7098
-
#1081 Nem vagyok nagy szakember de mi az a cirmos meg szili? -
#1080 Minden V43 típustól független csak a MAV_V43_VMW mappát használja,mindegy hogy Szili vagy cirmos. -
#1079 Wanlo még egy kérdés a személy és teher kocsikat hová kell betenni? -
#1078 Köszi!Még nem jött össze de nem nyugszok!Amúgy ha más fajta sorozatot akarok akkor szintén ilyen mappot kell csinálni? -
#1077 Hétvégén töltöm és tesztelem!
Köszi a tanácsot mindkettőtöknek. -
CB Csipi #1076 Szisztok ismét! 41303-2 RoLa feladathoz még hiányzik nekem három jármű amit nemtalálok sehol... Valaki eltudná nekem küldeni őket?
Hiányzó járművek...:
H-Start By pack
DB VTG 33 80 780 9 707
H-Máv Cargo Eaos
-
#1075 Fogod csinálsz egy új Mappát és ezt a nevet adod neki: MAV_V43_VMW
Utána fogod belerakod a Cabview és a Sound Mappokat és csak mellé másolod a V43 mozdonyod cuccait.A Cabview és Sound mappába érdemes letölteni az összes vezetőállást és hangot után csak egy mappába mehet az összes V43-as. -
-
#1073 Sziasztok!
Valaki belinkelné nekem v a sajátját v valahonnan a Máv V43-as mappáját, mert egyfolytában ezt keresi és nem találom! -
CB Csipi #1072 Bár le okézom és elindítja a feladatot... -
CB Csipi #1071 Sziasztok! Ismét érthetetlen dolog számomra...
Ezt írja:
A 73614-2 járat érvénytelen megállót (peront) használna. Mindkét sínrész érvénytelen.
A (null) járat érvénytelen megállót (peront) használna. Mindkét sínrész érvénytelen.
-
#1070 Jó reggelt! Jó vonatozást kivánok mindenkinek!! -
#1069 Akkor itt a helyed a fórumon.Tedd fel a játékot és mehet a vonatozás... -
#1068 Köszi a képeket ! M41 es szokott itt mászkálni 3-4 vagonnal + Usgyi Bpmot orosz motorvonat hajnalban meg estefele jön, meg megy egy kanyart. Egész valós lett a pálya :)! Itt lakom 18.ker. (Mellesleg fater MÁV-os) -
#1067 áhh de szép az a szerelvény:) ugye egy cirmos tolja :P -
nenus #1066 1000 köszi -
#1065 A pályáknak telepító file van.Tehát az tudja hogy hová kell felkerülni.Ami fontos azt itt olvasd el.Minden pályához van info hogy mit kell telepíteni hogy hiba nélkül müködjön....A pályák telepítése itt.
Ha valami nem kerek akkor írd le mi a gond.... -
nenus #1064 én azt akarom h hogy kell pályát betenni h használni tudjam...mert azt tom h vonatot hogy kell
-
SZOB-BP.NYUGATI PU.-Dömösi Átkelés mh. -
dávidka8 #1062 azt én se
-
#1061 Nekem nincs Msn de írd csak le ha van valami probléma a telepítésekkel és segítünk.... -
#1060 Hát keresgélek a neten hátha megvannak de nem sok siker.... -
nenus #1059 Jó estét!ebben e topikban új vok!megvan 2 éve a MSTS és láttam h be lehet tenni pályákat meg mozdonyokat stb...valaki pls vegyen fel msn-re h én is megtudjam h hogy kell ezeket megcsinálni!köszönöm
[email protected] -
#1058 Maga a festés megy nekem is de a végén amikor át kell írni az s filet na azt nem tudom én megcsinálni... -
CB Csipi #1057 Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy honnantudom letölteni ezeket a villanymozdonyokat vagy eltudná nekem küldeni őket?
: V43-2275, 2299, 2376, 3278.
-
dávidka8 #1056 próbálkozok átfesteni a V43 1018-at több-kevesebb sikerrel!!
Az tény hogy nem könnyű!!
De próbálkozom!! -
dávidka8 #1055 oké köszönöm! -
#1054 Az Alföld 4-hez most készül a Debrecen.Hogy csináltak-e valós pályát mások azt nem tudom... -
#1053 Az Alföld 4-ben minden a valós környezethez van készítve.Tehát a válaszom igen benne van amiket kérdeztél....Itt vannak a képek...
Köbánya
Pestszentimre felső
Pestszentimre
-
#1052 Itt találsz Activitiket! -
dávidka8 #1051 sziasztok!!Debrecen,Nyíregyháza környéki pályák nincsenek?? -
CB Csipi #1050 Sziasztok! Tudna valaki adni új feladatokat az alföld 4-hez vagy a mura2-höz? Vagy hogy lehet feladatokat készíteni? -
#1049 Csáó ! 1 kérdésem lenne ! KöbányaKispest - Lajosmizse vonalban Pestszentimre alsó, felső? meg maga P.Imre benne van ? Mert ha igen dobhanátok fel képeket! (megköszönném)
Ha minden jól megy 1 -2 hét és megszerzem a játékot.
Előreis köszi....
Krapo -
#1048 Na mentem aludni...Jü éjszakát mindenkienk... -
#1047 ezek de jók :) -
#1046 fent van :/ -
#1045 Működik a link,másold ki és akkor próbáld ki,elvileg úgy megjelenik a letöltés. -
#1044 H Máv Cargo Eas és Eaos Letöltés/Download -
#1043 H Máv Cargo Eas és Eaos -
ÖBB EM-Lok Pack 18 in 1
ÖBB ROLA
Szerelvény /Letöltés