7098
-
#441 ezt hiába akarod, nekem se ment sehogysem ;) sztem valami hiányos az egészből -
Shadow94 #440 "szürke" inkább kék vonat :
-
Shadow94 #439 ja és amikor a szürke vonatot akarnám betölteni a játékba szimulálásnál leáll ..
hasonlóan mint a #435-nél csak ott nem ad választást...emlékszem az egyik olyan volt
hogy nem találja az SMS fájlt -
Shadow94 #438 tom megcsináltam mindezt kb 1 órája de akkor még utána is követel cuccokat...
na most letöröltem majd feltelepítem és megpróbálom ;)
Am nekem eddig csak BzMot-tal sikerült menni az alföld pályán de ugyanúgy kilépett hibaüzenettel...
a hibaüzenetes dolgot nem tudjátok ? -
#437 Nincsenek fent, vagy nem megfelelo helyen vannak a megfelelo vagonok/vontatojarmuvek. Gondolom a Trains\Trainset mappadrol keszult a screenshot,ahol lathatoan nincs MAV_BDVmot_WMV mappa, aminek tartalmaznia kene a megfelelo szerelvenyt. A palyahoz keszult activityk consistjai meghatarozzak, milyen vagonokkal/vontatojarmuvek kell hogy fent legyenek. Ha minden igaz, akkor a screenshot alapjan ezt hianyolja epp a jatek. -
Shadow94 #436 most is ez a 2-van bent de nem jeleníti meg a játékban és innen töltöttem le őket
-
Shadow94 #435 Ezt , de ettől függetlenül lehet játszani csak amikor a telet választom
ki akkor kilép hibaüzenettel meg még nem tok magyarral menni (Alföld2)
-
#434 elomondanád pontosan mit ir? -
Shadow94 #433 Meg van már a játék...Segítséget kérek !
Beraktam az alföld2-őt a V43-ast és bdt-417/lp-t bejelentkezéskor
mindíg beír valami hibaüzenetet hogy ezzel a vonattal valami baj van...
fent volt egyszer a BZMot letöröltem újra telepítettem a játékot
és ugyanígy kiírja :S Ja és az Alföld2 pályán nem szeret csak MZMot-al
menni ! Lécci segítsetek sürgős lenne! Előre is köszönöm! -
#432 Amugy meg ha mar warezolsz es ezt be is jelented, akkor fogadd el, hogy bizony elofodul, hogy lassan jon le valami... A tobbiben Yoda001-el tudok csak egyeterteni :) -
Shadow94 #431 azért hogy tudjátok ! :) -
#430 és miért kell bejelenteni hogy leszeded?? föleg h warez? egyébként alapbol nem a legszebb, de egy csomo addon után már faja -
Shadow94 #429 Hellósztok !
Most töltöm le torrentről ezt a gémet mert itt a környéken nem találtam
sehol se egy boltba se (régent volt saturnban de már nincs)
Már 16:57-kor lesz 1napja hogy töltöm és még csak 78.6%-nál tart :S
Remélem hogy működni fog mert ahogy elnézem elég szép grafikájú meg minden
ha lesz valami kérdésem vagy valami szólni fogok ! :) -
#428 lol :D pont hogy a pályáknak nem kellene megjelnni (szoval forditva) -
picnic #427 Sziasztok! A conbilderben megjelennek a letöltött pályák, a játékban nem. Miért? Köszi! Az act.hu csomagok meg a conbuilderben nem jelennek meg. -
Zsoberpapa #426 És remélem, minél hamarabb elkészül... -
Zsoberpapa #425 Nah, már megoldottam a problémát: felvettem a kapcsolatot a készítőkkel: szerencsére még készül, nem adták fel... -
Zsoberpapa #424 Aham, értem. Van valami e-mail címük? Vagy honnan lehet infót hallani a készültség állapotáról? -
#423 Tudtommal keszul, csak csaladi es egyeb okok miatt eleg lassan. -
Zsoberpapa #422 És az még mindig készül? Vagy már abbahagyták? Mert nagyon régóta nincs felőle semmi... Olyan, mintha leállt volna a projekt. -
#421 Keszuloben van, de nincs belole letoltheto verzio. -
Zsoberpapa #420 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Budapest Déli pu.-Székesfehérvár vonalat le lehet-e tölteni valhonnan? Hallottam, hogy készülőben van... legalábbis 2006.jan.27-e óta ezt hallom, de azért az enm tegnap volt... Én mondjuk Balatonszemesen lakom, a Balaton-Dél vonal már régebben elkészült, de csak Székesfehérvár-Nagykanizsa között (asszem) és azért jó lenne, ha a másik fele is elkészülne... -
picnic #419 Nálam a feltelepített pályák neve nem jelenik meg a játékban. Vmit szerintem alapra rosszul csinálok, csak nem tudom, hogy mit. Letöltöttem az Alföld 2. pályát is (sokadszorra) azzal se tudok mit kezdeni, megjelenik a pálya kezdőoldala, aztán egy ablak, hogy installáljak valamit, azt megcsinálom, aztán semmi. Pedig mindig letöltöm hozzá a szükséges javításokat is. -
#418 hát... a pályák automatikusan települnek ugye, kikell választani (általába) a ms train mappát... feltelepül,játékba belépsz, drive a train, bal oldalt meg is jelent a pálya neve, járműveket pedig leszeded ezek is általába telepitősek, ugyan úgy kiválasztod msts mappát,megnézed a consists mappában a vonat nevét,ha nincs akkor! conbuilder,célszerű letölteni személykocsikat is, betenni, ott a progin belül pedig majd bal oldalt kitudod választani a vonatot,pl bobó és mellé egy kocsit... amikor majd a pálya nevére kattintasz előjönnek a vonatok,ezt tudod gondolom... szóval ezek után kiválasztod a vonatot és ahol kiválasztod melyik "verzió"-val mennél (pl bobó,bobó2[2 kocsival],bobó3[3-4 xy kocsival], ezeket csináltad a conbuilderrel ezek a consistok),végülis ez a lényeg, lehet vele ügyeskedni, sok sikert :) -
picnic #417 Letöltöttem a conbuildert. Letöltöttem a Jászkisér pályát. (Azért nem az Alföld 2-t, mert az szerintem bonyolultabb.) Biztosan nagyon sötét vagyok, de még mindég nem értem, hogyan kell a pályát megjeleníteni, hogyan kell a járműveket rárakni?! A pálya neve továbbra sem jelenik meg a játékban. Letöltöttem egy bobót, azzal próbáltam volna menni, de nekem ez nem igazán akar sikerülni. -
#416 google -
picnic #415 És ezt honnan tudom letölteni? -
#414 am... nem mappa :) progi -
picnic #413 Ez a CONBUILDER mappa hol található? Nem találom... -
picnic #412 Így első olvasásra kicsit bonyolultnak tűnik, de majd újra felrakom a progit, és utána nézek. Azért köszönöm! Pár nap múlva újra jelentkezem a nyűgjeimmel, mert biztos, hogy lesznek. -
#411 nem... ms train mappa\TRAINS\TRAINSET mappa,ide kell MINDEN filet tenni, legyen vonat,vagon,xy... persze pályájat routesba,stb,consisthoz nem kell semmit rakni,automatikusan nem jelennek meg a berakott dolgok (kivéve a pályák) amiket betettél.. van egy conbuilder progi a használata nagyon egyszerü fél perc alatt rájösz mi mi, végülis ebben kiválasztod majd a vonatot,akár vagont is kapcsolsz rá adsz neki egy file nevet és kész vagy -
picnic #410 Oké, de a jármű neve meg kell, hogy jelenjen a játékban? Jól tudom, hogy a mozdonyokat a trains mappába, a vagonokat pedig a consist mappába kell bemásolni? És ha be vannak másolva hol kell őket keresni? Automatikusan megjelennek a játékban? -
#409 Nekem ezt a vonatcsomagot "install_acthu-dizel10a.exe" sikerült beüzemelni, de az Alöld nekem se megy.Nem jelenik meg a pályák között.
-
picnic #408 Hát, nem tudom. Az Alföld 2 pályát már vagy ötször letöltöttem de dunsztom sincs, hogyan kell elindítani. A máshonnan letöltött mozdonyokat bemásoltam a megfelelő helyekre (szerintem), belső nézet, hangok stb. de semmi.Nem ír semmiféle hibát. Egyáltalán azt sem értem, hogy ha letöltök pl. egy mozdonyt, akkor a játékban a vontatójárművek opcióban megjelenik a neve? (mondjuk 424-es, vagy Gigant?) -
#407 valami hibát ir? -
#406 mégis hogy nem megy? -
picnic #405 Sziasztok! Hát nekem sehogy sem sikerül a kiegészítőket hozzáraknom az MSTS-hez. Pedig ezért vettem meg a programot, hogy magyar járgányokat vezethessek magyar pályákon. Már kismilliószor próbáltam különböző leírások alapján , de egyszerűen nem megy. Kérlek benneteket, segítsetek! Előre is köszi!! -
#404 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066717968 -
#403 Hi!
Trainz Railroad Simulator 2004 vki tud infó erről a játékról küldeni.
1000 hála
-
#402 Szia, az Acthu-original-eng konyvtarbol tudod atmasolni a trains konyvtarba.
Nekem olyan bajom van, hogy az Alfold palya nem megy. PEdig felraktam xtracks+newroads + bzmot mindent.
Nem jelenik meg a pályák között.