37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#242 semelyikben, mert már öléggé veterán.
-
ixyon #241 hát szerintem 1 gitáros önmagában nem elég, ha nincs mellette 1 zenekar... és akor már nem csk a jó gitárosok jáccanak jó zenét... -
#239 Nemár ! Pedig Kirk Hamett és Van Halen is tőlle tanult asszem, 2 kis név ugye...
-
ixyon #238 semmit. -
#237 Ixyon, mit tucc Joe Satrianiról, én csak annyit, hogy a világ legjobb gitárosa (állítóllag) és Kirk Hamett tőlle tanult (láccik is) :-)
-
ixyon #236 na, akkor nagyon örülök, hogy teccik... nem annyira kemény, de nagyon, NAGYON technikás zenészek. és próbálg ki a gnutellát! -
#235 Sajnos az a baj, hogy én Audio Galaxyt használok, és ugyanúgy, ahogy a MetallicA is le van tiltva, a Dream Theater is le van tiltva, de ügyeskedek nyugi ;-)
Lejött a Pull Me Under és jó, nagyon is jó !
Csak kíváncsi vagyok a többi számra is, lehet lesz végre egy olyan együttes a MetallicA mellett, amelyik "jobban bejön", mint más együttesek, jó ez a szám !
-
ixyon #234 jajjjjjjjjjjjjj ezt kifelejtettem:
Space Dye West
-
#233 okok, megnézem mit tehetek :)
-
ixyon #232 már mondtam párszor, de most mégeccer:
- Pull Me Under
- Metropolis part 1
- Learning to live
- Wait for Sleep
- New Millenium
- You not Me
- Finally Free
- Strange deja Vu
- Home
- Dance of Eternety
- The Spirit Carries On
- 6:00
- Caught in a Web
- Erotomania(ebben van olyan 4:45 kötnyékén a VILÁG LENAGYOBB SZÓLÓJA)
- The Mirror
Dream Theater
amint látod, nem 1slágeres zenekar:) válogass! bár ha megteheted, szerezdmeg az egész Metropolis Part2 című albumot, és hallgasd meg 2* és OLVASD és ÉRTELMEZD a szöveget, mert az egész 1 történet! - Pull Me Under
-
#231 Még mindig nem monstál jó számokat a Dream Theatertől !
-
#230 szal azt mondod ütős a gitárom ? -
ixyon #229 mahagóni tölgy test, meg rózsafa nayak. örülj neki! sép gitár. bár még nem hallottam sosem ilyet, biztos jó a hangja is. bár a cuccos amúgy ugyan az, mint a LES PAULban, de azért jó neked! -
#228 Ixyon lécci nézd meg a #162-es hozzászólásomat, most ilyen gitárom van perpill. nem az enyém, csak hosszú időre kölcsön kaptam, na mivel te már olyan nagy gitár maestro vagy, ahogy itt látom, mondd már el a véleményed, csak annyit tudok róla mondani, hogy AC/DC-s gitár, hisz ezt az egész sorozatot nekik csinálta a Gibson, na lökjed !
-
#227 mostmár nagyon unom, mondd már meg melyek azok a számok a Dream Theatertől amelyeket érdemes meghallgatnom, amelyeke szted jók, kíváncsi vagyok rá.
1ébként olvastam, hogy készül az új albumuk és olyan 2002 elején várható, akkor jön az új Metallica is album kb :)
-
#226 55 album ? jól érzed magad ?
semmi változás ?
nagyon nem értünk 1et.
Jason kilépett, van is új bandája : Echobrain, kijött első albumuk, és elég lightos lett, sőt !
nem nevezhető metálnak az biztos.
Ezt honnan hallottad, hogy Lars ki akar lépni, mond már, honnan van az info, lécci !
-
ixyon #225 lehet, hogy a Guns'n roses jó, mert szerintem is elmegy, néha hallgatom is.
és a Dream Theaterből télleg kilépett az a manus, de azért szerintem a Metropolis part2. igen ütős lett. olvasd végig a szövegét, és úgy mongy róla valamit! meg értsd is meg a poént végén, mert kicsit kell ugyan gondolkodni, de nem gyenge.
tabot, meg kottát sajna nem tudok:( -
ixyon #221 szerintem nekem az az 1edi hangzás nagyon nem jön be,mert mát unalmas. olyan 1edi, hogy már ki is adtak vagy 55 albumot, semmi változással, oszt az újakat már szar sem veszi. mert tudni kell váltani. a basszgitáros is azért szállt ki ősszel, mert máshogy akart jáccani, de nem engedték... nmeg a dobos is nagyon nézelődik kifelé, hol lenne esetleg hely neki:)
Talán a Cannibal Corpse-ban még van hely:)
vagy a Dimmu Borgir lassúnak tlálja a dobosukat, és bevesznek még1et, hátha 2 dobosnak már gyorsabban megy:) -
#220 Mitől öreges ? A 2 Unf. az lassú szám, ez tény.
Méghogy a Hetfield hangja megy el ? haha
Hallgasd meg a régi albumokat, pont az, hogy egyre jobb lesz (csak ne igyon :) )
Sztem meg nem, mert elég egyedi hangzása van a Metallicának.
-
#219 GARRY MOOR
ő tud gitározni -
ixyon #218 az változó. de nem nagyon használják manapság, csak 1-2 helyen, de nem populáris a használata. ja, és eszembejutott a met.ról még 1 pár gondolat, hogy néztem klippeket.
öreges
a lassúsággal próbálnak erőt vinni a zenébe, de szerintem inkább unalmas lesz.
az énekesenke kezd a hangja elmenni. már enm olyan jó. meg nem bírják a gyors cuccokat.
nincsenek a cuccaikban új dolgok, olyan az egész, "mintha már hallottam volna..."
na csak ennyi. ez persze nem metallicautálás, csak pár gondolat -
#217 Felraktak a Mellesleg.hu-ra újabb 2 Met. klippet (a 2 Unforgiven-t).
Továbbá tudjátok mi az a TREMOLÓ kar a gitáron ?
Nem mindegyiken van, általában a szólóra kihegyezett gitárokon van, legalábbis én azokon láttam amelyikeken szólóztak, szal amin általában ritmusoznak azon nincs, he ?
-
#216 Gihi, felraktak egy újabb Metallica klippet, atom, lezúzzák a lakást a végén :-D
Csajbuli van :--)), akit érdekel az szeggye le :)
Mindenki kiráj, és a Metallica a legjobb, Coine ma jó kedvében van, mert sikerült az a qrva nemzetközi nyelvvizsga :D
Metallica - Whiskey In The Jar
-
#215 akkor már :)
http://www.rock.lap.hu
:) -
#214 http://dalszoveg.lap.hu/ -
#213 http://www.musiceffect.com/ -
#212 Nah linkelgetek, mert réééégggenn voltak szép és jó képek. És méghozzá ESP gitárképeket, amiken Kirk Hamett jáccik.
(ez volt Kirk első ESPje, felső kép)
(szegény Kirk elég hülyén néz ki a képen, de a gitár kirájj !)
(itt van még 1x csak a gitár)
(akkusztikus)
hát most ennyi kép futotta, ennyi elég lesz egy időre, csámcsogjatok rajta, örülnék ezek közül bármelyiknek :-)
-
UnConnecteD #211 pl. az Ytse Jam . Az megvan egy olyan verzioban, ahol ezt a notat egy (allitolag magyar) srac eljatsza ZONGORAN. Nagyon jo. -
#210 ajánljál -
#209 Gun's-nak van 3 jó száma (vagy 2) ami nekem teccik.
Dream Theater = még nem hallottam, ajáljál jó számokat töllük !
-
ixyon #208 ki hallgat itt Guns'n rosest? mert csak úgy ránéztem a polcomra, és ott láttam 1 CDt vagy 5 Guns'n albummal MP3ban, meghallgattam, régen nem teccett, és a nagyrésze most sem, de vannak nagyon jó számaik is. pl.: Don't cry
csak ennyi.
és van itt valaki, aki hallgat(rajta kívül) Dream Theatert? -
#207 Megnéztem végre, és nincs Met. :( -
#206 bazzegh, nem Hetfielf, hanem James Hetfield
-
#205 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÉS LÁBADOZÁST JAMES HETFIELF FROM METALLICA, 38 MÚLT.
Encyclopedia Metallica
http://www.encycmet.com
-
#204 A Maiden nekem sajna kimaradt, de egy-két számukat azért ismerem.
A felvarrós-os, PVC-s, pumacipős, szegecses korszakban még én se hallgattam ilyesmiket. -
#203 Maiden is kirájjj !
Aces High ; The Wicker Man, nagyon jó meg a Fear of the... is !
-
#202 Hmm, az életkoromnál fogva nem lehetek még HC fan, de az leszek :-)
És igen, most szerezgetem be ORIGINÁLBAN!!!! Az albumaikat, érted ?
Továbbá van 2 DVD-m is tőllük (Cunning Stunts, S & M) továbbá már egy pólóm is van végre és ha még vmikor jönnek Mo-ra én OTT LESZEK, ennyi.
Nha de akkor is Met. rula és ennyi, hagyjuk, szeressük és kész ! ;)
-
#201 tipikus képviselőjük pl a cinderella.de ilyen volt bonbon dzsoni is. -
#200 És akkor maiak közül miket hallgatsz? -
#199 Fear of the dark