7098
  • johnny quest
    Én a Euro Loco, American Classics, TGV kiegészítőkre gondoltam...
  • ten155
    Itt a honlapja: http://www.daemon-tools.com/
    Ez nem mas mint egy CD emulator. Csinal meg egy (virtualis) cd-t a gepedbe, ahova image-fileokat tudsz mountolni.
  • johnny quest
    Ezeket az előbb említett kieg eket honnan lehetne megszerezni?
  • Homaly
    Oksa, csak erről a Daemon Tool-ról még nem is hallottam! Tudtok róla valami infót adni?
    Köszi
  • Dikkma
    Ha Neroval írod meg, akkor lehet váltani a jolietek közt :o) Kiválaszthatod, éppen melyik fusson!
    De én is ten155 javaslatát látom cléeszerűbbnek.
  • ten155
    ird ki cd-re az image file-okat, es hasznald a daemon tools-t. igy tuti jo lesz.
  • Homaly
    Szasztok!!
    Megjelent 3 kiegeszito pack: Euro Loco, American Classics, TGV!!
    Az a kerdesem - mivel ezeket iso-ban szereztem meg - ha 1 cd-re irom mind a 3-at, akkor tudom-e oket kulon-kulon futtatni?
  • kBagyula #194
    Mi a bajod vele? Nálam műkszik!
  • Guillotine
    Srácok!Nem tudnátok az M62-eshez működő Cabwiew-t.
  • Guillotine
    6850-yv6ays6b.Ha kis betűvel nem lenne jó próbáldmeg nagybetűvel.
  • kBagyula #191
    A
    http://www.vasutandmodell.hu
    virtuális vasút oldaláról, a telepítés részletesen le van írva ha letöltötted és kicsomagoltad a file-t. :-)

üdv.
    kBagyula
  • ten155
    Nezd vegig a Tutorial-t!! Nagyon jol elmondja, hogy melyik tipusu (villany, goz, dizel) mozdonyt hogyan kell vezetni. Nekem csak a goz nem ment, mert egy kicsit bonyolultabb. Viszont engem erdekelne a Nohab es a Szergej a progihoz. Honnan toltotted le??
    Amugy mind a ket mozdony dizel, tehat teljesen ugyanugy kell(ene) vezetni.
  • kBagyula #189
  • kBagyula #188
    Sziasztok!

Nemrég vettem meg kíváncsiságból az MSTS-t és nem vagyok tisztában vele teljesen.
    Még új vagyok az MSTS-ben, de megvan a Nohab és nem tudok vele elindulni! A Szergejjel már megy.
    Segítsetek!!!
    Köszi.
  • Randal
    Hy!
    Valaki mondjon már egy serial kódot az Activiy pack-hez, mert a játék megvan, csak a szám nincs:(
    Köszi.
  • ubi
    mi az oldal pontos címe, mert nekem nem jön be!!!
  • rotator
    Értem. És demo van belőle? Mert nem találom sehol.
  • Nyiri
    rotator: nincs mert a masodik cd-n csak 100 megas terkepek vannak :Đ
  • bob
    Szerintem nincs legalábbis nég nem találkoztam vele sehol!
  • rotator
    Tényleg nincs belőle rip?
  • Anee
    nem kell felrakni a cracket
  • dibzs
    Üdv Mindenkinek! Ez a játék szerintem csodálatos.
    Ami nekem probléma,hogy néha indokolatlanul lefagy.Ha valaki tud rá megoldást kérem ossza meg
    velem,bár szerintem patch kellene hozzá,ami tudomásom szerint még nincs. Magyar mozdonyonyok,kocsik tényleg nagyon hiányoznak,remélhetőleg valaki fog csinálni!Activity sem ártana! Véleményem szerint a
    legjobb oldal a trainsimplanet.com lesz ha egyszer
    elindul,bár még csak készítik.A Flight Sim-hez nagyon jó oldalt csináltak,napi frissítéssel.(fsplanet.com)Hirtelen ennyi voltam.
    Sziasztok!
  • Razgon
    Vao! Én meg anno a szegedi Bebrits-ben végeztem, mint gépész...

• I.C.ram
    semmibajuk sincs :)
  • I.C.ram
    figyelj csak! en odadom az en CD-imet mert nekem mar nem kell (meguntam) ha erdekel akkor szoljal!
  • I.C.ram
    csak iso letezik belole es mar szerintem sehol nem fogod megtalalni
  • M.A.D.
    Wiz.:Mikor végeztél?
  • agyhalál
    Ennyire nem mélyedtem bele, lévén nagyon távol állok a vasúttól, de úgy érzem valamien szinten ez is fontos.
  • johnny quest
    r
  • johnny quest
    Tud valaki a train simulatorhoz magya cuccokat?
  • Mr.Macho
    valaki írja le, milyen ez a játék, és mit kell benne csinálni!
  • M.A.D.
    Azért van sok negatívum is, ahogy olvasom. Beleborzongok, hogy a Mechwart A. Vasútgépészetiben végeztem anno!!
  • kozso
    Razgon:

Megkésve bár, de ha megoldható akkor szeretnék egy full verziót a RailSim-ból!
  • Razgon
    Viku!

A RailSim egy német vasútrajongó által készített vonatszimulációs program.
    Nem egy grafikai csúcs, csak Dos-os, viszont cserében olyan vason is lehet nyomulni vele, amelyen a MS TrainSim meg sem nyekken.
    Viszont nagyon korrektül szimulálja a vasúti közlekedést, a fékezést, stb.
    Az időjárás és a napszakok is modellezve vannak. Itt esőben tényleg kell homokolni, mert sokkal rosszabb a fékhatás..

Sokkal korrektebb a jelzésrendszer modellezése.

Minden rendesen elő van jelezve..

Vannak hozzá magyar vonalak! Budapest-Szolnok, és még sok másik vonal.

A netről csak a progi demo verziója tölthatő le, azonban aki ma 14. óráig bejelenti itt az igényét, annak el tudom küldeni emilben a 2.8-as full verziót, egy rakás vonallal.

További info:

virtulapft.ini.hu
    vasut.ini.hu
    Ezeken a címeken találhatóak letölthető vonalak, info a jelzésrendszerről, és a program kezeléséről.

ÉS egy indexes fórum:

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9031727
    (Itt minden további kérdésre válaszolnak, sőt, a Comtom névre hallgató úr is megosztja veletek szívesen a full programot.
  • agyhalál
    Sziasztok.
    Honnan tudom, hogy mennyi utas várakozik az állomásokon, illetve, hogy mennyi utazik a vonaton?
  • Razgon
    A jelzésrendszer teljesen gáz, én nem hiszem, hogy az amiknál ilyen lenne.
    Kavarsz 110 mérfölddel az Acela-val, erre eléd rakja 0,3 mérföldre a 45-ös sárga jelzőt... Persze nem lehet lelassítani, az eredmény vészfék, utasok borulnak, suxxx...

Szerintem még mindig a RailSim a legjobb, ha a grafikától eltekintünk.

Nekem a fékek nehézkes adagolhatósága sem tetszett. Főleg egérrel gázos.

Az alerter nevetséges. Nálam néha percekig nem jelez, aztán meg sűrűn, aztán megint nem...
    Nincs is hangjelzése, ha külső nézetben van az ember, előfordul, hogy megfeletkezik róla...

Nem tetszik, hogy a Marias Pass útvonalon a dízelből nem lehet úgy kihajolni, mint a gőzösből. Pedig tolatáskor jól jönne.

Azt hiszem, hogy egy mozdonyvezető a legritkább esetben tudja a vonatát kívülről szemlélni...:))

No meg a menetrend... Nem tudom, lehet hogy csak a Máv miatt tűnik hihetetlennek, de külföldön másodpercre pontosan érkeznek és indulnak a vonatok??? Ráadásul az idő mérése sem korrekt.
    Figyelem az órát, pontosan a megadott időben oldok, majd indulok, erre a Depart-hoz bekerül, hogy 3 másodperccel korábban indultam...

Mindezek ellenére azért jól lehet vele szórakozni.

Nekem legjobban a Hév-szerű japán elővárosi vonat tetszett. Érdekes módon itt jobban tűrik az utasok a fékezést, mint az Acela-val. Ott már 30%-os fék mellett exceed comfort level.... Itt meg nyugodtan ráhúzhatok többet is.
  • Razgon
    A jelzésrendszer teljesen gáz, én nem hiszem, hogy az amiknál ilyen lenne.
  • hackett1977
    Most nézem a letöltött cuccok readme'jét. Van egy URL a http://www.3dtrains.com ahonnét egy csomó új voantot lehet letölteni mind az MSTS-hez mnid pedig a még csak készülő Trainz-hez. Jó kis site ez, az'szem a kedvencek közt lesz a helye.

A Trainz'ről hallottatok már valamit?
  • hackett1977
    Sziasztok!

Kicsit megkésve de most már nekem is meg van a geme és kibaszottul teCCik. Kár hogy engem csak és kizárólag a nagy sebességű vonatok érdeklenek és a Washington - Philadelphia szakaszt hamar lefutom. Nagyon yoo ez a transimus link, itt láttam a Thalys't és épp most töltöm le. Ha már a szakszok nem változnak, legalább a vonatokban legyen egy kis változatoságg. Remélem lesz Eurostar is!
  • Anee
    :))))))))))))))))))))))))