem tom letölteni...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

V43 1105
Csak akkor megy a netes verzió, ha ugyanaz a pálya van , ugyanazokkal a kiegészitõkkel, mozdonyokkal mindenkinek.. 😊

Ulvar
"If you don't have our release bloked from connecting to the net, then the game will blacklist the key and corrupt your game installation.
Be 100% sure CCP.exe, ContentManager.exe, Launcher.exe, TADDaemon.exe,
trainz.exe, TrainzUtil.exe are blocked in you firewall for connections to go online before starting the game for the first time. "

Szóval csak ezeket kell letiltani!!!! És menni fog.

Yoda001
nekem is megvan, de elindítani soha nem tudtam... kikéne húzni hozzá a netet hogy netudjon kapcsolódni sehova, mert akkor frissíti magát és a skidrow béta kulccsal nem megy... szóval nekem felejtõs a skidrow, másik verzió meg nincs és valószínûleg nem is lesz.
tegnap meg pont felpakoltam az msts-t minden csomaggal együtt, lehet újra rászokok 😊
bár a távoli recéket még mindig nem értem, /anisotropic és /fsaa is ott van exe tulajdonságoknál pedig...

http://9gag.com/gag/5135249

Ulvar
ez van nekem is.

wollnerd
Találtam egy jónak tûnõ SKIDROW verziót itt.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ulvar
Torrent oldal...csak nem mondják ki a rendes nevét 😊.

wollnerd
Te most viccelsz? 😄

Ulvar
aszfaltról 😊.

wollnerd
Honnan töltötted le? 😊

Ulvar
Nem találtam topicot hozzá, de valaki kipróbálta már a Trainz 12t? Sajnos eredetiben nem tudom még egy darabig megvenni, de letöltöttem kipróbálásként, de annyira nem jött be mint az MSTS. Csak az online rész érdekelne, hogy hogyan mûködik és érdemes e mégis csak beruházni rá.

wollnerd
Az akadozás fõ oka hogy rossz directX-en volt tesztelve... (directX6)
Ha megakarod akadályozni az folyamatos akadozást, akkor olvasd el ezt! (CSAK TAPASZTALT FELHASZNÁLÓKNAK!!!)

Taylor10
Minek akad ez a játék ennyire???Simán menni kellene a gépemen maxon.

AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Windows XP

Ulvar
Állítólag babája született a készítõnek és egyértelmûen a gyerekkel foglalkozik, de valamikor most fogja kiadni ha lesz ideje befejezni a munkáját. Reméljük minél hamarabb, mert most jelenleg Szombathelyen lakok, hátha megcsinálta Csornától le Szombathely Szentgotthárd felé...Bár Nekem a Sopron - Gyõr - Tatabánya - Keleti is szimpi, abban mindennel, mert az ISIS - Tûztorony ICvel szoktam azzal járni Pestre, úgyhogy nagyjából ismerem a pályát.

Én inkább az 1-es fõvonalat hiányolom. Az országos vasúti forgalom 40-50 százalékát ez bonyolítja le. Gondolok itt a Nemzetközi IC-re, mellé a Railjet, Belföldi IC, Belföldi gyors vonat, Belföldi személy vonat, Elõvárosi személy vonat, és mellé a teher forgalom. Óránként legalább 10 vonat halad át a legkisebb megállóhelyen is...

Feldobná az activitiket, hogy az egyiknél a Keletibe mész, a másiknál a Délibe.

Ulvar
:S. Kár...nagyon király lenne pedig egy összefüggõ vasút hálózat ami a Keleti országrész szinte teljes részét körülölelné...hatalmas lenne a Nyugatiból a Keletibe menni ICvel stb...remélem meggondolja magát a készítõ.

Miskolc nem lesz benne az Alföld pályában tudtommal! Kiadását nem tudom!

Ulvar
És tovább Miskolc felé?

BTW ez a szakasz mikorra várható?

Debrecen Nyíregyháza lesz majd meg, mert Záhonyról nincs infója a készítõnek!

Ulvar
Ez nekem meg havernak nagy álma, hogy ha valaki megcsinálná. Meg az Alföldet befejeznék a készítõi. De ez is nagyon jó lenne.

Aki esetleg kapcsolatban van az Alföld készítõivel szólhatna nekik, vagy megérdeklõdné hogy hogyan állnak jelenleg? Haveroméknak meg nekem a Debrecentõl Nyíregy - Szerencs (onnan Sátoraljaújhely; és Abaújszántó - Hidasnémeti) - Miskolc és környéke - Füzesabony - Hatvan - Keleti!

Intercity
Á most veszem csak észre hogy videó... :S

Intercity
Nézzétek mit találtam! Le lehet tölteni a Budapest-Wien vasútvonalat innen: http://www.megajoin.com/video/GDwEzlTsNG0/Budapest-Wien-MSTS-projekt/

Regisztrálni kell hozzá de ingyenes!

Üdv.

Színkeverõ készíti a Bp. Keleti-Wien útvonalat. Csak kérdés mikor lesz kész.

iPhone XS Max 256GB

Ulvar
Klafa lenne MSTSben egy ilyen...ha lenne Nyugat Magyarországi összefoglaló pálya, mint az Alföld...

Hegyeshalom - Sopron - Csorna - Gyõr - Tatabánya - Bp. Kelenföld - Bp. Keleti.

wanlo
Hy topik!
Pontosabban az elõttem szólóhoz:.."Hodászon gyulladt meg az M41 2153."..
Oltási munkálatok1
Oltási munkálatok2

...DREAM TEAM...

hali mindenkinek! tegnap sajnos kigyullad a hodányi állomáson m41-2153as! szép gép volt! állitolag elektronka okozta
Objektum TÖRLÉSE pontosítva;
EDITOR - Útvonal szerkesztése (útvonal beolvasva) - Eszközök(külsõ táblázatmenü bal felsõ ikon mód) - egér rávisz a törlendõ objektumra és az piros lesz - balgomb katt a piros objektumra (az eltûnik) - aztán DEL-el véglegesen törölhetjük is!

A letöltendõ; Shape Viewer v2.2 build 237 - telepíteni is kell!
Telepítés után célszerû a SHAPE mappá(k)ban levõ .s kiterjesztésû fájlokat társítani a ..Program Files\Shape Viewer\Sviewer.exe -hez, így a kívánt objektumok könnyen megnézhetõk... A jármûvek mappáiban is vannak .s "shape" fájlok, így nem kell az "editor"-t a jármûvek megnézéséhez használni. Az "Animation" opcióval könnyen megállapítható, hogy az adott személyvagon ajtajai nyílnak-, vagy sem...(Doors)
Az adott eszköz megjelenéséhez a listában a "nevére" duplán kell kattintani! Az "animáció"-t csak a kerekek forgása jelenti!
A Screenshot gombbal az éppen nézett objektumot le is fényképezhetjük (sajnos csak a program képernyõjével együtt) amit a ..Program Files\Shape Viewer\SFCAN...bmp fájlokban láthatunk...
JÓÓÓ nézelõdést!

wollnerd
Újabb gõzmozdonyos képek. 😊
Két gõzös Vácon:

Találkozás egy másik gõzössel:

Menet közben Dunakeszi Gyártelep felé:

375-ös a Dunakeszi állomáson:

Flying Scotsman a 71. vonalon!!

Bocs a sok képért!

Azzal már (defaultként) próbáltam, de nem tudtam semmit se törölni...(?!)
Más; a http://www.railserve.com/Computers/MSTS/ "Utilitis" pontjában (eléggé a lista alján) találtam egy Shape nézegetõ programot amivel az objektumok, jármûvek... stb többféle nézetben nézegethetõk, "fényképezhetõk" - a jármûvek még mozgásban is! láthatók...

Intercity
Sziasztok! Bagaméry: a Delete vagy Del gombbal kell törölni! 😊

Háj!
Próbálkozom a pályaépítéssel, de sehol sem találom az információt, hogy egy lehelyezett objektumot hogyan kell TÖRÖLNI!?

wollnerd
vagy én átszerkeszteném a traffic szerelvényeket egy activityben.
de a legbiztosabb módszer a Conbuilder progi.