7098
  • HiPPoNaX
    Train Simulator 2 NINCS! A sima train simulator ugyeben pedig: ha mar warezolni akarsz, akkor legalabb esszel tedd, ne tolunk kerj linket. Amugy par napja az egyik "mert hulye azert nem vagyok" uzletben lattam kemeny 995 penzert az MSTS-t, annyit talan meger az embernek.
  • taky15
    SZIASZTOK!!!!!!! Honnan tudnám letölteni a ms train szimulátor 2-tőt? És a train simulátort?
    SEGÍTSETEK!!! köSZI
  • Gora
    Nah már semmi,megoldottam :)
  • Gora
    aha raktam a 3.11es update-ot
  • baaka
    Raktár az alföld 3 re patch-et? mert abba már lehet javítva van ez a hiba.
  • Gora
    Na sztem ezmár az utolsó kérdésem lessz.:D Alföld 3ba amikor szeged-budapest vagy budapest szegedet megyek misszióba akkor amikor csak 1vágány van mindig jön velem szembe 1vonat és piroslámpát kapok és az a vonat is,és nemtudok továbbmenni...valami megoldás?
  • Gora
    megint 1000thx :D:D
  • gabi89
    Igen mert hiányolja.
    Elvileg ez az: http://train-sim.hu/letolt.php?id=199
  • Gora
    Nah ujra segítségeteket kérem :D eddig nem írta ki de most egy olyan hibát jelez elindításkor,hogy:Error reading train database file File:Trains\Trainset\MAV_Passenger_Pack_VMW\arp.wag ,megnétem a könyvtárba ott nem is volt ilyen mappa :O:S. aki tud valamilyen helpet írjon pls :)
  • Gora
    Megnézem thx!!
  • gabi89
    Nem kell leszedni ha feltetted a TS-t az is felmegy.Start menü->microsoft games->Train simulator->Train Simulator Editors & Tools
  • Gora
    és a TS Editor Toolst hoonan tudom leszedni?
  • Gora
    Értem,ok kösz :)
  • gabi89
    Nálam ott van csak úgy kerest,hogy nyugati amúgy útvonalat,feladatokat AI forgalommal is akár stb... a TS Editor Tools progijával lehet.
    Szegednél csak Ceglédet tobja ki valóban de hát onnan simán mész tovább BP Nyugati felé.Visszafelé meg szolnok az se gáz mert Cegléden váltót tobsz már jó is.
    Pár activity (küldetés,feladat...) itt található az Alföld 3-hoz meg még pár pályához.
  • Gora
    Ja és még valami,azt h lehet megcsinálni,h alföld 3ban budapeströl szegedre menjek?mert ha kiválasztom h nyugati akkor a célpontoknál nincs ott szeged.és ha kiválaszutom h szeget nincs ott h budapest v nyugati.thx
  • Gora
    1000thx
  • w77d
    conbuilder nevezetű programmal
  • Gora
    Hello
    Bocsi ha már kérdezétek,de hogyan tudok hozzáadni vagonokat a vonathoz mielőtt betöltöm a pályát?Köszi előre.
  • bensze88
    köszönöm! müködik!
  • baaka
    azért nem tudod felrakni mert előtte innen a trainupdat-ot le kel töltened feltelepíteni és utána mehet csak a patch( http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html )
  • bensze88
    üdv.
    én felraktam a lejjebbi linken lévö mind3 progit ( http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html ) vagyis csak akartam mert valami verzio hibára hivatkozott és train.exe -t emlegette, de másodjára mikor probáltam azt irta ez már fennvan.
    aztán a modokat, (pályákat, és magyar vonatokat) szintén azokat a hibákat irja mint az 520 as hsz ben.
    ötlet valakinek?
  • Web mester
    A Bakony pályát honan lehet letölteni? Sehol se találok letöltést.
  • HiPPoNaX
    Ha a conbuilderben szerepelnek a vagonok, akkor valoszinuleg jo helyre lettek telepitve, tehat a jateknak is latnia kene oket. Keress valami olyan activityt, ami az ActHU motorvonat pakkra tamaszkodik es probald ki.
  • Web mester
    #612 -es kérdésemre nem tud valaki válszt adni?
  • HiPPoNaX
    Miert nem valamelyik Trainz topicban kerdezed meg?
  • kogyo
    csá
    a TRAINZHEZ NEMTUDTOK MAGYAR PÁLYÁT?
  • Leo 1991
    kéne 1 kis segítség.az Alföldi pályát hogy kellene feltelepíteni az Xtrack és a Newroads?? az xtrack v3.2 a newroads v4.0
  • Web mester
    Csak nagyobb álomásoknál van hangosbemondó.
  • nevemsenki17
    Hello! letöltöttem az alföld pályát de nincs a megállóhelyeken hangos bemondó.Segítsetek hogy ez mitől lehet.előre is kösszi
  • Web mester
    Letöltötem a motorvonat csomagot, de nem tudom, hogy kell müködésbe hozni őket. A játékba nincs bent, de a conbuilderben bent van.
  • picnic
    A kocsikat tartalmazó csomagokat is a trains mappába kell rakni?
  • picnic
    Kösz, próbálom.
  • baaka
    az össze atcHu járműcsomag szükséges hozzá
  • picnic
    Xtracks, newroads fenn van, de nem tudom kell-e hozzá még valami. Act. hu járműcsomagokat nem raktam fel, egyelőre megfeleltek volna a "gyári" járgányok is. Tavaly ősszel nagy szenvedések árán felraktam pár kieget, azóta kicsit turbóztam a gépemen (nagyon szaggatott), már látom, hogy most sem lesz egyszerű.
  • HiPPoNaX
    Fent van hozza minden szukseges extra dolog? Xtracks, newroads es tarsai.
  • picnic
    Felraktam az Alföld 3. pályát, de amikor tölti befele, hibaüzeneteket ír ki. Pl. ilyeneket, hogy: No extented shape data for A1tXover 12ds
    Estleg tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
  • picnic
    Köszi, megvan.
  • HiPPoNaX
    innen
  • picnic
    Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy honnan lehet letölteni a consist builder-t?
  • HiPPoNaX
    Ez nem terepasztal szimulator, szoval egyszerre csak egy szerelvenyt tudsz iranyitani.