7098
  • Laalee
    kar akor megsem erdekel :)
  • Wenik
    Nem "virtualis maketasztal" hanem olyan, mint egy repulogep szimulator.
    Csak itt allomasrol allomasra mesz, nem repterrrol repterre. :)
    Ennyi.
  • Laalee
    persze meg akartam tűzoltó vagy katona esetleg vadakat terelő juhász is lenni de felnőtem...

amugy irja mar le valaki mi a lenyege olyan mint egy virtuális makettasztal? valtogatom a vaganyokat és megy a vonat vagy mi???
  • I.C.ram
    valaki valaszoljon pls a #18 uzenetemre
  • I.C.ram
    Kosz mar fel is irtam az elso cd-t!!

van ebben a jatekban Multiplayer?
  • Laalee
    nezd meg a cue filetlehet elvan irva a hivatkozas. akor jo ha az van benne hogy /fileneve.bin ha van elötte könyvtar is azt töröld ki. amugy a cue a cdr win formátuma ha joltudom.
  • I.C.ram
    na nekem lejott za elso cd isoban de nem birom felirni a neroval!! beloadolom a cue faljt addig oke elkezdem irni es kiirja hogy nem talalja a bin fajlt pedig ott van mellette egy konyvtarban van mindketto es a nevek is megegyeznek pls valaki mondja el hogy melyik progival irta fel!! nagyon fontos :))
  • nyunyu
    Boven.

cele950+TNT2-vel ment 1024x768 32 biten 12 fps-t. 640x480 16 biten 35-40 volt.
  • Laalee
    huhh ez baromi izgalmasan hangzik... :P
  • ubi
    AIR!!! Valtokat buzeralni a F8-cal tudod, de van kezikonyv, segitseg az F1, F7-tel csokkenteni tudjuk a szerelvenyunk hosszusagat!!!
  • Air
    Csak azt nem ertem benne, hogy hogyan kell kapcsogatni a valtokat. Es foleg miert. Az egyik vonalon, ha nem nyulok hozza kapasbol vakvaganyra visz... Hol van az leirva, hogy mikor, melyik, hanyadik valtot milyen allasba kell kapcsolni???
  • Laalee
    leirhatna valaki a lenyeget?

olyan mint a railroad tycoon? vagy milyen?
  • ubi
    I.C.ram!!
    ne feszkozz a tigris ftp-del, mert szinte senki nem ismeri a cimet!!! valami buznyak BME-s foszer!!!! Kulonben mar nekem is megvan es nem a pubi tigrisrol!!!Ennyi!!! Qrva jo a game!!!
  • I.C.ram
    a tigris ftp-rol

ISO 2CD
  • Anee
    még nem találtam sehol...
  • I.C.ram
    En mar letoltottem ISO-ban az elso CD-t es mar bevagyok zsongva!!! ALIG VAROM!!
  • I.C.ram
    Hello! Mindenki ide irjon akinek tetszik e marhajo jatek!!!