107
pizza 2
-
#59 "csak" 27 oldal :-) -
#58 ez kurva hosszu lessz -
#57 MUKODIK mà énis forditom -
#56 MŰKÖDIK a fordított fájl! Még messze nincs kész, de a hosszú ő-n és ű-n kívül nincs gond. Rövid van mind a kettő. Kevés szöveggel találkoztam magyarul, de azért van. Ha majd az egész le lesz fordítva... anyám! -
#55 különben sem tudok, nincs scannerem -
#54 képet? magamról? minak az? -
#52 Jelentem, hogy belekezdtem a fordításba. Egyelőre nincs kész, nem lett kipróbálva, stb. Ha vki meg akarja csinálni magának így kell:
1) van egy language.dlf fájl a pizza 2 könyvtárba
2) jobb kattintás a fájlra majd társítás
3) kiválasztod a winword-öt majd átírod a szövegeket
4) én használtam magyar betüket, nemtom hogy így működni fog e tehát nem árt ha csináltok szerkesztés előtt egy másolatot a fájlról
5) csak 27 oldal, jó szarakodást
U.I.: én komolyabban csak június második felében tudok csak foglalkozni ezzel, majd informállak titeket, és ha kell elküldöm. -
#51 de csalás nélkül ugye? -
#50 mondjuk azt hogy a 2 fele -
#49 nemtom csak fél ... -
#48 miaz hogy "és fél"? -
#47 lvl 2 es fel :) -
#46 még szép, na hol tartotok? -
#45 mr macho a meno mano -
#44 na mivan? meghaltál? vagy csak pizzázol? -
#43 ugye :) és te hol tartasz? -
#41 én? 5. pálya. NEM CSALOK! -
#40 te hol tartasz ? -
#39 és hol tartasz? -
#37 Macho gyere gyorsan mert még elmegy.... -
#36 azaz amikor a csávódat kreálod és beállítod a képességeket. Azokról a képességekről van szerintem szó, biztos átírhatod meg ijenek. -
#35 látom van trainered :) szó szerint: "korlátlan játékos tulajdonságok". Szerintem ez biztos az hogy milyen tulajdonságokat állíthacc be magadnak, politika meg ijenek, a legelején, amikor megkreálod a képességeidet. -
#32 nem, bocs, de ha ismersz vkit akinek megvan, akkor install után nem kell cd. Csak ennyit tudok segíteni. -
#30 mivan? komoly, megcsinálom. -
#29 jaja -
#28 majd vizsgák után dolgozom rajta -
#26 ha valaki rájön, hogy melyik fájlt kell lefordítani, az szóljon plz! -
#25 :)) -
#24 hu de humoros vagy :( -
#22 te amúgy hányadik pályán vagy? -
#21 kekksznek:jaja az ellenőrök a tax office meg hasonlók. A légballon az magától jön, ha a headquarter-ban beállítod a reklámozást! Majd látod néha lebegni valahol a város felett. Ha keresed úgysem fogod látni, de ott van, majd egyszer véletlenül észreveszed. :) -
#20 csak kár hogy nem lehet multiplayerezni :( -
#19 kurva nehéz megtanulni. Túl összetett, sok mindent kell egyből tudni, de kb 5 óra jáccás után már lehet érteni a menüket, és egy ujabb 5 óra után már tudtam, hogy kell nyerni :) Elején türelemjáték, de aztán szerintem emiatt az összetettség miatt nem lehet majd megunni. -
#18 és van még 5 -
#17 nem, az 5-dik pályán tartok, Roma. -
#14 kekksznek: -ellenőrt kiküldeni:kell egy bizonyos szintű központ(asszem 3-as). Rákattintasz a bizonyos étteremre, ahova küldeni akarod, amikor belülről látod akkor lesz egy bogár ikon, ott lehet kiválasztani hogy mijen ellenőrt akarsz küldeni.
-a pószterek egy bizonyos, aránylag kis területen reklámoznak és csak egy éttermet, ha légballont akarsz akkor a reklámot nem egy étteremből kell irányítani, hanem színtén a központi épületből. Nem kell beállítani, hogy légballon legyen, csak azzal lehet. Tehát mondom: a reklámot a központban állítsd be(ehhez is kell egy bizonyos szintű központ, szintén 3-as, talán kettes).
-
#12 Ezt tapasztalatból mondom. -
#11 szintén kekksznek: ha meg még mindig nem sikerül a feladat van egy általános mód a győzelemre, amelyik minden pályán műxik: vidd csődbe az összes ellenfelet és akkor mindegy hogy megcsináltad a küldetéseket vagy nem. -
#10 kekksznek válasz: ja, persze, kb 3 vagy 6 órát zárva kell tartani (az étterem méretétől függ) különben ha jön egészségügyi ellenőr, akkor megbüntet. Amúgy az ellenfeleknek általában kibaszott csulás szokott lenni az éttermük, tehát nem árt feljelenteni őket, aztán ők kapják a büntetést HEHE.:) Kell egy luxus étterem, sok beosztott (szakács, pincér,stb) aztán majd jön a csillag. -
#9 Jaja mert akkor jonnek az ellenorok