7098
-
bzmot195 #2441 Háj! Feltettem az alap pályákat a játékhoz, utána újra telepítettem s Mellékvonalak pályát, majd lefuttattam az installme.bat-ot sikerült bemásolnia azokat a fájlokat, ezek után bemásoltam a fontos könyvtárból azt az almappát felülíratva az eredetit, majd végül a javítást is bemásoltam és továbbra sem indul el ugyan arra a hibára hivatkozva mint eddig.... :( -
Bagaméry #2440 Háj!
Az installme.bat csak akkor tudja a hiányzó részeket feltenni, ha a TS-ben az alappályák bent vannak!!!! - amiket a telepítő helyből telepít... -
bzmot195 #2439 hali a mellékvobalak pályánál lefutattam az installme.bat-ot a fontos könyvtárból kmásoltam azt a könyvtárat ami benne volt és a javítást is bemásoltam és mégis hibát dob ki
-
#2438 a Zalai pályához nem tudja valaki honnan lehetne activityket letölteni? -
joco22 #2437 Hello! Ha fel van telepítve a pálya bemész a routes mappába majd azon belül mellékvonalak pályába ot találsz majd ilyet: Installme.bat ezt le futatod utána semmi hibát nem fog ki írni meg persze kell hozzá a pálya javítása is -
joco22 #2436 Mellékvonal pályákban shape illetve global hibák vannak nincsenek vágányok ezt a javítássem oldota meg -
joco22 #2435 Javítást le szedted hozzá? -
joco22 #2434 Hello!
Innen le bírod szedni
http://trainsim.comyr.com/news.php -
Bagaméry #2433 Háj!
Mi a bánat az a "Mellékvonalak" pálya - és hol található. Lécci linkeld ide, hogy más is kipróbálhassa (így talán segíthetünk... is) -
Donalds #2432 Nagyon kiváncsi vagyok a pályádra.:-) Valós domborzatra épül? Lesz pl. badacsonyi hegy stb.? Az egyes állomások között valós lesz a távolság és így a menetidő? Az állomások vágányzata mennyire lesz valós? -
bzmot195 #2431 Hali
ki tudná megmondani nekem h miért nem indul el nekem a Mellékvonalak nevű pálya.... meg van hozzá minden és hiba üziket dob ki -
#2430 Na mind1 már nem is kell! Meg oldottam a problémát! Már tizenötödszörre próbáltam aztán végre sikerült lejjebb süllyesztenem a sínt! Most már jó lesz! :) -
Donalds #2429 "én ehhez vagyok hozzászokva"
Ott már ennyi idő alatt legalább 10-en segítettek volna neked. Itt??? -
#2428 Hi!
Én is Donalds véleményén állok, mivel én is arról a fórumról néztem be ide, de hát itt nem nagyon "pörög" a téma, mint ott. Minden actkészítő, pályaépítő, átfestőt megkereshetsz ott gyakorlatilag, és szinte biztosan tudnak a kérdésedre rá válaszolni.
Dehát te tudod. -
#2427 Figyu! Tudom hogy ott jobb de én ehhez vagyok hozzászokva. És gondolom hogy azért itt is van 1-2 olyan aki tudna ebben segíteni! -
Donalds #2426 Miért nem a marci féle fórumban kérsz segítséget? Mondtam, hogy ott sokkal többen vannak és rengeteg profi pályaépítő van ott.
Itt a link már sokadszorra:
http://marci.triak.hu/msts/viewforum.php?f=15
Felhasználónév: msts
Jelszó: trainsimulator
A "Segítségkérés" topicot javaslom! -
#2425 Légyszi segítsetek!!! Hogyan kell a Route editorban megtörni a síneket úgy hogy lefele is menjen egy picit és ne csak egyenesen elölre? -
#2424 Ugye milyen jó? De remélem hogy egyszer azért az igazi M2 is megépítik! -
joco22 #2423 Jó a metro line pálya meg a metrok is én már leszedtem és ki is probáltam -
#2422 Figyelem! Még 1 jó hír! Ptrmarci honlapján letölthető az új Metro line pálya!!!! Új nemrég lett kiadva! -
#2421 Figyelem! Aki szeretne utasnézetet csinálni vagy szerkeszteni, az töltse le a shape viewert, és ott lehet szerkeszteni! -
#2420 Sziasztok! Közbe találtam egy Conbuildert ami működik is!
Ha valakinek kellenen ITT elérheti!
Kezelése jóval egyszerűbb mint a Train Sim editors & tools-é! -
#2419 Nagyon Köszönöm!!! Több láma kérdésem nem lesz!! -
#2418 Na akkor még 1x! Microsoft games, Train simulator, Train simulator editors & tools, Activity editor, és ott tudsz szerelvényt létrehozni! -
#2417 Könyörgöm linkeljen be valaki egy consist buildert mert nem találom sehol, Találtam egy tár.hu-s oldalt, azt hiszem Bakter oldala, ott van egy link de azt már törölték:S
A segítséget előre is nagyon Köszönöm!!! -
imscania #2416 Köszönöm a válaszod, igen szoktam olvasni a fórumot. -
#2415 Mond csak! Te olvasod is a fórumot? Amúgy ott az Activity editor! -
imscania #2414 Sziasztok!A consistbuildert honnan lehet letölteni? -
#2413 Nagyon szépen köszönöm a válaszaid! -
bzmot195 #2412 bocsi a a link ki maradt az előbb és most pótoltam
http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=3 -
bzmot195 #2411 Hali!
Itt találsz magyar pályát kedvedre, amelyik tetszik letöltöd
A másik problémát a consistbuilder programmal tudod orvosolni azzal tudsz összeállítani szerelvényt -
#2410 Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyok a játékban. Letöltöttem egy MÁV V63-as villanymozdonyt, sikeresen be is raktam, de csak a mozdonyt tudom irányítani. Ezért szedtem le személy kocsit is. De ezt nem tudom a vonat után kapcsolni. Ez az egyik.
A másik:
Valaki tudna ajánlani egy kész, Magyar pályát?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm! A válaszokat előre is Köszönöm! -
#2409 Figyelem! Jó hírt hoztam! Kijavítottam a mai nap a hibákat! Alsóörsnél fel sem fog tűnni hogy ott nincs sín! És tovább tudtam alakítani a pályát, mivel az volt a gond, hogy ugye tudok rácsozatot létrehozni a pályámhoz, (domborzatot) csak túl nagyok voltak azok, és így mindig lefagyott az építés közben! Ott volt hogy "Rácsozat Finomítása" és az egyből helyrehozta a hibákat! Tehát kijelenthetem, hogy a pálya TÉNYLEG kész lesz 2-3 hónap múlva! Lehet várni! -
Donalds #2408 Zsír! Megnyittattad a 29-es topicját a marci féle oldalon?
MáTá nevű tagnak kell írni a fórumban és kinyitja neked! Szívesen látnék képeket. -
1c3 t34 #2407 bzmot195: ja, bocs, ilyen pályát nem ismerek -
#2406 Hírek az Észak-Balatoni vasútvonalról: Holnap folytatódik a munka, Badacsonyig kész lesz. 1-2 hét múlva Tapolcáig meg lesz. Aztán Objektumozás! (1-2 hét) Kisebb-nagyobb hibák kijavítása (1 hét) Kisebb "szépítések" a pályán (2 nap) Utolsó pályaellenőrzés (1 nap) Betöltőkép elkészítése (1 óra)
Tehát kb.:2 hónap múlva kész lesz a pálya! De előtte kiadom Béta verzióba tesztelés miatt, és ki lehet próbálni a még NEM KÉSZ pályát. -
Bagaméry #2405 Hol lelhető meg linkileg ez a pályakomplexum? -
bzmot195 #2404 1c3134 a Mellékvonalak nevű pályánál van ez
-
1c3 t34 #2403 bzmot195: azt kihagytad, melyik pálya mellékvonalánál írja ezt ki az msts
De amúgy ilyen nekem is van pár pályán, sőt van olyan, hogy betölti a pályát és játék közben kapom a hibaüzit. Ha valaki tud help pls. -
Bagaméry #2402 Értettük!, köszönjük!, várjuk!