PIZZA CONNECTION 2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Már megvan... :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azért csak elküldi valaki.

Roger6
Aha, szóval senki. Najóvan, maj' lesz máshonnan....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Végre két év után meg tudtam szerezni a Pizza Connecion 2-t, az 1. része a kedvenc játékom volt évekig. Namondom, jóvan, viszem haza, aztán egész hétvégén tolom, meg feltobbantok minden konkurrens pizzériát. Hát nem így lett. Miután felraktam, kiderült, hogy a lengyel verziót vittem haza, és jelenleg nem is találok más nyelv?t. Szóval megkérnék valakit arra, hogy a
[email protected] -ra küldje már el nekem a LANGUAGE.DLF fájlt! Az angol verzió tökéletes lenne nekem, szóval nagyon megköszönném. Na, további szép hetet, remélem, tud valamelyikôtök segíteni!

Nincs senki aki hozzákezdett volna?

Úgy látom, hogy volt idõ a fordításra😊
Akinek van magyarítása a game-hez az írja meg hol találom vagy küldje el.
Kösz

Kánya
most mé' ...aki tud angolul annak egyszerû(na meg tud gépelni..gyorsan)

Kánya
Elküldtem az a FÁJLT amit kértetek!!!!!!!
Valaki fordítsa már le!!!!!!!!!

Mr.Macho
ÁÁÁÁHHHHHHHHHH megcsináltam a hatos pályát, má Moszkvában vagyok!!!!!!!!!
mateos
emberek, múlik az idõ, valaki küldjön egy angol language.dlf filet LÉÉÉÉÉÉÉCIIIIIII
Mr.Macho
emberek, múlik az idõ, valaki küldjön egy angol language.dlf filet LÉÉÉÉÉÉÉCIIIIIII
Mr.Macho
a szüleim elutaztak 3 napra, tehát... és csak két órát gépeztem és véletlenül sikerült :-) a gépet elraktam mielõtt szüleim hazajöttek, ezt az üzenetet is már az apám gépérõl írom. Na vki PLEASE! angol language.dlf file
mateos
jaja , azert nem baj ha egy kicsit szorakozik a vizsgak alatt
mateos
:-) vagy (-:
Mr.Macho
háháááááááá! megcsináltam az 5-ös pályát is! ZSENI VAGYOK, csak meg fogok bukni :-)
mateos
Mr.Macho
na, tehát vki lécci küldje el a language.dlf filet az e-mail címemre, [email protected]
mateos
FRANCIA mint nekem mert en adtam neki
mateos
nekem is lécci [email protected]

Danke
Merci
Mr.Macho
köszi :-) Ja! ha vkinek angolul van meg a pizza 2, akkor lécci küldje el az e-mail címemere a language.dlf filet. [email protected]

köszi
mateos
gratulàlok
Mr.Macho
mateos! hehe, nyerésre állok, az én pizza 2 topikomban több üzenet van :-)))))))) ez már a 81-edik
Mr.Macho
júni vége, júli eleje, tõlem valószínüleg e-mailen keresztül
mateos
Mar kesz van a fomenu meg egy csomo mas dolog kiraly :-)))))))
Mr.Macho
ja
mateos
asszem en csak a vizsgak utan nyomulok a forditasban , szerintem te is
mateos
mt csinalsz ?
Mr.Macho
nemtom, most amúgy sem érek rá fordítani.
mateos
szerintemis
mateos
kapcsold be az icq-dat
mateos
en leforditottam azt a reszt hogy "bien venue dans le bizness de puizza" elmentettem de nem azt irta ki miert?
Mr.Macho
nem :-) ne add fel ilyen könnyen. Én úgyis megcsinálom az egészet, tehát ha tucc várni megcsinálom
mateos
Macho nemkéne felosztani a részeket egymas kozt ?
mateos
:-)
Mr.Macho
vedd meg installáld fel, majd vidd vissza a boltba, hogy hibás :-)
CaviaR
😞((

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Mr.Macho
nemtok címet, én mateostól kaptam, mert install után mûködik cd nélkül. Nekem így megy.
Mr.Macho
mi? azt a fájlt írod át amit küldtem vagy a sajátod?
mateos
de ha elmentettem vissza kell masolnom a fajlt az eredeti helyere nem ?
Mr.Macho
ez még mindig jó: könnyen hozzá lehet férni a fájlhoz, nem kell program, és rövid. Ez komoly, más játékban a szövegek néhány SZÁZ oldal.
Mr.Macho
"csak" 27 oldal :-)
mateos
ez kurva hosszu lessz
mateos
MUKODIK mà énis forditom
Mr.Macho
MÛKÖDIK a fordított fájl! Még messze nincs kész, de a hosszú õ-n és û-n kívül nincs gond. Rövid van mind a kettõ. Kevés szöveggel találkoztam magyarul, de azért van. Ha majd az egész le lesz fordítva... anyám!
Mr.Macho
különben sem tudok, nincs scannerem
Mr.Macho
képet? magamról? minak az?
Mr.Macho
Jelentem, hogy belekezdtem a fordításba. Egyelõre nincs kész, nem lett kipróbálva, stb. Ha vki meg akarja csinálni magának így kell:
1) van egy language.dlf fájl a pizza 2 könyvtárba
2) jobb kattintás a fájlra majd társítás
3) kiválasztod a winword-öt majd átírod a szövegeket
4) én használtam magyar betüket, nemtom hogy így mûködni fog e tehát nem árt ha csináltok szerkesztés elõtt egy másolatot a fájlról
5) csak 27 oldal, jó szarakodást

U.I.: én komolyabban csak június második felében tudok csak foglalkozni ezzel, majd informállak titeket, és ha kell elküldöm.
Mr.Macho
de csalás nélkül ugye?
mateos
mondjuk azt hogy a 2 fele
mateos
nemtom csak fél ...
Oldal 1 / 3Következő →