7098
-
#1001 Várjuk észrevételeidet és persze mindent ami az MSTS-el kapcsolatos.Tegyél fel képeket és írd meg véleményedet a játékról és élményeidről.. -
dávidka8 #1000 milyen magyar pályák vannak??
M41 2335 nincsen?? -
mephi666 #999 nem salgótarjánnal kevered? :)
amúgy hozzánk is szoktak járni kecskemétre pl miskolc/ózd/sajókeresztúr környékéről és nem egy fuvarost majd minden nap látunk... nem irigylem őket, mert azért 20-30tonnás rakománnyal végigdöcögni a fél országon úgy, hogy reggel 7re már itt vannak, nem lehet egyszerű... -
#998 Hát ja.... -
#997 Jó kis Activity lehet,remélem sokan kipróbálják... -
#996 Sok ott a cigó! -
#995 Az F8-al megjelenik a váltó ablak, de ezt biztosan tudod.Én úgy szoktam kapcsolgatni a váltokat....De ezt mindenki másképp csinálja. -
#994 Szevasztok.......Végre ide haza.Ma nyomtam egy 608 km-es távot a kamionnal.Aki tudja hogy merre van Sátoraljaújhely az tisztában van azzal hogy nem a szomszédban.Úgy örültek nekem a TESCO-nál mint gyerek a csokinak..Na de most 2 nap szabadnap következik....Szigorúan csak vonatozás... -
dávidka8 #993 milyen magyar pályák vannak?? -
#992 Hello wanlo! letöltöttem az alföld4hez a rolás activity packot.Sajnos a PKP_412Za nem tudom a jelszót,az obbrola..ZIP nemjó , a H-Start By pack nem lehet letölteni.Ezeket eltudnád küldeni vagy linkelni tudnál előre is köszönöm! Amugy királyak a vasak!!!
-
#991 Ez melyik pályához való Activiti,és mellik? -
kitt2000 #990 Bocs de lemaradt a kép iluszrációja!
19-képel kezdödik:
-Az álomásról kelett 20 űres kocsit vinni a téglagyárba úton vagyok.
37-kép
-a téglagyár bevezetönél fogad ez az űzenet.
27-kép
-az elsö 10 kocsival a rakodó 1-re uton.
31-kép
-rakodó 1 vágány fellé a téglagyár sinpárja.
19-kép
-Jobbra a rakodó 1 az 1-sö 10 kocsi.
-Ballra a rakodó 4 az utolsó 10 kocsi
-a rakodó 3 -an látható 4 kocsit visza kell tolni a rakodó 17-re ahonan indultál.
Ezzel nem ért vége mert a 20 kocsit ami hozta kocsikat elöbb le kelett akasztani azért visza kell menni majd az álomáson a személy kocsikoz kelett tolni ami tovább vitte! -
kitt2000 #989
Ez a 10 activityh feladatának az egyik része!
Bocs a sok képért! -
kitt2000 #988 Nimcs valamilyen mod a sin váltókal mert legtöbbször nem tudok átváltani?
A vonat lekapcsolodáshoz is kéne mert nem nagyon tudom lekapcsolni mert álandoan visza kapcsolodik? -
mephi666 #987 üdv mindenkinek... új vagyok itt... hatalmas ez a játék... pár napja szereztem meg és feltettem poénból... kb 8gigás volt a csomag... magyar pályákkal megpakolva... aztán a jól ismert kkfháza-kecskemét szakaszon szórakozgattam... meglepődtem, mert a pár éve bővített szakasz is már jól van benne... :) először alig bírtam elindulni a vonattal, mert lövésem nem volt, hogy mi micsoda és az irányváltót nem állítottam semerre :) hatalmas játék... egyenlőre warez van meg, de ha látom valahol olcsón, szerintem megveszem... -
#986 Neked is jó éjszakát és persze jó melót.... -
#985 Köszönöm szépen,megoldódott a problémám!
Megyek aludni reggel meló!Jó éjt! -
#984 Probáld meg ezeket...Én kimásoltam a sajátomat a Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\GLOBAL\SHAPES mappából.Hátha segít neked...
A1tXovert12 letöltés / download -
#983 Ki tudja mi a hiba amit kiírt?
Nincsen extended shape data:A1Xover12_6db.3 -
mytb #982 Én sajna nem tudok pályákat belerakni meg nem is jó miden hibaüzenetet kiír a teher vagonokkal kapcsolatban.
Meg minden más.
Á lehet hogy vissza térek a a Flight Simulator X delux-hoz mert hogy nem tok semmit belepakolni az msts-be az fsx-be legalább tok scneryket meg gépeket belepakolni de az msts nekem már bonyolult. -
Szép,erre vártam. -
CB Csipi #980 Én mekkora hülye vagyok! Igen ez volt a baj... Köszönöm szépen... A mura 2-höz tud feladatokat? -
Várakozás Cegléden,szemből Szeged IC miatt 10 percig -
#978 na még másfél óra, addig ETS-ezek :D -
-
#976 oh köszönöm :) én hülye....na mind1, köszi -
#975 Az Alföld 4 telepítője...
Alföld 4 Letöltés / Download
és akkor ha ez fent van akkor tedd fel a frissitéseket.....
-
#974 feltelepítettem az 4.1,4.2,4.3-at vagy ezek csak a frissítések hogyha ezek csak azok akkor belinkelnéd az alapot.... és ugye utánna nem kell megint telepítgetni vagy igen? -
#973 Hát csak akkor megy rendesen ha megvan az összes actHU csomag de attó még látni kellene az Alföld pályát.Felraktad a frisitéseket is hozzá?... -
#972 az alföld map csak akkor müködik az összes acthu pack benne van? mert még hiányzik 2 és megpróbáltam ugy elindítani a játékot és se pályát se vonatot nem jelenít meg és hibaüzeneteket ír ki -
#971 Csomagold ki és tedd be a Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET mappába.... -
#970 Hali!
A kocsikat hová kell másolni? -
dávidka8 #969 V43 1156 le lehet tölteni valahonnan???
előre is köszi!! -
#968 Fel van telepítve a acthu_teher csomag.Mert lehet hogy ezért írja a hibát....
actHU teher csomag Letöltés / Download -
#967 -
ÖBB Mega EC Pack part1 átfesés
A kocsi használatához szükség van a MÁV Hangok 1.2 csomagra,
amit letölthetsz a HTSC oldaláról
( http://jadro.yofej.hu/files/downloads/install_mav_hangok_v12.exe )
ÖBB Mega EC Pack part1
ÖBB Mega EC Pack part2 átfesés
A kocsi használatához szükség van a MÁV Hangok 1.2 csomagra,
amit letölthetsz a HTSC oldaláról
( http://jadro.yofej.hu/files/downloads/install_mav_hangok_v12.exe )
ÖBB Mega EC Pack part2
ÖBB Mega EC Pack part3 átfesés.
A csomag 5 kocsiból áll, ezek a következők ( a képen felülről lefelé ) :
ÖBB 73 81 82-91 025-2 BDmpsz
ÖBB 73 81 82-91 028-6 BDmpsz "old" ( piros-szürke )
ÖBB 73 81 59-91 100-2 Bcmz "old" ( kék-szürke )
ÖBB 73 81 59-91 104-4 Bcmz
ÖBB 51 81 95-70 002-7 Dmsz
A kocsik 2048x2048.-as textúrát használnak!
A kocsik használatához szükség van:
- MÁV Hangok 1.2 csomag ( http://jadro.yofej.hu/ )
ÖBB Mega EC Pack part3 -
ÖBB 1116 214-6 Railjet Spirit Of Hungary
ÖBB 1116 214-6 Railjet Spirit Of Hungary átfestés két verzióban / repaint in two version
Modell by: Kami ( [email protected])
A modell 2048x2048-as textúrákat használ!
A mozdony helyes működéséhez szükség van:
- MSTS bin 1.7.0519, vagy ennél magasabb verzió ( http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html )
- ÖBB EM-lok Pack 18 in 1.
A kicsomagolt fileokat másold a drive:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\OBB_1116 könyvtárba!
A textúrafotókat készítette: tatuf@n ™! Köszönöm! -
#964 A Trains/Trainset mappában látod az acthu_teher mappát? -
CB Csipi #963 Újbol letöltöttem és ugyan ezt írja ki... -
#962 na valamiért nem akar müködni eddig mondjuk még csak a motorvonat pach-ot töltöttem le de egy csomó hibaüzenet kijön, és a pályát nem jeleniti meg :/ remélem ha minden meglesz akkor jó lesz :/