Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
LFS World név: Dániel(hunn)
iPhone XS Max 256GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
iPhone XS Max 256GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A Szergejrõl kérhetnék egy linket?
Köszi!
iPhone XS Max 256GB
Ez az Alföld Pálya ás nem activity hanem felfedezõ út a munkát meg Én találtam ki. 😄
...DREAM TEAM...
LFS World név: Dániel(hunn)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

A jó öreg 424-es igyekszik korabeli kocsikkal Lajosmizse felé
http://kepkezelo.com/images/orvwzji1i1qkrwg9zklj.jpg
Tényleg azt az érzést kelti mintha a 60-as években vonatoznánk

Apropos #4601.
Ki tudja megmondani, hogy a train.exe milyen "kapcsolókkal" állítható be. A train.exe /? futtatásával csak a már ismert vm, W, s,... kapcsolókarakterek adódnak, de ezekbõl is a "dev", "hal"... stb -rõl fogalmam sincs, hogy mit lehet kezdeni velük. A némely helyen említett "anisotropic" és egyéb furmányos kapcsolóstringekrõl (mem😊viszont nem lehet tudni sehonnan sem....(én legalább is nem találtam)
Kérem, hogy aki tudja-, és érti ezeket a beállítási lehetõségeket ne tartsa magában.......
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Be 100% sure CCP.exe, ContentManager.exe, Launcher.exe, TADDaemon.exe,
trainz.exe, TrainzUtil.exe are blocked in you firewall for connections to go online before starting the game for the first time. "
Szóval csak ezeket kell letiltani!!!! És menni fog.
tegnap meg pont felpakoltam az msts-t minden csomaggal együtt, lehet újra rászokok 😊
bár a távoli recéket még mindig nem értem, /anisotropic és /fsaa is ott van exe tulajdonságoknál pedig...
http://9gag.com/gag/5135249
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha megakarod akadályozni az folyamatos akadozást, akkor olvasd el ezt! (CSAK TAPASZTALT FELHASZNÁLÓKNAK!!!)
AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Windows XP
Feldobná az activitiket, hogy az egyiknél a Keletibe mész, a másiknál a Délibe.
BTW ez a szakasz mikorra várható?
Aki esetleg kapcsolatban van az Alföld készítõivel szólhatna nekik, vagy megérdeklõdné hogy hogyan állnak jelenleg? Haveroméknak meg nekem a Debrecentõl Nyíregy - Szerencs (onnan Sátoraljaújhely; és Abaújszántó - Hidasnémeti) - Miskolc és környéke - Füzesabony - Hatvan - Keleti!
Regisztrálni kell hozzá de ingyenes!
Színkeverõ készíti a Bp. Keleti-Wien útvonalat. Csak kérdés mikor lesz kész.
iPhone XS Max 256GB
Hegyeshalom - Sopron - Csorna - Gyõr - Tatabánya - Bp. Kelenföld - Bp. Keleti.
Pontosabban az elõttem szólóhoz:.."Hodászon gyulladt meg az M41 2153."..
Oltási munkálatok1
Oltási munkálatok2
...DREAM TEAM...
EDITOR - Útvonal szerkesztése (útvonal beolvasva) - Eszközök(külsõ táblázatmenü bal felsõ ikon mód) - egér rávisz a törlendõ objektumra és az piros lesz - balgomb katt a piros objektumra (az eltûnik) - aztán DEL-el véglegesen törölhetjük is!
Telepítés után célszerû a SHAPE mappá(k)ban levõ .s kiterjesztésû fájlokat társítani a ..Program Files\Shape Viewer\Sviewer.exe -hez, így a kívánt objektumok könnyen megnézhetõk... A jármûvek mappáiban is vannak .s "shape" fájlok, így nem kell az "editor"-t a jármûvek megnézéséhez használni. Az "Animation" opcióval könnyen megállapítható, hogy az adott személyvagon ajtajai nyílnak-, vagy sem...(Doors)
Az adott eszköz megjelenéséhez a listában a "nevére" duplán kell kattintani! Az "animáció"-t csak a kerekek forgása jelenti!
A Screenshot gombbal az éppen nézett objektumot le is fényképezhetjük (sajnos csak a program képernyõjével együtt) amit a ..Program Files\Shape Viewer\SFCAN...bmp fájlokban láthatunk...
JÓÓÓ nézelõdést!
Két gõzös Vácon:
Találkozás egy másik gõzössel:
Menet közben Dunakeszi Gyártelep felé:
375-ös a Dunakeszi állomáson:
Flying Scotsman a 71. vonalon!!
Bocs a sok képért!
Más; a http://www.railserve.com/Computers/MSTS/ "Utilitis" pontjában (eléggé a lista alján) találtam egy Shape nézegetõ programot amivel az objektumok, jármûvek... stb többféle nézetben nézegethetõk, "fényképezhetõk" - a jármûvek még mozgásban is! láthatók...
Próbálkozom a pályaépítéssel, de sehol sem találom az információt, hogy egy lehelyezett objektumot hogyan kell TÖRÖLNI!?
de a legbiztosabb módszer a Conbuilder progi.