7098
-
#321 de azt -
#320 A sander nem homokot szór a sínre? Csak kérdezem, mert nem nagyon értek ehhez, még nem volt rá szükségem a játékban. -
#319 Én segítek szívesen:itt egy link:
http://jadro.yofej.hu -
mzthebest #318 Biztos emelkedő van, vagy síkos a pálya! Ilyenkor be kell kapcsolni a sandert (x gombbal asszem). Ez gőzt bocsát a pályára,mitől felszárad az és nem pörög el a kerék! -
#317 Hi!
tudnátok nekem olyan link(ek)et adni, ahol szépen kidolgozott magyar pályákat lehet letölteni?Régen láttam, de sajnos már azok megszűntek.....google-be nem találtam sokat.....a pályák lehetőleg magyarok legyenek...
előre is kösz a segítséget -
#316 Szerintem inkább az a gond hogy gőzössel nem igen megy senki! -
#315 Nem hiszem hogy ez a játék ily ismeretlen... -
#314 Mé nem megy rendesen ez a krva mozdony,ha régebben már tudott? -
#313 Valaki méltasson válaszra! -
#312 Csá!
Segítséget kérek,írom a gondot.
A Flying Scotman gőzösöm néha lassan gyorsul és nem bír csak 30-ig gyorsulni aztán lassan leáll.Ezután magától hátra kezd indulni.Pedig a kerekes eszköz amivel haladási irányt is állítunk előre van nyitva.A fék induláskor nyitva 25%-ra regulátor 40%-on.Lassan elindul aztán kiffulad és tolat.Ilyenkor-mint egy makacs öszvér-nem bírható előremenetre.Ha mégis sikerül megint ugyanezt játssza el.Pedig máskor már ment rendesen.A regulátor meg miért megy szét ha úgy kezelem mint a tanító pályán?Induláskor szabadba 25% utána vissza futás módba 50%-mégis szétment a regulátor 1,4 óra után! -
#311 Gyarilag vannak gozosok a jatekban, magyar gozosket (meg minden egyeb magyar vonatkozasu kiegeszitot) pedig tudsz hozza letolteni -
#310 Én azt kérdezném vannak-e gőzösök is a játékban?Esetleg magyar gőzösök is? -
#309 Nekem spec ez van meg! -
#308 DC,Torrent,Warez stb..... -
gabf1 #307 Hát honnan lehet letölteni? Boltban én nem láttam. -
#306 ? -
gabf1 #305 Hi. Nem tudja vki honnan lehetne letépni, mert már cd-met nem olvassa ki. -
Che #304 nem, de ennyit még konyítok az angolhoz :D -
#303 magyar kézikönyved van? -
Che #302 igen!
De már megvan a megoldás.
olvasgattam a kézikönyvét.
ott írták hogy néha előfordul hogy hibásan töltbe a directX, ezért ha nem reagál a billentyűzet akkor alt+tab aztán vissza a játékba és jó lesz.
nekem megy. -
#301 Eddig tudtad irányítani billről? -
Che #300 Pls Help!!!
a játék nem reagál a billentyűre csak egérre.
és egy csomó funkciót nem tok használni!
valalki tudja a megoldást???? -
#299 A pályának megfelelő pályaszámú és tipusu. -
#298 Mi? -
#297 kellenek hozzá olyan mozdonyok is ált. -
#296 nekem sem ment :( -
#295 Segítsen vki letöltöttem a játékhoz csomó magyar pályát és mozdony de nem akarja elindítani azt írja ki hogy: Error reading train database file
pls. -
#294 www.cdgalaxis.hu vagy TESCO :D -
centauri99 #293 Sziasztok,valaki meg tudná mondani,hogy hol tudom megvenni a játékot? -
bbccc #292 Valaki tudna segíteni? Amikor elkezdeném telepíteni a játékot, 1% nál megáll és azt írja ki: Low memory pedig nagy RAM-om van VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!! -
#291 Nekem meg pont az nem ment :)
Le is tettem róla. -
Norby86 #290 Pipálgattam,próbáltam de semmi,mindent bepipáltam akkoris a probléma továbbra is jelentkezik. De nemértem mért csak akkor amikor már minden programot felraktam,minden drivert a helyére. És a furi az egészben hogy csak ez az 1 játék az ami ilyet csinál. Pl. a Trainz 2004 semmi ilyet nemcsinál. Bár én ezzel a játékkal akarnák játszani de látom nemsok sikerrel. :( -
#289 Ha megér neked a játék, akkor telepítsd újra a windowst, majd a programokat egyenként, és minden telepítés (és esetleg reboot) után indítsd el a játékot. Amikor nem indul, megvan a hiba. -
Norby86 #288 Na, valaki? Nem prörög ez a topik,valaki azért tud segíteni? Készítettem a hibáról egy képet. De biztos hogy valami program okozza,mert amikor ujrarakom azxp-t akkor nincs vele gond fut a játék,de amint felrakom a winampot,a kodekeket,meg egyebeket,valamitöl máris elromlik. és nem a video driverrel van a gond,mert azzal ment,csak valami program közbeszol amitöl nemmegy. Valakinek nemvolt ilyen problémája?
-
NoZoli #287 Próbálj meg pipálgatni a Start menü->Programok->Microsoft Games->Train Simulator->Train Simulator Troubleshooterben, a Troubleshooting gomb megnyomása uátn bejövő ablakban. -
Norby86 #286 Sziasztok!
Feltelepítettem a Microsoft Train Simulator játékot,és ahogy elindítottam volna máris kékhalál és nv4disp.dll hibaüzenet jelenik meg kékhalálnál. Akárhogy szenvedek vele már ujraraktam és frissítettem nvidia drivert mert arra gyanakodtam,de más játéknál ezt nemcsinálja,fölraktam a .net keretrendszert,de semmi eredménye.Ahogy elindul a játék máris kékhalál. A játék beállításokig még eljutok de tovább nem. És ami még fura hogy amikor betöltődik a játék,alul irná hogy loading,de nem ez jön be hanem krikszkrakszok. Loaxoooirr kb. ez. :) Hasonló csak ilyen cirilbetűs irásnyelven,pedig a játék angol verzio. Valakinek volt hasonló gondja? Esetleg a játékhoz van valami frissítés? HELP! -
#285 én bittorenten találtam csak rá, de ott rendesen jött -
laci béla #284 sziasztok
honan lehet letölteni
-
Garfield #283 Aki esetleg még keresné, annak szólok, hogy eDonkey-n irtózatos mennyiségű MSTS cucc van fent, többek közt szinte az összes kereskedelmi kiegészítő (Pro Train 1-11; Pro Train hegyivasútak; German Railroads 1-6; TGV; Euro Loco; stb). -
#282 Valaki nem tudná megosztani DC-n???
Meg volt de véletlenül letörlődött és égető szükségét érzem, de nem találom úgy amúgy se DC-n se sehol:(