7098
  • Tescobetyár
    MÁV V43 1005 Szili.........

MÁV V43 1005 Letöltés / Download

A modell működéséhez szükség van a CABVIEW: V2 kabinra amit itt értek el.
    CABVIEW V2 Letöltés / Download

A Hangcsomagot meg itt éritek el.
    SOUND V43 V4 Letöltés / Download

Ha nem települ a fülke vagy a hang csomag akkor a A MAV_V43_VMW mappába másoljátok!

MSTSBin szükséges a megfelelő működéshez!

Jó játékot hozzá......
  • Tescobetyár
    Jó reggelt mindenkinek.....
  • Tescobetyár
    Ez így van... :)
  • gabi89
    Szép darab kár,hogy a déliben ritkán látott vendég egy Taurus :(
  • Tescobetyár
    ÖBB 1116. 005-8 EM-Österreich Az EB-re készített festés.........

• Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek.....
    - #872 Látom hogy még mindig gondban vagy.......Most már csak az jöhet hogy valaki elmegy hozzád és segít feltelepíteni.....
    - #874 Nekem nincs felrakva a trainupdate és toolsupdate de sokan írják hogy jó ha fel van rakva....Nekem nem ir hibát és működik rendesen ettől még....De javaslom azért hogy tedd fel....Ahogy gabi89 írja úgy rakd fel és menni kell neki rendesen..
  • gabi89
    Én ebben a sorrendben szoktam felrakni: trainupdate,toolsupdate,Xtracks,NewRoads,MSTSBin majd aztán jöhet a pálya netán annak a hibajavításai...
  • Yoda001
    a toolsupdate szükséges-e, és esetleg valami sorrend megvan neki szabva, mint pl newroadsnál meg xtracksnál, hogy melyiket előbb?
  • CB Csipi
    A teher vagon csomagban ír ki hibát majd este leírom hogy mit...
  • Luna73
    Sziasztok!
    KB ötször telepítettem és akkor sem jelenik meg az Alföld pálya!
    Valaki lépésről-lépésre leírná mit hová kell berakni?Ilyen még nem történt velem,ekkora láma nem szoktam lenni!
  • Tescobetyár
    Jó munkát neked is....Én is lépek mert Hajnalban meló.....Jó éjszakát....
  • Luna73
    Na így sem jött össze,de nem adom fel!Most megyek melózni majd holnap folytatom!
    Szia-sziasztok!
  • Tescobetyár
    Hogy melyik meghajtó az tök mindegy szerintem...A lényeg hogy Program Files\Microsoft Games\Train Simulator mappába kell telepíteni....
  • Luna73
    Akkor megint nem jó!Fa..a! Akkor elölről, magát a játékot muszáj a c meghajtóra rakni?Ha nem akkor is a többi dolgot a c-re kell rakni ahogy írtátok?
  • Tescobetyár
    MÁV M62 311 Remot Szergej teher ..... Kecskemét-Lajosmizse-Budapest ..

• Tescobetyár
    gabi89 jól mondja, az Xtracks,Newroads a Program Files\Microsoft Games\Train Simulator mappába kell mtelepíteni...A kiegészitőket (mozdonyok,vagonok) meg a Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET mappába a mappokat meg \Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES és ha igy sem müködik akkor nem tudom hogy mi lehet a gond....De azért probálunk segíteni ha tudunk....
  • gabi89
    Xtracks,Newroads progikat nem oda kell hanem csak simán a "Program Files\Microsoft Games\Train Simulator mappába
  • wanlo
    Nem tudom,hogy ez gond lenne de szerintem ez nem lehet gond.Gabi89-nek is Warez van és mégis működik.
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek.....
  • Luna73
    Nekem csak warez van.Lehet h nem jó van meg?
  • wanlo
  • wanlo
    Nekem megvan az eredezi Game és az alap pályákkal nem tolom csak az Alföld4+Jászkisér-Nagybereg+Déli Triak ha működni fog
  • Luna73
    Megpróbálom még egyszer az egészet elölről!
  • Luna73
    Kész feladom,minden ott van ahol lenni kell még sincs a pálya sehol! Wanlo neked az alap játékban melyik pályák vannak bent?
  • wanlo
  • wanlo
    Az a lényeg,hogy minden csomagot látnod kell a Trainset Mapba ha végeztél
    Ha nem látod kukk a Mappokat mert lehet más néven de már ott van
  • wanlo
    Ha megvan amit leírtam utána az Alföld4+Patch4.1 4.2 4.3,így sorba és utána ahogy írtad: "Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET".A villany csomggal vigyi mert tartalmaz Consists fájlokat,azt egyértelműen kimásolod és a Consists Mapba,a többit meg ahogy írtad.
  • Luna73
    Ezek meg vannak!Az öt darab ActHU csomagot hová tegyem?
  • wanlo
    Próbáld elsőnek ezt!!!! és utána 1.7.051922.Utána Xtracks+New Road....
  • Luna73
    Sajna nem megy pedig szívesen játszanék vele!Az ideg szét b.sz!
  • wanlo
    Csao,mindegyiknek saját telepítője van,megtalálja a helyét.
  • Luna73
    Sziasztok!
    Az MSTS Bin a Xtracks, Newroads kiegészítőket hová kell telepíteni? Ezeket is a ( Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET)mappába kell rakni?
  • mytb
    Hello
    Valaki tudna nekem adni 1 linket honnan tudnék olyán pályákat leszedni ami működik is.
    köszi
  • gabi89
    Nekem is warez mégis mükődik.
  • Luna73
    Minden ott van ahol jelölted ,a frissitések is fent vannak!Arra gondoltam ,h az alap játék esetleg bibis!(warez)
  • Tescobetyár
    Faja képek.....
  • Tescobetyár
    Az alföld 4 pálya a Routes mappáben van?

Be is karikáztam.Mert ha ott van akkor meg is kell hogy jelenjen...És a frissitések fel vannak rakva hozzá? Mert van 3 is....
  • wanlo

• Luna73
    Onnan töltöttem le mindent,és úgy is csináltam ahogy le van írva!A pálya mégse jelenik meg sehol!
  • Tescobetyár
    Igen minden a ( Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET)mappáb kerül....Érdemes benézni a train-sim oldalra mert ott megtalálsz minden fontos kiegészítőt a játékhoz...