7098
  • bzmot195
    Háj! Feltettem az alap pályákat a játékhoz, utána újra telepítettem s Mellékvonalak pályát, majd lefuttattam az installme.bat-ot sikerült bemásolnia azokat a fájlokat, ezek után bemásoltam a fontos könyvtárból azt az almappát felülíratva az eredetit, majd végül a javítást is bemásoltam és továbbra sem indul el ugyan arra a hibára hivatkozva mint eddig.... :(
  • Bagaméry
    Háj!
    Az installme.bat csak akkor tudja a hiányzó részeket feltenni, ha a TS-ben az alappályák bent vannak!!!! - amiket a telepítő helyből telepít...
  • bzmot195
    hali a mellékvobalak pályánál lefutattam az installme.bat-ot a fontos könyvtárból kmásoltam azt a könyvtárat ami benne volt és a javítást is bemásoltam és mégis hibát dob ki
  • jbal
    a Zalai pályához nem tudja valaki honnan lehetne activityket letölteni?
  • joco22
    Hello! Ha fel van telepítve a pálya bemész a routes mappába majd azon belül mellékvonalak pályába ot találsz majd ilyet: Installme.bat ezt le futatod utána semmi hibát nem fog ki írni meg persze kell hozzá a pálya javítása is
  • joco22
    Mellékvonal pályákban shape illetve global hibák vannak nincsenek vágányok ezt a javítássem oldota meg
  • joco22
    Javítást le szedted hozzá?
  • joco22
    Hello!
    Innen le bírod szedni

http://trainsim.comyr.com/news.php
  • Bagaméry
    Háj!
    Mi a bánat az a "Mellékvonalak" pálya - és hol található. Lécci linkeld ide, hogy más is kipróbálhassa (így talán segíthetünk... is)
  • Donalds
    Nagyon kiváncsi vagyok a pályádra.:-) Valós domborzatra épül? Lesz pl. badacsonyi hegy stb.? Az egyes állomások között valós lesz a távolság és így a menetidő? Az állomások vágányzata mennyire lesz valós?
  • bzmot195
    Hali
    ki tudná megmondani nekem h miért nem indul el nekem a Mellékvonalak nevű pálya.... meg van hozzá minden és hiba üziket dob ki
  • Intercity
    Na mind1 már nem is kell! Meg oldottam a problémát! Már tizenötödszörre próbáltam aztán végre sikerült lejjebb süllyesztenem a sínt! Most már jó lesz! :)
  • Donalds
    "én ehhez vagyok hozzászokva"

Ott már ennyi idő alatt legalább 10-en segítettek volna neked. Itt???
  • thomasthomas
    Hi!

Én is Donalds véleményén állok, mivel én is arról a fórumról néztem be ide, de hát itt nem nagyon "pörög" a téma, mint ott. Minden actkészítő, pályaépítő, átfestőt megkereshetsz ott gyakorlatilag, és szinte biztosan tudnak a kérdésedre rá válaszolni.

Dehát te tudod.
  • Intercity
    Figyu! Tudom hogy ott jobb de én ehhez vagyok hozzászokva. És gondolom hogy azért itt is van 1-2 olyan aki tudna ebben segíteni!
  • Donalds
    Miért nem a marci féle fórumban kérsz segítséget? Mondtam, hogy ott sokkal többen vannak és rengeteg profi pályaépítő van ott.
    Itt a link már sokadszorra:
    http://marci.triak.hu/msts/viewforum.php?f=15

Felhasználónév: msts
    Jelszó: trainsimulator

A "Segítségkérés" topicot javaslom!
  • Intercity
    Légyszi segítsetek!!! Hogyan kell a Route editorban megtörni a síneket úgy hogy lefele is menjen egy picit és ne csak egyenesen elölre?
  • Intercity
    Ugye milyen jó? De remélem hogy egyszer azért az igazi M2 is megépítik!
  • joco22
    Jó a metro line pálya meg a metrok is én már leszedtem és ki is probáltam
  • Intercity
    Figyelem! Még 1 jó hír! Ptrmarci honlapján letölthető az új Metro line pálya!!!! Új nemrég lett kiadva!
  • Intercity
    Figyelem! Aki szeretne utasnézetet csinálni vagy szerkeszteni, az töltse le a shape viewert, és ott lehet szerkeszteni!
  • papi08
    Sziasztok! Közbe találtam egy Conbuildert ami működik is!
    Ha valakinek kellenen ITT elérheti!
    Kezelése jóval egyszerűbb mint a Train Sim editors & tools-é!
  • papi08
    Nagyon Köszönöm!!! Több láma kérdésem nem lesz!!
  • Intercity
    Na akkor még 1x! Microsoft games, Train simulator, Train simulator editors & tools, Activity editor, és ott tudsz szerelvényt létrehozni!
  • papi08
    Könyörgöm linkeljen be valaki egy consist buildert mert nem találom sehol, Találtam egy tár.hu-s oldalt, azt hiszem Bakter oldala, ott van egy link de azt már törölték:S
    A segítséget előre is nagyon Köszönöm!!!
  • imscania
    Köszönöm a válaszod, igen szoktam olvasni a fórumot.
  • Intercity
    Mond csak! Te olvasod is a fórumot? Amúgy ott az Activity editor!
  • imscania
    Sziasztok!A consistbuildert honnan lehet letölteni?
  • papi08
    Nagyon szépen köszönöm a válaszaid!
  • bzmot195
    bocsi a a link ki maradt az előbb és most pótoltam

http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=3
  • bzmot195
    Hali!

Itt találsz magyar pályát kedvedre, amelyik tetszik letöltöd

A másik problémát a consistbuilder programmal tudod orvosolni azzal tudsz összeállítani szerelvényt
  • papi08
    Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyok a játékban. Letöltöttem egy MÁV V63-as villanymozdonyt, sikeresen be is raktam, de csak a mozdonyt tudom irányítani. Ezért szedtem le személy kocsit is. De ezt nem tudom a vonat után kapcsolni. Ez az egyik.
    A másik:
    Valaki tudna ajánlani egy kész, Magyar pályát?
    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm! A válaszokat előre is Köszönöm!
  • Intercity
    Figyelem! Jó hírt hoztam! Kijavítottam a mai nap a hibákat! Alsóörsnél fel sem fog tűnni hogy ott nincs sín! És tovább tudtam alakítani a pályát, mivel az volt a gond, hogy ugye tudok rácsozatot létrehozni a pályámhoz, (domborzatot) csak túl nagyok voltak azok, és így mindig lefagyott az építés közben! Ott volt hogy "Rácsozat Finomítása" és az egyből helyrehozta a hibákat! Tehát kijelenthetem, hogy a pálya TÉNYLEG kész lesz 2-3 hónap múlva! Lehet várni!
  • Donalds
    Zsír! Megnyittattad a 29-es topicját a marci féle oldalon?
    MáTá nevű tagnak kell írni a fórumban és kinyitja neked! Szívesen látnék képeket.
  • 1c3 t34
    bzmot195: ja, bocs, ilyen pályát nem ismerek
  • Intercity
    Hírek az Észak-Balatoni vasútvonalról: Holnap folytatódik a munka, Badacsonyig kész lesz. 1-2 hét múlva Tapolcáig meg lesz. Aztán Objektumozás! (1-2 hét) Kisebb-nagyobb hibák kijavítása (1 hét) Kisebb "szépítések" a pályán (2 nap) Utolsó pályaellenőrzés (1 nap) Betöltőkép elkészítése (1 óra)

Tehát kb.:2 hónap múlva kész lesz a pálya! De előtte kiadom Béta verzióba tesztelés miatt, és ki lehet próbálni a még NEM KÉSZ pályát.
  • Bagaméry
    Hol lelhető meg linkileg ez a pályakomplexum?
  • bzmot195
    1c3134 a Mellékvonalak nevű pályánál van ez
  • 1c3 t34
    bzmot195: azt kihagytad, melyik pálya mellékvonalánál írja ezt ki az msts
    De amúgy ilyen nekem is van pár pályán, sőt van olyan, hogy betölti a pályát és játék közben kapom a hibaüzit. Ha valaki tud help pls.
  • Bagaméry
    Értettük!, köszönjük!, várjuk!