7098
-
#801 Érkezés Óbudára......
-
#800 Érkezés solymárra........
-
#799 Érkezés Pilisvörösvárra.....
-
#798 Szabadságliget......
-
#797 Az algútból kifelé........
-
#796 Alagút pilisvörösvár előtt.......
-
#795 Áthaladás Klotildligeten..........
-
#794 Piliscsaba bejáró.......
És érkezés...
-
#793 Pilisjászfalúra érkezés..........
-
#792 A Piliscsévi állomás.......Nagyon jó ez az Alfőld 4 pálya mert minden valósághű.......
-
#791 A Leányvári állomás......
-
#790 Érkezés Dorogra....
-
#789 M44 033 teher szerelvény Esztergomból-Budapestre......
-
#788 -
#787 MAV V43 2377 Szili..........
-
#786 Sziasztok.....Gondoltam felteszem...
-
mytb #785 De én nekem kiirja hogy :-áj meg a kutnál úgy hogy a töltőfel a mozdony 1/3 legyen
-nyomd meg az f9 majd nyomd meg a mozdonyt és a t betűvel tankolsz
na de ezt mind megcsináltam de nem jó :S
-
#784 Oke, ismet tanultam valami ujat :] -
joco22 #783 lehet tankolni a dízelekbe,csak jól kell oda állni a kúthoz és a T betűvel tankolod meg a gépet -
#782 Tudtommal nem lehet -
mytb #781 hogy kell tankolni? -
pista89 #780 Jó játék ez :)
Szili jön ki az alagútból :D
-
Daza500 #779 Ha már így uppolva van a topic, megkérdem:
Megvan valakinek a 2 kiegészítő ? American Classics + European Railroads ?
Ha igen, adna elérési útvonalat ? Ha kell, privátban persze. -
Swejk #778 Hát igen. :) -
Daza500 #777 Kár...pedig jó lenne, feldobná a játékot. :-l -
Swejk #776 Nincsen sajnos. -
Daza500 #775 Nincs valami patch vagy ilyesmi, hogy Activity nélküli "free" módban is legyenek A.I. által irányított vonatok ? -
#774 Egyetlen ezresert vesztegetik, igazan megvehetned. Ha nem akarod, akkor viszont oldd meg egyedul a warez kerdest ;] -
Swejk #773 Igen,media markt,bal oldal,felső polc... -
merkon234 #772 hello valaki tudna egy olyan oldalt ahonnan le tudom tölteni a teljes verziót??
Válszotokat előre is kössz -
Swejk #771 Aham a polcról -
#770 oké köszi majd akkor "leszedem"... a polcról :DD -
Swejk #769 google a barátod... :P
egyébként ebben lehet fűteni.rakni kell az egyik gombbal a szenet. -
#768 vagy mondjon valaki egy újabb vonatosat ahol belső nézet is van és a grafika sem rossz :D
-
#767 sziasztok !
keresek egy vonatos játékot.
nagyon rég játszottam tehát nem mai darab a gém.
arra emlékszem hogy volt belső nézet és lehetett füteni a vonatba.
szenet lehetett rakni nagyon hangulatos volt.
melyik játék volt az ?
válaszokat előre is köszönöm . -
Swejk #766 Szerintem a rendes msts fórumon tedd fel ezt a kérést/kérdést,ott esetleg nagyobb esélyed van rá. -
kitt2000 #765 Tudnátok még irni hozzá feladatokat az alföld 4 -pályára (teher ha lehet ilyen gépel m62 m44 m43 al)
Alföld 4 pályára - budapest álomásra nem lehetne egy tolató feladatot irni(a játékos tolna a szerelményeket az induló,megérkezö vonatoktól a kocsi lerakóba oda és visza!)
-
kokos #764 Köszönöm az alföld 4 készitőknek a programot!Nagyon nagy élményt nyújtott számomra.Ájulásig vonatoztam.Csak igy tovább,a következőért már fizetnék is! -
Swejk #763 Nagyon igaz... -
#762 Ugy nezem, hogy ha a MOD-olhatosagot, a rengeteg hozza elkeszitett magyar!!! vonatot, mozdonyt, palyakat nezzuk, akkor mai napig ez az egyik legjobb vonatszimulator. En most vettem elo ujra, itt: http://vm15.hu/download.php le tudtok tolteni hozza mindenfele palyakat ( Malomvölgyi Erdei Vasút, Budapest-Vác, Budapest Nyugati - Nyíregyháza ), stb...
Figyelem! Az itt letoltheto dolgok a VM15 csapat tulajdonat kepezik, szerkeszteni, belenyulni, penzert tovabbadni TILOS!!! Koszonet ertuk ezuton is a VM15 csapatnak!
Ugyanitt letoltheto rahedli magyar mozdony, vonat, stb, kismillio add-on / MOD van hozza.
En mindjart rakom fel ujra a game-et a MOD-okkal es a magyar vonatokkal egyutt + a Budapest - Nyiregyhaza vonalat, amit a valos eletben megtettem mar vagy ezerszer, ugyhogy elvezet lesz igy nyomni!