7098
-
#521 Hy!valaki tudna egy remot m41-et küldeni saját hangal és vezetőálással msn:[email protected] -
joco22 #520 ELŐSZÖR EZT ÍRJA KI: Error reading database file
File:
Line:100
ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng
ugyen az a gondom nekem is és jól helyre teszem fel őket betöltésig van kép utána ki írja ezeket hibákat végig ok meg igenezem és nincs kép! Mitől van ez? -
krisz44 #519 Szevasztok.Nem tudjátok hogy hogy lehet vezetőállát váltani?? -
#518 keress egy mscomctl.ocx filet a neten es masold be a c:\windows\system32 mappaba -
joco22 #517 Van egy ksi gondom a conbuilder progival fel telepítetem és hiba üzit írt ki! Run time error 339
Componet MSCOMCTL.OCX pr one of its dependecies not correctly registered: a file is missing or invalid! Nekem msot írta ki ezt először! Mi a baja? -
joco22 #516 Nekem olyan gondom van az acthu csomagal hogy fel telepítem és a szerelvény össze állító progiban minden acthu mozdony kétszer szerepel mitől van ez? -
#515 Miért hova kell?
Nem ide?Sajátgép/helyilemez/ProgramFiles/MicrosoftGames/TrainSimulator -
#514 jo helyre tetted fel az ActHU-t? -
#513 ELŐSZÖR EZT ÍRJA KI: Error reading database file
File:
ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng
ÉS EZT MINDEN MOZDONYNÁL MEGCSINÁLJA(szóval ez a két ikon mindig bejön és miután midegyiket le OK-ozom meg le Igenezem bejön a játék de nincsennek mozdonyok) -
#512 Pontos hibauzenet nelkul eleg nehez segiteni barmiben is... -
#511 Már telepítettem fel de amikor elíndítottam a játékot állandóan hibát észlel!Meg tudnád mondani mi lehet a hiba vagy pontosan hova kell telepítení???????(a jadróról töltöttem) -
#510 esetleg a kicsit lentebb emlitett ActHU dizelmozdony pakkja nem tartalmaz ilyet? -
#509 Tudna valaki küldeni olyan linket ahol lehet letölteni remot m41 saját CA-al és SOUND-al?????????????? -
kitt2000 #508 Szia.Acthu jármű csomagot sikerűlt felteni de a conbuilder proramot álandoan hibát észlel aszt hova kell tenem mi pontosan hova kell? -
#507 Installer van hozzajuk, mondjuk oda, ahova az felajanlja? Annyira nem bonyolult ez az MSTS, hogy egy installer nehezseget okozzon. -
#506 hali!valaki meg tudná mondani hogy a thor.zerozenén(nem lehet tölteni) kivűl lellehet valhonnan letölteni remot m41-et saját hangal sé CABWIEVEL(előre is köszi) -
kitt2000 #505 Szia.Acthu csomagokat hova kell beteni hogy működjön.Irjátok már le pontosan hová kell mert nem találom. -
#504 igaz, de en mar feladtam a google hasznalatara valo felhivast, mert meg engem neznek bunkonak altalaban (holott meg ha nem is tud angolul az illeto, akkor is kis szotarazassal alig kerul tobb idejebe megtalalni valamit, mint nekem) -
#503 dejó lenne ha az emberek nem only wire módban lennének...google :l -
#502 conbuilder itt, msts bin patch pedig itt -
kitt2000 #501 Szia.Kéne egy kis segitség.Van a Acthu csomagok vasúti és ahoz kénne a MSTS BIN pacht aszt hol találom meg?Hol tölthetném le a conbuiltder nevu programot mert nekem nem jó. -
#500 A magyar palyakhoz tartozo activityk hasznaljak a magyar vagonokat (ertelemszeruen az activity soran hasznalt magyar vagonokat),de a conbuilder nevu programmal te is osszeallithatsz magyar vagonokbol allo szerelvenyt. -
kitt2000 #499 szia.Haladok a magyar vonat már van de hogy kell csatlakoztatni a kocsikat mert nincs ott?hogy kell össze álitani? -
#498 off: hat ez a gondolat akkor nem nyert :D -
#497 lol,én azthittem fiú vagy :D -
#496 Tedd fel az alapjatekot (de mindenkeppen full installal), aztan a magyar kiegeszitoket teljesen tetszoleges sorrendben rakhatod fel. Csak olvasd el mindig a readmet, hogy mi egyebre lehet szukseged meg hozza (pl x-tracks, vagy a telepites utan elinditani egy .bat filet, altalaban ezek benne vannak a dokumentacioban) -
kitt2000 #495 Sziasztok.Új vagyok ezzel a játékkal megvetem a MSTS játékót a teljest és segitség éne hogy milyen sorendbe telepitsem fel? Lejebb már van link oldal ahonan letölthetek.Engem a magyar pályák érdekelnek,vonatok hogy hogyan kell sorba felteni öket?Ide is jó lenne egy FAQ késziteni valaki aki ért hozzá. -
lluuiiggii #494 Hy!
Meg tudnátok mondani hogy honnan tudnám leszedni a train simulátorok valamelyikét?A 2004 vagy06 , train sim.2? -
#493 küljdön a halál cracket,egyébként google,és ott a bolt is -
#492 hello! én nerég szettem le ezt a játékot fel is crackeltem de nem csinál semmit:( plz help vagy küldjetek egy crackot ide: [email protected] -
#491 a google jobarat
amugy milyen "kiegeszitoseg"-re gondolsz? van hozza egy rakas add-on, eleg ahhoz is, ha kicsit hasznalod a google-t -
volfika #490 Hello!
Tudna valaki segiteni a játékban? kiegészitöségre és magyarositásra lenne szükségem!!!
MSN:[email protected]
Köszönöm a segitséget elöre is!! -
#489 de -
volfika #488 B Ú É K!!
Nincs seki itt az oldalon??
-
volfika #487 Hali!
letöltöttem a játékot de kiirni nem tudom mert a következö képpen jött le:flt-mts1.001 és én kicsomagoltam a WinRar-ral/cue és bin -ben kiis irtam egy CD-re de semmi söt át is irtam mind a kettöt iso-ban igy sem volt semmi a CD-n! Mi lehet a hiba vagy nem jol jött le mert ftp-vel csináltam!!! -
#486 nem baj,és neked is -
volfika #485 Bocsi! neharagudj!
Amugy Boldog Karácsonyt! -
#484 nem tudom neked mi a vicc,de én nem poénból mondtam "öcsém"... -
volfika #483 Vicces gyerek van öcsém! Neked is születni volt nehéz!!! -
#482 bemész a boltba,és megveszed szépen 3 ezer forintért, nem egy eget rengető összeg...