7098
  • Luna73
    Nem vagyok nagy szakember de mi az a cirmos meg szili?
  • wanlo
    Minden V43 típustól független csak a MAV_V43_VMW mappát használja,mindegy hogy Szili vagy cirmos.
  • Luna73
    Wanlo még egy kérdés a személy és teher kocsikat hová kell betenni?
  • Luna73
    Köszi!Még nem jött össze de nem nyugszok!Amúgy ha más fajta sorozatot akarok akkor szintén ilyen mappot kell csinálni?
  • TitaniumRR #1077
    Hétvégén töltöm és tesztelem!
    Köszi a tanácsot mindkettőtöknek.
  • CB Csipi
    Szisztok ismét! 41303-2 RoLa feladathoz még hiányzik nekem három jármű amit nemtalálok sehol... Valaki eltudná nekem küldeni őket?

Hiányzó járművek...:

H-Start By pack
    DB VTG 33 80 780 9 707
    H-Máv Cargo Eaos

• wanlo
    Fogod csinálsz egy új Mappát és ezt a nevet adod neki: MAV_V43_VMW
    Utána fogod belerakod a Cabview és a Sound Mappokat és csak mellé másolod a V43 mozdonyod cuccait.A Cabview és Sound mappába érdemes letölteni az összes vezetőállást és hangot után csak egy mappába mehet az összes V43-as.
  • wanlo

• Luna73
    Sziasztok!
    Valaki belinkelné nekem v a sajátját v valahonnan a Máv V43-as mappáját, mert egyfolytában ezt keresi és nem találom!
  • CB Csipi
    Bár le okézom és elindítja a feladatot...
  • CB Csipi
    Sziasztok! Ismét érthetetlen dolog számomra...

Ezt írja:

A 73614-2 járat érvénytelen megállót (peront) használna. Mindkét sínrész érvénytelen.

A (null) járat érvénytelen megállót (peront) használna. Mindkét sínrész érvénytelen.

• nevemsenki17
    Jó reggelt! Jó vonatozást kivánok mindenkinek!!
  • Tescobetyár
    Akkor itt a helyed a fórumon.Tedd fel a játékot és mehet a vonatozás...
  • Krapo
    Köszi a képeket ! M41 es szokott itt mászkálni 3-4 vagonnal + Usgyi Bpmot orosz motorvonat hajnalban meg estefele jön, meg megy egy kanyart. Egész valós lett a pálya :)! Itt lakom 18.ker. (Mellesleg fater MÁV-os)
  • v43 001
    áhh de szép az a szerelvény:) ugye egy cirmos tolja :P
  • nenus
    1000 köszi
  • Tescobetyár
    A pályáknak telepító file van.Tehát az tudja hogy hová kell felkerülni.Ami fontos azt itt olvasd el.Minden pályához van info hogy mit kell telepíteni hogy hiba nélkül müködjön....A pályák telepítése itt.

Ha valami nem kerek akkor írd le mi a gond....
  • nenus
    én azt akarom h hogy kell pályát betenni h használni tudjam...mert azt tom h vonatot hogy kell
  • wanlo

SZOB-BP.NYUGATI PU.-Dömösi Átkelés mh.
  • dávidka8
    azt én se
  • Tescobetyár
    Nekem nincs Msn de írd csak le ha van valami probléma a telepítésekkel és segítünk....
  • Tescobetyár
    Hát keresgélek a neten hátha megvannak de nem sok siker....
  • nenus
    Jó estét!ebben e topikban új vok!megvan 2 éve a MSTS és láttam h be lehet tenni pályákat meg mozdonyokat stb...valaki pls vegyen fel msn-re h én is megtudjam h hogy kell ezeket megcsinálni!köszönöm
    [email protected]
  • Tescobetyár
    Maga a festés megy nekem is de a végén amikor át kell írni az s filet na azt nem tudom én megcsinálni...
  • CB Csipi
    Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy honnantudom letölteni ezeket a villanymozdonyokat vagy eltudná nekem küldeni őket?

: V43-2275, 2299, 2376, 3278.

• dávidka8
    próbálkozok átfesteni a V43 1018-at több-kevesebb sikerrel!!
    Az tény hogy nem könnyű!!
    De próbálkozom!!
  • dávidka8
    oké köszönöm!
  • Tescobetyár
    Az Alföld 4-hez most készül a Debrecen.Hogy csináltak-e valós pályát mások azt nem tudom...
  • Tescobetyár
    Az Alföld 4-ben minden a valós környezethez van készítve.Tehát a válaszom igen benne van amiket kérdeztél....Itt vannak a képek...
    Köbánya

Pestszentimre felső

Pestszentimre

• Luna73
    Itt találsz Activitiket!
  • dávidka8
    sziasztok!!Debrecen,Nyíregyháza környéki pályák nincsenek??
  • CB Csipi
    Sziasztok! Tudna valaki adni új feladatokat az alföld 4-hez vagy a mura2-höz? Vagy hogy lehet feladatokat készíteni?
  • Krapo
    Csáó ! 1 kérdésem lenne ! KöbányaKispest - Lajosmizse vonalban Pestszentimre alsó, felső? meg maga P.Imre benne van ? Mert ha igen dobhanátok fel képeket! (megköszönném)

Ha minden jól megy 1 -2 hét és megszerzem a játékot.

Előreis köszi....

Krapo
  • Tescobetyár
    Na mentem aludni...Jü éjszakát mindenkienk...
  • v43 001
    ezek de jók :)
  • v43 001
    fent van :/
  • wanlo
    Működik a link,másold ki és akkor próbáld ki,elvileg úgy megjelenik a letöltés.
  • wanlo
    H Máv Cargo Eas és Eaos Letöltés/Download
  • wanlo
    H Máv Cargo Eas és Eaos
  • wanlo

ÖBB EM-Lok Pack 18 in 1
    ÖBB ROLA
    Szerelvény /Letöltés