7098
-
davos80 #241 2 CD. -
tmate6 #240 Egy kis info kéne pl. hány cds a game stb. -
#239 Hmm...ez 3.11-es ver. és ott valami 3.9 ről beszél...Most akkor mi van? Sorry a lámaságért.... -
#238 Ez is nagggggyyyyon széééép! -
davos80 #237 Nem kéne sokat keresni : x-tracks
a hetedik a sorban. -
davos80 #236 Van ilyen is.
+ ilyen. -
#235 jaja!
Pl. most megint nekiugrottam, mint juhász a birkának, hogy leszedjem az Xtracks 3.9-et, de sehonnan sem tudtam letőlteni...:(...és ugye a bakonyhoz kell...
Jó lenne, ha menet közben lenne tatam-tatatam...bár lehet, hogy csak nekem hiányzik? -
#234 hát ja. Meg ne legyenek olyanok, hogy a pályához le kell szedni mozdonyt, a mozdonyhoz vagont, a vagonhoz hangot. Ahhoz hogy működjön xtracks-et, és mire minden lent van, nem indul a game. -
#233 Na, jah...vagy legalább lenne 1 olyan oldal, ahol mindent le lehet szedni és nem kell ezer oldalt végignyálazni a különböző cuccokért...:( -
#232 Milyen nagyszerű lenne, ha lenne egy olyan pack, amiben egy pálya az összes tartozékával megvan! -
#231 JUUUUJ be szééép.....a kedvencem..:) -
#230 Csatlakozom az előttem szólókhoz...:) Ezek a cuccok engem is érdekelnének...
Azt az Xtralofaszt Én se tudtam leszedni...:(
-
#229 Köszi szépen, akkor már ketten vagyunk nagykispeterrel, akik reménykednek :) -
#228 Ez az egész engem is érdekelne honnan lehet magyar pályákat és mozdonyokat letölteni és föleg beletenni hogy müködjön is mert nekem sem indult el soha eggyik sem!Eredeti ajáték tehát elvileg mindennek mqködni kellene vele! -
davos80 #227 Vannak magyar oldalak, ahonnan lehet pályákat letölteni. Amiket beszúrtam, képeket onnan valók.
Holnap adok majd linkeket. Az xtartcks-ot, majd átküldöm neked valahogy, nem nagy.
Mindnet úgy kell csinálni, ahogy le van írva. -
davos80 #226 Nekem lehet, neked nem, mert szar explorert használsz. -
#225 Sziasztok!
Nem tudtok segíteni abban, hogy nem létezik vmi olyan pack, amiben egyben van egy pálya, több küldetés és pár helyi vonat mozdonyokkal és kocsikkal?
Mert nekem nem sikerült a http://jadro.yofej.hu/ -ról letöltenem a cuccokat, mert a pályánál kellett pluszban hozzá az Xtracks 3.9, amit nem találtam meg, mikor meg feltettem a máv hangokat és a máv41-es sorozatot (amiben vagonok még mindig nincsenek), elromlott a játék és nem indult. A pack uninstallálása után sem :(
Pedig engem is érdekelnének ezek a dolgok, mert pl. a 222-es postban lévő kép is csodálatos.
Úgy tudom vannak eredeti Microsoft Add-onok is, azokat hol lehet megvenni? Az 576 Kbyte-ban és a cd galaxisban nem találtam :(
Segítsetek légyszi!
Üdv, Egy lelkes kezdő:
Taranov -
#224 nem lehet ékezetes betű a fájlnévben.... -
davos80 #223 -
davos80 #222 -
#221 nekem is +van már... -
davos80 #220 Lehúztam DC-ről. -
lepike #219 Igen maga az alapjáték 2 cd-s. -
lepike #218 A játék csak simán MS Train Simulator. Vannak kiegészítői Pl: Heidi express. A Trainz az terepaszal szimulator. Nem ugyan az. -
Braveheart #217 Na közben rájöttem hogy csak kiegészítő... akkor inkább a Trainz-zel fogok játszani -
Braveheart #216 Épp most töltöm ezt: MS Train Simulator 2002, kb. 400MB. Ez az a játék, amiről a topicban szó van? Mert az asszem 2 cd. -
lepike #215 Szóval van egy fizetős oldal ahová kérésemre feltették a játékot. Igaz most karbantartás miatt nemlehet tölteni.
De szerintem hétfőn vagy kedden jó lesz. -
lepike #214 Na -
#213 Ehhh...jól kihalt ez a topik...
Azért megkérdezem, hogy nincs meg valakinek ez a game, és meg is osztaná velem??? -
#212 Affene se tudja...néztem pár fanpage-t és iszonyatosan megtetszett a világa, bár vonatot csak kívűlről láttam eddig...:)
Bent a melóhelyemen van egy vasútmegszálott emberke és valami német nyelvű, halál primkó grafikájú, valamilyen DOS-os vonatszimulátort nyomot és nagyon megtetszett a hangulata....azért vadászom... -
davos80 #211 Akkor lehet, hogy hülyeséget mondtam, de mintha valami játékújság honlapján olvastam volna.
Amúgy a MS TrainSim szebb, jobb mint a Trainz? -
#210 Törőlték??
A microfosnak a honlapján ott díszeleg és találtam egy oldalt ahol 20$-ért meg lehet venni....szal. nem értem... -
#209 Ez jó kérdés!!! Én is azt vadászom már 3 napja....
Nekem is kéne!!!!!!!!!!
A DC-ről 1000 év mire lejön, feltéve ha van szabad slotja a tagnak, ami természetesen nincs... -
davos80 #208 Nem tudja valaki, honnan lehet az 1-et letölteni?
Nem DC-re gondolotam. -
davos80 #207 Én azt hallottam törölték a fejlesztését.
-
#206 Na, most mi van?
Megjelent már a MTS2???? -
Zoli22 #205 Hello! Most akkor nagyon figyelek, hogy hogy irom a dolgokat, igaz disgrapyas vagyok de probálok helyesen irni.
Na srácok, az lenne a kérdésem, hogy mitől van az hogy ha egy vonatot "letörlök", akkor a ts ettöl függetlenül keresi az eng meg wag fájlokat? Ja és mindentől függetlenül, gratulálok az elkészitet kiegészitökhöz amit ti csináltatok. Szeretnék minnél több ilyen dolgot megszerezni, pl láttam valahol villamosokat is már mint képet róluk, csak lehetöséget nem hol lehet megszerezni öket. De bármi más is érdekelne legyetek szivesek oszátok meg velem hogy hol-mi és egyebek. Köszönöm! -
kisviku #204 Elvileg ennek lesz egy második része is.Mi van véle? -
Joey #203 hali srácok! a pro train kiegészítő leszedhető vhonnan? Nincs valami jó kis metrós vagy villamomsos játékaki megmondja holy találom meg a pro train-t a neten, annak fejet hajtok -
Homaly #202 Egy fizetős FTP-ről szedtem, más címet nem tudok mondani! Sorry!!