7098
-
Anee #121 PONTOSAN IRD MÁR LE MINDET
mert www.trainsimulator.com meg www.train-simularor.com nincs -
Anee #119 Köszi -
Anee #116 jó akkor astandard dízel vagy InterPici vagy InterCiti is elférne benne..mind1 magyar textúra legyen rajta ....meg az hogy legyen magyarországon -
Anee #114 ÉS honnan lehet leszedni azokat???????????????????????????? -
Air #104 Szoval?? Melyik?? -
Anee #102 559megaásak a cdk a végén -
Air #97 WiZzaRD!!
Mirol beszelsz? Hol vannak szabad kocsik amiket fel lehet kapcsolni?? Melyik vonalon?? Szemely vagy teher?? Melyik activity-t kell valasztani?? -
#96 Anne biztos eleg ket 650 CD?
Az egyik bin tobb mint 700 megas... -
Anee #95 1700megát nem lenne értelme törni -
Anee #80 A Rail Across America az milyen?
Már megnézte valaki? -
#74 Itt fent van a full, ha valakinek kell(2 CD + egyebb):
ftp://130.235.166.55 /upload/tagged/-- Games --/
Forras: http://bsaftpz.ini.hu -
vonyarc #70 WiZzaRD:(vagy bárki más)Mint voodoo3 konfigos,segits ha tudsz légyszives.5 napja képtelen vagyok feltelepiteni a progit.Az inicializálásnál leáll,majd kb 20 perc után ezt irja ki::"Setup cannot install system files or update shared files if the files are in use.Before contuning,close any open applications."
Eddig még minden játék gond nélkül feltelepült,nem értem miért nem megy most?
-
#69 de neki tudja mert gefo2 je van :) -
#67 Az install bugok érdekesek
Próbálj segíteni a V3 fórumban , hátha tudsz... -
#65 Hmm, egy Microsoft program, ami megsértődik arra,ha nem certified a hangkártya, ha nem certified a videokártya, aztán meg örülni kell, ha az install végigmegy s elindul.
S mindezt egy Microsoft(!) program adja elő!!
Azért ez elég érdekes...
Ja, meg az ára is az
-
#64 vagy 1200*xxxx-rol -
#63 de en 1600*xxxx felbontasrol beszelek -
The Lord #62 Nekem nem szaggatott 128 megával és gef2vel max graf és 1024x768ban -
#61 szerintem is marha uncsi! :(((( pedig tobbet vartam ettol a jatektol (az engine szar >>szar grafika es raadasul meg lassu is magasabb felbontasokon pedig 330MB ramom van es GF2-es videkartyam 64 rammal) -
Sir IvanHoe #60 Eleg uncsi igy nem?
:( -
Sir IvanHoe #58 Es mit kell ebben a jatekban csinalni?
Csak menni a vakvilagba? Meg utasok sincsennek!! -
kowajano #56 szerintem sincs multi a játékba legalábbis én igy olvastam -
The Lord #55 Pls segíccsetek, azt írja ki nekem, hogy a hangkártyám inkompatibilis és ezér nem indítja el a progit, mittegyek? szeggyek le újabb drivert? de honnan? aureal vortex-II-em van -
Anee #54 588MB mind2 cd csak vannak üres szektorok is...amit beleszámol az írásba -
#47 A telepitesnel bekeri mind a ket CD-t ha jol emlexem.
Ja es kell neki 1,7 GB hely ugy keszulj. -
Dante #44 az is érdekes, hogy minimum installnál csak a tutorial "játszható", full installpedig 1775 mega, fél órát vonatoztam vele, elvoltam, szórakoztatott, kisiklasztottam Japánban egy Metro-t, de ennyi elég volt, majd unalmas őszi, téli napokon elő fogom még venni. -
#41 Vazz ne legyetek mar ennyire izek Valaki mondja mar meg hogy van-e benne multi mert en nem talaltam de anee azt mondja hogy van -
#39 huhu!!
Most vettem nem keves penzert (92000 HUF) egy Geforce 2 GTS 64MB Deluxe-ot V7700-as es marha meg 3d szemuveget is adtak hozza igymar tenyleg poen ez a jatek!!!
VAROM A VALASZOD ANEE! hol van ebben a jatekban Multiplyer? -
The Lord #38 Gyerekek segíccsetek, nemtom felinstallálni a gamet vmi, low disk space and memoryra hivatkozik! mi lehet a hiba? a gépem:
P3 600 GeForce MX, alaplap?asszem abit de nem tuti -
#36 Hmmm, töltögetem lefele, bár nemtom milyen lehet. Az első cd már lejött. Csak azért szedem, mert játékoknál az M$ eddig mindíg azt jelentette, hogy nagyon jó game (tehát pont az ellentettje, mint az oprendszereknél...egyébként még hardware-ben is nagyon jók az M$ cuccok). Remélem ennél is így van.
(igen tudom, hogy az M$ csak kiadja ezeket a neve alatt, de akkor is M$ game) -
#34 na akkor van benn multiplayer vagy nincs? -
vonyarc #33 Játszik valaki V3 3000-en?Ha igen milyen driverral,mert nekem nem akar feltelepedni.Calculating disk spacenél leáll.Help!! -
#32 na ez nem igaz hogy multi van benne bar kitudja csak a jatekot neztem meg a tobbi progit meg nem -
#31 multi van benne? -
Anee #30 Rip nem lesz....
Multi VAN benne....
a Tigrisen fent van
A gépigény meg hááááááááááááááát nempici
De COOOOOL -
[Red] #29 nem tudja valaki honnan lehet a rip-verziót leszedni? -
#27 miert nincs benne multiplayer???? :((( -
#26 bakter szimulator mikor lesz?
legalabb olyan erdekes lehet mint mozdonytvezetni. -
#25 mostmar mindegy mar lejott :) -
#24 vazz mondja mar meg valaki hogy van-e multi a jatekban!