7098
-
CB Csipi #721 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?
Ezt írja ki amikor tölti be a programot: A train-database olvasása sikertelen.
Ez mitől lehet? -
Swejk #720 Igen -
#719 óó msot bekéne regelnem oda? :D -
#718 Nem kell hozzá -
Swejk #717 Lehet én is beruházok egy eredetire
Ott a fórumban érdeklődj,az az igazi msts fórum oda rengetegen járnak biztos segítenek a letöltésekben :) -
kitt2000 #716 hello.Szeretném megkérdezni ha én a alföld 4 el szeretnék játszani akkor az alföld 3 is kell vagy nem kell hozzá?
elöre is köszönöm. -
#715 a letöltő linkek már nem érvényeske nálam...vagy nem letölthetőek,vagy linket nem találok róluk.
Ha esetleg tudsz más linket akkor ezek érdekelnének:
Bakony pálya
Dél Dunántúl
Balaton dél
Alföldi pálya
Tiszántúli pálya
Meg V43-ast keresek,meg azt az új piros vonatot ami jár manapság(Déli Pu.-Martonvásár,vagy Komárom,vagy Győr fele) -
#714 itt :) -
Swejk #713 1790 az nem is drága,média markt ban vetted? -
Swejk #712 irja hogy mi a jelszó,olvasni kéne. -
#711 1790 Ft -
#710 jelszót kér -
#709 990ft ha jól tudom.
Magyar pályák van rengeteg pár valós is.
Nézz be ide -
Swejk #708 Khalox magyarositás
ez lemagyarosítja a tutorialok nagy részét is.
Amúgy mennyi most eredetiben az ára? -
#707 am. még keresek magyar mappokat,csak nem találok,tud valaki segíteni? :) -
#706 hát nekem nem magyaritotta le :D :)
A szöveget se,se amit papog -
#705 Ott a magyaritas, az tutdommal a tutorialt is magyaritja. -
#704 jah,csak én béna vagyok angolból :S -
#703 Az adott activity (kuldetes) szerinti menetrendet kell tartanod. De tenyleg told vegig a tutorialokat, mert pl. az utascseret is elmagyarazza. -
#702 köszi,ajtót lehet nyitni valahogy?Vagy mi a lényege a játéknak?Csak úgy megyek aztán csá? :S -
#701 newroads -
#700 jah meg nekem ezek kellenének még: Feltételek : X-Tracks V3.20 és NewRoads 3.1 Standard - tsection.dat nélkül.
X-Tracks megvan már :) -
#699 okés,megpróbálom,úgyis most szedtem le a magyarositást :) -
#698 Csinald vegig a tutorialokat, melyik melyik mozdonytipus hogy mukodik, az reszletesen elmagyarazza az iranyitast -
#697 hellosztok.Megvettem eredetiben,de hogy kell elindulni? :S
Nem értem...irányitást letud írni valaki? -
jui #696 Meglévö pályákon mivel lehet a pálya sebeségét növelni?
Valami programal? -
#695 Na megtaláltam közbe fel is tettem:
http://www.speedyshare.com/502432213.html
Simán csak a Train Simulator főkönyvtárába kell telepíteni és ha ez meg van ezentúl a játékban a 4-es kameraállásban is tudod forgatni minden írányban a kamerát.(Mondjuk néha érdekes dolgokat is lehet csinálni földalá lemenni :D ) -
#694 Már nem tudom hol volt ,de majd előkeresem addig is,hogy miket érdemes alapból feltenni linkekkel.
Hivatalos update MSTS-hez
Toolsupdate
MSTS Patch 1.7....
Xtracks 3.20
Newroads 4.0
----
Amit még szeretek és sok magyar activity (feladat) készítő is azaz ActHU csomagok
Letöltése innen
Rengeteg magyar járművet tartalmaz ez a néhány csomag így nem kell egyesével felrakni őket.
Ez pedig arra jó,hogy a kijelző -k átlátszóak lesznek így kevésbé zavarnak vezetés közben ,de látod is őket azért.
[URL=http://jadro.yofej.hu/files/downloads/hoeses_textura.zip]Hóesés textura (A "snow.ace" fájt az adott pálya \ENVFILES\TEXTURES
könyvtárába kell másolni)[/URL] -
jui #693 Kamera kieg-et honnan tudom letölteni? -
#692 Hivatalos update meg egy kamera kieg,xtracks,newroad,többi meg már csak jármű meg pálya. -
jui #691 Mi van neked még telepitve a játékra? -
#690 Én 1280x1024-ben tolom
Szóval akkor nem vágom :S
(Be is ****** ha ez a felbontás nem lenne mivel ez a natív felbontása a TFT monitoromnak éppen ezért a többiben torzít ~ Mondjuk napaság minden monitor ilyen van egy felbontás ami ok a többen torzít) -
joco22 #689 Csak addig engedi a játék úgy tudom én is annyiban tolom a gamet -
jui #688 De nem tudom!Csak 1024x768-ba. -
Swejk #687 A beállításoknál. -
jui #686 Azt hogy tudom beállitani ne csak 1024x768-ba legyen a kép,hanem nagyobb felbontásba? -
#685 Köszönöm szépen a segítő szándékod.
Swejk, és várjuk az újdonságot. :-)
-
#684 Vannak hasonlo elven mukodo, boltban kaphato kiegeszitok ehhez a jatekhoz is, csak persze nem magyar tematikajuak. Itthon hivatalosan forgalmazni ilyen "all-in-one" pakkokat pedig nem biztos, hogy megerne. Innentol sajnos tenyleg marad az internetrol egyesevel letoltogetos verzio. En is rengeteget szivok vele, ha nem talalok valamiert egy-egy kocsit, de mivel szeretnek jatszani es orulok, hogy a kiegeszitok ingyen vannak, ezert kutatok. Sajnos idoigenyes, de ezen kivul tenyleg csak a conbuilder marad, mint megoldas. Ha tudsz nemetul, akkor talaltam egy neked valo tutorialt, de ha nem, akkor is nyugodtan letoltheted a programot, mivel eleg egyszeru a hasznalata. Lenyegeben csak egy listabol kell kivalasztanod a mozdonyt/vagonokat es osszeallitani beloluk a vonatokat. -
Swejk #683 Mindegy a lényeg a lényeg,ehhez nem kell majd semmi ez csak egy villamos szerelvény :D -
#682 Hidd el halandó (felhasználói PC ismeretekkel rendelkező) ember ezt nem tudja és nem akarja kezelni. Ha csak valaki egyszer meg nem mutatta vagy le nem írta, a legtöbben játszani és szerkesztgetni akarunk.
Van erről vmilyen részletes leírás v. videó hogyan kell kezelni a conbuildert?
Biztos nem lenne ördöngősség.
Haverjaim pl. mind odavoltak, hogy magyar vonatok, magyar pálya, gyerekkori álmuk valósul meg, jóval olcsóbb a terepasztalnál, stb. de még így is lerakták, mert hibaüzenetet generált nekik. Vagy a sorrendet vagy az install foldert szabták el.
Este 7-8 órakor "pihenten" hazaérkezem. A családi programok után fogok szerkesztgetni? Játszani inkább.
Őszinte tiszteletem, akik karitatíve bevállalják ezeknek a kiegészítőknek az elkészítését. Én még fizetek is érte, csak legyen egy install lemez, amin rajta van MINDEN - aztán csók.
Ehhez képest azokat dobják ki zsetonos add-on-ként (más játékoknál), melyek k@kit sem érnek.
Nálam is van olyan játék, ami alapban 3.2 giga, most 6.5. :-)
Arra rá kellett küldeni 2 überMOD installját és csók.