7098
  • Yoda001
    mozdonyt szeretnék cserélni játék közbe, ez a bin patch meg engem is érdkel :D
  • w77d
    és azt honnan tudom letölteni?
  • nagykispeter
    Ha leakasztod a mozdonyt úgy se megy?
  • nagykispeter
    MSTS bin patch kell hozzá és jók lesznek a járműcsomagok
  • Yoda001
    az érdekes... tedd fel a patchet az háth segit valami.. és milyen teher mappa?
  • w77d
    nos amióta felraktam azokat a rohadt járműcsomagokat, kétszer raktam újra a játékot, de úgy, hogy aztán az addonokat is kitöröltem, és mégis hibaüzenetet dob ki és baja van valami teher mappával meg nem talál hangokat! pedig most még nem is raktam föl semmi kiegészítőt!
  • Yoda001
    tudom, ez a legegyszerübb.. csak jo lenne ha pl van 3 sin egy megállonál az egyiken van egy dizel mozdony a másik sinen meg vagonok hozzá (és jo lenne ha ott lehetne hagyni amivel indultam)
  • nagykispeter
    Dízellel indulj
  • Yoda001
    ahogy látom csak ketten irunk a topikba :D nemtudod, van mod vagy akármi amivel lehet vonatot/vagont spawnolni?csak mert pl ha van egy pályám ami villamositott félig és egyszer csak vége a vezetéknek akkor hagy cseréljem ki egy dizelmozodnyra.. vagy valami más megoldás?
  • Yoda001
    hm, nézegettem az oldalak, gyere msnre.. adok linket (és nem fog "beszarni" a játék :D)
  • w77d
    bizony nekem is az említett kiegek után szart be...
  • w77d
    hát ezeknek automata telepítője van
  • Yoda001
    hm.. leszedtem a jadros oldalrol a villanymozdony meg a személykocsi packot és beszart a játék :D (ha neked is ez van akkor töröld az összes könyvtárat ami van hozzá)
    még mindig nem rossz játék :D
  • Yoda001
    jo könyvtárba rakod öket? minden filet bemásolsz ami kell hozzá?
  • w77d
    felpakoltam pár mozdonyt/kocsit, de amikor játszani akarok egy csomó hibát ír ki! Már a legelején, amikor indítoma játékot :(
  • Yoda001
    omg:D télleg... fáradt is vagyok :DD
  • PLackó
    40 alatt :D
  • PLackó
    De lesz ám!
    Október 5-én jelenik meg a rail simulator.
    SG-s topic
  • Yoda001
    persze :DDD amugy szoktam, csak már nemvolt kedvem nyomogatni a gombokat hogy 80 alatt maradjak :D
  • PLackó
    Látom nagyon figyelsz a sebességhatárokra :) :P
  • w77d
    tényleg, ott is benne van :D
  • Yoda001
    kösz.. mondjuk már a profilodban megnéztem
  • w77d
    jo küldöm priviben a cimet
  • Yoda001
    najo, felveszlek msnre :D
  • w77d
    jo
  • Yoda001
    olyan jo mint ami a képeken is van? (persze több utvonal van a telepitöbe több mozdonnyal)
  • w77d
    tudsz ajánlani néhány jó kiegészítőt?? meg olyan oldalt ahonnan le tudok tölteni mozdonyokat, kocsikat!
  • Yoda001
    ha az alappal játszol igen. rakás sz@r.. tölts le pályákat, mozdonyokat,kiegészitöket, mindent amit tudsz és feldobja a játék hangulatát és a graf is sokkal jobb lesz
  • w77d
    hát ennek már elég elavult a grafikája
  • Yoda001
    nem.. minek? amig itt van ez meg a trainz 2007?
  • w77d
    nem tudjátok lessz e új vonatszim??
  • Yoda001
    hi.. él még a topik? ha igen linkelek két képet, most csináltam.. nagyonjo a játék :D

• HiPPoNaX
    a hivatalos oldal szerint 3.18 a legujabb verzio, szerintem nem fogsz 3.4-et talalni
  • Tomi12345
    Hello!Nem tudjátok hogy honnan kell letölteni az xtracks 3.4-et???
  • leslieboy
    Hello mindenki! Letöltöttem a Protrain addonokat, az összeset, de amiután telepítettem, az updatekkel együtt ahogy NFO írta, egyik sem működik..Betölti az oldalt, de amint kattintok hogy play, utánna a betöltőképernyőnél elszáll fekete képernyő, és kimegy az asztalra. Néha egy pillanatra beugrik a játék képe, mielőtt elszállna. Nem tudom, kellene valami különlegesség talán hozzá?:/..A lényeg, hogy Laptopom van..Ideírom az adatokat amit tudok, de ha kell valami még, azt is csatolom. Légyszi segítsetek, mert nagy vonatrajongó vagyok, és már régóta akartam végigvinni a protraint.
    Akkor:
    Dell Inspiron 9400 Laptop, 2Ghz CoreDuo Intel P4, Geforce 7900Go kártya, 1024mb RAM, Win XP Home.
    Egy 120(beépített) egy 400 és egy 500gb os usb HDD. ACE mega codec pack

Ennyi. Előre is köszönök minden segítséget!
  • David8
    Hello! Én most raktam fel a Train Simulatort, és a LÁEV kiegészítő után nekem is jön a hibaüzenet (no extended shape stb.)
    Mi az oka? Valaki azt mondta h kell az Xtrack. Nézegettem itt a fórumban de ezek a linkek már olyan régiek, hogy egyiket se találja, szóval megköszönném ha valaki adna egy működő linket vagy elküldené nekem a köv. e-mail címre: [email protected]
    Légyszi segítsetek! :)
    Előlre is köszi a válaszokat!
  • PLackó
    le kell törölni azt a codec-et :P
  • q2w3
    HY! Az a problémám, hogy feltettem a TRS 2006-ot és amikor rákattintok az indításra akkor azt írja ki, hogy Fatal Error! Valami baja van az ACe Mega Codecs Packal. Mit lehet csinálni?
  • gurigamv
    A Magyar kiegészitők és pályák engem is érdekelnének a pro trainok is jöhetnek 9,10,12,13,14,15.16 még nincs meg
    elöre is köszönöm !
    cimem [email protected]
  • gurigamv
    Igen a magyar és általában a mozdonyok homokszóró berendezéssel vannak felszerelve és kvarc homokot szórnak a sinre levegő fúvó segitségével!