7098
  • nevemsenki17
    ja és meg ez H-Máv Cargo Eaos bocsi
  • nevemsenki17
    Bocsi a rola maga a szerelvényt kellet volna nekem bocsi
  • sztanko15
    köszii szépen :)
  • nevemsenki17
    Köszönöm szépen!!
    Na most lépek szundítok egyet!
    Holnap jövök!
    Hello mindenkinek!!
  • wanlo
    Kérdéseidre a válaszok:
    1., PKP_412Za password: formy
    2.,
    Kri 41303-2Rola Zip
    3.,H-START_By_pack
  • NoZoli
    Köszi. Akad még egy-kettő...

• Tescobetyár
    Jó kép......
  • NoZoli
    Üdv!
  • Tescobetyár
    Üdv a topikban....
  • NoZoli
    Trainupdate + MSTSBin?
  • Tescobetyár
    Na szép estét megint itt vagyok...
  • nevemsenki17
    Amugy van egy activity packom mindennel ha érdekel dobsz egy msnt privibe és elküldöm és ha tudod akkor megcsinálhatnád hogy mindenkinek meglehessen mert én azt sajna nem tom megcsinálni nem tom feltölteni.
  • Luna73
    Köszi előre is!
  • nevemsenki17
    oké kösszi!!
  • wanlo
    nemsoká leszek de el kell mennem (volna 1 kis dolgom),majd re .Ma megcsinálom a letöltéseket nektek és lehet ütni a Rolát
  • wanlo

Kedvcsináló a Rola Aktivitihez,igaz nem abból kivett kép,hanem fantázia szerelvény.
  • wanlo
    A 6009 Gyors teljes menetídőben éjjel vezethető Activiti.
  • wanlo
    2 DB IC kocsi sajna sehol de az Aktiviti működik.Ahogy Tesco belinkelte ott megtaláljátok:Totya33 Alfold 4 act (EZ UJ) ,ha kell valami egyéb dolog akkor írjatok és linkelem ha nem tudjátok letölteni.A 2.-ik Aktivitit nem próbáltam csak a (6009 Gyors) amit végig vertem.Hangulatos igaz keveseltem a szembejövő szerelvények számát de 01:44:51 részidővel teljesítve.
  • v43 001
    valamiért nem jók ezek az actHU mozdony pachkok ahonnan töltöttem vagy valamit elrontottam, segitsetek:(
  • v43 001
    nekem sajnos hibáim akadtak az alföld pályánál :/
    error reading train database file
    File:
    Line: 96

???
    ez most csak a villany pachnál írta ki mert csak azt tettem fel mindjárt teszem a többit, és amikjor egy amcsi mozdonnyal elindultam volna akkor meg kilépet és train.exe hibát írt ki :S
  • Tescobetyár
    Hát persze hogy van itt eléred őket.......
  • sztanko15
    Hellosztok, új vagyok még itt. Feltelepítettem a játékot,mindent ami az alföld 4-hez kell +patchek+ActHU. Működik is szépen, nagyon teccik:) azt szeretném kérdezni hogy, az alföld pályához van e még más letölthető Activity, mert ez a 3 nagyon uncsi:S
  • nevemsenki17
    Hájrá megtudod csinálni bizunk benned!!! ja és utána kösszi hogy segítesz nekem a rólás activityben!
  • Luna73
    Várjuk a pozitív tesztedet!
  • Luna73
    Köszi!Sajna valahogyan átsiklottam felette,pedig nem rövid HSZ!
  • wanlo
    Kicsit döcögős de nem adom fel,majdnem megvan minden már
  • Tescobetyár
    Szerintem valami nem megfelelően van telepítve.Vagy hiányos valamelyik pack...
  • CB Csipi
    Valaki megtudná nekem mondani hogy miért írja ki ezt?:

A train-database olvasása sikertelen.
  • Tescobetyár
    Köszi.Biztosan páran rá fognak nézzni és le is töltik a pályát....
  • kitt2000
    Ezen az oldalról lehet letölteni a pályát a 935 hsz-nál az activityh hozzá!!!
  • wanlo
    Most fogok majd tesztelni egy IC Activitit:SZOLNOK-BP-NYUGATI.PU,ha faxxa kigyüjtök hozzá minden letöltést és megosztom veletek,de csak ha minden fakkol és hibamentesen mükszik.
    #992,: Neked is megcsinálom a kigyűjtést csak kicsit később.
  • kitt2000
    935-os hozászolásnál van a link meg melyik pályán használható adták ki!!!!
  • Tescobetyár
    Ha szeretnél más pályákat kipróbálni akkor az #1004 Hsz-nél a megoldás.Katt rá az innen tudod letölteni szövegre és már találsz is más magyar pályát.Minden le vn írv hogy hogyan kell feltelepíteni a pályákat...Jó játékot hozzá....Ha nem kerek valami akkor írj...
  • TitaniumRR #1008
    Tescobetyár, Wanlo és még néhányan!

Segítőkészek vagytok - köszönet érte. :-)
    Teljesen jó, hogy még nem vagytok belefásulva a sok, néha ismétlődő kérdés megválaszolásába.

Mondom, hogy nálam mi az ábra.

Anno alap MS TS feltelepít - trainupdate - mstsbin - Xtracks 3.20 - Newroads 4.0 - ActHU csomag - Alföld 3.0 és 3.12 patch ráküldve.

Az ActHU csomag tartalma: acthu_villany11, install_acthu_dizel11, install_acthu_motor10, install_acthu-szemely20, install_acthu-teher11.

Végeredmény:

Gond nélkül fut az Alföld pálya az összes feltelepített és alap mozdonnyal, de nincsenek küldetések és a mozdonyok után kapcsolt vagonok. Így aztán hosszú ideje ha játszom vele, akkor csak free roaming.

Segítségetek kérem:

- Más pályákat hogy tudok feltenni (honnan letöltve, melyik könyvtárba elhelyezve, mit kicserélve vele), úgy hogy a rendszer ne omoljon össze és ne kelljen újratelepíteni az egész játékot?
    - Hogyan tudok vagonokat csatolni a mozdonyok után és ezeket küldetésekben is használni? (Szintén honnan, mit letölteni és hová tenni?)
  • Luna73
    Nem-nem jól mondtam!Rokonok vannak ott a közelben,de ők nem cigók!
  • mephi666
    kicsit off:

szép nagy gép :) mi is szeretünk túrázni, de ezt egy jóval kisebb kocsival szoktuk ezt megtenni :) naponta féltucat hasonló gép meg szokott fordulni a telephelyünkön... pár sofőr a 12-13méteres nyitott platóssal úgy kitolat a telephelyről, hogy más személygépkocsival nem tud úgy :) nagyon érzik a gépet páran...
  • dávidka8
    láttam pár fényképem a V43 1156-ot az msts-ben,de nem találom sehol!!
    Valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni??
    előre is köszi!!!
  • Tescobetyár
    Itt nézzél körül.Mert ami fontos és alap hogy benne legyen az MSTS játékban azokat
    innen le tudod tölteni.....
  • Tescobetyár
    Ezt annyira szeretik a sofőrök mint mi az MSTS-t....Ezt olyan ne is csinálja aki nem szeret kirándulmi...Én speciel imádom a 40 tonnás dögömet......Itt egy kép a kamionról.Bocsánat a kép miatt mert nem ide illik...
  • Tescobetyár
    Sok magyar pálya van ha érdekel akkor dobok fel pár linket.Vannak valóságos és fantázia pályák.Én speciel az Alföld 4 pályát szeretem mert szinte a valóságot tükrözi ( persze amit ki lehetett hozzni a TS-ből azt kihozták)...Egyre többen csatlakoznak újra a játékhoz...Ez tetszik...