7098
  • Yoda001
    emberek, nem tudja valaki, hogy egyszerre 2 vonatot hogy tudok irányítani, megállítani, elindulni velük, vagy akármi? szóval ha azt akarom hogy mondjuk 4 sínes részen egymás mellet menjen 2 mozdony mondjuk kocsikkal?
  • baaka
    1.igen lehet
    2.azt is lehet

itt van egy pár dolog:itt inen tud sz magyar vonatokat,pályákat letölteni)

a váltókat a "g"-vel és a "shift g"-vel tudod állítani
    a vagonokat pedig azf9 megnyomása után az egér kattintásával tudod lecsatlakoztatni a szerelvénytől
  • adam944
    Áh meg érdekelnének magyar vonalak is, és ismertebb (pl V43,V63, BZMot, stb,) szerelvények is.
    Meg lehet olyat, hogy én állítgatom a váltókat,és kapcsolom le,meg vissza a kocsikat a szerelvényhez?

• adam944
    Sziasztok!

Új vagyok a játékban, és van pár láma kérdésem:
    1.Lehet az alap útvonalakon kívül leszedni másikakat?
    2.Ugyanez csak vonatokkal

(most így kapásból ennyi jutott eszembe :D)

Köszi előre is.

• Web mester
    De már korábban is töltöttem le pályákat, és ahoz is kellet az xtracks. Most mindig töröljem le és újra fel?
  • baaka
    1.Pálya
    2.xtracks
    3.Newroads
  • Web mester
    1.Xtracks 2.Alföld 3 3.NewRoad
  • baaka
    milyen sorrendbe telepítetted?
  • Web mester
    Köszi a srgítséget, de sajnos újabb gond akadt. Letölttötm az Alföld 3 pályát. Megvan az Xtracks és a NewRoad is, de játék közben (mikor már elindultam) hibaüzeneteket küld. Nem hosszú a szerelvényem és több állomáson is probáltam, de mindenhol ugyan ez. A hibaüzenetek mindig másak.
    Kösz előre is a segítségeiteket!
  • HiPPoNaX
    amugy csinald vegig a tutorialokat, eleg sok mindent elmagyaraznak benne
  • baaka
    Space
  • Web mester
    A H az a headleit vagy micsoda és a duda az a horn.
  • HiPPoNaX
    H
  • Web mester
    Visszaolvastam és már megtaláltam a megoldást. Viszont még 1 kérdés: a duda melyik gombal aktiválható?
  • Web mester
    Nah már van pár dizelmozdonyom is meg személyvagonom, de nem tudom hogy kell a személyvagonokat ráakasztani a szerelvényre.
  • Web mester
    Nem tom. 1 BZmotot viszont sikerült beraknom.
  • baaka
    szerintem az a baj hogy rosszul raktad fel a patch-ot!előbb fel kell rakni a tainupdatet meg a tools updatet és utána a patchet!!
  • HiPPoNaX
    Es megis mifele hibauzenetet? talan ird le magat az uzenetet, mert igy nem lehet mire tippelni.
  • Web mester
    Beraktam, de mielött a menübe belépne hibaüziket ír ki, pedig van patch-em is!
  • HiPPoNaX
    Egyreszt toltsd le az ActHU jarmucsomagokat, masreszt a legtobb palya readmejeben szokott szerepelni, mifele vontatojarmuvek es vagonok kellenek hozza. Ha a readmeben ez nem szerepel es az ActHU pakkok sem oldjak meg a gondot, akkor jon az, hogy google segitsegevel megprobalod megtalalni a hianyzo dolgot. Altalaban a tipus es a palyaszam is szerepel a file neveben, ugyhogy annyira nem szokott veszes lenni, mire megtalalod.
  • Web mester
    Nah megy ez a verzió, letöltötem most a Balaton-dél pályát, ott is van a pályák között, elindítom, tölt és akkó valami hibaüzenet jön ki és M41-est akar. Most honan tudjam melyik pályához melyik mozdonyt kell letölteni?
  • HiPPoNaX
    Mivel tomoritve (illetve darabolva volt), ezert ha hibas lenne a feltoltes, akkor CRC hiba miatt ki se tudtad volna bontani belole a lemezkepeket. Ha viszont nincs CRC hiba, akkor bitre ugyanaz a fajl kerul elo ebbol, mint barmelyik masik ugyanilyen feltoltesbol.
  • Web mester
    Jó, de én arra gondoltam, hogy több helyre is felrakják ezt az flt-t és előfordulhat hogy némelyik hibás.
  • HiPPoNaX
    Ld. #567: "flt-mts1.001". Ha mar warez, akkor egy kis elmelet is hozza: az eredeti release-k file es mappaneveiben megtalalhato a kiado csapat neve is. Ezesetben az flt a flatline csapat roviditese. Ugyanezzel a release-el talalkoztam en is.
  • Web mester
    Honan tod melyiket töltöttem le? Több száz MSTS-t feltöltöttek sztem...
  • HiPPoNaX
    Nekem mukodott ez a verzio anno, ugyhogy nem a release a hibas szvsz.
  • baaka
    igazság szerint ahonnan én töltöttem már nem tudom melyiket!de próbáld meg itt
  • Web mester
    Nem tudnál küldeni 1 torrent linket amiről te is letöltötted vagy tudod hogy jó, mert nem akarok megint 1 szart letölteni.
  • baaka
    Szerintem tölts le egy másikat!
  • HiPPoNaX
    Nem epp informativ az a hibajelenseg, hogy megfagy. Ezernyi oka lehet, szoval passz.
  • Web mester
    Már sikerült egyesíteni, Daemon toolsal már be is raktam 1 viruális meghajtvóba, de ha elindítom akkor megfagy. Ez ellen mit tegyek?
  • HiPPoNaX
    Mi tortenik, ha TotalCommanderben nyomsz egy entert mondjuk a .001 kiterjesztesu file-ra?
  • Web mester
    Nah már sikerült leellenőriznem, 0 hibát talált. De hogy kell összerakni?
  • HiPPoNaX
    TotalCommanderrel ossze tudod buveszkedni.
  • Web mester
    Most szedtem le a játékot, de elakadtam. Csupa ilyen flt-mts1.001,002,003, stb. file van és sehol valami ellenőrző file és még az nfo file se müxik. Most szar a letöltés vagy én vok hülye? Lécci segítsetek!
  • horst
    Na megoldódott. 1.7.102222 BIN kellett feltenni és minden OK.
  • horst
    3.install BIN (én a 1.7.051922 verziót tettem fel, de azt írta a program hogy már already fennt van???)

Ugy értem amikor installáltam (próbáltam...) a BIN-t akkor azt írta, hogy ez a verzió már telepítve van.
    Talán az alapjátékban, vagy mi?
  • horst
    Szia,

Nekem is ugyanaz a problémám:

Error reading database file
    File:
    Line:100
    ha le OK-ozom akkor meg ezt:Error reading train database file
    File:Trains\Trainset\acthu_dizel\acthu_m41-2109.eng
    Line:100

Pedig mindent megcsináltam amit a linkelt oldalon (jadro.yofej.hu):
    1.install MSTS
    2.install trainupdate
    3.install BIN (én a 1.7.051922 verziót tettem fel, de azt írta a program hogy már already fennt van???)
    4.Xtracks
    5.Newroads
    6.ACTHU (ezt a C:/Programfiles/Mcrosoft Games/Train Simulator -ba installáltam. Beljebb kellett volna valahova, vagy jó ott??????
    7.Magyar pályák

Aztán dobta azt a hibaüzenetet.

Valamit elszúrtam???

Előre is köszönöm a segítséget.
    Addig előveszem a LOKSIM3D-t.
  • kitt2000
    A jászk-nagymaros pályánál az aktivi(feladat)ahol m62 tehervonatot kell vezetni amit elöször fel kel kapcsolni utána lehet indulni de a mozdony a kocsik felé néz ha elindulsz akkor hátra fellé kell menni velle és csak a kűlsö nézetbe lehet játszani velle ez hiba?
  • nevemsenki17
    Hello! tudnátok segíteni hogy honnan tölthetném le a HCL_OEBB_Rola wagonokat? előre is köszönöm