7098
-
mytb #921 Helló
Valaki oda tudná nekem adni patch-ot
Köszi -
#920 Fasza müxik!Mindenkinek nagyon köszönöm a türelmét és a segítségét!Főleg azt ,h nem lámázott egyikőtök sem! -
#919 Nem semmi amit művelsz már....... -
#918 Most találtam egy warezos változatot,ahol rajta van az Alföld 4 is!Ha ez se lesz jó,tökön bököm magam! -
#917 Jó éjszakát mindenkinek..És kellemes húsvéti ünnepeket... -
#916 Ez így van! -
#915 Na de aztán normálisan viselkedni....Első a család. ( a kocsma után )... -
#914 Elvagyunk,élvezzük a húsvétot!Most éppen anyóséknál dekkolunk! -
#913 Mi újság felétek?
-
#912 Szevasz! -
#911 Szép jó estét mindenkinek.... -
#910 Jó éjt! -
#909 Sajna nincs,az előbb pucoltam le a gépről mindent és kezdem elölről! -
#908 Na elköszönök mára mert fáradt vagyok...A holnapi napom csak a pecáról fog szólni....Jó éjszakát mindenkinek..... -
#907 Okés...Nincs senki ismerős amúgy aki játszik az MSTS-el?Mert akkor biztosan tudna segíteni is..... -
#906 Köszi! Addig is próbálkozom! -
#905 Én Pest alatt (Újhartyán).Ha lesz arra dolgom és persze ha nem oldodik meg a dolog akkor majd elugrok hozzád és segítek feltelepíteni.... -
#904 Esküszöm halvány gőzöm sincs,h miért nem sikerül felrakni!Rengeteg fajta games raktam fel eddig hiba nélkül! -
#903 Sz.fehérvár -
#902 Te merre laksz?...Ha persze nem titkos... -
#901 Sajna csak az eredeti pályák mennek csak! -
#900 MÁV V43 1018 Szili.......
MÁV V43 1018 Letöltés / Download
V43 Cabview Letöltés / Download
V43 Sound Letöltés / Download
- MSTSBin szükséges a megfelelő működéshez!
Jó gurulást...... -
#899 Igen én is ott olvastam..Viszont hallottam egy új infot.Egy Pécsi csapat belekezdett az MSTS-be.Valósághű pályaépítésbe ami szinte 100%-osan fogja vissza adni a Magyarországi pályákat.Első munkájuk hamarosan ki lesz adva Pécs-Dombovár vonal.....Én már nagyon várom.... -
#898 Igen én is így tudom ,hogy nem lesz folytatás.
Infók amúgy a marci.triak.hu/msts oldalon - legnagyobb szimulátoros fórum (oldal) ahol szívesen segítenek meg a pályák állapotáról,friss modellek kiadásáról stb.. lehet olvasni
Esetleg vki még nem ismerné.
-
#897 Na üdv újra.... -
#896 Késöbb leszek csak locsolnom kell...Sok a fű a kertben ami igényli a locsolást...Szevasztok késöbb reeee. -
#895 Elkezdték a Déli Triak pályát csinálni RS-re.Szerintem az MSTS-hez már nem fejlesztenek a Déli pályából.Bár csak béta verzió lett kiadva de szerintem nem lesz folytatás max RS simulátorbam...Kár érte pedig azt gondolná az ember hogy összerakják az Alföld pályával...De csak szép álom marad... -
#894 msts-hez nem sokat értettem inkább trs-el játszottam sokat. -
#893 És már nem nyomod?..Régen én is küldtem de elővettem megint...Nagyon jól dolgoznak a pálya építők szerintem.Nagyon sok szép munkát látni töllük. -
#892 lol megvan msts meg trs is eredetiberégen sokat kültem vele.. -
#891 Neked megy a játék rendesen?...Mert van akinek nem sikerül megjeleníteni az Alföld pályát.. -
#890 Sokkal szebb ha fajtánként van fent szerintem.De kinek mi tetszik.Azért köszi hogy ilyen lelkes vasút szimulátoros lettél..... -
#889 nem lenne egyszerübb belinkelni az oldalt ahonann le lehet szedni?:S
Vonder MSTS -
#888 Sajnos nem..De azért majd körül nézek.... -
#887 MÁV V43 1012 Szili......
MÁV V43 1012 Letöltés / Download
- A csomag tartalmát a MAV_V43_VMW mappába másoljátok!
- MSTSBin szükséges a megfelelő működéshez!
Jó gurulást mindenkinek.......
-
#886 tudtok olyan HÉV-ről aminek nem "metrós" hangja van? csak olyat találtam, de azzal meg nem a legnagyobb élmény játszani persze több mint a semmi.. -
#885 Hali.....Nemtudom amúgy hogy miért nem müködik a telepítés nálad....Valamelyik magyar pályán márt tudtál játszani?... -
#884 Köszi de otthon majd csak kedden leszek gépközelben!Neki gyűrkőzök újra majd! -
#883 H-MÁV TR V43-1011 átfestése 2008-as állaga alapján........
MÁV V43 1011 Letöltés / Download
A megfelelő müködéshez kell a Cabview V3 amit itt érsz el.
Cabview V3 Letöltés / Download
És a SOUND: V43_V4 csomagot meg itt......
Sound V43 V4 Letöltés / Download
MSTSBin szükséges a megfelelő működéshez!
Jó játékot mindenkinek..... -
Szép reggelt mindenkinek.