7098
  • Krapo
    Köszi !
  • joco22
    Nincs meg a játékban Szoboszló se ebes! Majd talán az évé végén lesz folytatása az Alföld pályának akkor debrecenig lesz meg csinálva!
  • Krapo
    Hello ! Van egy kis gondom csak hétfőn lessz game :S! Addigis Bp.Nyugati- Debrecen vonalon van egy község Hajdúszoboszló - Ebes - Debrecen !Ebes ről 1 -2 képet ha kaphatnék addig.

Köszi!
  • nevemsenki17
    Jó napot mindenkinek!!Wanlo te milyen képfeltöltővel rakod fel a képeket lécci küldesz linket? előre is kösszi!
  • dávidka8
    jó reggelt mindenkinek!!

• CB Csipi
    Mert az achtu teher mappa nem a trainset mappában van...
  • mytb
    Hello

Nekem mért irja ki ezeket :achthu_teher_...

Meg feltelepítettem az alföld4 és minden patchot, new roads ,x-tracks és semmi.
    1 szóval nem jönnek be a pályák.

plz segítség
  • Krapo
    Am holnap rakom fel a játékot !Milyen mozdonyok, vagonok vannak ?
    (egyébként volt részem talent-et vezetni egy kicsit a (dunakeszi vagpnjavítógyárban))
  • dávidka8
    holnap már kezdődik a pálya építése
  • wanlo
    Newroads 4.0 installer
    Tessék,gondolom ezt keresed....
  • v43 001
    megvan:D
  • dávidka8
    na sziasztok!!
    jó éjt!
  • v43 001
    a közút textúrát az alföld pályához..és nem találom sehol, én vok béna vagy tényleg nincs meg?:S
  • Tescobetyár
    Mire gondolsz és mihez?...
  • v43 001
    valaki be tudná nekem linkelni az út textúrát?:S nem találom
  • wanlo

Alföld4 2412 Aktiviti BP.NYUGATI PU.-VÁC mh. 2.oszt.Személy
  • Tescobetyár
    Remélem nem unod meg mert rengeteg meló van benne.Aki csinált már pályát az tudja....Amúgy szép vonal,szoktam arra járni csak éppen a 37-en...Szerencs és Sátoraljaújhely ( TESCO )....
  • dávidka8
    próbálkozok pályát építeni.
    Miskolc Tiszai pu.-Szerencs.
    egyenlőre csak ez a része a vonalnak.
  • Tescobetyár
    Szép estét úraim....
  • wanlo
    BP.-Nyugati Pu.-Vác[2412 Aktiviti]
  • v43 001
    melyik pályán nyomod? és melyikben van a Déli pu. ?
  • v43 001
    na jó megint megpróbálom feltenni rendesen az msts-t mert ezek a képek láttán muszáj játszanom vele :D
  • wanlo
    Nekem is ír olyan hibát és tényleg kilép a game de vissza tudsz lépni mert csak menetrendi hibaára hivatkozik de attól még játszható az Aktiviti,nekem működik rendesen.
  • wanlo
    Szerintem nemsoká tesztelni fogom és meglátom mi hiányzik hozzá,ennyit ígérhetek egyenlőre neked.
  • zorba3333
    Köszi a segítséget. Letörlöm a pályát + a feladatokat aztán vissza az egész hátha...
  • wanlo
    Sajnos ilyen hibával nem találkoztam,ebben nem tudok sajna segíteni.Próbáld meg +1x újra feltenni a játékot,hátha megjavul.
  • wanlo
    A "B" Aktiviti sajnos nem játszható amíg nem szerzem meg a vezető állást a V63-016_2008-hoz de a "C" Aktiviti igen,egy Nemzetközi Tehervonatot vezetünk+Szob Állomáson Vagonokat kapcsolunk fel majd indulunk tovább Rákos Palota Kőrvasútig.Mind a 3 Aktiviti ugyan az csak más Mozdonyokkal.

Képek: "C" Aktiviti Szob Állomás.
  • wanlo
    Elvileg van hozzá GySEV 1047 Pack, de ne kérdezd nem tudom hol.Elvileg igen a kérdésedre a válaszom.
  • wanlo
    Alföld4 Aktiviti 43599.sz Teher tesztelése folyik,sajnos kicsit hiányos a vagonkészlet de sztem beszerezhető."A" feladatsor végi vezetve,élményekben gazdag éjszakai Feladatsor Szob-RákosPalota körvasútsorig.
  • zorba3333
    Sziasztok. Segítséget kérnék az Alföld 4 pályával kapcsolatban.
    Telepítettem a frissítéseket, majd egy új activity-t (2412), és a betöltés közben a következő hibaüzenetet adja a program: A 2412 act dátuma korábbi, frissítse a pályaszerkesztőben. Ezután csak Ok-ot tudok nyomni, mire eltűnik minden egy idő múlva megjelenik a kezdőkép az állomáson, és kb 1 perc után kifagy.
    Sajnos a már korábban telepített feladatoknál is ezt a hibaüzenetet adja, és hasonlóan ki is lép.
    Lehetséges, hogy a pálya frissítése után le kell törölni az összes eddig fenntlévő feladatot, meg járműveket, és újra kell telepíteni mindent csak mert frissítve lett a pálya?
    Köszi a segítséget.
  • Luna73
    Wanlo ha mondjuk le akarok tölteni GySEV v ÖBB mozdonyokat azoknak is kell új mappa mint a V43-nak, v csak bele kell rakni Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET mappába?
    A személy és teher vagonokat meg csak bele ömleszteni,az elöbb említett helyre?
  • wanlo
    Déli Triak már létezik de leálltak a fejlesztéssel.Majd valaki folytatja vagy újból kezdik,stb(KI tudja)
  • nenus
    hali!olyan pályát keresnék amiben s.f.vár Csajág Balatonkenese balatonalmádi Tapolca Tihany stb.
    létezik ilyen?Köszi!
  • wanlo
    Elnevezések/Becenevek
  • Luna73
    Köszi,akkor ez olyan becenév fajta!?
  • wanlo

DB VTG 33 80 780 9 707
  • wanlo
    Nem kell szakinak lenni de minden Mozdonynak van saját neve típustól független,ha nem tudod akkor a válasz:
    V43 1000-sorozat: SZILI
    V43 2000-sorozat: SZILI
    V43 3000-sorozat: CIRMOS
  • wanlo
    Mindegy,hogy milyen vagon,ha Pack akkor van saját mappja ha különálló vagon akkor is minden vagont a:C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET mappba kell másolni.
  • CB Csipi
    A szili a v43-mas mozdonyok...
  • wanlo
    #1037,#1043 hsz-nél 2 választ találsz kérésedre.Amire error a kiírás annak az elérését másold ki és újra másold be a google vagy més keresőbe és rögtön élni fog az elérése.