7098
-
#961 Ahoy!
Ebben a fényezésben ezt a mozdonyt és hozzá a vagonokat honnan lehet letölteni? -
#960 töltsd le még egyszer a pach-ot sztem.... -
CB Csipi #959 Ezt a hibát írja ki...:
File: Trains/Trainset/acthu_teher/acthu_mav_lgs2_kontener1.wag
Valaki segítsen legyenszives... -
#958 oké, kösz a segítséget, de most elötte feltelepítettem az út textúrát és a sínt remélem az nem baj... -
#957 Van egy kis dolgom.Nemsokára vissza jövök... -
#956 A másodikat úgyancsak kicsomagolod de abban benne van a telepítő aminek a neve Patch 1.7.051922. katt rá és feltelepíted.Ennyi az egész... -
#955 Ha a legelsőt kicsomagolod akkor ezeket a file-at látod....
Azokat másod be a Program Files\Microsoft Games\Train Simulator mappába és ha kéri irasd felül.. -
#954 van alföld telepítő is? :s mert én csak az 4.1,4.2,4.3 találtam :/ -
#953 azt hiszem fent van a bin.... remélem jó -
#952 a legelső telepítésnél kijelölöm hol az msts, és utána pedig unzip??? -
#951 Nagyon szívesen.... -
#950 köszönöm főnök most örül a fejem -
#949 A legelső amit az MSTS Bin-nél fel kell rakni az ez a telepítés....
trainupdate Letöltés / Download
A második fázis az pedig ez a Patch 1.7.051922....
Patch 1.7.051922 Letöltés / Download
Nekem ez volt az első amit felraktam a szűz MSTS játékra..Utánna mag a vágánycsomagot és az út csomagot...Majd az Alföld telepítőt és frissitéseket hozzá ( 4.1,4.2,4.3 )és a végén Acthu csomagokatraktam fel...És megjelenik minden és működik minden...Remélem érthető volt.. -
#948 Szép napot neked is! -
#947 motorvonatos pach-ot töltöttem és nincs benne új pálya mert most raktam újra az msts-t, és sztem anélkül is kellene müködnie de nem müködik :( -
#946 azt a bin-t be tudnád linkelni mert lehet hogy azért nem mukszik a pach amit letöltöttem mert nincs benne új pálya se :/ -
#945 Szép napot az úraknak.... -
#944 MÁV V43 1028 Szili.....
V43 1028 letöltés / Download
A megfelelő müködéshez kell a Cabview V3 amit itt érsz el.
Cabview V3 Letöltés / Download
És a SOUND: V43_V4 csomagot meg itt......
Sound V4 Letöltés / Download
MSTSBin szükséges a megfelelő működéshez!
Jó játékot mindenkinek.... -
dávidka8 #943 V43 1028-at hol lehet letölteni
???????? -
#942 most egyébként egy olyan packot töltök amiben van hang meg vezetőállás remélem az is jó :s -
dávidka8 #941 előre is köszi!!!
-
#940 nagyon köszönöm segítséged, majd meglátom mire jutok :D -
#939 letöltések na pl. ebben van a Nova tó nevezetű fantáziapálya ami sztem jó, én régen ezzel játszottam, de van itt még más is... -
dávidka8 #938 akinek meg van a V43 1156 az mondja már meg hogy honnan lehet letölteni!! -
#937 Hello!!! Tudnátok ajánlani pályákat hogy honnan lehetne letölteni mert nekem csak az alföldek vannak meg meg a zline meg a 120a pálya. előre is kösszi!!! -
kitt2000 #936 Majd megprobálok képet is felteni rólla! -
kitt2000 #935 Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy ACTIVITYH!!!!
Jászkiser-Nagybereg 3 pályára!
Ezen az oldalán van a linkje!
http://zsigis.extra.hu/download.php
Inen kell letölteni és bemásolni a megfelelö helyre!
Aktivityh -röl anyit hogy egy napot mesél el tehervonat vezetöként(M46,M62 mozdonyal dolgozunk)minden álomáson megfordulunk a pálya során és kölönbözö tolatási feladatott kapunk
(pl:vagonok át helyezés,vakonok kért meni oda majd visza,de nem egyszerü az egyik pályáról a tulsó pályára álitani majd vissza de max 3 tolatás egy álomáson!!(téglagyárba,..stb)
Végül megszeretném köszöni a aktivityh talált honlap gazdájának és az aktivityh készitöjének a nagyszerü feladatokéert!!
KÖSZÖNÖM!!!
Akit érdekel probálja ki mert nagyon jó!!!!
-
dávidka8 #934 hali
a V43 1156-ot le lehet valahol tölteni??
-
mytb #933 nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm -
#932 Wanlo 853-as hozzászólásában, a második link az! -
mytb #931 Tescobetyár neked meg van a bin patch.
Ha át tudnád küldeni nagyon megköszönnném mert kaptam 1 linket de az a msts főoldala és onnan nem tom letölteni a bin patchot.
kösz -
#930 Ha van telepítő file hozzá akkor elvileg tudja az utat ami ( Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET ).De az ért ellenörizni kell.Ha meg csak fileok vannak akkor meg a zárójelben lévő mappa.De arra figyelj hogy minden mozdonynak megvan a helye.Ajánlanám neked a VMW kiegészítőket ahol megtalálsz mindent szinte az alapokhoz.Figyelj még arra is hogy itt a Mozdonyok hangját és fülkét is telepíteni kell mert nem fog rendesen működni.Ha egy Szilit feltelepítesz akkor az autómatikusan ide kerül ( Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\MAV_V43_VMW mappába kerül.Tedd fel elöbb a mozdonyt majd a V43-as fülkét és a V43-as hangcsomagot.Délután szívesen segítek de álmos vagyok ezért most elköszönök kicsit.... -
#929 ez a 927-re ment -
#928 köszönöm szépen :) mondjuk töled csak ezt lehet várni, kár hogy kevés ilyen ember van a világon :/
na szal, általánoságban pl. a mozdonyokat ill. kocsikat hova kell berakni , melyik mapába? -
#927 Várjuk a kérdéseidet.Itt szerintem mindenki szívesen lát minden lelkes MSTS-őt...Üdv a topikban..Na de én alszom kicsit... -
#926 uh, most hogy így látom ezeket a képeket és ezt a sok új pályát kedvet kaptam megint mst-ezni, már jó régen játszottam vele majd ha megtalálom a cd-t akkor fel is telepítem és ha nem baj fogok kérdezősködni :) -
#925 Az nem semmi!Nekem már csak álom marad a kamionozás!
Jó pihit! -
#924 Kicsit alszok és majd délután aktiválom magam mert az éjjel Miskolcon voltam..Lenyomtam 519 km-t a kamionnal. -
#923 Melyikre gondolsz? -
#922 Nagyon szívesen....