7098
-
Swejk #681 Csak? -
#680 Alig foglal 8,5Gb -ot a TS-em :D -
#679 Erre van a ConBuilder.Ha nem akarsz beszerezni valamilyen mozdony vagy kocsit akkor kicseréled egy olyanra ami meg van és hibaüzenet nincs többé :D
Nálam 1sincs pedig fent van 6pálya az alap mellett és ahhoz jó pár küldetés :)
Acthu pack előtt ez még nehezebb volt mert nem volt egységes pack és mindent egyesével kellett felrakni meg beszerezni.Ebbe legalább benne van egy rakat mozdony,kocsi,motorkocsi és legtöbb feladat csak ezt használja.Így ha berakod a feladatot és fent van az Acthu akkor már mehetsz is egyből :) -
Swejk #678 Ez csak egy villamos wazze
Ehhez nem kell semmi,bár nem árt ha van hozzá villamospályád
Nem tudom a mozdonyoknál meg act.hu nál hogy van,nem vonatozok msts ben csak villamosozok -
#677 Milyen MOD-ra gondolok?
Ahhoz, hogy tudjon játszani az ember fia a fasza magyar mozdonyokkal, magyar pályán, ahhoz fel kell tennie:
1) ACT hu
2) Newroads
3) Min. Alföld pálya
4) MSTS Patch 1.8
5) Trainupdate
6) xtracks 320
Egyik sem egy helyen a neten és nem mindegy az install sorrend sem.
De hát ezt te tudod a legjobban. Küldetéseket már fel sem mertem tenni, mert hibaüzenet-hibaüzenet hátán. Így csak free-roamingban lehet si-hu-huzni.
Hasonlóan egyszerű lesz a villamos-pálya is?
Komolyra fordítva, hatalmas alkotás a magyar mozdony is, csak kicsit körülményes volt összeszedni a honnan, mit, kitől és milyen sorrendben infokat.
Mi várható jelen esetben?
-
Swejk #676 Köszi :) ez elvileg jobb lesz mint az uv volt :D -
#675 ..én pedig csak gratulálok ahhoz, amit eddig sikerült kreálni az egész "projektből" :D -
Swejk #674 Milyen MOD felinstallja? A villamost kell installálni
De a rendes működéséhez nem árt az update meg a bin :) -
#673 Ne siesd el - de azért várjuk! :-)
Várhatóan csak a MOD felinstallja lesz szükséges, vagy ehhez is kellenek innen-onnan mellékprogik? -
Swejk #672 Köszi. Csak kár hogy nem elég élesen látszik rajta a vili :)
Még van rajta pár dolog amit be kell fejezni de szerintem maximum egy hét és lehet száguldozni a kicsikével :) -
#671 Nagyon impozáns a video! :-)
Köszönjük szépen a belefeccölt időt és energiát.
Ha készen van, várjuk a letölthetőségi linket. -
Swejk #670 Sziasztok.
Villamosbarátoknak:
Hamarosan tölthető lesz msts hez:
VIDEÓ -
joco22 #669 én nem a conbuildert használom hanem a ts editors tools hazsnálom ott rakom össze a szerelvényeket! Ezt a játék magától fel is teszi -
slavutic #668 Igen az lenne, amiatt küld annyi hibaüzenetet, majd le áll...:( Tudom le van írva, hogy kell meg csinálni a con kiterjesztését, de nem nagyon sikerült. Ezért kérdeztem, hátha valaki meg csinálta? -
joco22 #667 lehet a conbuilderre gondolt -
#666 Nem igazan ertem a kerdest. Mit keresel, amit le lehet tolteni a mozdonyokhoz es a vagonokhoz? -
slavutic #665 Sziasztok!
Valahonnan lehet letölteni, a mozdonyok illetve a vagonokhoz, nem jut eszembe a neve. De csak ezzel a fájlal lehet megjeleníteni a játékban. Valahonnan lehet ilyen fájlokat tölteni??? Köszi a válaszokat! -
#664 Aminek nem volt setupja azokat a train simulator/train/trainset mappába kell. -
joco22 #663 adj privátban egy msn címet és jobban el magyarázom hogy kel meg csinálni -
CB Csipi #662 A többségnek volt telepítője, amelyiknek meg nem azt egyből a játék gyökérkönyvtárába bontottam ki... -
joco22 #661 Hogy raktad fel az acthut? -
CB Csipi #660 Nekem a játékhoz az Acthu csomagokat írta és azokat le is szedtem... Lehet hogy azok hibásak? Vagy milyenmegoldást tudsz erre a problémára...? -
joco22 #659 A patch az kell a játékhoz nem aza baja hanem a szerelvényel van a baj lehet neked azok a mozdonyok és vagonok nincsenek meg én is jártam így rá kerestem leszedtem őket és utána müködöt! -
CB Csipi #658 Ezt a hibakódot a Jászkisér - Nagybereg 3.0-nél írja ki: Azt írja ki, hogy: A train-database olvasása sikertelen -
CB Csipi #657 Lehet az a baj hogy rossz MSTS Bin pach-et használok??? -
CB Csipi #656 Azt írja ki, hogy: A train-database olvasása sikertelen -
CB Csipi #655 Fájl: Trains/Consist/a4-ah-v43-1282+1Bdh+1Bhv.con -
joco22 #654 Írd el a hiba üzenetet mert így nem tudunk segíteni! Nekem normálisan müködneka feladatok -
CB Csipi #653 Sziasztok! Új vagyok ezen a fórumon de a játékkal nagyából már megismerkedtem... Lenne egy kérdésem hogy az Alföld 4-nél miértnemlehet elindítani az első 2 activitit? Valami hibakódot ír ki... A választ előre is köszönöm... -
joco22 #652 Hali! nincs valakinek meg véletlenül a v4-es cabiew? -
Kiz3R #651 Helló!
Valaki tudna abban segíteni, hogy miért van az, hogy a Mura2 pályának a Mura_702 activiti-ét elakarom indítani, de kiírja, hogy az M41_2318 és az M43_1155 eng fájl ,,nem megfelelő" ? Olvastam, hogy patchet kell feldobni a gépre, de még így sem megy
Ha valaki tud segíteni, annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!! -
#650 Van egy fórum ahol segítenek és mindent elmagyaráznak amúgy szerintem pár hét és mindent lehet fejből vágni mit hova...
Emlékszem eleinte nekem is volt bajom volt olyan is,hogy párszor újratettem a játékot mert sikerült elcseszni meg sok hibaüzenet ,de aztán belejöttem igaz ez vagy 3-4éve volt :D
Mond mit nem tudsz stb és segítünk -
#649 Ezzel a kerdessel inkabb a kulonbozo oldalak uzemeltetoihez lenne erdemes fordulni szerintem :] -
zede #648 üdv mindenkinek..
lehetne 1 kérdésem?
monnyátok meg nekem miért van az aki játszani akarna ezzel a gaméval ami nagyon szumpi köszönhetöen a magyar fejlesztöknek magánembereknek vasutasoknak(én is az volnék..hogy hogy a picsbe nem lehet sehonnan semmit letölteni ha van mégis valami semmit nem tudni mit hova tenni..nem lehetne 1 olyan oldal ahova mindent fel és le lehetne tölteni?Voltam oldalakon és eccerün pocsék az ellátás sokan nem értenek hozzá..mint pl én én csak 1 vég felhasználo vagyok akár még fizatnék is azért hogy jáchassak vele...Ezen is el kellen gondolkodni picit... -
#647 ************************************************
Sziasztok!
Több, mint egy napom elment rá, s úgy gondoltam a további érdeklődőket megkímélem az időpocsékolástól.
Ezeken az oldalakon vannak a téma igazi szakemberei:
Itt olvashattok, kérdezhettek, letölthettek:
http://marci.triak.hu/msts/index.php
http://zsigis.extra.hu/news.php
http://train-sim.hu/
http://jadro.yofej.hu/news.php
-
kovi9999 #646 sziasztok!
honnan tudom letölteni az MS Train simulator javító csomagot?
légyszi segítsetek elöre is köszi -
szotyi33 #645 Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy össze álítottam 1 szerelvényt és nincs rajt fék Mit csináljak hogy legyen? Előre is köszi
-
#644 #631
Start menü->microsoft games->Train simulator->Train Simulator Editors & Tools
Amúgy létezik egy Cblite nevezetű program is :) Ahol viszont csak a mozdonyok,kocsik neveit látod szóval ha nem tudod fejlből melyik,hogy néz akkor úgy kicsit nehéz. -
mate0130 #643 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy annak mi lehet az oka, hogy az Alföld 3 pályán egyes útvonalaknál ( pl. Szolnok-Nyugati) el akarok indulni a vonattal és rögtön kidob a játék. Kérem valaki segítsen mert nagyon zavaró probléma. Előre is köszönöm. -
dudapók #642 Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy feltelepítettem a MS Train Simulatort de nem találom hozzá az Editors and Tools consist készítő programot.
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi!