37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#142 Mi történt ?
Ennyire lefutott ez a topic ? :-((((((((
-
#141 Ajánlom figyelmetekbe ezt a gitárboltot !
Budán van.
Nagyon király hely és barom jó fej az eladó !
Gitár Odú
Bp. , III. , Árpád fejedelem útja 50.
-
#140 bazzzzzeg, elbasztam a linket....
No Leaf Clover
remélem most már jó...
-
#139 Na akkor figyelmet keltek !
FIGYELEM :-))
Már párszor beírtam, de most újra :
Mellesleg.hu
Itt pedig a ZENE kategória.
Namármost, itt jóminőségű zeneklippek vannak, ÉS HA ÍRSZ NEKIK MAILT, jó időn belül felrakják a klippet, KIRÁLY !!!
Pl : ixyon : írsz nekik mailt, hogy tegyenek fel Iron Maiden (vagy más) klippet és felteszik és jobb, mintha LimeWireon jönne le !!
Jha és még vmi !
(Baz)Z+ - > mostanában Viva+, úúútálom, szar az egész, DE, Hetente 1 jó műsor van:
Hétfő, 23:00, ZÚZDA
Ott láttam az Iron Maiden - The Wicker Man klippet és iszonyúúú király !
Tehát ha pl : ixyon, le akarod tölteni, írsz nekik egy mailt és pár napon belül felrakják, rendicsek ?
És akkor már ténykedke is egy kicsit :-))
Merthát imádom őket :)
Metallica klippek, az a 2 db amit kikönyörögtem :)
The Memory Remains
ftp://klipp:[email protected]/000061/Metallica%20-%20No%20Leaf%20Clover.mpeg>No Leaf Clover (S&M)
-
ixyon #138 kreess ra az altavistaban. moist sietek, de a lesz idom, megkeresem neked -
The Fallen God #137 Jackson gitárok honlapjának a címe megvan vkinek? -
#136 kirájjj ! -
#135 www.mellesleg.hu -
#134 DE már nem kell, mert a www.melledleg.hu -ra VÉGRE felszenvedtek egy újabb Metallica klippet, The Memory Remains-et, már szedem is le :)
-
The Fallen God #133 Tölts le egy WinMXprogit a www.winmx.com-ról. Mindent lehet vele shareelni (miyen szép magyar szó...), és tele van Met. videókkal -
The Fallen God #132 ÍÍÍÍÍÍÍííííígggggggennnn sikerüüült
Nya szóval az alant látható kép egy 5húros Fender Bass gityó -
The Fallen God #131 -
The Fallen God #130 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá
Faxom kivan :) -
The Fallen God #129 img src="http://www.fender.com/electricbasses/jbass/deluxe/images/dlx_active_jbass_v.jpg" -
The Fallen God #128 img src=http://www.fender.com/electricbasses/jbass/deluxe/images/dlx_active_jbass_v.jpg -
The Fallen God #127 -
The Fallen God #126 http://www.fender.com/electricbasses/jbass/deluxe/images/dlx_active_jbass_v.jpg -
ixyon #125 mer` ez egy ilyen vola-a-ag, mert ez egy ilyen vilag.
na ez honnan van idezve?
limewire.com
letoltod a klienst, oszt azzal toltesz.
-
#124 Tököm tele van már !!!!!!!!
Léccci vki, BÁRKI, adjon egy MŰKÖ
DŐ linket, vagy mondjon egy helyet ahonnan le lehet tölteni KLIPPEKET, főleg METALLICA klippeket, mert nekem az kéne, TOVÁBBÁ, CSAK jó minőségben (mpeg, 50 mega körül vannak...)
MERT : Mellesleg.hu - > kis mocskok nem rakodják fel a klippeket, pedig már írtam nekik 4 mailt...
Bearshre - > jó kis progi, főleg ha megy és nem kapcsolódik le az akitől töltök, vagy nem másolja át azt a filet amit tőle töltök és nem maraf félbe, mert már elegem van, hogy megvan az Unforgiven II 3 formában, 3-4 megás kis csomagokban, brrr
Jha, Memory Remains-nek is csak a fele van meg, ...
E-L-E-G-E-M VAN!!!! HELP MÍÍÍÍÍÍÍ !!!!!!!!!!!!
thx
-
ixyon #123 mert ugye azok a pickerek, amikkel a jobb gitarokat aggyak, valljuk meg, kozepminoseguek... miskolcon a tanarom boltjaban, amig vartam, kiprobaltam vagy 5 gitart(2 fendert, 2 ibanezt, meg 1 gibbsont) es hat ellege nem szoltak olyan jol, mint kellett voltna. a tanarnak fender van, es van benne cserelve mind a 3 picker, es szerintem sokkal mashogy szol... -
#122 Jha, kihagytam :
Yamaha
ixyon : bocsi, nem értettem, mit keresel ?
-
#121 Gitármárkák a Weben :
Ibanez
Gibson
Hamer
ESP
Fender
-
#120 Nem értem, hogy a Fender honlapján csak 4 húros basszgitárokat lehet megnézni....nem értem :P
Tovább egy kis Met. :-)
Megvan az S&M DVD-n és qrva yoo !!!
Eszméletlenek azok a Hamett szólók (ezzel most nem értékelek le senkit), 1xűen szemmel nem lehet követni, nemhogy ELJÁCCANI AZT :OO
-
ixyon #119 ti tudtok jo picker(hangszedo) markakat? mert en azt kerestem, de nem talatam seholsem... -
#118 nem Feneder, hanem FENDER, bocsi,elírás...
-
#117 Akkor most egypár Hamer gityó
Hamer Standard Custom (GSTC)
Vector VK1
na ennyi kép elég most mert már így is nehezen jön be a lap :)
-
#116 maradt a Feneder :)
Fender Eric Clapton Stratocaster
hoppá :O , '57-es Stratocaster
és most egypár bassz, Fender
'57-es Precision Bass
Deluxe P-Bass® Special
na asszem ennyi Fender elég is volt egy időre...
-
#115 Hát beszarás, Ibanez oldalán is darabolt képek vannak :S
-
#114 ESPguitars.com, itt vannak király gitárok, pl : amiken Kirk Hamett és még sokan mások jáccanak, de nemtom belinkelni, mert fel van darabolva a gitár 3 képre, sorry...
keresek mást
www.espguitars.com
-
The Fallen God #113 O.K. -
ixyon #112 hat most csak azer ilyen szar az irasom, mewrt 1 igdegen billentyurol nymulok, es angol, tehat szaR.
nem 24 huros,m, hanem 24 fekvedes gitarja van, azaz 27 bund van rajta.
es az meg azt jelenti, hogy a dobosnak 93 dara dobja, vagy egyeb ritmusado hangszere van.
es a 2 szologitart telleg nem gyartjak sorozatba.
-
The Fallen God #111 Köszíííí :))) -
#110 Azaz ma :-9)) -
#109 jóvan, csak tudo azt maguknak rendelik / csináltatják, most arról beszélünk, amit boltban tucc venni...
TFG: majd rakok holnap képeket.
-
The Fallen God #108 Kicsit írj szerintem lassabban, vagy olvasd egyszer vissza mit írtál, mert én spec. nem értettem azt hogy "93dobka van", a 76 gondolom 6húros akart lenni. Tényleg van 24húros szólógitár? Ha van akkor Coine légyszi tegyél be képet olyanról is :) -
ixyon #107 hat nem. meg a fender sem.
de a dreamtheater basszusosa is 76hurososn jaccik. meg a szolosnak 24es gityoja van, meg a ritmusgitarosnak 7huros szologitarja. meg a dobosnak 93 dobka, meg hangado valamije van.
hat ezt csak azert irtam ide, hogz mi a csucs. -
The Fallen God #106 Fogalmam sincs milyen márka lehet, de gondolom gagyi gyártók nem csinálnak hathúros basst. -
The Fallen God #105 Mivel zenei látóköröm elég széles ezért egy kiba hosszú listát írok :))
Szóval(nem fontossági sorrendben):
Rhapsody, Nightwish, Children Of Bodom, Motörhead, Iced Earth, Sentenced, Manowar, Omen, Ossian, Deep Purple, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Stonehenge, Perfect Symmetry, Carl Orff: Carmina Burana, W. A. Mozart: Requiem, Cotton Club Singers, Without Face, Fresh Fabrik, Dimmu Borgir, Fianna, Uriah Heep, Led Zeppelin
Egyhajtásra kb. ennyi :)) -
#104 ejj, majd keresek, most nincs kedvem, azért a márkanevet megtudhatnád, könyebb lenne nekem. -
#103 És te mit szerecc ??
(zenét)