7098
-
george4 #401 Sajnos nincs. -
#400 hmmm... jadro.yofej.hu ? ha ott ninsc nézz be a linkek között és ott keresd -
george4 #399 Hello!
A Mav 6342-002 (MAV_desiro_2kl MAV_6342) keresem. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni? -
Game Hunter #398 Ok,THX!(#394,#395,#397)
Felraktam a Z-LINE 1.0 palyat es feltettem a ActHU jarmucsomagot, de keres a Trains\Trainset konyvtarban egy MÁV 5342-001-4 TALENT\5342-1.eng, MÁV 5342-001-4 TALENT\5342-2.wag, MAV_6341_AOC\6341-022a.eng,6341-022b.eng file-at! A konyvtarak nincsenek a Trains\Trainset konyvtarban. Honnan lehet letolteni? -
#397 minél ujabb -
Game Hunter #396 Melyik patch-et kell feltenni? Update1 vagy 1.2 Update. -
#395 meg igen, nem árt ha fent vannak 8berakott pályákhoz elengedhetetlenek :D) -
#394 tök mind1, az a lényeg hogy elgelöször a játék legyen fennt (utána már ugy csinálod ahogy kedved van) -
Game Hunter #393 Hello!
Mi a jo telepitesi sorrend? Train Simulator(Full)/ Patch/ Xtracks 3.18/ Newroads 3.2(Mind a harmat fel kell tenni?)/ MSTS Bin(Work rel. 1.7.092915)/ Palya/ Jarmuvek. -
#392 hm.. ugye vannak azok a pályák, ahol megy az ai is, látni másik vonatot, szóval ezekbe hogy lehetne beleszerkeszteni úgy, hogy olyan vonatot válasszak amivel én szeretnék menni, saját consisttal? -
#391 van msned? ha van add meg privibe és felveszlek.. -
oasis UK #390 hogy lehet consist fájlt készíteni?
mert betelepitettem a mozdonyokat és vagonokat ahova kérte,de azt irja h keszitsek consist fajlt és utanna hasznalhatom őket:S
De hogy ???? -
oasis UK #389 ah 1x üen nem tudom kezelni a pálya szerkesztőt:S
akarok egy tiszta felületet amire palyaszakaszt akarok letre hozni epületekkel,de meg ez sem megy:S
a Trainz 2004nek sokkal 1xübb volt a pálya szerkesztője..
létszí segítsetek mert megőrülök!!! -
#388 google -
oasis UK #387 MSTS bin patch-et honnan tudok beszerezni? -
romi9 #386 Van demója a játéknak? Mert én kerestem de nem találtam. -
oasis UK #385 Köszi a segítséget!!!:) -
#384 hát... általába mind telepitős (csak meg kell adni a train sim könyvtárat), google pedig beirod hogy microsoft train simulator, és csak magyar oldalakat keressen -
oasis UK #383 hi
kineztem ezt a játékot már régóta,ezeket az extra cuccokat amiket ti beszéltek,hol találom meg?
És hogyan tudom beletenni a játékba?
a kép nagyon baro amit betettel ide grat érte:) -
#382 esik -
#381 mert pályaobjektum... azokon átmehetsz.. menj neki egy ütközönek aztán elreplüsz vagy "összeesek" a vonat :D -
#380 egyébként hol kell beállítani, hogy ki tudjon siklani a vonat??
nálam olyan volt, hogy ütköztem egy másik vonattal és csak egyszerűen átmentem rajta -
#379 nem -
#378 amugy nem tudtok multiplayer modrol? patchröl? vagy akármiröl ami betenné? -
#377 kösz -
#376 vannak hangok és vezetőállások is!
a bin patch: http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html
newroads: http://steam4me.railpage.org.au/trainsim/routes/newroads.html -
#375 és azok milyenek? :D vannak a mozodonyokhoz hangok illetve vezetőállások mellékelve? ha jo akkor leszedem, már csak a bin patchet kellene megtalálni :D (alföld 2n is mennék de newroads akármennyit nem találom, megvan valakinek?, az kell neki) -
#374 végre működnek a járműcsomagok, mást nemigen vettem észre -
#373 aha.. értem... leszek, ez a bin patch mit javitott? -
#372 majd este ha msn-en leszel beszélünk, most sajnos nem érek rá még játszani sem :( -
#371 gyere msnre ha tudsz -
#370 na de még egy probléma: felraktam az alföld 2 pályát! ha elindul a game a drive train menü után alegelső helyen van ez a pálya, tehát ha nem nyomom el, akkor tudom választani, tökéletesen működik. DE! ha elkattintok róla, mondjuk kijelölöm a Mura pályát, aztán meggondolva magam mégis csak az Alföld 2-t akarom használni, akkor rá visszakattintva először lefagy a game, aztán kidob a windowsba! -
#369 megvan! a szemét nyitott egy launcher exe-t amit futtat még azután is hog kiléptem!
ha ezt bezárom máris visszaáll a nyugalom a prociba :) -
#368 ugyan ott a feladatkezelböbe.. folyamatok fül alatt -
#367 azt hol tudom megnézni? nem igazán találom! -
#366 azt nézd meg, mi futtatja 70%on.. -
#365 megtaláltam a frissítéseket, és most fölment a patch :)
de van még valami amit most vettem észre: amiután kilépek a train simből a proci egészen a következő újraindításig 70%-on pörög!
megnéztem a feladatkezelőt, de nem fut semmi (legalábbis szerintem) aminek nem kéne! -
#364 nem, milyen frissítések? -
#363 előző frissítéseket feltetted? -
#362 nah találtam vmit, de ha telepíteni akarom ezt írja ki: