7098
  • Ger0121
    Igen ám.
    csak, hogy alapból nem is volt cabeview mappa sem. Azt is én csináltam bele.
    És így ahogy írod benne is van minden.
  • NoZoli
    Azokat a fájlokat keresd, amiknek a nevében benne van a "v43_3xxx". Az ActHu-s cabview mappából másold át ezeket a fájlokat/mappákat a V43-3333 által használt cabview mappába.
  • Ger0121
    Feltelepítettem ezt a hangpackot is. Csináltam egy ilyen mappaláncot: A 3333 as mappáján belül mindent ami V43 at érint mappa szerint bemásoltam. CABEVIEW ebben vannak az ide való fájlok és ezen belül is a night és a Cablight mappa is így van.
    Semmi. Ugyan az a két hibajel. :/
  • Krapo
    Bejön ez a kis kékség (na nem azért mert új [szívem v63 hoz húz ] de ez jobban tetszik) csak sajnos hang nincs benne . Mellesleg a kutyád tudod zúglóban ?
  • Ger0121
    Már ahogy ránéztem tudtam., hogy Zugló.
    7 évig minden áldott nap ott jártam. :P
    Most közelebb van Cegléd.
  • Ger0121
    Köszi!
    MÁV hangokat azóta telepítettem.
    Viszon milyen fájlokat keresek?
    És mi a megfelelő mappa? :)
    Köszi!
    Üdv.
    (Én csinálnék szívesen bannert, csak írjatok oldalakat amik alapvetőek. Legalább www.-s formáan rátenném, hogy ha valaki idejön tudjon keresgélni.)
  • Krapo
    Activity szerkesztőt betudok szerezni valahonnan ?
  • Krapo
    Szép estét!A contbuildert nem nehéz használni :D. Alkottam is vele csak egy kis gondom akadt.(ebbe 1 -es kép nincs belül hang .Hogy tudok bele tenni ?)
    Mind a 2 kép Zúglóban készült :D.

• Tescobetyár
    Csináljon mindenki és amelyik jobb lesz azt megszavazzuk.Írunk a modiknak hogy tegyenék ki és akkor lesz egy közös banner....
  • NoZoli
    Nem akarok kötöszködni, de nem lenne jobb egy, a játékból vett képet felhasználni?
  • NoZoli
    A DZUGalt.sms nem a V43-as része, hanem valamelyik személykocsié. INNEN töltsd le és telepítsd a "MÁV Hangok csomagot" (az oldal alján)!
    A cabview nem inkább "v43_3xxx"? Ha az, akkor az ActHu villanyos packjában megtalálod azokat a fájlokat. Csak másold át a megfelelő mappá(k)ba és jó lesz!
    Csíkos kocsikhoz keresd a "Bombardier" szót az elnevezésekben!
    A grafikát nem lehet jobban feltúrbózni. Elvégre, mégis egy 2001-es játék...
  • Tescobetyár
    Estét mindenkinek.....
  • Ger0121
    Üdv.
    Lenne két kérdésem.
    Egyik: A 3333as V43 assal két hibajelet kapok: kellene a DZUGalt.sms. Másik: Failed Te Create Cab view.
    Van egy V.3 es cabview beletéve.
    Sajnos nem tudom mit lehet ezzel tenni.
    A másik sokkal egyszerűbb.
    Feltettem az összes (amit találtam) h-startos dolgot. De nem tudom milyen név melyiket takarja.
    A Bp-Nyugati Pu.-Cegléd-Szolnok Vonalon járó (h-startos piros csíkos) szerelvényt szeretném elérni valahogy. Vezérlőkocsi sajnos csak egy van. A régebbi IC_s h-startos.
    Ha valaki tudná, hogy mit keresek (lehet, hogy nekem is megvan csak nem találom)
    Köszi.
    Egy kép is van:

Nem lehet valahogy ennél jobban felturbózni a grafikát?
    Felbontáson kívül miden Maxon van.
    Üdv.
  • Ger0121
    Sziasztok.
    Feltettem én is ezt a progit, megy simán. :)
    Éjjel semmilyen böngésző alatt nem ment.
    Opera, FF02 FF03 IE7 Google Crome egyikkel sem tudtam megnézni :)
  • Tescobetyár
    Jó reggelt mindenkinek.Nekem müködnek a linkek most is.Akkor nálad van a hiba szerintem.Lehet hogy le van tílltva a felúgró ablak ezért ír hibát.Én most probáltam és működik.....
  • bacow
    http://www.vm15.hu/download.php?view.67 innen még le tudod tölteni
  • bacow
    hát most nekemse hozza be de lehet hogy késöbb megjavul
  • Yoda001
    azt hiszem F9 ahol látod egy kis ablakban a vagonokat meg a mozdonyt, amelyik típusnál lehet, rákattintasz a vagonok közötti kapcsolóra, és voilà , le is váltak :D felkapcsoláshoz pedig csak simán rágurulsz a lekapcsoltakra
  • Ger0121
    Mind a három linknél oldal letöltési hiba :(
    kipróbálnám én is. Hátha sikerülne valamit csinálnom :)
    üdv.
  • bacow
    na megoldottam hülye voltam :) elfeljtettem hogy a játékban a választható szerelvényeknél is van egy lista ahol megtaláltam az össze állitott szerelvényemet :)frankón müködik még1szer köszönöm
  • bacow
    hát a program müködik de valami nem stimmel mert a játék nem látja az össze állitott szerelvényt nem tudom kiválasztani mert nincs a listában de még kisérletezek hátha kihagytam valamit
  • Ger0121
    Ez is jó :)
    Én arra gondoltam, hogy írni is kéne rá valamit :)
    Amúgy ha nem vagyok nagyon röhejes :)
    Mivel akasztom le a kocsikat? És mivel fel? :)
    Köszi!
  • Tescobetyár
    De jó lenne...Én ezt csináltam és el is küldtem a modiknak de még nem jött válasz sajnos...

• Ger0121
    Sziasztok.
    Egy ilyen téma nem lenne jó?
    Csak mit írjak rá? :)
    Üdv.
  • Tescobetyár
    Majd írj hogy mire mentél a progival...De ha a leírás szerint csinákod akkor jó lesz.A főmenűn belül lesz azon az oldalon......
  • bacow
    nagyon szépen köszönöm kiprobálom hogy hogy boldogulok vele :)
  • Tescobetyár
    Hali mi újság?...
  • Tescobetyár
    Egy Contbuilder nevű programmal tudsz saját szerelvényeket összerakni.Amit itt érsz el.Contbuilder Letöltés / Download

A magyar kiegészítés hozzá pedig ez.Magyar kiegészítés letöltés / Download

itt egy kis segítség a használathoz...
    hozzá.Leírás / használat link

Jó játékot.....
  • Ger0121
    Üdv. :)
  • bacow
    sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudok saját szerlvényeket össze állitani hogy azzal menjek csak ugy a páján ne csak egy mozdonyal?
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek.....
  • Ger0121
    Köszönöm.
    Remélem ha csak szépen lassan is de meglesznek :)
  • Luna73
    Hú de vak vagyok fent vagyok ezeken az oldalakon de nem vettem észre!Bocs Ger0121!
    Én mentem további jó vonatozást!
  • NoZoli
    V43-2299 és V43-2376 jelen volt az oldalon, de törölték, tárhely szűke miatt.
    V43-2275: tsrepaintek.extra.hu
    V43-3333: ingyenes regisztráció után letölthető INNEN.
  • Ger0121
    a 1069 est sem találom. :/
    Ha valaki tudna egy oldalt a már említetten kívül jót tenne velem.
    Üdv.
  • Ger0121
    nem kell a warez.
    Kis munkával a fontos mappákat tömöríteni kell és vagy cd-képfájl vagy zip formában www.filefront.com ra feltenni (regisztráció csak a feltöltéshez szükséges. :P )
    Akinek sok ideje van az minden feltelepített extra kieget becsomagolhatna a szerzők nevének feltüntetésével, és azt tehetné fel :)
    Én spec megelégednék most azzal a pár vonattal is :P

Én nyolcig nem leszek kész. Dolgozom, meg pakolászom egy külső vinyóra az actokat. (külsőre telepítettem a játékot, mert több gép van, de sajna csak egyik aékalmas a játékra) Azon meg délután 5-amíg bírjuk a Far Cry 2-t akasztjuk (Időre megy:D )
    Üdv.
  • Luna73
    Egy kérésem-kérdésem lenne!Aki felpakolt mindent és jól is működik nincs kedve feltolni valamelyik magyar torrent oldalra?
  • Luna73
    Oké de én csak nyolcig leszek mert utána megyek el itthonról és csak holnap délután jövök haza!Akkor tudok ehhez hozzászólni,ha nem baj?
  • Ger0121
    T.Moderátorok be tudják tenni, ha nincs jelen a hg. (azt hiszem)
    Este ha lesz egy kis időm (azóta is ACT-okat pakolászok, valami borzalom #Ð) akkor csinálok pár lehetséges variációt. :)
    Ha más is így gondolja akkor ne csak én csináljak, hanem akár többen többet is, és a legmegnyerőbb lesz kint :)

(Szomorú, ha nincsenek meg ezek a vonatok, mert e nélkül nem megy egy marék act :( )
  • Luna73
    Kerestem én is az általad felsorolt mozdonyokat,de sajna semmi!
    A bannert fogalmam sincs kivel kéne megbeszélni,esetleg aki nyitotta MSTS fórumot?