Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2>
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Én mentem további jó vonatozást!<#integet2>#integet2>
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
V43-2275: tsrepaintek.extra.hu
V43-3333: ingyenes regisztráció után letölthetõ INNEN.
Ha valaki tudna egy oldalt a már említetten kívül jót tenne velem.
Üdv.
---Ger----
Kis munkával a fontos mappákat tömöríteni kell és vagy cd-képfájl vagy zip formában www.filefront.com ra feltenni (regisztráció csak a feltöltéshez szükséges. 😛 )
Akinek sok ideje van az minden feltelepített extra kieget becsomagolhatna a szerzõk nevének feltüntetésével, és azt tehetné fel 😊
Én spec megelégednék most azzal a pár vonattal is 😛
Én nyolcig nem leszek kész. Dolgozom, meg pakolászom egy külsõ vinyóra az actokat. (külsõre telepítettem a játékot, mert több gép van, de sajna csak egyik aékalmas a játékra) Azon meg délután 5-amíg bírjuk a Far Cry 2-t akasztjuk (Idõre megy😄 )
Üdv.
---Ger----
Este ha lesz egy kis idõm (azóta is ACT-okat pakolászok, valami borzalom #Ð) akkor csinálok pár lehetséges variációt. 😊
Ha más is így gondolja akkor ne csak én csináljak, hanem akár többen többet is, és a legmegnyerõbb lesz kint 😊
(Szomorú, ha nincsenek meg ezek a vonatok, mert e nélkül nem megy egy marék act 😞 )
---Ger----
A bannert fogalmam sincs kivel kéne megbeszélni,esetleg aki nyitotta MSTS fórumot?
Ha nem kell interaktív akkor simán megoldom.
Ha interaktív kell akkor nem tuti.
Esetleg annyit tanácsolhatnék (szvsz elég is lenne) hogy a banneren egy kép mellet legyen egy kis szöveg infokkal. e mellett felsorolva pár hasznos oldal ahonnan le lehet tölteni mindent.
Esetleg egy linkre fel lehetne tenni (ezt is meg tudom oldani) Wanlo által írt sorrendet is.
Ezekrõl a mozdonyokról nem tudtok semmit? 😞
---Ger----
Link
Sajnos nem találom ezeket a vonatokat itt. :/
ha valaki ki tudna segíteni vele boldog volnék.
V43-2275,2299,2376,3278,3333
(Ha már volt róla szó elég ha csak a hsz-számát megmondjátok.)
persze az is lehet, hogy ezen az oldalon is fent van, én sajnos nem találtam.
---Ger----
Most szépen összeszedegetek mindent hozzá (már kész vagyok teljesen...Ennyit rég keresgéltem a neten mint tegnap óta) 😄
Tehát ha elkészülök a kiválasztott dolgokkal már játszani is kellene egy kicsit. 😛
Majd hozok képeket.
Remélem nem csinálok galibát. 😛
Üdv.
---Ger----
Én most vagyok gondba mert egyik Act-hoz alföld négyben kellene két kocsi is. Vagyis egy kocsinál említ a pdf ben két fájlt mindkettõt leszedtem egyiket ki is lehet tömöríteni. Másikat sajnos nem. Így az egész Act használhatatlan, hibajellel kidob és ennyi. Természetesen mint zöldfülû még csak fogalmam sincs a programról amivel ez kiküszöbölhetõ volna.
Így aztán kerestem az Alföld 4 hez egy egyszerûbb actot és akár mily hihetetlen benne volt a szükséges szerelvény is.
Rögtön le is mentem (volna) Szolnok-Cegléd-Nyugati P.U. De sajnos Irsa Pilis között (Ismeretlen oknál fogva) kisiklott a szerelvény #Ð
120pályán 100al mentem, nem tudom mit tettem, de nem baj.
Szóval ha tudtok esetleg adni Actokat ehhez az alföld 4 hez azt megköszönném (alföld4 activiti gigapackom van (Egy act megy is belõle)
Üdv.
---Ger----
Na evvel még indítás elõtt kicserélheted az activity-ben szereplõ jármûveket azokra ami neked meg van így nem fog 5ezer hibaüzenetet az arcodba nyomni a TS indításkor.
Tegyük fel az act.-ban az egyik vonatot a v43 1226-os gép húzza na most ha neked ez nincs meg de van másik V43-asod (Szili) akkor kicseréled és minden jó. Az meg nem gáz,hogy most másik a pályaszám.
Persze van akinek számít nekem is néha,de ennyi erõvel az összes mozdony belehetne rakni TS-be és jó lassú is lenne 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Esetleg V43-1105-ös mozdonyod megvan, mert azt keresi de valami 2009-est!?
Javítsatok ha tévedek, de alapból windows ilyen. ha van egy train mappád és leszedsz valamit ami szintén egy train mappában van és felülírod beteszi ahova kell 😊
---Ger----
És ez a Dél Balatoni dolog letölthetõ lesz esetleg valamikor?
Nagyon boldog lenék, pont a Déli parthoz húz a szívem 😊
Most megpróbálok Activitiket betenni. No meg beszerezni a hozzá szükséges dolgokat is 😊
Üdv.
---Ger----
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Az ActHu csomagok direkt azért lettek kitalálva, hogy ne kelljen minden activity-hez egy teljes jármûparkot letölteni. De az már az activity készítõjén múlik, hogy használja-e, vagy sem. Ha nem használja és saját maga válogatja össze a jármûveket, akkor egyszerûbb, ha csak egy "readme"-ben összeírja mi szükséges a feladatához. Így nem kell minden egyes jármû készítõjétõl engedélyt kérni, hogy beletehesse a csomagjába. És sajnos pl. egy mozdony tömörített mérete (nagy felbontású textúrával, igényes belsõ nézettel, saját hangokkal) akár 30-50 MB is lehet. És ha van az act-hoz 5-10 vontatójármû, 10-15 vontatott jármû, akkor az már egy jelentõs méretû csomaggá nõne meg.
tehát bocsi a sok fejtörésért.
Cserébe szerintem fogok csinálni (majd ha már ismerem rendesen a játékot) egy cd-képfájlt. (Nyugi semmi warez) Amiben benne lesz az elinduláshoz szükséges dolgok teljessége. így kiküszöbölhetõ volna ez a kezdeti nehézség.
Más: Holnap fogok feltenni az alföld 4 hez feladatokat (remélem sikerül is 😄
Láttam egy képet ahol Balaton körüli vonatozás volt.
Esetleg, ha valaki tudna ilyesmirõl linket adni nekem szépen megköszönném.
(Ahol néztem a képet ott ennyi volt: a letöltés megszûnt.)
Amúgy ez egy remek kis játék, bár elég butának érzem még magam hozzá 😊
Minden feladathoz kell egy fajta külön kiegészítõ elem is, és ez nagyon furcsa. nagy ehezen leszedek egy activitit. Mikor a readme-t olvasgatom már írja is, hogy még mi kell hozzá.
Miért nincs ez úgy megoldva, hogy egy packban benne lenne minden ami kellhet. Mikor úgy is órákon át szenved a böngészõ egy egy dolog letöltésével akkor beleférne az a pár MB 😊
Na megyek dolgozok egy kicsit. Üdv mindenki.
Kellemes éjszakát.
---Ger----
Teher V63
Aki tudna segíteni írjon.elõre is kösszi
Köszönöm a segítséget.
Üdv. sziasztok.
---Ger----
"S" 1x Irányváltó üres állás
"S" 2x Irányváltó hátramenet
"Y" Éberségi oldás,indulás elõtt nem árt megnyomni <#email>#email><#hawaii>#hawaii>
...DREAM TEAM...
megvan nekem ez a conbuilder szerelvény összeállító, van is mozdony benne és kocsi is, és amikor állítom össze akkor nincs kép a szerlevényrõl csak egy sötét mintázat :/ ez ilyen marad vagy lehet változtatni hogy lássam mit rakok össze? :S
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!