Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ger0121
Sziasztok, most fogtok jól kinevetni 😞 😊 De sebaj.
Wanlo kolléga közremûködésével sikerült elindítanom az alföld 4 es pályán egy vonatot. (Ezt köszönöm szépen 😊 )
Azonban elindítani mégsem sikerült magát a szerelvényt. Sajnos nem vagyok vérbeli vasutas. Kiengedtem minden féket felnyomtam az áramszedõt, és adagoltam... Semmi nem történt 😊
Holott ugyan ezzel a mûveletsorral sikerült elindulnom egy amerikai pályán egy szerelvénnyel. 😄
Kérek szépen valakit, hogy írja le nekem, mit tegyek, hogy menjek is elõre. Köszönöm szépen 😊

---Ger----

Krapo
Köszi de sajnos nem megy alföld 4 el.... De megprobálom leszedni az alföld 3 mat hozzá . Azért köszi ! Az imént említett gondjaimat valaki érti ?

Yakuza tehervonatos act-ja.
Az Alföld 3-hoz készült, de elvileg mûködik a 4 alatt is. Bár, én csak Kõbánya-Kispestig jutottam...
Krapo
V46 hoz actyviti van ?

Krapo
Valaki ráér és érti mi a gond segíthetne . Amugy a Bdt Bombardier nek miért nincs hangja ? vezérlõ kocsi semmi hang lehet rajta segíteni ?

nevemsenki17
Na a giga icpack Tömörkény ic-rõl és utjáról készült képek
Bp Nyugati pu.-Szeged útvonal
Ferihegy

Nagykörös

Kecskemét

Kistelek

Szatymaz

További jó vonatozást mindenkinek!

A beállításokban vedd fel a hangok részletességét maxra, sõt mindent vegyél fel maxra, hátha jó lesz.

nevemsenki17
De lehet hogy pár helyen lesznek hibák mert írják az oldalon!!!De azért el lehet vele játszani!!

nevemsenki17
Szolok hogy a Giga ICpack-ál kiskunfélegyházán 15 km/óra van igénybe mert nem müködnek a jelzõlámpák!!de ez le is van írva az utmutatónál!!!
Csak nehogy hibának lássátok!!!

Ger0121
Köszi!
Majd próbálkozom, most sajna mennem kell.
üdv.

---Ger----

Luna73
Köszi!Müxik!<#idiota>

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

wanlo
Hozzáteszem mielõtt telepít valaki meg kéne nézni,hogy maradt-e valami Uninstall után a C:\Program Files\Microsoft Games mappába,mert ha igen akkor elõbb mindent törölj ki onnan mert akkor sosem lesz jó hiába csinálod a leírtak szerint.

...DREAM TEAM...

wanlo

D_Samms709Version 3.0
Tessék a kérdésedre a válasz,fogyasztása az egészségre ártalmatlan.<#hawaii>

...DREAM TEAM...

wanlo
A Microsoft Train Simulator telepítési sorrend:
1.Az eredeti játék feltelepítése
2.trainupdate,ennek elérése:http://download.microsoft.com/download/TrainSimulator/Update/2.0/WIN98MeXP/EN-US/trainupdate.exe(Beillesztõs cucc,az eredetibe csak felülíratod)
3.Ugyan itt pár sorral lentebb pedig ezt kell letölteni és telepíteni😞1.7.051922)Letöltve ezen a néven szerepel=Patch 1.7.051922
4.Xtracks sinkészletbõvítmény csomag, 3.20-as verzió. ( TSection.dat build #38. ) Telepítõvel rendelkezõ változat. Elérése: http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=1
5.Ilyen letöltés nevet keress(Piros név):Newroads 4.0 installer,Elérése: http://steam4me.railpage.org.au/trainsim/routes/newroads.html
6.Alföld4 pálya telepítés,utána az update 4.1,4.2 és 4.3(utóbbi kettõ beillesztõs az elsõ pedig telepítõs.Elérése: http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=3
7.Utolsó lépés az ActHu csomagok azt pedig írtam az elõbb,hogy mire figyelj.Elérése: http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=15
Amíg nem vagy kész addig meg se nézd a pályát,majd csak ha kész vagy mindennel.
Ezek után ha hibamentesen elindúl a pálya akkor faxxa minden és kereshetsz egy faxxa Activity-t.

...DREAM TEAM...

wanlo
Addig semmi félekép ne rakjál fel semmilyen Aktivity-t amíg nem hibaüzenet mentes a game.

...DREAM TEAM...

wanlo
Tisztázzuk,ez nem az ETS topik,gondolom már tapasztaltad.Itt senki sem felsõbb rendû ha így gondolod akkor rossz az emberismereted.A sorrend a lényeg ,az Acthu csomagokat a legvégén kell bemásolni.A teher és a Villany csomag csak a beillesztõs,a Tehernél nincs gond azt csak bemásolod a:"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET" mappába de a villany mappát nyisd meg mert a Consists mappát is tartalmazza és a tartalmát a Consists mappába be kell rakni a másikat meg ahogy írtam a:C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET mappába.

...DREAM TEAM...

gabi89
<#eljen>
Katonai szerelvényt honnan tudnám beszerezni ?

#1216: Mért nem az Alföld4-et szedted le ? ~ abban még több vonal benne van...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ger0121
Elmondom, hogy amit én szedtem le Achtu packot vagy mit abban három installer van (kikeresem a mappát és okés is. De a maradék kettõ másolgatós, és egy deka olvass el nincs benne, se angol se magyar se német se latin se görög, és egyéb nyelven sem (pedig elég sok nyelvet olvasok)
Így aztán eléggé nehéz eldönteni, hogy mit kell tenni vele.
Ezek melett egyetlen "összesített" leírást nem találtam, hogy ha én ilyen kezdõ vagyok (márpedig az vagyok) Akkor mit és hogyan kell csinálnom.
Amennyiben te esetleg tudsz ilyet, szépen megköszönném.

(Néha tényleg nem értem azokat, akik valamihez értenek és ezért felsõbb rangúnak érzik magukat, holott õk is tanulták vagy megismerték valahogy. Senki nem szív ki semmit kis újból még ha ezt is állítja)

---Ger----

wanlo
Néha tényleg nem értelek titeket.Elég értelmesen le van írva a sorrend melyik telepítõt mikor és hova kell rakni.Majd max +1x le lesz írva....

...DREAM TEAM...

wanlo

Német katonai szerelvény beléptetése Hadgyakorlatra.<#hawaii>

...DREAM TEAM...

Ger0121
Sziasztok.
Máris hibák százaiba botlottam. Remélem tudtok segíteni, mert ez a rengeteg dolog és összefüggés nekem zavaros 😊
Elsõ gondom. Feltettem a játékot. feltettem a magyarosítást, az Achtu csomagokat is, ezután tettem fel az alföld dolgot, minden kiegészítõvel (azt hiszem) bár összeírva sehol nem találtam mire lehet szükségem 😊
Feltettem egy UN.:Xtrack 3.20 as-dolgot is.
A játék indításánál a betöltés közben kivág egy ilyen hibával: Error reading train database file. Trains\trainset\achtu_diesel\achtu_m41-2109.eng
Na ez mit is jelent? és orvosolható e 😊
Ezután telepítettem volna valami 120a pályát vagy ilyesmit enek a végén: Olvashatatlan fájl: routes\120a\textures\alak.FFNB.ace
ezt sem értem 😊
Na és még valami: mi a frászkarika az az Útcsomag? és honnan szerezhetõ be? 😊

Bocsánat a hosszú, és totál kezdõ Hsz miatt, remélem lesz ez ég így sem 😊

Segítségeteket elõre is köszönöm 😊
Üdv:---Ger.---

---Ger----

nevemsenki17
Értem.De ne hagyd ki ezt a nagyoin király activity packot!!!

wanlo
Csao,még nem.Keresgélek újdonságokat,néha színesítem a csapatot Nemzetközi Teher vagonokkal.

...DREAM TEAM...

nevemsenki17
Szép!!!Te már kiprobáltad a giga icpackot???

wanlo

...DREAM TEAM...

nevemsenki17
Hello mindenkinek!!!
Ma leszedtem az alföld3-hoz a yakuza giga icpackját.Hát nagyon odavág mindenkinek ajánlom aki szereti a Szegedtõl-Bp Nyugati pu.-ig az utat meg vissza!!!Ja és csak az act csomagok kellenek hozzá!!!!
A pálya linkje és hozzá tartózó patch:

Alföld3+Patch
Itt pedig a yakuza giga icpackja:

Giga icpack
Jó vonatozást kivánok hozzá yakuza nevében is!!!

Az eset általában jármûfüggõ. De próbáld meg a beállításoknál a hang részletességét maximumra venni, hátha...
Mire kész lesz az 5, már rongyosra fogod játszani a 4-et... A készítõ számításai szerint az év végére várható.
Ha a játék közben PrintScreen-t nyomogatsz, akkor a játék fõkönyvtárába .pcx kiterjesztésben megtalálod a kimentett képeket. A program ismételt indításával, a meglévõ .pcx fájlokat fogja felülírni, ha ismét nyomogatod a PrintScreen-t.
TitaniumRR
Köszönöm a tanácsot!
Lejött, s feltettem - hibaüzenet.

Emlékeim szerint majdnem 1 éve ennél a résznél sokalltam be. A telepítõvel rendelkezõ alföld 3 és az actHU csomaggal nem volt gond.
Ahogy jött a kitette-a-betette-a-lecseréli-a-tutira-a-mindenfile-a felülír-a-stb., hibaüzenet hegyek és kihajít a desktopra.

1 ráadás alföld4 küldetés beillesztése 3-4 perc, mire az összes alkotó elemet az alapjáték megfelelõ almappájába helyezem. Logikailag stimmel minden.

Akkor jön ez a komplett trainset csomag szintén a megfelelõ almappába és - HIBAÜZENET.

Tudom, nehéz a távgyógyítás - FÕLEG ENNÉL a játéknál, de ha bárkinek van ötlete, hogyan kell úgy, hogy mûködjön, tisztelettel megköszönöm.

Captain Sonar 2024 Remake

Krapo
Nem a játék kilép sajnos (a train.exe hibát észlelt ezért leállt )szöveggel! valaki segít ?

nevemsenki17
Amugy én is maradok a jobb változatnál<#hawaii>

wanlo
Ismerem a letölthetõ változatot<#eljen>
Legalább ilyen is van de inkább maradok az eredetire jobban hasonlító modelleknél.

...DREAM TEAM...

nevemsenki17
Hát tartsatok be minden szabályt és biztoságosan az utatok végére értek!!
Hát õ nem tartotta be és szerencse hogy még teher vagonokat húzott maga után igy nem követelt emberi életet a vasút állomáson lévõ ütközõk mire nem képesek!!!

További biztonságos vonat vezetést kivánok mindenkinek !!!!

Köszi. Várok akkor, hátha..
wanlo
Nos ebben nincs ötletem,én kikapcsoltam mert ezzel is +1 gond a nyakunkba.Aki használja attól remélem majd kapsz választ.Alföld az eddigi egyik legjobb,köszönhetõ az Acthu csomagoknak mert így hiba nélkül üzemel.Majd remélem kiadnak egy szép Déli-Balaton Észak és Dél szakaszt egyben ,az állat lenne.

...DREAM TEAM...

wanlo
Igen a szép utak 1-ik gyöngyszeme.
#1198 Pár kép még-még,nekem tetszik de elsõk a Magyar vagonok ez alap.

Az a durva,hogy ezt a szépséget Magyar MSTS oldalakon nem tudod megnézni és letölteni.

...DREAM TEAM...

Hello.
szeretném, ha segítenétek egy apróságban. A korábban leírtak alapján letöltöttem az Alföld 4-et, és mindent hozzá. Azonban az éberségi duda nem szól, és így folyton leold, befékezi a szerelvényt. Kikapcsoltam, de így nem az igazi. Lassan már 10 éve nem hallottam ezt a trillázást, és üde folt lenne a hétköznapokhoz 😄 Ha esetleg tudtok valami orvosságot, hálásan megköszönném. Amúgy eszméletlen hangulatosra sikerült ez a pálya, és a vonatok.
nevemsenki17
Hát ja mondjuk én egy Budapest-szabadka-beograd utvonalnak örülnék

wanlo
Független azért nem bántam vólna ha legalább 1 Nemzetközi állomást odvartak volna az összes kilépési pontnál,így élvezetesebb lenne a game.

...DREAM TEAM...

nevemsenki17
Fain!!!<#hawaii><#eljen> De nem tom nekem a magyar szerelvények jobban tetszenek. de nagyon fain télleg!!!

wanlo
Alföld 5 lesz a frissítés és remélem hamarosan ki lesz adva.<#hawaii>

...DREAM TEAM...

nevemsenki17
#1176 Készül az alföldbe a debrecen pálya szakasz?Hát remélem jó lessz.Gondolom az év végére várható a jövetele.

wanlo

Egy szép vagon,csak sok-sok kell,hogy mutatós legyen a szerelvény<#hawaii><#email>

...DREAM TEAM...

Na é is aba hagytam a keresést majd megveszem valahol a teljes játékot😞😞

wanlo
Attól elvileg a játék megy csak ledob,de a tálcán még ott a game.Katt rá és folytatja a betöltést.

...DREAM TEAM...

Krapo
Valaki segít ?Aktivity ic650 nek kéne frissíteni vagy izé 😊 nem értek hozzá a hiba üzenet az h a dátum régi és frissítsem activity szerkesztõben.

Krapo
Köszi itt meg találtam amit kerestem !(mindjárt megnézem jóis -e )

az min1 csak jó legyenxdxd<#csodalk>