7098
  • Ger0121
    Fotószerkesztésben dolgoztam pár órát már.
    Ha nem kell interaktív akkor simán megoldom.
    Ha interaktív kell akkor nem tuti.
    Esetleg annyit tanácsolhatnék (szvsz elég is lenne) hogy a banneren egy kép mellet legyen egy kis szöveg infokkal. e mellett felsorolva pár hasznos oldal ahonnan le lehet tölteni mindent.
    Esetleg egy linkre fel lehetne tenni (ezt is meg tudom oldani) Wanlo által írt sorrendet is.

Ezekről a mozdonyokról nem tudtok semmit? :(
  • Luna73
    Ebben igazad van,és ki vállalná be!Én nem értek az ilyen szerkesztgetéshez!
  • TitaniumRR #1279
    Elférne már ennek a topiknak is egy banner.
  • Ger0121
    Hali
    Link
    Sajnos nem találom ezeket a vonatokat itt. :/
    ha valaki ki tudna segíteni vele boldog volnék.
    V43-2275,2299,2376,3278,3333
    (Ha már volt róla szó elég ha csak a hsz-számát megmondjátok.)
    persze az is lehet, hogy ezen az oldalon is fent van, én sajnos nem találtam.
  • nevemsenki17
    Örülök hogy segíthettem!!
  • Ger0121
    Köszönöm szépen.
    Most szépen összeszedegetek mindent hozzá (már kész vagyok teljesen...Ennyit rég keresgéltem a neten mint tegnap óta) :D
    Tehát ha elkészülök a kiválasztott dolgokkal már játszani is kellene egy kicsit. :P
    Majd hozok képeket.
    Remélem nem csinálok galibát. :P
    Üdv.
  • bacow
    okés meglessz
  • nevemsenki17
    Szerintem mostmár csak játszanod kéne vele!!
  • bacow
    sziasztok felraktam mindent és müködik hála az égnek :)esetleg tudtok még mondani pár dolgot hogy mit érdemes még feltenni a kiégészitök közül az activity-ken kivül? köszi
  • nevemsenki17
    Alföld4 activityk csak most csak neked!!!:D
  • Ger0121
    Igen ez így igaz.
    Én most vagyok gondba mert egyik Act-hoz alföld négyben kellene két kocsi is. Vagyis egy kocsinál említ a pdf ben két fájlt mindkettőt leszedtem egyiket ki is lehet tömöríteni. Másikat sajnos nem. Így az egész Act használhatatlan, hibajellel kidob és ennyi. Természetesen mint zöldfülű még csak fogalmam sincs a programról amivel ez kiküszöbölhető volna.
    Így aztán kerestem az Alföld 4 hez egy egyszerűbb actot és akár mily hihetetlen benne volt a szükséges szerelvény is.
    Rögtön le is mentem (volna) Szolnok-Cegléd-Nyugati P.U. De sajnos Irsa Pilis között (Ismeretlen oknál fogva) kisiklott a szerelvény #Ð
    120pályán 100al mentem, nem tudom mit tettem, de nem baj.
    Szóval ha tudtok esetleg adni Actokat ehhez az alföld 4 hez azt megköszönném (alföld4 activiti gigapackom van (Egy act megy is belőle)
    Üdv.
  • NoZoli
    Igen, a ConBuilder-rel megoldható a dolog, csak aki nem ért annyira hozzá és a 3 kocsis személyvonatból, egy 30 kocsis tehervonatot csinál, az akár az activity kimenetelét is befolyásolhatja. Bár ez egy szélsőséges példa, de elég ha pl. egy activity-ben szereplő "V43-2378_2008" nevű mozdonyt kicseréled az "acthu_v43-2377" mozdonyra és lehet, hogy az act-ot nem tudod végigcsinálni, ugyanis máshogy van a két mozdony menettulajdonsága meghatározva az MSTS-ben.
  • NoZoli
    Természetesen, ha kész lesz, akkor a készítő biztosan közzé teszi a lapján.
  • joco22
    nem minden h-start gyors vonati vagon személy meg a bombardier külön mappában legyen
  • gabi89
    Ehhez annyit tennék hozzá,hogy van egy okos kis program a neve Contbuilder
    Na evvel még indítás előtt kicserélheted az activity-ben szereplő járműveket azokra ami neked meg van így nem fog 5ezer hibaüzenetet az arcodba nyomni a TS indításkor.
    Tegyük fel az act.-ban az egyik vonatot a v43 1226-os gép húzza na most ha neked ez nincs meg de van másik V43-asod (Szili) akkor kicseréled és minden jó. Az meg nem gáz,hogy most másik a pályaszám.
    Persze van akinek számít nekem is néha,de ennyi erővel az összes mozdony belehetne rakni TS-be és jó lassú is lenne :D
  • Luna73
    Köszi megpróbálom így!Én csak ömlesztve belenyomtam mindent!Ja még egy kérdés a H-start mappában legyen az összes többi h-start almappa!
    Esetleg V43-1105-ös mozdonyod megvan, mert azt keresi de valami 2009-est!?
  • joco22
    csinálj neki egy olyan mappát mint a h-start neve van és úgy másold majd bele minden h-startnak külön mappa legyen arra figyelj oda legalábbis én így csináltam
  • bacow
    sziasztok még új vagyok itt baromira megtetszett hogy magyar pályákon magyar vonatokall lehet menni régen még énis játszottam vele persze csak az alap verzioval de ugy gondoltam most kiprobálom ezt az alföld4 pályát WANLO baromi sokat segitett azzal hogy le irta hogy mik azok amik kellenek hozzá és hogy mit milyen sorendben kell feltenni most töltöm le éppen a szükséges dolgokat remélem hogy hiba nélkül fog menni minden :) csak egy kérdésem lenne ezek a kiegészitök és az alap játék megy vista alatt is vagy inkább rakjam xp alá?
  • Ger0121
    Bár nem értek hozzá, de ha alapól is egy ilyen mappaláncban van Trains/trainset/... akkor csak tedd oda a megegyező mappába és felülírja vagy beteszi ahová kell...
    Javítsatok ha tévedek, de alapból windows ilyen. ha van egy train mappád és leszedsz valamit ami szintén egy train mappában van és felülírod beteszi ahova kell :)
  • Luna73
    Valaki tudja h a H-start cuccokat hová kell betenni a Trains/Trainset mappán belűl?
  • Ger0121
    Jogos amit írsz :)

És ez a Dél Balatoni dolog letölthető lesz esetleg valamikor?
    Nagyon boldog lenék, pont a Déli parthoz húz a szívem :)
    Most megpróbálok Activitiket betenni. No meg beszerezni a hozzá szükséges dolgokat is :)
    Üdv.
  • nevemsenki17
    Jó reggelt mindenkinek!
  • Luna73
    Szép jó reggelt mindenkinek!
  • Tescobetyár
    Jó reggelt mindenkinek.....
  • NoZoli
    A Dél-Balaton pálya "felújítás" alatt van, ezért nem elérhető.
    Az ActHu csomagok direkt azért lettek kitalálva, hogy ne kelljen minden activity-hez egy teljes járműparkot letölteni. De az már az activity készítőjén múlik, hogy használja-e, vagy sem. Ha nem használja és saját maga válogatja össze a járműveket, akkor egyszerűbb, ha csak egy "readme"-ben összeírja mi szükséges a feladatához. Így nem kell minden egyes jármű készítőjétől engedélyt kérni, hogy beletehesse a csomagjába. És sajnos pl. egy mozdony tömörített mérete (nagy felbontású textúrával, igényes belső nézettel, saját hangokkal) akár 30-50 MB is lehet. És ha van az act-hoz 5-10 vontatójármű, 10-15 vontatott jármű, akkor az már egy jelentős méretű csomaggá nőne meg.
  • Ger0121
    Sziasztok, most, hogy így visszaolvasgattam eléggé pirulok. Már rengetegszer le lett írva ami nekem is kellett...
    tehát bocsi a sok fejtörésért.
    Cserébe szerintem fogok csinálni (majd ha már ismerem rendesen a játékot) egy cd-képfájlt. (Nyugi semmi warez) Amiben benne lesz az elinduláshoz szükséges dolgok teljessége. így kiküszöbölhető volna ez a kezdeti nehézség.

Más: Holnap fogok feltenni az alföld 4 hez feladatokat (remélem sikerül is :D
    Láttam egy képet ahol Balaton körüli vonatozás volt.
    Esetleg, ha valaki tudna ilyesmiről linket adni nekem szépen megköszönném.
    (Ahol néztem a képet ott ennyi volt: a letöltés megszűnt.)

Amúgy ez egy remek kis játék, bár elég butának érzem még magam hozzá :)

Minden feladathoz kell egy fajta külön kiegészítő elem is, és ez nagyon furcsa. nagy ehezen leszedek egy activitit. Mikor a readme-t olvasgatom már írja is, hogy még mi kell hozzá.
    Miért nincs ez úgy megoldva, hogy egy packban benne lenne minden ami kellhet. Mikor úgy is órákon át szenved a böngésző egy egy dolog letöltésével akkor beleférne az a pár MB :)
    Na megyek dolgozok egy kicsit. Üdv mindenki.
    Kellemes éjszakát.
  • nevemsenki17
    Van alföld4-ez
    Teher V63
  • Krapo
    Van működö activityd v63 ra ami nem teher ?
  • nevemsenki17
    Szeva
  • Tescobetyár
    Na én lépek aludni mert egésznap vezettem Szarvas-Karcag-Debrecen...(541 km) volt a mai táv.Délután meg kertitó ásás.....Jó éjszakát mindenkinek.....
  • nevemsenki17
    Érdeklődnék hogy valaki nem tudna-e activity-t időben csusztatni pár percet.Mert egy érkező vonat felborítja a rendet az 1 perces késésével!
    Aki tudna segíteni írjon.előre is kösszi
  • Ger0121
    Na sikeredett menni egy kört. Holnap még telepítek majd valahogy Activitiket is. Most pihenni is kell.
    Köszönöm a segítséget.
    Üdv. sziasztok.
  • Krapo
    Most találtam egy egész jó activityt (de a v63-ra még szükségem van )csak a gond itt is az h lejárt a dátum mentsem ujra activity szerkesztőben. ..... vagyis ?
  • Krapo
    Ha lehet személy - vagy Ic(inkább)..

• Krapo
    Am v63 hoz activity van valakinek ?
  • wanlo
    "W" irányváltó elölre
    "S" 1x Irányváltó üres állás
    "S" 2x Irányváltó hátramenet
    "Y" Éberségi oldás,indulás előtt nem árt megnyomni
  • v43 001
    helló!
    megvan nekem ez a conbuilder szerelvény összeállító, van is mozdony benne és kocsi is, és amikor állítom össze akkor nincs kép a szerlevényről csak egy sötét mintázat :/ ez ilyen marad vagy lehet változtatni hogy lássam mit rakok össze? :S
  • nevemsenki17
    Üdvözlet mi helyzet?Probáld ki lejebb amit belinkeltem packot király
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek....
  • nevemsenki17
    Talán ha sebességbe raknám azaz magyarul megnyomnád a w betűt!!!