15
-
Andor PaPa #15 Jó teszteket találtál! Kiteszem őket a falamra! -
#14 2x Athlon MP 1200 teszt egyéb munkaállomásokkal(pl.sgi onyx)
nem rosz nem rosz:)
érdemes végignézni az egész cikket! -
#13 döbb....
http://www.aceshardware.com/Spades/read.php?article_id=30000190
-
Andor PaPa #12 Azért az Athlon igen is jó szerverbe. Nem túl nagyba, de jó. Már több Atlonos szervert reparáltam, így a teszt adataikat is ismerem, és kijelenthetem, hogy az Athlon jó kisebb szerverekbe. A multiprocesszoros üzemmód meg majd lesz valahogy, most jöttek ki a dualprocis Socket A-s alaplapok. -
#11 a kettő közt csak annyi a különbség,hogy a régebbi képes a MultiProcesszoros(ezért MP) müködésre,de hivatalosan nincs támogatva benne ez a mód,az ujakban pedig ez a rész fejlettebb,ée természetesen erősen támogatott:)
a duront tényleg el lehet felejteni az mp-s rendszerekben,vigaszalásul szolok,hogy a celeron is magányos harcos(mielőtt valaki fikázni kezdené...). -
An-Dee #10 Közben kideritette, hogy itt hülyeséget irtak, nincs MP-s proci, csak chipset, szóval nem lesz külön proci, a sima athlon (nem duron) jó bele. -
An-Dee #9 barni
szerintem ez köztudott, hogy az intel kiadta az sse2 utasításkészletet, és az is, hogy az amd bejelentette, hogy a jövöben támogatni fogja. -
An-Dee #8 Szerintetek lehet ezt + alaplapot majd kapni itthon? mert hogy én erre várok már, mióta elöször eset róla szó.