Bioforce: sokkoló!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elég gáz, suliba szórakoztunk ilyen 10-20mA-es áramokkal és meg kell, hogy mondjam k*rva kellemetlen még, ha csak 2mp-ig rázza a kezedet is. Utánna vagy fél perc mire elmúlik a zsibbadás, meg amúgy is szar, arról nem is beszélve, hogy mindenkinél más az un. ingerküszöb.
Namindegy mindenesetre így már pláne unfair egy LAN party 😊
Namindegy mindenesetre így már pláne unfair egy LAN party 😊
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Akinek sok a farkában a lapostetû az legalább kiûzi õket mindörökre :-D
Boztos valami pénzhajház, elmebeteg feltaláló csinálta, amikor már 10edszerre akarták a villamosszékben elhamvasztani de valamiért nem jött össze 😊
Az a jó benne, hogy ha a srác elalszik a gép elõtt és a szerkezet érzékeli, jól megbassza az áram. Csak úgy kéne, hogy megemlegesse kb. 220V-al, aztán szétzúzza az illetõ idegességében kedvenc játékszerét, és vesz egy másfajta szerkentyût :-) ezzel a húzással mindíg lenne bevételük a cégeknek :-D
Boztos valami pénzhajház, elmebeteg feltaláló csinálta, amikor már 10edszerre akarták a villamosszékben elhamvasztani de valamiért nem jött össze 😊
Az a jó benne, hogy ha a srác elalszik a gép elõtt és a szerkezet érzékeli, jól megbassza az áram. Csak úgy kéne, hogy megemlegesse kb. 220V-al, aztán szétzúzza az illetõ idegességében kedvenc játékszerét, és vesz egy másfajta szerkentyût :-) ezzel a húzással mindíg lenne bevételük a cégeknek :-D
Törölt felhasználó
és a cuccost úgy hívják, hogy vibrátor.
kivancsi vagyok mikor talaljak ki a villamosszeket mint elvezeti cikket...
az ilyen elektro maszirozo szarokat meg nemlehet sokaig hasznalni mert tönkreteszi a szervezetet, a maszirozokat is 2 hetente napi fel orat lehet hasznalni... kivancsi vagyok ez mit csinalhat napi 3-4 vagy emgtöbb ora jatek utan...
az ilyen elektro maszirozo szarokat meg nemlehet sokaig hasznalni mert tönkreteszi a szervezetet, a maszirozokat is 2 hetente napi fel orat lehet hasznalni... kivancsi vagyok ez mit csinalhat napi 3-4 vagy emgtöbb ora jatek utan...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
LOL
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Funny! 😊