7098
-
Swejk #761 Mármint amit netről letöltesz?
Alapból két féle verziója van,az exe telepítős,ez egyértelmű,vagy ha csomagolva van akkor a letöltött cuccban két féle dolognak kéne lennie,egy mappának amiben a mozdony van és egy .con fájlnak ami beolvassa.
a mozdony mappáját a .../program files/microsoft games/train simulator/trains/trainset mappába kell tenni a .con fájlt pedig a .../program files/microsoft games/train simulator/trains/consist ba :) -
#760 Hogyan tehetek a játékba vonatokat ? -
Swejk #759 Hát,mindig tanulok valamit... Eddig azt hittem csak a villamosos pályák vannak oda vissza feladatokkal megcsinálva de ezek szerint a nagyvasutak is
Nem mintha játszanék velük -
#758 Koszi, mindig tanul az ember valamit :] -
#757 A bus drivert is szeretem nagyon egyetlen bajom vele hogy 1 irányú a járat. -
#756 Na én pont ilyet szeretnék hogy úgy mint a valóságba lehessen menni. -
#755 Alapból nincs ,de az inga járatok megoldhatók. Persze MSTS bin és azt támogató mozdony,motorvonat kell hozzá,hogy a hátsó vezetőállásba is át tudj ülni.
Szerkesztőben pedig minden buherálás nélkül megoldható az útvonal tervezésnél,hogy pl. Bp Nyugati - Esztergom és vissza utat tedd meg menetrend alapján.
-
Swejk #754 Oké,én mindent elhiszek... mellesleg szerintem jó játék,szerezd be és nézz körül itt: http://marci.triak.hu/msts/
találsz kismillió magyar vonatot,kocsit,pályát hozzá :) -
#753 Na akkor hogy a temanal maradjunk: a jatek soran bejarhatod a palyat szabadon, valamint vegrehajthatsz elore letrehozott kuldeteseket (activityket). Ezek soran a palyatol fuggoen tovabbithatsz szemelyszallito vonatokat illetve tehervonatokat is. Tudtommal nincs olyan activity, ahol eloszor el kell jutni A-bol B-be, majd aztan B-bol A-ba is, ezt altalaban 2 kulon kuldetessel oldjak meg. -
#752 Sose tudhatod.... mellesleg nekem a szoftverek 80 százaléka eredeti dobozos. -
Swejk #751 aham persze -
#750 Lehet hogy a poolcról kell leszedni :D -
Swejk #749 Leszedni... pfff.. Ha még azt kérdeznéd megéri e megvenni..?
Amúgy vannak benne oda vissza feladatok és kismillió kiegészítő mozdony vagon pálya stb úgyhogy megéri megvenni is eredetiben. -
#748 Megéri leszednem ?
Milyen játék , csak vonatozni kell A-ból B-be? Lehet oda vissza járatot csinálni vagy csak 1 irányú mint a bus driver ? -
joco22 #747 Hello! Elindul normálisan -
#746 Hello...
Geforce 5600FX-el elindul normálisan a játék ? (a gépem többi karaktere feltételezem jó :) ) -
#745 eladom eredeti MS Train Simulatoromat.400 Ft+postaköltség..nem egy nagy összeg.Mindössze 1-szer használt.Akit érdekel az szóljon privátba -
#744 nm. -
jocking #743 Na, közben találtam mindent, ami kellett. Köszi a "gyors" válaszokat. -
jocking #742 Nem tudna valaki egy linket, ahonnan TGV-t lehetne letölteni hozzá való gyors pályával? -
jocking #741 Tényleg ez volt a baj, thx.:) -
#740 Mert kell a train update meg a tools update..... -
jocking #739 Hali
Van egy kis gondom az MSTS-sel.
FEl szeretném tenni az MSTS Bin Patchet, de nem engedi. Azt írja ki, hogy ".../train.exe is not a valid previous version and could not be upgraded". Mi lehet a gond? Mi hiányzik? A game eredtiben van meg, az nem lehet gond. -
#738 Nem kell letölteni ha feltetted a játékot alapból része.
Start menü- Microsoft game- Train Simulator- Train Simulator Editors & Tools
Előtte nem árt elolvasnod ezeket mert semmiképpen nem mondanám könnyűnek a pálya építést (elsőnek főleg)
http://marci.triak.hu/down/Palyaepites-kezdo.pdf
http://marci.triak.hu/down/Palyaepites-kozep.pdf
-
dávidka8 #737 ha lehet linkelve jó lenne -
dávidka8 #736 train simulator editors tools. ezt hol lehet letölteni? -
joco22 #735 train simulator editors tools és azon belül útvonal szerkesztés ha nem magyar neked akkor a legfelső lesz -
dávidka8 #734 hello
melyik programmal kell pályát építeni? -
joco22 #733 Kösz az infot -
#732 "A vonatot a DB általánosan elterjedt 218-as sorozatú dízelmozdonya, és három különböző kocsi, egy DBpza és egy DABpza személykocsi, valamint egy DBpbzfa vezérlőkocsi alkotta."
Remelem a gugli segit a felkutatasukban :] -
joco22 #731 Nincs meg valakinek a német emeletes vonat ami egyszer végig ment az országon? -
Muthig #730 Ha szerkesztek egy activity-t akkor nem tudom elmenteni, mert mindig azt írja ki, hogy : "Az activity nincs kész (néhány beállítás hiányzik). Így nem játszható!" De mindent beállítottam (szerintem). Van valami amit mégse? -
#729 nem kell hozzá külön progi ! vannak telepítős mozdonyok amit telepíteni kell letöltés után ennél csak annyit csinálsz hogy megadod a játék könyvtárát és van olyan mozdony amit ha letöltesz csak egy mappa van általában a neve a mozdonyé ezt a játék könyvtárába azon belül is a train mappába kell rakni! -
767123 #728 Sziasztok, nem rég vettem meg a játékot és foggalmam nincs, hogy hogyan kell vonatokat betenni a játékba, vagy kell hozzá külön egy program?
a válszt előre is köszönöm!:) -
pistuka007 #727 Sziasztok!
Tudtok adni egy linket vagy oldalt ahonnan le lehetne szedni a játékot?köszönöm szépen -
#726 De hogy ajandek, ha az araba beleszamolod a masikat is? Az ajandek ingyen van :D Amugy koszi, de en mar megvettem egy ezresert. -
#725 mivel a másik játék árát is rászámolom...de akkor 2000-ért is viheted XD
Vagy vihetik... -
#724 Off: bocs, de ez igy egy kicsit lol :D #711 szerint 1790-ert vetted, akkor ha 2500-ert adod, akkor mitol ajandek hozza a masik jatek? :D
(raadasul tobb helyen lattam 990-ert) -
#723 eladom eredeti MS Train Simulatoromat......+ajándék egy játék,2500 Ft,vagy elcserélem egy gyári Sony Ericsson Füllhallgatóra :) -
#722 Feltehetoleg valamelyik palya/activity magaval hozott egy olyan szerelvenyosszeallitast (un. consistot), ami olyan mozdonybol es/vagy vagonokbol all, amik neked nincsenek meg.