PIZZA CONNECTION 2
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megvan... :-)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azért csak elküldi valaki.
Aha, szóval senki. Najóvan, maj' lesz máshonnan....
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Végre két év után meg tudtam szerezni a Pizza Connecion 2-t, az 1. része a kedvenc játékom volt évekig. Namondom, jóvan, viszem haza, aztán egész hétvégén tolom, meg feltobbantok minden konkurrens pizzériát. Hát nem így lett. Miután felraktam, kiderült, hogy a lengyel verziót vittem haza, és jelenleg nem is találok más nyelv?t. Szóval megkérnék valakit arra, hogy a
[email protected] -ra küldje már el nekem a LANGUAGE.DLF fájlt! Az angol verzió tökéletes lenne nekem, szóval nagyon megköszönném. Na, további szép hetet, remélem, tud valamelyikôtök segíteni!
[email protected] -ra küldje már el nekem a LANGUAGE.DLF fájlt! Az angol verzió tökéletes lenne nekem, szóval nagyon megköszönném. Na, további szép hetet, remélem, tud valamelyikôtök segíteni!
Nincs senki aki hozzákezdett volna?
Úgy látom, hogy volt idõ a fordításra😊
Akinek van magyarítása a game-hez az írja meg hol találom vagy küldje el.
Kösz
Akinek van magyarítása a game-hez az írja meg hol találom vagy küldje el.
Kösz
a szüleim elutaztak 3 napra, tehát... és csak két órát gépeztem és véletlenül sikerült :-) a gépet elraktam mielõtt szüleim hazajöttek, ezt az üzenetet is már az apám gépérõl írom. Na vki PLEASE! angol language.dlf file
na, tehát vki lécci küldje el a language.dlf filet az e-mail címemre, [email protected]
köszi :-) Ja! ha vkinek angolul van meg a pizza 2, akkor lécci küldje el az e-mail címemere a language.dlf filet. [email protected]
köszi
köszi
mateos! hehe, nyerésre állok, az én pizza 2 topikomban több üzenet van :-)))))))) ez már a 81-edik
en leforditottam azt a reszt hogy "bien venue dans le bizness de puizza" elmentettem de nem azt irta ki miert?
nem :-) ne add fel ilyen könnyen. Én úgyis megcsinálom az egészet, tehát ha tucc várni megcsinálom
😞((
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ez még mindig jó: könnyen hozzá lehet férni a fájlhoz, nem kell program, és rövid. Ez komoly, más játékban a szövegek néhány SZÁZ oldal.
MÛKÖDIK a fordított fájl! Még messze nincs kész, de a hosszú õ-n és û-n kívül nincs gond. Rövid van mind a kettõ. Kevés szöveggel találkoztam magyarul, de azért van. Ha majd az egész le lesz fordítva... anyám!
Jelentem, hogy belekezdtem a fordításba. Egyelõre nincs kész, nem lett kipróbálva, stb. Ha vki meg akarja csinálni magának így kell:
1) van egy language.dlf fájl a pizza 2 könyvtárba
2) jobb kattintás a fájlra majd társítás
3) kiválasztod a winword-öt majd átírod a szövegeket
4) én használtam magyar betüket, nemtom hogy így mûködni fog e tehát nem árt ha csináltok szerkesztés elõtt egy másolatot a fájlról
5) csak 27 oldal, jó szarakodást
U.I.: én komolyabban csak június második felében tudok csak foglalkozni ezzel, majd informállak titeket, és ha kell elküldöm.
1) van egy language.dlf fájl a pizza 2 könyvtárba
2) jobb kattintás a fájlra majd társítás
3) kiválasztod a winword-öt majd átírod a szövegeket
4) én használtam magyar betüket, nemtom hogy így mûködni fog e tehát nem árt ha csináltok szerkesztés elõtt egy másolatot a fájlról
5) csak 27 oldal, jó szarakodást
U.I.: én komolyabban csak június második felében tudok csak foglalkozni ezzel, majd informállak titeket, és ha kell elküldöm.
Oldal 1 / 3Következő →