7098
  • Yoda001
    ezt hiába akarod, nekem se ment sehogysem ;) sztem valami hiányos az egészből
  • Shadow94
    "szürke" inkább kék vonat :
  • Shadow94
    ja és amikor a szürke vonatot akarnám betölteni a játékba szimulálásnál leáll ..
    hasonlóan mint a #435-nél csak ott nem ad választást...emlékszem az egyik olyan volt
    hogy nem találja az SMS fájlt
  • Shadow94
    tom megcsináltam mindezt kb 1 órája de akkor még utána is követel cuccokat...
    na most letöröltem majd feltelepítem és megpróbálom ;)
    Am nekem eddig csak BzMot-tal sikerült menni az alföld pályán de ugyanúgy kilépett hibaüzenettel...
    a hibaüzenetes dolgot nem tudjátok ?
  • HiPPoNaX
    Nincsenek fent, vagy nem megfelelo helyen vannak a megfelelo vagonok/vontatojarmuvek. Gondolom a Trains\Trainset mappadrol keszult a screenshot,ahol lathatoan nincs MAV_BDVmot_WMV mappa, aminek tartalmaznia kene a megfelelo szerelvenyt. A palyahoz keszult activityk consistjai meghatarozzak, milyen vagonokkal/vontatojarmuvek kell hogy fent legyenek. Ha minden igaz, akkor a screenshot alapjan ezt hianyolja epp a jatek.
  • Shadow94
    most is ez a 2-van bent de nem jeleníti meg a játékban és innen töltöttem le őket

• Shadow94
    Ezt , de ettől függetlenül lehet játszani csak amikor a telet választom
    ki akkor kilép hibaüzenettel meg még nem tok magyarral menni (Alföld2)
  • Yoda001
    elomondanád pontosan mit ir?
  • Shadow94
    Meg van már a játék...Segítséget kérek !
    Beraktam az alföld2-őt a V43-ast és bdt-417/lp-t bejelentkezéskor
    mindíg beír valami hibaüzenetet hogy ezzel a vonattal valami baj van...
    fent volt egyszer a BZMot letöröltem újra telepítettem a játékot
    és ugyanígy kiírja :S Ja és az Alföld2 pályán nem szeret csak MZMot-al
    menni ! Lécci segítsetek sürgős lenne! Előre is köszönöm!
  • HiPPoNaX
    Amugy meg ha mar warezolsz es ezt be is jelented, akkor fogadd el, hogy bizony elofodul, hogy lassan jon le valami... A tobbiben Yoda001-el tudok csak egyeterteni :)
  • Shadow94
    azért hogy tudjátok ! :)
  • Yoda001
    és miért kell bejelenteni hogy leszeded?? föleg h warez? egyébként alapbol nem a legszebb, de egy csomo addon után már faja
  • Shadow94
    Hellósztok !
    Most töltöm le torrentről ezt a gémet mert itt a környéken nem találtam
    sehol se egy boltba se (régent volt saturnban de már nincs)
    Már 16:57-kor lesz 1napja hogy töltöm és még csak 78.6%-nál tart :S
    Remélem hogy működni fog mert ahogy elnézem elég szép grafikájú meg minden
    ha lesz valami kérdésem vagy valami szólni fogok ! :)
  • Yoda001
    lol :D pont hogy a pályáknak nem kellene megjelnni (szoval forditva)
  • picnic
    Sziasztok! A conbilderben megjelennek a letöltött pályák, a játékban nem. Miért? Köszi! Az act.hu csomagok meg a conbuilderben nem jelennek meg.
  • Zsoberpapa
    És remélem, minél hamarabb elkészül...
  • Zsoberpapa
    Nah, már megoldottam a problémát: felvettem a kapcsolatot a készítőkkel: szerencsére még készül, nem adták fel...
  • Zsoberpapa
    Aham, értem. Van valami e-mail címük? Vagy honnan lehet infót hallani a készültség állapotáról?
  • HiPPoNaX
    Tudtommal keszul, csak csaladi es egyeb okok miatt eleg lassan.
  • Zsoberpapa
    És az még mindig készül? Vagy már abbahagyták? Mert nagyon régóta nincs felőle semmi... Olyan, mintha leállt volna a projekt.
  • HiPPoNaX
    Keszuloben van, de nincs belole letoltheto verzio.
  • Zsoberpapa
    Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Budapest Déli pu.-Székesfehérvár vonalat le lehet-e tölteni valhonnan? Hallottam, hogy készülőben van... legalábbis 2006.jan.27-e óta ezt hallom, de azért az enm tegnap volt... Én mondjuk Balatonszemesen lakom, a Balaton-Dél vonal már régebben elkészült, de csak Székesfehérvár-Nagykanizsa között (asszem) és azért jó lenne, ha a másik fele is elkészülne...
  • picnic
    Nálam a feltelepített pályák neve nem jelenik meg a játékban. Vmit szerintem alapra rosszul csinálok, csak nem tudom, hogy mit. Letöltöttem az Alföld 2. pályát is (sokadszorra) azzal se tudok mit kezdeni, megjelenik a pálya kezdőoldala, aztán egy ablak, hogy installáljak valamit, azt megcsinálom, aztán semmi. Pedig mindig letöltöm hozzá a szükséges javításokat is.
  • Yoda001
    hát... a pályák automatikusan települnek ugye, kikell választani (általába) a ms train mappát... feltelepül,játékba belépsz, drive a train, bal oldalt meg is jelent a pálya neve, járműveket pedig leszeded ezek is általába telepitősek, ugyan úgy kiválasztod msts mappát,megnézed a consists mappában a vonat nevét,ha nincs akkor! conbuilder,célszerű letölteni személykocsikat is, betenni, ott a progin belül pedig majd bal oldalt kitudod választani a vonatot,pl bobó és mellé egy kocsit... amikor majd a pálya nevére kattintasz előjönnek a vonatok,ezt tudod gondolom... szóval ezek után kiválasztod a vonatot és ahol kiválasztod melyik "verzió"-val mennél (pl bobó,bobó2[2 kocsival],bobó3[3-4 xy kocsival], ezeket csináltad a conbuilderrel ezek a consistok),végülis ez a lényeg, lehet vele ügyeskedni, sok sikert :)
  • picnic
    Letöltöttem a conbuildert. Letöltöttem a Jászkisér pályát. (Azért nem az Alföld 2-t, mert az szerintem bonyolultabb.) Biztosan nagyon sötét vagyok, de még mindég nem értem, hogyan kell a pályát megjeleníteni, hogyan kell a járműveket rárakni?! A pálya neve továbbra sem jelenik meg a játékban. Letöltöttem egy bobót, azzal próbáltam volna menni, de nekem ez nem igazán akar sikerülni.
  • Yoda001
    google
  • picnic
    És ezt honnan tudom letölteni?
  • Yoda001
    am... nem mappa :) progi
  • picnic
    Ez a CONBUILDER mappa hol található? Nem találom...
  • picnic
    Így első olvasásra kicsit bonyolultnak tűnik, de majd újra felrakom a progit, és utána nézek. Azért köszönöm! Pár nap múlva újra jelentkezem a nyűgjeimmel, mert biztos, hogy lesznek.
  • Yoda001
    nem... ms train mappa\TRAINS\TRAINSET mappa,ide kell MINDEN filet tenni, legyen vonat,vagon,xy... persze pályájat routesba,stb,consisthoz nem kell semmit rakni,automatikusan nem jelennek meg a berakott dolgok (kivéve a pályák) amiket betettél.. van egy conbuilder progi a használata nagyon egyszerü fél perc alatt rájösz mi mi, végülis ebben kiválasztod majd a vonatot,akár vagont is kapcsolsz rá adsz neki egy file nevet és kész vagy
  • picnic
    Oké, de a jármű neve meg kell, hogy jelenjen a játékban? Jól tudom, hogy a mozdonyokat a trains mappába, a vagonokat pedig a consist mappába kell bemásolni? És ha be vannak másolva hol kell őket keresni? Automatikusan megjelennek a játékban?
  • bakvarnyu
    Nekem ezt a vonatcsomagot "install_acthu-dizel10a.exe" sikerült beüzemelni, de az Alöld nekem se megy.Nem jelenik meg a pályák között.

• picnic
    Hát, nem tudom. Az Alföld 2 pályát már vagy ötször letöltöttem de dunsztom sincs, hogyan kell elindítani. A máshonnan letöltött mozdonyokat bemásoltam a megfelelő helyekre (szerintem), belső nézet, hangok stb. de semmi.Nem ír semmiféle hibát. Egyáltalán azt sem értem, hogy ha letöltök pl. egy mozdonyt, akkor a játékban a vontatójárművek opcióban megjelenik a neve? (mondjuk 424-es, vagy Gigant?)
  • Yoda001
    valami hibát ir?
  • Yoda001
    mégis hogy nem megy?
  • picnic
    Sziasztok! Hát nekem sehogy sem sikerül a kiegészítőket hozzáraknom az MSTS-hez. Pedig ezért vettem meg a programot, hogy magyar járgányokat vezethessek magyar pályákon. Már kismilliószor próbáltam különböző leírások alapján , de egyszerűen nem megy. Kérlek benneteket, segítsetek! Előre is köszi!!
  • bakvarnyu
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066717968
  • Leo 1991
    Hi!
    Trainz Railroad Simulator 2004 vki tud infó erről a játékról küldeni.
    1000 hála
  • bakvarnyu
    Szia, az Acthu-original-eng konyvtarbol tudod atmasolni a trains konyvtarba.

Nekem olyan bajom van, hogy az Alfold palya nem megy. PEdig felraktam xtracks+newroads + bzmot mindent.
    Nem jelenik meg a pályák között.