7098
-
#1441 ZEG-UKK az milyen pálya ?:) -
joco22 #1440 MSTS-ben meg nyomod az F6-ot és ki írja az állomásokat -
Bagaméry #1439 Háj! (új hús a placcon)
Vasutas családból származom, így régóta szeretem a vonatokat - bár én nem ebben a szakmában utazom'. A "gyermekeimnek vett" H0 modellvasúttal is többet játszottam, mint a lányaim.
A jelenlegi számítógépes lehetőséggel végre kivonatozhatom magamat. Először a BVE-vel, majd a Rail simulátorral ismerkedtem meg - addig nem is tudtam, hogy már régóta léteznek vonatos játékok.
Kipróbáltam a Trainz railroad...-ot is, de végül is - a hibái ellenére - az MSTS lett nálam a favorit a sok-sok Pro Train-, ill. magyar pálya kiegészítők miatt.
A magyar pályákat csak most sikerült felfedeznem a neten, de néhány kisebb problémát leszámítva nagyon megnyerte a tetszésemet. Az észrevételekimet-, ill. javaslataimat szeretném tudatni a pályakészítőkkel, ill. a többi vonatossal.
(jelenleg letöltöttem az ALFÖLD4, MURA2, ZEG-UKK, Jászkisér-Nagybereg, Szír-Sasvár, Nova tó pályákat (és további mintegy 15 Gb!-nyi egyéb pályát és kellékeket) - bár még mindet nem telepítettem)
Elöljáróban; vonatozni a vonatozás öröméért kell! - nem a vonatvezetési szakmát megtanulni...
Kérdésem: vonatozás közben hogyan lehet megtudni, hogy a pályán éppen hol járok? (a Rail-ban ezt egy mappában lehet megnézni "9"-es gombbal...- mozgóban!)
-
#1438 Jó éjszakát mindenkinek.
üdv. -
#1437 Köszi!
Most nagyjából működik.
Mondjuk pont most dobott le valami memória olvasási hibával :P
450 órája megy a gép ;)
Adok rá egy Shut Down- parancsot már lassan.
Üdv. és köszi még egyszer. ;) -
#1436 igen -
Ugyan azokat a hibajeleket csak kicsit máshogy de felsorolja. :)
Most akkor csak okézzam végig és mentsem újra és ettől meggyógyul? :O -
#1434 20-30 hszel lejjebb írtam le
start menü / microsoft games / train simulator / editors & tools -
#1433 Ki szabad nevetni... :)
Hol találom az Editort? :)
Gondolom a játék telepítési könyvtárában, de azon belül?
Köszi. És bocsi a tudatlanságomért. -
#1432 őőő activity editorban nyisd meg az adott activityt , és mentsd el újra -
#1431 Sziasztok.
Felraktam újra a játékot.
Tökéletesen működik de feltettem LeviBoy act pakkját, és amikor azokat az actokat indítanám kapok egy marék hibajelet.
Feltettem a kiegészítőket is.
Ezt írja mindig csak mindig az adott szerelvény számával:
Service 2116. (BVD) is out of date. Please re-save in Activity Editor.
Passzolom mivel spóroljak és hol.
Azonban így nem jó mert betöltés közben ledob tálcára visszalépek leokézgatom és indul az act.
Ha valaki tudna erre segítséget megköszönném.
Üdv. -
#1430 Jó reggelt mindenkinek...Én is igy gondolom tehát semmi probléma..Szép napot neked... -
#1429 Félreértés ne essék, semmi gonoszság nem volt abban amit írtam, csak leírtam :)
Üdv szép éjszakát. -
#1428 Na jó éjszakát mindenkinek....Holnap re.......... -
#1427 Oké rendben....A te géped és te játékod....Remélem sikerül megoldanod a problémát.... -
#1426 Nekem nem C-n van :)
Nem törlök mindent, csak a játék mappáját ha nem baj :P
Én nem uninstallal törlök, hanem kiürítem a regeditet, letörlöm végleg a szóban forgó mappát és ennyi.
Üdv. -
#1425 Minden bizonnyal megoldja a problémát egy újra telepítés....De ne feledd hogy mindent törölj a C:\-ről...Mert maradnak hátra dolgok a játék mappában sajnos...... -
#1424 Hali.
Nekem is fel kell tennem újra mert "telepítettem" egy act-ot.
Addig hibátlanul ment.
Azóta betöltéskor vagy 5 hibajele van (és tök alap dolgokat nem talál)
Mondjuk nem is baj, mert az actok is csak összevissza voltak betéve. :/
Sok nem is működött.
De pl: van egy actpack. benne van elviekben az összes szükséges kieg az acthukon kívül. Felteszem és nem megy. (Keres járműveket) Pedig minden normálisan megy. Amit keres járművek is kóborláshoz betölthetőek.
No de mind egy. Remélem egy újratelepítés megoldja a bajt.
Üdv, -
#1423 Hát még a játékot nem raktam fel újra de ami késik az hamarosan fent lesz.... -
#1422 látom most nagyon benne vagy:D -
#1421 Ha hiányzik a New roads akkor innen le tudod tölteni. Newroads 4.0 installer ........... -
#1420 Itt van Jadro oldala vagy a VMW oldal ahol sokmindent le tudsz tölteni.Nézzél körül az oldalakon és ha valami kérdésed van írj bátran........ -
#1419 leszedted a new roads nemtudommit? -
Levente93 #1418 ja és honnan tudok jó pályákat és vonatokat letölteni -
Levente93 #1417 Sziasztok!
Beraktam a alföld pályát és azt írja ki hogy nem tudja megnyitni a route\...\sigcf.dat fájlt -
#1416 Hát remélem én most már túl vagyok rajta...... -
#1415 Szevasz!Előbb utóbb nekem is újra kell raknom! -
#1414 Szevasztok....Volt egy XP újratelepítésem ezért nem voltam tegnap este...De ma belehúzok majd csak feltelepítek mindent... -
NoZoli #1413 Mindenki figyelmébe ajánlom ezt az olvasmányt:
Az objektum rejtelmei V2.0
Összefoglaló leírás az MSTS mûködésérõl. (PDF formátum, 62 oldal)
Objektumokról, pályákról, Activity-ről...
További hasznos infók: http://msts.uw.hu/tipp.html -
fulcrum falcon #1412 Amikor én utoljár toltam akkor az alföld 1.0 és az alföld 2 volt az újdonság xdxd
Am vki letudná írni hogy activityt hogy kell készíteni? Mert az tom hogy az editors&tools/activity editroban kell csak azt nem tom hogy hogyan. -
#1411 Bp-Hegyeshalom lenne az sztem , még nincs kész -
joco22 #1410 Budapest Győr vonal nem létezik én úgy tudom -
#1409 Mikor utoljára toltam ezt akkor az Alföld 3 pálya volt az újdonság.Készült hozzá azóta újabb vonal?A Budapest-Győr fővonal nincs meg? -
#1408 az mindenkinek van , start menü/microsoft games/train simulator/editors&tools -
#1407 Valakinek van activity szerkesztője ? -
#1406 #1385..Pár sorral lentebb...Nagyon szívesen.... -
Levente93 #1405 már megtaláltam! -
Levente93 #1404 valaki megtudná mondani honnan tudnám letölteni a magyarosítást?? Kraponak úgy tudom már sikerült -
#1403 Na én meg lépek mert hajnalban meló...Sziasztok... -
#1402 Szerintem is.....