7098
  • Willenbrock
    Ja és a Szergejhez letöltöttem a 001-es gép átfestését.Ott azt írták hogy csak simán másoljam be a MÁV M62 mappába ami asszem a Trainsetben van.Én bemásoltam de a játékban már nem található az ilyen számú szergej.A Conbuilderrel is próbáltam úgy hogy kijelöltem és mentettem a 001-est.Végül valahogy berakta a válsztható mozdony listába de mikor indítani akartam szó nélkül kilépett a progi.Tehát most az a kérdésem hogyan kell szabályosan telepíteni a 001-es átfestést?
  • Willenbrock
    Hogy lehet az hogy az Alföld 3-ban elindultam a Nyugatiból és nem tudtam eljutni Szegedig?Miközben "Szolnok"-on 3x is áthaladtam noha soha nem volt egyforma a Szolnoki állomás.Aztán hirtelen jött egy ütk.bak és vége lett a pályának.Talán Ceglédnél nekem át kellett volna állítani a váltót?Igaz Cegléd feliratú állomással nem találkoztam-pedig Szolnokra azon át vezet a vasút.Ezt a néhány dolgot nem értem de amúgy fantasztikus a szim.Szergejrajongó vagyok így nagy volt az öröm mikor elindultak a magyar kiegészítők.
  • HiPPoNaX
    Valoszinuleg az a problema, hogy az Alfold3 egy nagy kiterjedesu, nagyon komplex palya sok objektummal, viszont a jatek motorja ezt mar nem birja el, innentol kezdve meg hiaba az eros konfiguracio, nem tudja kihasznalni. Nalam is beakad neha a jatek, de egyaltalan nem elviselhetetlen szinten (pedig csak 512 mbyte ram es egy 128 megas mezei radeon 9600 hajtja, ami aztan nem egy eromu :D), ugyhogy szerintem ennyi hianyossag meg kibirhato egy nem eppen mai programban :)
  • baaka
    többnyire semmit ezt el kell viselned!(nem csak nálad jelentkeztek ezek a problémák)
  • Willenbrock
    Na hát ezt már senki nem használja?A progi futásán szeretnék tehát javítani,úgy hogy közben ne kelljen sokat visszavenni a grafikából.Ehez kérnék 1 kis segítséget.
  • Willenbrock
    Letöltöttem 1 csomó dolgot a MSTS-hoz és telepítettem az Alföld 3-at is.Fantasztikusan jó az egész csak annyi gondom van hogy -habár elég erős gépem van-ha több kocsit kapcsolok a mozdonyomhoz akkor nagyobb pályaudvarok körül meg váltókon,fékezéskor be-beszaggat a progi.Pedig kissé vissza is vettem a grafikus opciókat.Gépem paraméterei:Celeron 2.66 GHz,1,5Gbyte RAM,512-es ATI X-1600Pro kártya.Mégis előfordulnak a szaggatások-pedig még az XP-t is frissen telepítettem.Ötleteket kérnék mit lehetne tenni,előre is köszi!
  • baaka
    ez egy másik mozdony fülkéjét használja!! és nincs meg(az illetőnek)!VAGY nem mellékeltek fülkenézetet és neked kell letölteni
  • g3o
    Nincs semmi baj a fülkével. Ez egy vezetőállási külsőnézet.
  • baaka
    nm
  • TaPeti
    köszi
  • baaka
    dehogy!elég ezt 1.7.102222!meg a trainpdat-et!amit már leírtam az előző hsz.-ekben
  • TaPeti
    Mind a hármat?
  • baaka
    XD lemaradt töltsd le
  • baaka
    ott van baloldalt hogy download kattints rá és görgőz a lap aljára ott megtalálod
    (ha felszeretnéd rakni a bint akkor ezt is (Trainupdate) )
  • TaPeti
    Melyik menüpontba és hol?Már játam ezen az oldalon de nem találtam.amúgy Köszi!
  • baaka
    INNEN!!
  • TaPeti
    Hello!Honnan tudom megszerezni a Bin kieget?
  • w77d
    ez én core2 duom 3.5 ghz-re van húzva és 16-17 fps-el döcög, de nem értem miért. A crysis fut fullon nálam a train sim nem XD
  • g3o
    Az enyém 3,6 GHz-es. Azon nem szakad.
  • g3o
    Gyakorlatilag mindegy, ha magyar vonatokat használsz. Különböző szerelvények más és más vonóhorgokat használnak, és azok nem kompatibilisek.
    Pl. Az orosz Tisza-expressz vagonokhoz csak az orosz villanymozdony jó, ahogy a metrókocsik is merev vonórudasok.

A magyar vasúti járműcsomagok összeállításában több azonos típusú, de más festésű és rendszámú mozdony is van. Az egyszerűség kedvéért valószínű, hogy a cabview és a sound könyvtár csak az egyikben teljes, a többi pedig ebből a "bázis-mozdonyból" veszi az sms és ace fájlokat.

Ha valami gondod van, keress nyugodtan ugyanezen az e-mail címmel msn-en vagy skype-n.

Jópár kocsim és activity-m van szinte az összes pályára.
  • HiPPoNaX
    Meglepo lenne, azt figyelembe veve meg foleg, hogy az en 2,6 GHz-s P4-esemen egy 128 megas radeon 9600 tarsasagaban maximum grafikan eleg vigan fut, az alfold3-on is csak nagyobb allomasok kornyeken akad be egy pillanatra :D
  • w77d
    erőforrás gond?? nem elég neki a konfigom? XD
  • g3o
    Nálam nem. Erőforrás gond lehet.
  • g3o
    Mondtam, hogy szólj :)
  • w77d
    az alföld 3-on végig szaggat nekem a játék
  • g3o
    + Bakony, Bp-Nyíregyháza, Alföld 3 se maradjon le...
    Nem beszélve a városi villamos és metróvonal pályákról
  • w77d
    senki??
  • w77d
    az mitől lehet hogy nálam gyakran 12-13 fps-re lassul, főle az állomásokon??????
  • g3o
    Na meg tőlem is olyant, ami ott nincs
  • g3o
    Nem is értem a kérdést...
    A játék lényege pont az activity-k gyártása :) (illetve maga a pályagyártás, ami pedig jóval több ismeretet és időt kíván, tehát azt hagyjuk)
    Különben mi a jó a játékban? Elindulni és nézni a tájat vagy csak úgy vonatozni a vakvilágba? Az túl unalmas, nem? ;-)
  • Swejk
    Villamost Innentudsz leszedni
  • g3o
    Üdv, ha valaki átkonvertálgatná az Alföld 2-t az Alföld 3-ba (activity-k), szívesen venném :)
  • Tomi112
    Sziasztok!
    Hévet,villamost, illetve hozzá tartozó pályákat lehet valahonnan MSTS-hez letölteni?
    Előre is köszi..
  • joco22
    kösz de már rég meg csináltam
  • baaka
    telepítsd fel ezt/download/1.7.051922 aztán meg a járműcsomagot és lás csodát......
  • baaka
    tudok amagyar honlapokat csak mivel egyik helyen nem működik a letöltés opció a másik helyen pedig amit letöltök nem megy a játékba meg a többihez kell az alpmodel(amit nem tok letölteni az előzőkben leírt problémaákmiatt)
  • volfika
    Hali!
    Meg van ez a játékom és szeretnék kiegészitöket hozzá/böviteni/
    A kérdésem az hogy hol és hogyan lehet mert már probáltam bemásolni a magyar vasut legjobbjait és a bövithetöségeit de nem sok sikerrel egyedül a magyarositás sikerült.Nem vagyok valami nagy profi benne ezért kénék egy kis segitséget mi a folyamata ezeknek a dolgoknak
  • Kit--Kat
    az még megoldhatóbb, hogy rákeresel góglin, több féle magyar honlap foglalkozik ezzel
  • baaka
    ez nem megoldható dolog?????????
  • Jocesz Joy
    Sziasztok még új vagyok de az msts be már be tudom rakni a mozdonyokat és vagyonokat, megy a szerelvény összeállítása is de szeretném megkérdezni salyát pályát hogyan tudnék készíteni?előrre is nagyon köszönöm.