7098
-
#1321 Igen ám.
csak, hogy alapból nem is volt cabeview mappa sem. Azt is én csináltam bele.
És így ahogy írod benne is van minden. -
NoZoli #1320 Azokat a fájlokat keresd, amiknek a nevében benne van a "v43_3xxx". Az ActHu-s cabview mappából másold át ezeket a fájlokat/mappákat a V43-3333 által használt cabview mappába. -
#1319 Feltelepítettem ezt a hangpackot is. Csináltam egy ilyen mappaláncot: A 3333 as mappáján belül mindent ami V43 at érint mappa szerint bemásoltam. CABEVIEW ebben vannak az ide való fájlok és ezen belül is a night és a Cablight mappa is így van.
Semmi. Ugyan az a két hibajel. :/ -
#1318 Bejön ez a kis kékség (na nem azért mert új [szívem v63 hoz húz ] de ez jobban tetszik) csak sajnos hang nincs benne . Mellesleg a kutyád tudod zúglóban ?
-
#1317 Már ahogy ránéztem tudtam., hogy Zugló.
7 évig minden áldott nap ott jártam. :P
Most közelebb van Cegléd.
-
#1316 Köszi!
MÁV hangokat azóta telepítettem.
Viszon milyen fájlokat keresek?
És mi a megfelelő mappa? :)
Köszi!
Üdv.
(Én csinálnék szívesen bannert, csak írjatok oldalakat amik alapvetőek. Legalább www.-s formáan rátenném, hogy ha valaki idejön tudjon keresgélni.)
-
#1315 Activity szerkesztőt betudok szerezni valahonnan ? -
#1314 Szép estét!A contbuildert nem nehéz használni :D. Alkottam is vele csak egy kis gondom akadt.(ebbe 1 -es kép nincs belül hang .Hogy tudok bele tenni ?)
Mind a 2 kép Zúglóban készült :D.
-
#1313 Csináljon mindenki és amelyik jobb lesz azt megszavazzuk.Írunk a modiknak hogy tegyenék ki és akkor lesz egy közös banner.... -
NoZoli #1312 Nem akarok kötöszködni, de nem lenne jobb egy, a játékból vett képet felhasználni? -
NoZoli #1311 A DZUGalt.sms nem a V43-as része, hanem valamelyik személykocsié. INNEN töltsd le és telepítsd a "MÁV Hangok csomagot" (az oldal alján)!
A cabview nem inkább "v43_3xxx"? Ha az, akkor az ActHu villanyos packjában megtalálod azokat a fájlokat. Csak másold át a megfelelő mappá(k)ba és jó lesz!
Csíkos kocsikhoz keresd a "Bombardier" szót az elnevezésekben!
A grafikát nem lehet jobban feltúrbózni. Elvégre, mégis egy 2001-es játék... -
#1310 Estét mindenkinek..... -
#1309 Üdv.
Lenne két kérdésem.
Egyik: A 3333as V43 assal két hibajelet kapok: kellene a DZUGalt.sms. Másik: Failed Te Create Cab view.
Van egy V.3 es cabview beletéve.
Sajnos nem tudom mit lehet ezzel tenni.
A másik sokkal egyszerűbb.
Feltettem az összes (amit találtam) h-startos dolgot. De nem tudom milyen név melyiket takarja.
A Bp-Nyugati Pu.-Cegléd-Szolnok Vonalon járó (h-startos piros csíkos) szerelvényt szeretném elérni valahogy. Vezérlőkocsi sajnos csak egy van. A régebbi IC_s h-startos.
Ha valaki tudná, hogy mit keresek (lehet, hogy nekem is megvan csak nem találom)
Köszi.
Egy kép is van:
Nem lehet valahogy ennél jobban felturbózni a grafikát?
Felbontáson kívül miden Maxon van.
Üdv. -
#1308 Sziasztok.
Feltettem én is ezt a progit, megy simán. :)
Éjjel semmilyen böngésző alatt nem ment.
Opera, FF02 FF03 IE7 Google Crome egyikkel sem tudtam megnézni :)
-
#1307 Jó reggelt mindenkinek.Nekem müködnek a linkek most is.Akkor nálad van a hiba szerintem.Lehet hogy le van tílltva a felúgró ablak ezért ír hibát.Én most probáltam és működik..... -
bacow #1306 http://www.vm15.hu/download.php?view.67 innen még le tudod tölteni -
bacow #1305 hát most nekemse hozza be de lehet hogy késöbb megjavul -
#1304 azt hiszem F9 ahol látod egy kis ablakban a vagonokat meg a mozdonyt, amelyik típusnál lehet, rákattintasz a vagonok közötti kapcsolóra, és voilà , le is váltak :D felkapcsoláshoz pedig csak simán rágurulsz a lekapcsoltakra -
#1303 Mind a három linknél oldal letöltési hiba :(
kipróbálnám én is. Hátha sikerülne valamit csinálnom :)
üdv. -
bacow #1302 na megoldottam hülye voltam :) elfeljtettem hogy a játékban a választható szerelvényeknél is van egy lista ahol megtaláltam az össze állitott szerelvényemet :)frankón müködik még1szer köszönöm -
bacow #1301 hát a program müködik de valami nem stimmel mert a játék nem látja az össze állitott szerelvényt nem tudom kiválasztani mert nincs a listában de még kisérletezek hátha kihagytam valamit -
#1300 Ez is jó :)
Én arra gondoltam, hogy írni is kéne rá valamit :)
Amúgy ha nem vagyok nagyon röhejes :)
Mivel akasztom le a kocsikat? És mivel fel? :)
Köszi! -
#1299 De jó lenne...Én ezt csináltam és el is küldtem a modiknak de még nem jött válasz sajnos...
-
#1298 Sziasztok.
Egy ilyen téma nem lenne jó?
Csak mit írjak rá? :)
Üdv.
-
#1297 Majd írj hogy mire mentél a progival...De ha a leírás szerint csinákod akkor jó lesz.A főmenűn belül lesz azon az oldalon...... -
bacow #1296 nagyon szépen köszönöm kiprobálom hogy hogy boldogulok vele :) -
#1295 Hali mi újság?... -
#1294 Egy Contbuilder nevű programmal tudsz saját szerelvényeket összerakni.Amit itt érsz el.Contbuilder Letöltés / Download
A magyar kiegészítés hozzá pedig ez.Magyar kiegészítés letöltés / Download
itt egy kis segítség a használathoz...
hozzá.Leírás / használat link
Jó játékot..... -
#1293 Üdv. :) -
bacow #1292 sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudok saját szerlvényeket össze állitani hogy azzal menjek csak ugy a páján ne csak egy mozdonyal? -
#1291 Szép estét mindenkinek.....
-
#1290 Köszönöm.
Remélem ha csak szépen lassan is de meglesznek :)
-
#1289 Hú de vak vagyok fent vagyok ezeken az oldalakon de nem vettem észre!Bocs Ger0121!
Én mentem további jó vonatozást! -
NoZoli #1288 V43-2299 és V43-2376 jelen volt az oldalon, de törölték, tárhely szűke miatt.
V43-2275: tsrepaintek.extra.hu
V43-3333: ingyenes regisztráció után letölthető INNEN. -
#1287 a 1069 est sem találom. :/
Ha valaki tudna egy oldalt a már említetten kívül jót tenne velem.
Üdv. -
#1286 nem kell a warez.
Kis munkával a fontos mappákat tömöríteni kell és vagy cd-képfájl vagy zip formában www.filefront.com ra feltenni (regisztráció csak a feltöltéshez szükséges. :P )
Akinek sok ideje van az minden feltelepített extra kieget becsomagolhatna a szerzők nevének feltüntetésével, és azt tehetné fel :)
Én spec megelégednék most azzal a pár vonattal is :P
Én nyolcig nem leszek kész. Dolgozom, meg pakolászom egy külső vinyóra az actokat. (külsőre telepítettem a játékot, mert több gép van, de sajna csak egyik aékalmas a játékra) Azon meg délután 5-amíg bírjuk a Far Cry 2-t akasztjuk (Időre megy:D )
Üdv. -
#1285 Egy kérésem-kérdésem lenne!Aki felpakolt mindent és jól is működik nincs kedve feltolni valamelyik magyar torrent oldalra? -
#1284 Oké de én csak nyolcig leszek mert utána megyek el itthonról és csak holnap délután jövök haza!Akkor tudok ehhez hozzászólni,ha nem baj? -
#1283 T.Moderátorok be tudják tenni, ha nincs jelen a hg. (azt hiszem)
Este ha lesz egy kis időm (azóta is ACT-okat pakolászok, valami borzalom #Ð) akkor csinálok pár lehetséges variációt. :)
Ha más is így gondolja akkor ne csak én csináljak, hanem akár többen többet is, és a legmegnyerőbb lesz kint :)
(Szomorú, ha nincsenek meg ezek a vonatok, mert e nélkül nem megy egy marék act :( ) -
#1282 Kerestem én is az általad felsorolt mozdonyokat,de sajna semmi!
A bannert fogalmam sincs kivel kéne megbeszélni,esetleg aki nyitotta MSTS fórumot?