7098
-
#1401 mert nem activityt csinálsz hanem csak simán mész? -
#1400 Sziasztok.
Nekem azt mondja meg valaki, hogy nálam miért nem jár AI szerelvény. (?)
Köszi.
Kellemes éjszakát. -
#1399 Szép estét mindenkinek....
#1397...Szerintem is azért dobja ki mert Alföld 3-hoz készült..De hátha ír valaki valami okosat a megoldásához....
#1398...Sajnos én nem értek a menetrend készítéshez de hátha segít valaki aki vágja a témát..
#1396...Egyszer csak sikerül megoldaod az activity-t...
-
fulcrum falcon #1398 Hello!
Aki tudna nekem abban segíteni hogy menetrendet hogy kell készíteni az felvenne msn-re ([email protected]), és még lehet hogy másban is kellenne segítség mert már rég játszottam vele és elfelejtettem elég sok mindent. Előre is köszi! -
#1397 Alföld 4 pályán van nekem 2 teher activitym , amikbe ha megyek x métert kidob a játékból , semmi hibaüzenet , csak eltűnik :S Az miatt lenne hogy Alföld 3-hoz készült az act? Az volt melléjük írva hogy Alföld 3 vagy 4 :DD -
#1396 Na ehez mit szóltok ? Próbálkoztam még 1 activity vel . Megint ki írta hogy mentsem ujra activity szerkesztőben. Szereztem valami iesmi cuccot megnyitottam benne ujra mentettem , és még mindíg csinálja. Segítene nekem valaki ?(V63 hang se működik) ez most nem jött össze :S de remélem egyszer sikerül. -
#1395 :D Nekem 3,5 év alatt nem sikerült megunni :) -
#1394 Sziasztok.
Ma is játszottam egy kicsit.
Jó ez a játék. :)
Üdv nektek. -
#1393 na majd holnap:D -
#1392 Egyre jobb lesz..csak így tovább......Lehet hogy jobb lenne ha a játékból szednél ki képet..csak egy gondolat volt... -
#1391 csináltam egy másik verzsönt:
-
#1390 És persze ez is.....Csinálj még párat és hidd el jobbak lesznek mint az első.. -
#1389 Jó lett ez is... -
#1388 ez egy darab kula lett , de most ennyire tellett :D
-
NoZoli #1387 -
NoZoli #1386 A játék hiányosságai miatt a főmegszakító kapcsolóját a homokolóéval cserélik ki. Ahhoz, hogy ne kapcsoljon ki, először nyomjuk meg az "X" billentyűt és tartsuk nyomva. Eközben nyomjuk hozzá a "Shift" billentyűt is. Ezután, elengedjük az "X"-et, majd a "Shift"-et és nem fog kikapcsolni, csak az "X" ismételt megnyomásával. -
#1385 Itt meglaálálod a magyarosítást Khalox magyarosítást.És tölcsed le a v0.99g file-t.Kicsomagolod és beteszed a C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator mappába.Ahogy beilleszted rögtön felül is kell írni a benne lévő file-at...... -
#1384 Általában a mozdonyok homokszóró berendezéssel vannak felszerelve és kvarc homokot szórnak a sinre levegő fúvó segitségével!Na a sandert ha lenyomod akkor ez történik.De neked nem magyar a játék?Mert ha felteszed a magyarosítást akkor nem sander hanem homok lesz a neve... -
#1383 Hali engem is érdekelne a v63 hangot megoldani .Segít majd valaki hogy kell megcsinálni ? Este fele leszek ! -
bacow #1382 aha akkor az lessz az bocsi de még egy kérdés a SANDER az micsoda és mi a célja? mert ha azt megnyomom akkor csattan egyet és utánna zug mint a videóban de nyomva kell tartanom az x gombot mert egy idö után leáll -
#1381 V63 Hangcsomag V2.0 (Módosított hangcsomag V63-hoz, homokoló=főmegszakító, ablaktörlő=szellőző)..Szerintem ezt hallod...A szellőzőt ahogy bekapcsol... -
bacow #1380 de itt lehet igazán hallani http://www.youtube.com/watch?v=vyfA3id2YnI és ezt nem tudom hogy mi lehet de ha megnyomom a v-t akkor ezt kapcsolja be a v43-on v63-on is van valami hasonlo de nem olyan mint a videoban -
bacow #1379 ja bocs azt elfeljtettem oda irni 1:24nél van az hang -
bacow #1378 aha de nálam a v nem csak az ablaktörlöt kapcsolja be ha nem mást is ez sajna nem tudom minek a hangjahttp://www.youtube.com/watch?v=620X7HveKY0 de ezt is bekapcsolja -
#1377 N a főmegszakító az y gomb a v az csak az ablaktörlőt kapcsolja...Tehát ha vészfék esetén is az y gombbal oldod fel a mozdonyt..De ez így van a V43-nál is... -
bacow #1376 rendben köszi -
#1375 Kipróbálok egy gépet pár pillanat és meglesem.. :) -
bacow #1374 aha hát leirást én nem találtam de nálam valoszinű v gomb megnyomásval tudom be és ki kapcsolni de az müködteti az ablak törlöt is :)igy két dolgot vezérel :) -
#1373 Le lehet kicsinyíteni akármikor... -
#1372 Ez is jó, de szvsz tedd kisebbre.
Nagy lesz a felbontása. Vagy nem?
Csinálok én is egyet amin csak kép van, bár így csak díszítésre szolgál, pedig nem csak az lenne a dolga. :/
Üdv. -
#1371 Szerintem van minden mozdonyhoz leírás hogy éppen hol van a főmegszakító kapcsoló.De ha nincs meg akkor is könnyen megleled mert végigpróbálod a billentyűket és valamelyik biztosan aktiválja.... :) -
#1370 Szép napot mindenkinek......Csináltam én is egy bannert..
-
bacow #1369 na a conbuilderel már látom az uj festéseket és tudok is velük menni :)és azt hiszem a fömegszakitot itt is a v betüvel tudom be kapcsolni legalábbis a v63-144 esnél azal de igy az ablaktörlöt is bekapcsolja tudna nekem segiteni valaki ez ügybe hogy ez miért igy van meg ezzel az egészel kapcsolatban? -
bacow #1368 lehet hogy hülyének néztek :) de ezekre a hangokra gondolok v63 amikor elindul az ugye a fömegszakitó hangja meg ha jól sejtem akkor a szelözzö-é bocsi de még ezekel nem igazán vagyok tisztában -
bacow #1367 meg egy olyna kérdésem lenne még mert ehez még nem nagyon értek hogy a v63 as on hol kell bekapcsolni a fömegszakitot mert a v43-on a v betüvel tudom bekapcsolni persze nem biztos hogy jó ra gondlok :) -
bacow #1366 sziasztok egy olyan gondom lenne hogy le töltöttem a vmw v63 041-es vonatot és hozzá a v63-048 és a v63-144 es festéseket de nem akarja megjeleniteni ugyan ugy a v63-041 es festés van pedig ugy csináltam ahogy le van irva -
#1365 Sajna én nem értek az ilyen szerkesztgetéshez!Én csak a szavazatomat adom le ha nem gond?! -
#1364 ha még lehet , akkor délután sztem vagy estefelé összedobok énis egy bannert :D -
#1363 Remek, ez is. :)
Remélem csinálnak többen is.
Valaminek jó lenne kikerülnie.
(Bár nekem szimpatikusabb lenne ha több info-t tartalmazna. Aki most kezdi a játékot, idejön kérdez (Több rá át sehol senki) A Banerről legalább el tudna indulni valamerre)
Üdv. Sziasztok :) -
#1362 Semmi extra..