107
pizza 2
-
#107 Már megvan... :-)
-
Crazy Mate #106 Azért csak elküldi valaki. -
#105 Aha, szóval senki. Najóvan, maj' lesz máshonnan.... -
#104 Végre két év után meg tudtam szerezni a Pizza Connecion 2-t, az 1. része a kedvenc játékom volt évekig. Namondom, jóvan, viszem haza, aztán egész hétvégén tolom, meg feltobbantok minden konkurrens pizzériát. Hát nem így lett. Miután felraktam, kiderült, hogy a lengyel verziót vittem haza, és jelenleg nem is találok más nyelv?t. Szóval megkérnék valakit arra, hogy a
[email protected] -ra küldje már el nekem a LANGUAGE.DLF fájlt! Az angol verzió tökéletes lenne nekem, szóval nagyon megköszönném. Na, további szép hetet, remélem, tud valamelyikőtök segíteni! -
Styrex #103 Nincs senki aki hozzákezdett volna? -
Styrex #102 Úgy látom, hogy volt idő a fordításra:)
Akinek van magyarítása a game-hez az írja meg hol találom vagy küldje el.
Kösz -
#101 most mé' ...aki tud angolul annak egyszerű(na meg tud gépelni..gyorsan) -
#99 Elküldtem az a FÁJLT amit kértetek!!!!!!!
Valaki fordítsa már le!!!!!!!!! -
#97 ÁÁÁÁHHHHHHHHHH megcsináltam a hatos pályát, má Moszkvában vagyok!!!!!!!!! -
#95 emberek, múlik az idő, valaki küldjön egy angol language.dlf filet LÉÉÉÉÉÉÉCIIIIIII -
#94 emberek, múlik az idő, valaki küldjön egy angol language.dlf filet LÉÉÉÉÉÉÉCIIIIIII -
#93 a szüleim elutaztak 3 napra, tehát... és csak két órát gépeztem és véletlenül sikerült :-) a gépet elraktam mielőtt szüleim hazajöttek, ezt az üzenetet is már az apám gépéről írom. Na vki PLEASE! angol language.dlf file -
#92 jaja , azert nem baj ha egy kicsit szorakozik a vizsgak alatt -
#90 :-) vagy (-: -
#89 háháááááááá! megcsináltam az 5-ös pályát is! ZSENI VAGYOK, csak meg fogok bukni :-) -
#88 [email protected]
-
#87 na, tehát vki lécci küldje el a language.dlf filet az e-mail címemre, [email protected] -
#86 FRANCIA mint nekem mert en adtam neki -
#84 nekem is lécci [email protected]
Danke
Merci -
#83 köszi :-) Ja! ha vkinek angolul van meg a pizza 2, akkor lécci küldje el az e-mail címemere a language.dlf filet. [email protected]
köszi -
#82 gratulàlok -
#81 mateos! hehe, nyerésre állok, az én pizza 2 topikomban több üzenet van :-)))))))) ez már a 81-edik -
#80 júni vége, júli eleje, tőlem valószínüleg e-mailen keresztül -
#78 Mar kesz van a fomenu meg egy csomo mas dolog kiraly :-))))))) -
#77 ja -
#76 asszem en csak a vizsgak utan nyomulok a forditasban , szerintem te is -
#75 mt csinalsz ? -
#74 nemtom, most amúgy sem érek rá fordítani. -
#73 szerintemis -
#71 kapcsold be az icq-dat -
#70 en leforditottam azt a reszt hogy "bien venue dans le bizness de puizza" elmentettem de nem azt irta ki miert? -
#69 nem :-) ne add fel ilyen könnyen. Én úgyis megcsinálom az egészet, tehát ha tucc várni megcsinálom -
#68 Macho nemkéne felosztani a részeket egymas kozt ?
-
#67 :-) -
#66 vedd meg installáld fel, majd vidd vissza a boltba, hogy hibás :-) -
#65 :((( -
#64 nemtok címet, én mateostól kaptam, mert install után működik cd nélkül. Nekem így megy. -
#62 mi? azt a fájlt írod át amit küldtem vagy a sajátod? -
#61 de ha elmentettem vissza kell masolnom a fajlt az eredeti helyere nem ? -
#60 ez még mindig jó: könnyen hozzá lehet férni a fájlhoz, nem kell program, és rövid. Ez komoly, más játékban a szövegek néhány SZÁZ oldal.