37982
  • Coine
    semelyikben, mert már öléggé veterán.

• ixyon
    hát szerintem 1 gitáros önmagában nem elég, ha nincs mellette 1 zenekar... és akor már nem csk a jó gitárosok jáccanak jó zenét...
  • Coine
    Nemár ! Pedig Kirk Hamett és Van Halen is tőlle tanult asszem, 2 kis név ugye...
  • ixyon
    semmit.
  • Coine
    Ixyon, mit tucc Joe Satrianiról, én csak annyit, hogy a világ legjobb gitárosa (állítóllag) és Kirk Hamett tőlle tanult (láccik is) :-)
  • ixyon
    na, akkor nagyon örülök, hogy teccik... nem annyira kemény, de nagyon, NAGYON technikás zenészek. és próbálg ki a gnutellát!
  • Coine
    Sajnos az a baj, hogy én Audio Galaxyt használok, és ugyanúgy, ahogy a MetallicA is le van tiltva, a Dream Theater is le van tiltva, de ügyeskedek nyugi ;-)

Lejött a Pull Me Under és jó, nagyon is jó !
    Csak kíváncsi vagyok a többi számra is, lehet lesz végre egy olyan együttes a MetallicA mellett, amelyik "jobban bejön", mint más együttesek, jó ez a szám !

• ixyon
    jajjjjjjjjjjjjj ezt kifelejtettem:
    Space Dye West
  • Coine
    okok, megnézem mit tehetek :)
  • ixyon
    már mondtam párszor, de most mégeccer:

Dream Theater
    • Pull Me Under
    • Metropolis part 1
    • Learning to live
    • Wait for Sleep
    • New Millenium
    • You not Me
    • Finally Free
    • Strange deja Vu
    • Home
    • Dance of Eternety
    • The Spirit Carries On
    • 6:00
    • Caught in a Web
    • Erotomania(ebben van olyan 4:45 kötnyékén a VILÁG LENAGYOBB SZÓLÓJA)
    • The Mirror

amint látod, nem 1slágeres zenekar:) válogass! bár ha megteheted, szerezdmeg az egész Metropolis Part2 című albumot, és hallgasd meg 2* és OLVASD és ÉRTELMEZD a szöveget, mert az egész 1 történet!
  • Coine
    Még mindig nem monstál jó számokat a Dream Theatertől !
  • Coine
    szal azt mondod ütős a gitárom ?
  • ixyon
    mahagóni tölgy test, meg rózsafa nayak. örülj neki! sép gitár. bár még nem hallottam sosem ilyet, biztos jó a hangja is. bár a cuccos amúgy ugyan az, mint a LES PAULban, de azért jó neked!
  • Coine
    Ixyon lécci nézd meg a #162-es hozzászólásomat, most ilyen gitárom van perpill. nem az enyém, csak hosszú időre kölcsön kaptam, na mivel te már olyan nagy gitár maestro vagy, ahogy itt látom, mondd már el a véleményed, csak annyit tudok róla mondani, hogy AC/DC-s gitár, hisz ezt az egész sorozatot nekik csinálta a Gibson, na lökjed !

• Coine
    mostmár nagyon unom, mondd már meg melyek azok a számok a Dream Theatertől amelyeket érdemes meghallgatnom, amelyeke szted jók, kíváncsi vagyok rá.

1ébként olvastam, hogy készül az új albumuk és olyan 2002 elején várható, akkor jön az új Metallica is album kb :)

• Coine
    55 album ? jól érzed magad ?
    semmi változás ?
    nagyon nem értünk 1et.
    Jason kilépett, van is új bandája : Echobrain, kijött első albumuk, és elég lightos lett, sőt !
    nem nevezhető metálnak az biztos.
    Ezt honnan hallottad, hogy Lars ki akar lépni, mond már, honnan van az info, lécci !

• ixyon
    lehet, hogy a Guns'n roses jó, mert szerintem is elmegy, néha hallgatom is.
    és a Dream Theaterből télleg kilépett az a manus, de azért szerintem a Metropolis part2. igen ütős lett. olvasd végig a szövegét, és úgy mongy róla valamit! meg értsd is meg a poént végén, mert kicsit kell ugyan gondolkodni, de nem gyenge.
    tabot, meg kottát sajna nem tudok:(
  • ixyon
    szerintem nekem az az 1edi hangzás nagyon nem jön be,mert mát unalmas. olyan 1edi, hogy már ki is adtak vagy 55 albumot, semmi változással, oszt az újakat már szar sem veszi. mert tudni kell váltani. a basszgitáros is azért szállt ki ősszel, mert máshogy akart jáccani, de nem engedték... nmeg a dobos is nagyon nézelődik kifelé, hol lenne esetleg hely neki:)
    Talán a Cannibal Corpse-ban még van hely:)
    vagy a Dimmu Borgir lassúnak tlálja a dobosukat, és bevesznek még1et, hátha 2 dobosnak már gyorsabban megy:)
  • Coine
    Mitől öreges ? A 2 Unf. az lassú szám, ez tény.
    Méghogy a Hetfield hangja megy el ? haha
    Hallgasd meg a régi albumokat, pont az, hogy egyre jobb lesz (csak ne igyon :) )
    Sztem meg nem, mert elég egyedi hangzása van a Metallicának.

• Frank99
    GARRY MOOR
    ő tud gitározni
  • ixyon
    az változó. de nem nagyon használják manapság, csak 1-2 helyen, de nem populáris a használata. ja, és eszembejutott a met.ról még 1 pár gondolat, hogy néztem klippeket.
    öreges
    a lassúsággal próbálnak erőt vinni a zenébe, de szerintem inkább unalmas lesz.
    az énekesenke kezd a hangja elmenni. már enm olyan jó. meg nem bírják a gyors cuccokat.
    nincsenek a cuccaikban új dolgok, olyan az egész, "mintha már hallottam volna..."
    na csak ennyi. ez persze nem metallicautálás, csak pár gondolat
  • Coine
    Felraktak a Mellesleg.hu-ra újabb 2 Met. klippet (a 2 Unforgiven-t).

Továbbá tudjátok mi az a TREMOLÓ kar a gitáron ?
    Nem mindegyiken van, általában a szólóra kihegyezett gitárokon van, legalábbis én azokon láttam amelyikeken szólóztak, szal amin általában ritmusoznak azon nincs, he ?

• Coine
    Gihi, felraktak egy újabb Metallica klippet, atom, lezúzzák a lakást a végén :-D
    Csajbuli van :--)), akit érdekel az szeggye le :)

Mindenki kiráj, és a Metallica a legjobb, Coine ma jó kedvében van, mert sikerült az a qrva nemzetközi nyelvvizsga :D

Metallica - Whiskey In The Jar

• Coine
    akkor már :)

http://www.rock.lap.hu

:)
  • MuERTe
    http://dalszoveg.lap.hu/
  • MuERTe
    http://www.musiceffect.com/
  • Coine
    Nah linkelgetek, mert réééégggenn voltak szép és jó képek. És méghozzá ESP gitárképeket, amiken Kirk Hamett jáccik.

(ez volt Kirk első ESPje, felső kép)

(szegény Kirk elég hülyén néz ki a képen, de a gitár kirájj !)

(itt van még 1x csak a gitár)

(akkusztikus)

hát most ennyi kép futotta, ennyi elég lesz egy időre, csámcsogjatok rajta, örülnék ezek közül bármelyiknek :-)

• UnConnecteD
    pl. az Ytse Jam . Az megvan egy olyan verzioban, ahol ezt a notat egy (allitolag magyar) srac eljatsza ZONGORAN. Nagyon jo.
  • Coine
    ajánljál
  • Coine
    Gun's-nak van 3 jó száma (vagy 2) ami nekem teccik.

Dream Theater = még nem hallottam, ajáljál jó számokat töllük !

• ixyon
    ki hallgat itt Guns'n rosest? mert csak úgy ránéztem a polcomra, és ott láttam 1 CDt vagy 5 Guns'n albummal MP3ban, meghallgattam, régen nem teccett, és a nagyrésze most sem, de vannak nagyon jó számaik is. pl.: Don't cry
    csak ennyi.
    és van itt valaki, aki hallgat(rajta kívül) Dream Theatert?
  • Coine
    Megnéztem végre, és nincs Met. :(
  • Coine
    bazzegh, nem Hetfielf, hanem James Hetfield
  • Coine
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÉS LÁBADOZÁST JAMES HETFIELF FROM METALLICA, 38 MÚLT.

Encyclopedia Metallica
    http://www.encycmet.com

• Lteebee
    A Maiden nekem sajna kimaradt, de egy-két számukat azért ismerem.
    A felvarrós-os, PVC-s, pumacipős, szegecses korszakban még én se hallgattam ilyesmiket.
  • Coine
    Maiden is kirájjj !
    Aces High ; The Wicker Man, nagyon jó meg a Fear of the... is !
  • Coine
    Hmm, az életkoromnál fogva nem lehetek még HC fan, de az leszek :-)
    És igen, most szerezgetem be ORIGINÁLBAN!!!! Az albumaikat, érted ?
    Továbbá van 2 DVD-m is tőllük (Cunning Stunts, S & M) továbbá már egy pólóm is van végre és ha még vmikor jönnek Mo-ra én OTT LESZEK, ennyi.

Nha de akkor is Met. rula és ennyi, hagyjuk, szeressük és kész ! ;)
  • MuERTe
    tipikus képviselőjük pl a cinderella.de ilyen volt bonbon dzsoni is.
  • Lteebee
    És akkor maiak közül miket hallgatsz?
  • Lteebee
    Fear of the dark