37982
  • The Fallen God
    Meg ha tudsz akkor rakj be légyszi képet egy 6húros fretless bassgityóról. Az nem biztos hogy tényleg fretlessnek hívják.
  • The Fallen God
    Nem azért "lájtos" :)
  • Coine
    Nekem már elegem van a Tüc-Tüv-ből, a Dáridóból és a popnyálaktól, stb.
    maradnak ezek a " csöppségek "

:)
  • The Fallen God
    Jó kis "lájtos" zenék :)
  • Coine
    Sokfélét :

METALLICA, Offspring, Blink182, BH Gang, Iron Maiden, RHCP, Aurora, Green Day, Limp Bizkit, Ignite, Eminem :)

tuti kihagytam egy csomó mindent, majd eszembe jutnak :)

• Coine
    bakker, télllleg, thx
  • The Fallen God
    Te milyen együtteseket szeretsz?
  • ixyon
    hi
    fentarom, hogy csak rendszertelenul leszek, most sem kaartam irni de mindenki elfelejt 1 nagyon nagy nevet:
    YAMAHA!!!
  • The Fallen God
    Rendeltem egy Rhapsodys pólót, meg egy Stonehenge CDt.

Gitártémában még nem nagyon vagyok otthon de amikről hallottam azok ezek:

Jackson, Fender, Ibanez
  • Coine
    És miket ?

Tovább !!
    Milyen gitármárkákat ismertek ???
    Én : Ibanez, Gibson, Fender, Chichago, Washington, ESP
    Na ebből a 2 tuti a Gibson és a Fender, mert nem hiszem, hogy ESP-t lehet Mo-n kapni :-))

• The Fallen God
    Pénteken rendeltem a Headbangertől egy CDt, meg egy Pólót, és ma reggel 11re meg is hozta a postás! Szóval elég gyorsak a srácok!
  • Coine
    Csak röviden átfutottam az oldalt DE KIRÁLy!!!!!!!

www.songplayer.com

• The Fallen God
    Kiráy! Én mondjuk WinMXet használok e célra meg MP3 célra is. De ez is kiráy
  • Coine
    Aha, csak most a kérésemre végre felraktak egy Metallica klippet, már le is szedtem :)))
    Azt mondták, majd még tesznek fel Met. klippeket !!!
    Csak írj nekik mailt, hogy mit szeretnél ott látni, és felrakják, nekem 2 napon belül válaszoltak a mail-re és felraktak egy Met. klippet.

www.mellesleg.hu
  • The Fallen God
    Nahááát! Jó nagy változás ez alatt a pár hét alatt!
    ja és Weird Al Ruleeeez :))))
  • The Fallen God
    De ott pár hete csak gagyi klippek voltak(Britney stb..) most meg lusta vagyok megnézni :)))
  • Coine
    Nekem inkább egy jó tanár kéne, most arra vadászok :)))

MÁS :

Akit érdekel !!!
    Jó minőségű Zene Klippeket lehet innen letölteni - >> Mellesleg.hu, sok sok klipp, a bejelentkező oldalon a ZENE körképre kattintva jutsz el oda !>

• The Fallen God
    Hehe már csak egy hét és lesz gityóm :)))
  • ixyon
    hi
    mégmielőtt elfelejtem, most Lbúcsúzok mindenkitől, mert augusztusig nem fogok tudni lenni csak bizonytalanul, tlán néha.
    nekem most 1 gibbsonom van, de már bentvan a bizományiban, mert adom L.
    én 1 régi muzzima eterna deluxe-on kezdtem(még anno keletnémeto.ban gyártották) és mostantól is azon fogok.
    ennek oka: ezek a régi gitárok még vagy 3-4 évig biztosan nem fognak akadályozni engem, mert pl ez ami nekem van nagyon jól szól, kierősítve hallani csak a különbséget(annyira nem nagy a különbség) meg ez 1 kicsit ütöttkopott. de a gibbsont én féláron vettem, és most sokal drágában Ladom, és majd gyűjtök még hozzá, és akkor majd lesz nekem is FENDEREM::)
    de én azt mondom, hogy kezdőnek 3-4 évig bőven elég 1 használ muzzima gitár is, nem fog gátolni semmiben sem.

azokat a met. számokat ismerem, neke megvan 1 csomó albumuk mp3ban cd-n
  • Coine
    Stratocaster Deluxe series

Tovább !!
    Ixyon : neked milyen gitárod van (márka) ??
    És ez még mindig az a gitár amin elkezdted és tanultál, vagy ez már xy-adik szólógitárod ???

• Coine
    nha, rég volt benn kép, munkálkodok egy kicsit :)
  • Coine
    ez igaz.
  • Coine
    Jha, persze, kihagytam a Die My Darling-ot, thx !

• The Fallen God
    Ha már ilyeneket írogattok akkor én sem maradok ki ebből :))

Iron Maiden pörgősebb számai:

Be Quick Or Be Dead
    The Trooper
    Virus (Ez nem olyan pörgős de naggyon jó)

Metallica:

Die My Darling (Igaz feldolgozás de jó)

És ha jó hardrock muzsikát akartok akkor:

Deep Purple - Child In Time (nagyon elszállós)
    Deep Purple - Fireball
  • Coine
    Jha, ebből 2 megvan, nem rosszak.
    Akkor már írok én is Met. számokat:

The Unforgiven (I + II)
    Until it sleeps
    Enter Sandman
    One
    The memory remains
    Master of puppets
    I disappear
    Fuel
    For whom the bell tolls
    The call of the Ktulu
    Orion
    Nothing Else Matters
    itt aztán van minden tipúsból :)
    most hirtelen ennyi, persze van még 1pár...
  • ixyon
    a metalicáról ilyesmit nem tudok, de a maiden az scak fender cuccokon jáccik. stratocustereken. és ahhogy a met.ból kihallom, azok bluse gitárokon, és így eléggé különböző hangok jönnek a 2 csapattól::)

és itt vannak olyan számok, maiket érdemes letölteni, mert ezek jók:
    Aces high
    2 minutes to midnight
    the wicker man
    out of the silent planet
    blood brothers
    futureal
    look for the truth
    fortunes of war
    fear of the dark
    afraid to shoot strangers
    nekem ezek nagyon teccenek, meg most eszembejutottak::)
  • The Fallen God
    Egyébként nagyon egyedi a hangzása az Iron Maidennek, és a Metallicának is.
  • Coine
    köszi :)

és most hallgatom a Maident, leszedtem pár számot, hát 1általán nem olyan durva, mint a borítók :)))
    de nem rossz....
  • ixyon
    és nem kartam villogni, csak mondtam. tudom, hogy vannak nehezebb számok, amiktől még sajna messze vagyok.

és a maiden ma már nem kemény zene, de 78ben(1. albumuk megjelenése, még kicsit pánkos volt) ők voltak a legkeményebbek, és azóta nem változtattak designt, csak kialakítottás a saját zenei stílusukat.
    és 1etértek, ízlése+pofofnok, nekem nem teccika met., de attól méglehet qrvajó. többé nemszapulom
  • Coine
    Sztem ne villogjál az Unforgivennel, mert az télleg nem a legbonyolultabb, hanem más Met. dalokat is, mondjak egy párat ?
    Én (még :-))) ) nem vagyok gitár zseni és a kottaolvasásban sem vagyok annyira otthon, ezért csak a fülemre tudok hagyatkozni.
  • Coine
    Figyeljetek : minek kell szapulni a Metallicát, nem teccik, hát ez van, sorry !
    Jha, Iron Maiden nem rossz és télleg jók a borítói !
  • The Fallen God
    Bírom az Iron Maidenben hogy tök szadista mindegyik borítója (attól még persze kurva jó mind :)) a zenéjük meg nem is durva
  • ixyon
    ja, és mégvalami4
    éb Iron Maiden fan(+DT +Theatre of Tragedy) vagyok igazán, és hogy bassza az ideg a METeseket!
    arra, hogy ironmaiden, 65-öt adott ki!(video)
    már töltöm is az aces high klippjét::) nem is tudtam, hogy van, mert az a szar magyar zenetévé nem jáccik ilyen muzsikát::(
    pés szép képek:
    it 1 qrvajó ironmaiden borító!!!

én linekeket tettem fel, és 1ben szeretném mondani, ha mostantól mindenki linkeket tenne fe, és ráírná, mi van alatta, akkor sokkal jobb lenne, mert gyorsabban bejönne a lap is, meg mindenki csak azt nézné meg, ami őt érdekli...
  • ixyon
    hy
    1. +próbálom magam kijavítani: művészi értéket írtam, de nem úgy értettem. inkábbvalami olyasmit, hogy én a fél éves gitározásommal pl. 1 hét alatt megtanultam az unforgivent... de dreamtheaterhez még vagy 8-10 évig hozzá sem fogok tudni szagolni...

MINDENFÉLE KLIPP:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    na okos emberek! látom nincs itt sok warezman::) nekem is csak most jututt eszenmbe... gnutella.
    www.limewire.com
    innen lehet letölteni szerintem a legjobb klienst.
    és ez nem csak zene, hanem általános célú fájlcserélő protokol, vannak dokumentumok, képek, videok, zenék, programok. minden.
    arra, hogy metallica 49 különböző videot adott ki, de ha beírnék 1 címet, biztos több lenne.
    itt van mninden.

és gerzson nagyon rátapintott a lényegre: Metallica - pénz
    hát ez van.
    nekem 1 albumiuk tecik, az 1., meg elmennek még a régiek, de pl. a garage qrvaszar.

a headbangeres pólókat csak azért kell kézzel mostni, mert nagyon szar minőségűek, és nagyon hamar szétmennek. de ha import pólót veszel, sokkkal jobban jársz... scak az ugye sok sok pénz. de van olyan jó, mint mongyuk 1 adidas, vagy nike póló. én inkább veszek kevesebbet, de akkor ilyet.
    és az 5húros szólógitár hülyeség.
    kevés rajta a hang. kicsit könnyebb akkordokat fogni, de nem is tucc rajta olyanokat jáccani, mint mongyuk 1 hathúrososn. meg ugye qrvanehéz szerezni is.
    meg ha 1* rendes zenekarban leszel, majd akkor kelleni fog neked is a 6úros gitár...mert mindenki azon jáccik.(kivétel a májerek, aki ugye 7húroson, de bevallom neked őszintén, az olyan itka, hogy boltban még életemben nem láttam)
    a 6húros basszus: nem kezdőknek való. sokkal szélesebb, mint a 4es. és mint ilyen, nem is kezdőknek való==> csak profibbak vannak, sok sok pénzért. ezek qurvadrága cuccok.

• Coine
    Bakker, Audio Galaxy-n rakat DT fen van, DE ez nincs, tucc 1 helyet ahonnan leszedhetném ?
  • Coine
    Elegem van, Napstert nem a Met. szopatja ki, hanem az amcsi lemezkiadók és KÉSZ !
    Csak a Met. botrányra figyelt fel a média, ennyi....

• The Fallen God
    Egyébként engem sokkal de sokkal jobban megfognak a Deep Purple gityószólói mint a Metallica gitárszólói. Szeretem a Metallicát, de szóló ügyileg nálam a DP a rulez! :) Ha valaki oly műveletlen hogy nem ismeri őket annak ajánlom figyelmébe a DP köv. számait: Child In Time(ebbe van szerintem a világ legjobb szólója), Rat Bat Blue, Fireball
  • The Fallen God
    Én rendeltem Rhapsodys pólót a mai napon, úgyhogy még nincs itt. Miért csak kézzel lehet mosni? Meg miért kell vigyázni vele?
  • Lteebee
    Nekem is volt néhány pólóm tőlük(még amikor a kökinél voltak, de elég gyenge a minőség sajna.
  • netrunner
    Persze, ismerem. Most Paradise Lost-os bögrét akarok venni, vagy egy fehér Justice for all...-osat. :))
    Egyébként vettem már ott néhány cuccot (zenét is meg öltözéket is) de az az igazság, hogy elég gagyi minőségűek. Nekem már szétment néhány cuccom (kézzel meg nem szoktam mosni :) ).