37982
  • Coine
    Mi történt ?
    Ennyire lefutott ez a topic ? :-((((((((

• Coine
    Ajánlom figyelmetekbe ezt a gitárboltot !
    Budán van.
    Nagyon király hely és barom jó fej az eladó !

Gitár Odú
    Bp. , III. , Árpád fejedelem útja 50.

• Coine
    bazzzzzeg, elbasztam a linket....

No Leaf Clover

remélem most már jó...
  • Coine
    Na akkor figyelmet keltek !
    FIGYELEM :-))

Már párszor beírtam, de most újra :

Mellesleg.hu
    Itt pedig a ZENE kategória.
    Namármost, itt jóminőségű zeneklippek vannak, ÉS HA ÍRSZ NEKIK MAILT, jó időn belül felrakják a klippet, KIRÁLY !!!

Pl : ixyon : írsz nekik mailt, hogy tegyenek fel Iron Maiden (vagy más) klippet és felteszik és jobb, mintha LimeWireon jönne le !!
    Jha és még vmi !
    (Baz)Z+ - > mostanában Viva+, úúútálom, szar az egész, DE, Hetente 1 jó műsor van:
    Hétfő, 23:00, ZÚZDA
    Ott láttam az Iron Maiden - The Wicker Man klippet és iszonyúúú király !
    Tehát ha pl : ixyon, le akarod tölteni, írsz nekik egy mailt és pár napon belül felrakják, rendicsek ?
    És akkor már ténykedke is egy kicsit :-))
    Merthát imádom őket :)
    Metallica klippek, az a 2 db amit kikönyörögtem :)

The Memory Remains

ftp://klipp:[email protected]/000061/Metallica%20-%20No%20Leaf%20Clover.mpeg>No Leaf Clover (S&M)

• ixyon
    kreess ra az altavistaban. moist sietek, de a lesz idom, megkeresem neked
  • The Fallen God
    Jackson gitárok honlapjának a címe megvan vkinek?
  • Coine
    kirájjj !
  • Coine
    www.mellesleg.hu
  • Coine
    DE már nem kell, mert a www.melledleg.hu -ra VÉGRE felszenvedtek egy újabb Metallica klippet, The Memory Remains-et, már szedem is le :)

• The Fallen God
    Tölts le egy WinMXprogit a www.winmx.com-ról. Mindent lehet vele shareelni (miyen szép magyar szó...), és tele van Met. videókkal
  • The Fallen God
    ÍÍÍÍÍÍÍííííígggggggennnn sikerüüült
    Nya szóval az alant látható kép egy 5húros Fender Bass gityó
  • The Fallen God
  • The Fallen God
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá
    Faxom kivan :)
  • The Fallen God
    img src="http://www.fender.com/electricbasses/jbass/deluxe/images/dlx_active_jbass_v.jpg"
  • The Fallen God
    img src=http://www.fender.com/electricbasses/jbass/deluxe/images/dlx_active_jbass_v.jpg
  • The Fallen God
  • The Fallen God
    http://www.fender.com/electricbasses/jbass/deluxe/images/dlx_active_jbass_v.jpg
  • ixyon
    mer` ez egy ilyen vola-a-ag, mert ez egy ilyen vilag.

na ez honnan van idezve?

limewire.com
    letoltod a klienst, oszt azzal toltesz.
  • Coine
    Tököm tele van már !!!!!!!!
    Léccci vki, BÁRKI, adjon egy MŰKÖ
    DŐ linket, vagy mondjon egy helyet ahonnan le lehet tölteni KLIPPEKET, főleg METALLICA klippeket, mert nekem az kéne, TOVÁBBÁ, CSAK jó minőségben (mpeg, 50 mega körül vannak...)
    MERT : Mellesleg.hu - > kis mocskok nem rakodják fel a klippeket, pedig már írtam nekik 4 mailt...
    Bearshre - > jó kis progi, főleg ha megy és nem kapcsolódik le az akitől töltök, vagy nem másolja át azt a filet amit tőle töltök és nem maraf félbe, mert már elegem van, hogy megvan az Unforgiven II 3 formában, 3-4 megás kis csomagokban, brrr
    Jha, Memory Remains-nek is csak a fele van meg, ...
    E-L-E-G-E-M VAN!!!! HELP MÍÍÍÍÍÍÍ !!!!!!!!!!!!

thx

• ixyon
    mert ugye azok a pickerek, amikkel a jobb gitarokat aggyak, valljuk meg, kozepminoseguek... miskolcon a tanarom boltjaban, amig vartam, kiprobaltam vagy 5 gitart(2 fendert, 2 ibanezt, meg 1 gibbsont) es hat ellege nem szoltak olyan jol, mint kellett voltna. a tanarnak fender van, es van benne cserelve mind a 3 picker, es szerintem sokkal mashogy szol...
  • Coine
    Jha, kihagytam :

Yamaha

ixyon : bocsi, nem értettem, mit keresel ?

• Coine
    Gitármárkák a Weben :

Ibanez
    Gibson
    Hamer
    ESP
    Fender

• Coine
    Nem értem, hogy a Fender honlapján csak 4 húros basszgitárokat lehet megnézni....nem értem :P

Tovább egy kis Met. :-)
    Megvan az S&M DVD-n és qrva yoo !!!
    Eszméletlenek azok a Hamett szólók (ezzel most nem értékelek le senkit), 1xűen szemmel nem lehet követni, nemhogy ELJÁCCANI AZT :OO

• ixyon
    ti tudtok jo picker(hangszedo) markakat? mert en azt kerestem, de nem talatam seholsem...
  • Coine
    nem Feneder, hanem FENDER, bocsi,elírás...

• Coine
    Akkor most egypár Hamer gityó

Hamer Standard Custom (GSTC)

Vector VK1

na ennyi kép elég most mert már így is nehezen jön be a lap :)
  • Coine
    maradt a Feneder :)

Fender Eric Clapton Stratocaster

hoppá :O , '57-es Stratocaster

és most egypár bassz, Fender

'57-es Precision Bass

Deluxe P-Bass® Special

na asszem ennyi Fender elég is volt egy időre...

• Coine
    Hát beszarás, Ibanez oldalán is darabolt képek vannak :S
  • Coine
    ESPguitars.com, itt vannak király gitárok, pl : amiken Kirk Hamett és még sokan mások jáccanak, de nemtom belinkelni, mert fel van darabolva a gitár 3 képre, sorry...
    keresek mást

www.espguitars.com

• The Fallen God
    O.K.
  • ixyon
    hat most csak azer ilyen szar az irasom, mewrt 1 igdegen billentyurol nymulok, es angol, tehat szaR.
    nem 24 huros,m, hanem 24 fekvedes gitarja van, azaz 27 bund van rajta.
    es az meg azt jelenti, hogy a dobosnak 93 dara dobja, vagy egyeb ritmusado hangszere van.
    es a 2 szologitart telleg nem gyartjak sorozatba.
  • The Fallen God
    Köszíííí :)))
  • Coine
    Azaz ma :-9))
  • Coine
    jóvan, csak tudo azt maguknak rendelik / csináltatják, most arról beszélünk, amit boltban tucc venni...

TFG: majd rakok holnap képeket.

• The Fallen God
    Kicsit írj szerintem lassabban, vagy olvasd egyszer vissza mit írtál, mert én spec. nem értettem azt hogy "93dobka van", a 76 gondolom 6húros akart lenni. Tényleg van 24húros szólógitár? Ha van akkor Coine légyszi tegyél be képet olyanról is :)
  • ixyon
    hat nem. meg a fender sem.
    de a dreamtheater basszusosa is 76hurososn jaccik. meg a szolosnak 24es gityoja van, meg a ritmusgitarosnak 7huros szologitarja. meg a dobosnak 93 dobka, meg hangado valamije van.
    hat ezt csak azert irtam ide, hogz mi a csucs.
  • The Fallen God
    Fogalmam sincs milyen márka lehet, de gondolom gagyi gyártók nem csinálnak hathúros basst.
  • The Fallen God
    Mivel zenei látóköröm elég széles ezért egy kiba hosszú listát írok :))

Szóval(nem fontossági sorrendben):
    Rhapsody, Nightwish, Children Of Bodom, Motörhead, Iced Earth, Sentenced, Manowar, Omen, Ossian, Deep Purple, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Stonehenge, Perfect Symmetry, Carl Orff: Carmina Burana, W. A. Mozart: Requiem, Cotton Club Singers, Without Face, Fresh Fabrik, Dimmu Borgir, Fianna, Uriah Heep, Led Zeppelin

Egyhajtásra kb. ennyi :))
  • Coine
    ejj, majd keresek, most nincs kedvem, azért a márkanevet megtudhatnád, könyebb lenne nekem.
  • Coine
    És te mit szerecc ??
    (zenét)