7098
-
#23 kar akor megsem erdekel :) -
#22 Nem "virtualis maketasztal" hanem olyan, mint egy repulogep szimulator.
Csak itt allomasrol allomasra mesz, nem repterrrol repterre. :)
Ennyi. -
#21 persze meg akartam tűzoltó vagy katona esetleg vadakat terelő juhász is lenni de felnőtem...
amugy irja mar le valaki mi a lenyege olyan mint egy virtuális makettasztal? valtogatom a vaganyokat és megy a vonat vagy mi??? -
#19 valaki valaszoljon pls a #18 uzenetemre -
#18 Kosz mar fel is irtam az elso cd-t!!
van ebben a jatekban Multiplayer? -
#15 nezd meg a cue filetlehet elvan irva a hivatkozas. akor jo ha az van benne hogy /fileneve.bin ha van elötte könyvtar is azt töröld ki. amugy a cue a cdr win formátuma ha joltudom. -
#14 na nekem lejott za elso cd isoban de nem birom felirni a neroval!! beloadolom a cue faljt addig oke elkezdem irni es kiirja hogy nem talalja a bin fajlt pedig ott van mellette egy konyvtarban van mindketto es a nevek is megegyeznek pls valaki mondja el hogy melyik progival irta fel!! nagyon fontos :)) -
nyunyu #13 Boven.
cele950+TNT2-vel ment 1024x768 32 biten 12 fps-t. 640x480 16 biten 35-40 volt. -
#11 huhh ez baromi izgalmasan hangzik... :P -
#10 AIR!!! Valtokat buzeralni a F8-cal tudod, de van kezikonyv, segitseg az F1, F7-tel csokkenteni tudjuk a szerelvenyunk hosszusagat!!! -
Air #9 Csak azt nem ertem benne, hogy hogyan kell kapcsogatni a valtokat. Es foleg miert. Az egyik vonalon, ha nem nyulok hozza kapasbol vakvaganyra visz... Hol van az leirva, hogy mikor, melyik, hanyadik valtot milyen allasba kell kapcsolni??? -
#7 leirhatna valaki a lenyeget?
olyan mint a railroad tycoon? vagy milyen? -
#6 I.C.ram!!
ne feszkozz a tigris ftp-del, mert szinte senki nem ismeri a cimet!!! valami buznyak BME-s foszer!!!! Kulonben mar nekem is megvan es nem a pubi tigrisrol!!!Ennyi!!! Qrva jo a game!!! -
#5 a tigris ftp-rol
ISO 2CD -
Anee #3 még nem találtam sehol... -
#2 En mar letoltottem ISO-ban az elso CD-t es mar bevagyok zsongva!!! ALIG VAROM!! -
#1 Hello! Mindenki ide irjon akinek tetszik e marhajo jatek!!!