7098
  • nagykispeter
    de azt
  • Taranov
    A sander nem homokot szór a sínre? Csak kérdezem, mert nem nagyon értek ehhez, még nem volt rá szükségem a játékban.
  • Balaka
    Én segítek szívesen:itt egy link:
    http://jadro.yofej.hu
  • mzthebest
    Biztos emelkedő van, vagy síkos a pálya! Ilyenkor be kell kapcsolni a sandert (x gombbal asszem). Ez gőzt bocsát a pályára,mitől felszárad az és nem pörög el a kerék!
  • thomasthomas
    Hi!

tudnátok nekem olyan link(ek)et adni, ahol szépen kidolgozott magyar pályákat lehet letölteni?Régen láttam, de sajnos már azok megszűntek.....google-be nem találtam sokat.....a pályák lehetőleg magyarok legyenek...

előre is kösz a segítséget
  • nagykispeter
    Szerintem inkább az a gond hogy gőzössel nem igen megy senki!
  • Willenbrock
    Nem hiszem hogy ez a játék ily ismeretlen...
  • Willenbrock
    Mé nem megy rendesen ez a krva mozdony,ha régebben már tudott?
  • Willenbrock
    Valaki méltasson válaszra!
  • Willenbrock
    Csá!

Segítséget kérek,írom a gondot.
    A Flying Scotman gőzösöm néha lassan gyorsul és nem bír csak 30-ig gyorsulni aztán lassan leáll.Ezután magától hátra kezd indulni.Pedig a kerekes eszköz amivel haladási irányt is állítunk előre van nyitva.A fék induláskor nyitva 25%-ra regulátor 40%-on.Lassan elindul aztán kiffulad és tolat.Ilyenkor-mint egy makacs öszvér-nem bírható előremenetre.Ha mégis sikerül megint ugyanezt játssza el.Pedig máskor már ment rendesen.A regulátor meg miért megy szét ha úgy kezelem mint a tanító pályán?Induláskor szabadba 25% utána vissza futás módba 50%-mégis szétment a regulátor 1,4 óra után!
  • HiPPoNaX
    Gyarilag vannak gozosok a jatekban, magyar gozosket (meg minden egyeb magyar vonatkozasu kiegeszitot) pedig tudsz hozza letolteni
  • Willenbrock
    Én azt kérdezném vannak-e gőzösök is a játékban?Esetleg magyar gőzösök is?
  • nagykispeter
    Nekem spec ez van meg!
  • Gollo
    DC,Torrent,Warez stb.....
  • gabf1
    Hát honnan lehet letölteni? Boltban én nem láttam.
  • nagykispeter
    ?
  • gabf1
    Hi. Nem tudja vki honnan lehetne letépni, mert már cd-met nem olvassa ki.
  • Che
    nem, de ennyit még konyítok az angolhoz :D
  • nagykispeter
    magyar kézikönyved van?
  • Che
    igen!
    De már megvan a megoldás.
    olvasgattam a kézikönyvét.
    ott írták hogy néha előfordul hogy hibásan töltbe a directX, ezért ha nem reagál a billentyűzet akkor alt+tab aztán vissza a játékba és jó lesz.
    nekem megy.
  • Kit--Kat
    Eddig tudtad irányítani billről?
  • Che
    Pls Help!!!
    a játék nem reagál a billentyűre csak egérre.
    és egy csomó funkciót nem tok használni!
    valalki tudja a megoldást????
  • Kit--Kat
    A pályának megfelelő pályaszámú és tipusu.
  • ZORDAS
    Mi?
  • Kit--Kat
    kellenek hozzá olyan mozdonyok is ált.
  • Taranov
    nekem sem ment :(
  • ZORDAS
    Segítsen vki letöltöttem a játékhoz csomó magyar pályát és mozdony de nem akarja elindítani azt írja ki hogy: Error reading train database file

pls.
  • gabi89
    www.cdgalaxis.hu vagy TESCO :D
  • centauri99
    Sziasztok,valaki meg tudná mondani,hogy hol tudom megvenni a játékot?
  • bbccc
    Valaki tudna segíteni? Amikor elkezdeném telepíteni a játékot, 1% nál megáll és azt írja ki: Low memory pedig nagy RAM-om van VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!
  • Taranov
    Nekem meg pont az nem ment :)
    Le is tettem róla.
  • Norby86
    Pipálgattam,próbáltam de semmi,mindent bepipáltam akkoris a probléma továbbra is jelentkezik. De nemértem mért csak akkor amikor már minden programot felraktam,minden drivert a helyére. És a furi az egészben hogy csak ez az 1 játék az ami ilyet csinál. Pl. a Trainz 2004 semmi ilyet nemcsinál. Bár én ezzel a játékkal akarnák játszani de látom nemsok sikerrel. :(
  • Taranov
    Ha megér neked a játék, akkor telepítsd újra a windowst, majd a programokat egyenként, és minden telepítés (és esetleg reboot) után indítsd el a játékot. Amikor nem indul, megvan a hiba.
  • Norby86
    Na, valaki? Nem prörög ez a topik,valaki azért tud segíteni? Készítettem a hibáról egy képet. De biztos hogy valami program okozza,mert amikor ujrarakom azxp-t akkor nincs vele gond fut a játék,de amint felrakom a winampot,a kodekeket,meg egyebeket,valamitöl máris elromlik. és nem a video driverrel van a gond,mert azzal ment,csak valami program közbeszol amitöl nemmegy. Valakinek nemvolt ilyen problémája?
  • NoZoli
    Próbálj meg pipálgatni a Start menü->Programok->Microsoft Games->Train Simulator->Train Simulator Troubleshooterben, a Troubleshooting gomb megnyomása uátn bejövő ablakban.
  • Norby86
    Sziasztok!
    Feltelepítettem a Microsoft Train Simulator játékot,és ahogy elindítottam volna máris kékhalál és nv4disp.dll hibaüzenet jelenik meg kékhalálnál. Akárhogy szenvedek vele már ujraraktam és frissítettem nvidia drivert mert arra gyanakodtam,de más játéknál ezt nemcsinálja,fölraktam a .net keretrendszert,de semmi eredménye.Ahogy elindul a játék máris kékhalál. A játék beállításokig még eljutok de tovább nem. És ami még fura hogy amikor betöltődik a játék,alul irná hogy loading,de nem ez jön be hanem krikszkrakszok. Loaxoooirr kb. ez. :) Hasonló csak ilyen cirilbetűs irásnyelven,pedig a játék angol verzio. Valakinek volt hasonló gondja? Esetleg a játékhoz van valami frissítés? HELP!
  • Kit--Kat
    én bittorenten találtam csak rá, de ott rendesen jött
  • laci béla
    sziasztok

honan lehet letölteni
  • Garfield
    Aki esetleg még keresné, annak szólok, hogy eDonkey-n irtózatos mennyiségű MSTS cucc van fent, többek közt szinte az összes kereskedelmi kiegészítő (Pro Train 1-11; Pro Train hegyivasútak; German Railroads 1-6; TGV; Euro Loco; stb).
  • Kit--Kat
    Valaki nem tudná megosztani DC-n???
    Meg volt de véletlenül letörlődött és égető szükségét érzem, de nem találom úgy amúgy se DC-n se sehol:(