7098
-
#841 Mit keres azt felirtad? mert nekem és wanlonak is rendesen működik.... -
#840 Melyiket hová kell telepíteni?Mindegyiket oda ahová mondtad? -
CB Csipi #839 Az achtu_teher csomagban van valami hibás! Egyesével raktam be az achtu csomagokat és mindig el is indítottam a játékot hogy ír-e ki hibát! Az achtu tehert berakom indítom a játékot és hibát ír ki... Mi lehet a baj? -
#838 A Szentesi Állomás..........
-
#837 M62 109 Szergej felfedező úton Szentes felé......
-
#836 MÁV M62 109 Szergej teher Kiskunfélegyháza-Szentes között....
-
#835 Ez így van végülis a sorrend lényegtelen csak az utolsó fázis legyenek az ActHU csomagok..
Nagyon szépek a Gigantok a játékban.....
-
#834 MSTS Bin és az Xtracks,Newroads sorrend lényegtelen végülis. ActHU legyen a végén az számít. Na meg egy fontos részlet kimaradt a hivatalos patch (update) legyen fent az MSTSBin felrakása előtt ,de elvileg szól is érte ha nincs fent. -
#833 V63 011 Gigant 11 teher vagon. Indulás Szolnokról Budapestre....
-
#832 Na szép jó napot mindenkinek.....Én az MSTS Bin csomagaot tettem fel elsőnek és utánna raktam fel az Xtracks320 majd a Newroads-ot és az Alföl 4 a végén tetem fel.És ha megvolt minden utánna raktam fel a ActHU csomagokat egymás után....Nekem hibaüzenet nélkül elindul és frankon megy a játék........ -
#831 Köszi!
-
#830 MSTSbin 1.7.051922
Csipi: előtte tanácsos felrakni. -
#829 Az jó lenne,előre is köszi! -
CB Csipi #828 Szia! Nekem meg van az MSTSBin Patch becsomagolva! Ha kell elküldöm neked! -
CB Csipi #827 Sziasztok! Nekem már régebben is megvolt ez a játék és most újra telepítettem. Már feltettem az Xtracks320-at meg a Newroads-ot is. Most felszeretném rakni az ActHU csomagokat is, de nemtudom hogy az MSTSBin Patches-et az ActHU csomagok felrakása elött vagy után kell telepíteni?! Valaki segítsen! Előre is köszönöm... -
#826 Köszi!
Így se megy!Pedig mindent a leírás alapján csináltam még sincs új pálya!(Alföld 4)
Viszont ha tudod felrakhatnád valahová a MSTSBin patchet! -
#825 Hali.....Csak ránéztem a topikra...Ha telepitő file van akkor elvileg tudja az utat de ha mégsem akkor ( Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET) De majd csak késöbb leszek mert megyek aludni.Most értem haza.Ha nem megy akkor estefelé segítek.Addig is csao.....
Ezzel a képpel búcsúzom estig........
Ezekből a kocsikból áll a szerelvény.....
Na estefelé leszek... -
#824 Hali!
Tesco hová kell a letöltött kiegészítőket telepíteni? -
#823 Még a mai száguldásomról pár kép....Bp.Nyugati-Cegléd gyorsvonat..V43 1028 Szili.....
-
#822 Léptem dolgozni...Szevasztok...Holnap re.. -
1047-008-6 Alföld IC -
#820 Szép napot mindenkinek......Látom nagy a forgalom.... -
#819 Na léptem dolgozni...Ennyi mára szevasztok.... -
#818 Probálgatom a mozdonyokat az Alfőld pályán....Szob-Budapest Máv V43 1019 V2 Szili személyvonat a 329-es vezérlőkocsival....
-
#817 Hali...... -
pista89 #816 -
#815 És ez a Szili húzza a szerelvényt........
-
#814 Egy kis túrázás...Kelebia-Kiskunfélegyháza Rola.....
-
#813 -
#812 -
#811 Ez is a kedvencem.......MÁV V43 1005 V2 Szili...
-
#810 Egyéni felfedező ut volt beállítva....Én raktam össze a szerelvényt.... -
#809 MÁV V43 1001 V2 Szili......Beleraktam a V2-es Kabint is mert csak azzal müködik helyesen.....
Letöltés / Download
Másoljátok be a Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\MAV_V43_VMW mappába és ha felülakarja irni a Cabview mappát akkor ok......De ha nem akkor se baj mert kimásolod a tartalmát és beteszed a MAV_V43_VMW/Cabview mappába....
Jó játékot.... -
kitt2000 #808 Szia.
Jó képek!
Esetleg meg tudod osztani a tehervonat feladatát?
Én is szivesen végig mennék ezen az útvonalon! -
#807 Na az ,hogy minden az túlzás azért ,de amit kilehet hozni a TS-ből azt Rofia megtette ez tény :)
Szép képek
Akinek 1-2mbites netje van az most anyádat emlegeti szerintem sűrűn :D -
#806 Első generációs Szili......
Ha megvan az eredeti játék és fel van telepítve akkor csak másold fel a mozdony exe-t....
Letöltés / Download
Jó játékot hozzá.....
-
#805 Áthaladás Rákosrendezőn.......
-
#804 Érkezés Angyalföldre.......
-
#803 Újra Budapesten.....
-
#802 Az Északi Vasúti összekötő híd Óbudán......