7098
  • TitaniumRR #961
    Ahoy!

Ebben a fényezésben ezt a mozdonyt és hozzá a vagonokat honnan lehet letölteni?
  • v43 001
    töltsd le még egyszer a pach-ot sztem....
  • CB Csipi
    Ezt a hibát írja ki...:

File: Trains/Trainset/acthu_teher/acthu_mav_lgs2_kontener1.wag

Valaki segítsen legyenszives...
  • v43 001
    oké, kösz a segítséget, de most elötte feltelepítettem az út textúrát és a sínt remélem az nem baj...
  • Tescobetyár
    Van egy kis dolgom.Nemsokára vissza jövök...
  • Tescobetyár
    A másodikat úgyancsak kicsomagolod de abban benne van a telepítő aminek a neve Patch 1.7.051922. katt rá és feltelepíted.Ennyi az egész...
  • Tescobetyár
    Ha a legelsőt kicsomagolod akkor ezeket a file-at látod....

Azokat másod be a Program Files\Microsoft Games\Train Simulator mappába és ha kéri irasd felül..
  • v43 001
    van alföld telepítő is? :s mert én csak az 4.1,4.2,4.3 találtam :/
  • v43 001
    azt hiszem fent van a bin.... remélem jó
  • v43 001
    a legelső telepítésnél kijelölöm hol az msts, és utána pedig unzip???
  • Tescobetyár
    Nagyon szívesen....
  • v43 001
    köszönöm főnök most örül a fejem
  • Tescobetyár
    A legelső amit az MSTS Bin-nél fel kell rakni az ez a telepítés....

trainupdate Letöltés / Download

A második fázis az pedig ez a Patch 1.7.051922....

Patch 1.7.051922 Letöltés / Download

Nekem ez volt az első amit felraktam a szűz MSTS játékra..Utánna mag a vágánycsomagot és az út csomagot...Majd az Alföld telepítőt és frissitéseket hozzá ( 4.1,4.2,4.3 )és a végén Acthu csomagokatraktam fel...És megjelenik minden és működik minden...Remélem érthető volt..
  • Luna73
    Szép napot neked is!
  • v43 001
    motorvonatos pach-ot töltöttem és nincs benne új pálya mert most raktam újra az msts-t, és sztem anélkül is kellene müködnie de nem müködik :(
  • v43 001
    azt a bin-t be tudnád linkelni mert lehet hogy azért nem mukszik a pach amit letöltöttem mert nincs benne új pálya se :/
  • Tescobetyár
    Szép napot az úraknak....
  • Tescobetyár
    MÁV V43 1028 Szili.....

V43 1028 letöltés / Download

A megfelelő müködéshez kell a Cabview V3 amit itt érsz el.
    Cabview V3 Letöltés / Download

És a SOUND: V43_V4 csomagot meg itt......
    Sound V4 Letöltés / Download

MSTSBin szükséges a megfelelő működéshez!

Jó játékot mindenkinek....
  • dávidka8
    V43 1028-at hol lehet letölteni
    ????????
  • v43 001
    most egyébként egy olyan packot töltök amiben van hang meg vezetőállás remélem az is jó :s
  • dávidka8
    előre is köszi!!!
  • v43 001
    nagyon köszönöm segítséged, majd meglátom mire jutok :D
  • v43 001
    letöltések na pl. ebben van a Nova tó nevezetű fantáziapálya ami sztem jó, én régen ezzel játszottam, de van itt még más is...
  • dávidka8
    akinek meg van a V43 1156 az mondja már meg hogy honnan lehet letölteni!!
  • nevemsenki17
    Hello!!! Tudnátok ajánlani pályákat hogy honnan lehetne letölteni mert nekem csak az alföldek vannak meg meg a zline meg a 120a pálya. előre is kösszi!!!
  • kitt2000
    Majd megprobálok képet is felteni rólla!
  • kitt2000
    Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy ACTIVITYH!!!!
    Jászkiser-Nagybereg 3 pályára!
    Ezen az oldalán van a linkje!
    http://zsigis.extra.hu/download.php
    Inen kell letölteni és bemásolni a megfelelö helyre!
    Aktivityh -röl anyit hogy egy napot mesél el tehervonat vezetöként(M46,M62 mozdonyal dolgozunk)minden álomáson megfordulunk a pálya során és kölönbözö tolatási feladatott kapunk
    (pl:vagonok át helyezés,vakonok kért meni oda majd visza,de nem egyszerü az egyik pályáról a tulsó pályára álitani majd vissza de max 3 tolatás egy álomáson!!(téglagyárba,..stb)
    Végül megszeretném köszöni a aktivityh talált honlap gazdájának és az aktivityh készitöjének a nagyszerü feladatokéert!!
    KÖSZÖNÖM!!!
    Akit érdekel probálja ki mert nagyon jó!!!!
  • dávidka8
    hali

a V43 1156-ot le lehet valahol tölteni??

• mytb
    nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm
  • Luna73
    Wanlo 853-as hozzászólásában, a második link az!
  • mytb
    Tescobetyár neked meg van a bin patch.
    Ha át tudnád küldeni nagyon megköszönnném mert kaptam 1 linket de az a msts főoldala és onnan nem tom letölteni a bin patchot.
    kösz
  • Tescobetyár
    Ha van telepítő file hozzá akkor elvileg tudja az utat ami ( Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET ).De az ért ellenörizni kell.Ha meg csak fileok vannak akkor meg a zárójelben lévő mappa.De arra figyelj hogy minden mozdonynak megvan a helye.Ajánlanám neked a VMW kiegészítőket ahol megtalálsz mindent szinte az alapokhoz.Figyelj még arra is hogy itt a Mozdonyok hangját és fülkét is telepíteni kell mert nem fog rendesen működni.Ha egy Szilit feltelepítesz akkor az autómatikusan ide kerül ( Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\MAV_V43_VMW mappába kerül.Tedd fel elöbb a mozdonyt majd a V43-as fülkét és a V43-as hangcsomagot.Délután szívesen segítek de álmos vagyok ezért most elköszönök kicsit....
  • v43 001
    ez a 927-re ment
  • v43 001
    köszönöm szépen :) mondjuk töled csak ezt lehet várni, kár hogy kevés ilyen ember van a világon :/
    na szal, általánoságban pl. a mozdonyokat ill. kocsikat hova kell berakni , melyik mapába?
  • Tescobetyár
    Várjuk a kérdéseidet.Itt szerintem mindenki szívesen lát minden lelkes MSTS-őt...Üdv a topikban..Na de én alszom kicsit...
  • v43 001
    uh, most hogy így látom ezeket a képeket és ezt a sok új pályát kedvet kaptam megint mst-ezni, már jó régen játszottam vele majd ha megtalálom a cd-t akkor fel is telepítem és ha nem baj fogok kérdezősködni :)
  • Luna73
    Az nem semmi!Nekem már csak álom marad a kamionozás!
    Jó pihit!
  • Tescobetyár
    Kicsit alszok és majd délután aktiválom magam mert az éjjel Miskolcon voltam..Lenyomtam 519 km-t a kamionnal.
  • Tescobetyár
    Melyikre gondolsz?
  • Tescobetyár
    Nagyon szívesen....