37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#356 Jah persze ezek csak ritkaságok, láttam Ebay-en lehetett licitálni, múltkor már asszem 20 $-nál voltak DARABJÁÉRT !
-
#355 Itt van 2 pengető amit NAGYON SZÍVESEN elfogadnék :-))
Szép álmok :-)
A kék az James Hetfield pengetője és "echte" ritmus / akkord pengető, míg a zöld Kirk Hamett pengetője, az meg "echte" szóló pengető.
-
#354 Kellenek még ? Rakok be ha kellenek, van "1pár" képecske :-))
-
ricky #353 Köszi -
#352 Akkor most képek következnek :
Nah most ennyi hirtelen, változatosság :-)
-
#351 -
#350 http://www.songplayer.com
nem rossz, mondjuk én csak ránéztem, mert tanárnál tanulok -
ricky #349 Hol lehet megtanulni? (a neten) -
#347 Várdzsá körülnézek e fronton majd dobok mélt ha van vmi...meg ha lesz időm...
-
little_pea #346 Sziasztok!
Két hülye liba megtanulna gitározni (de komolyan)
Az egyetlen probléma, hogy minden amit tudunk a gitárokról, az az, hogy szépen szólnak
Szóval bármilyen infoért (gitárokról, az árukról, oktatásról, és bármi másról a témában) hálásak lennénk, ha erre a címre küldenétek:
[email protected]
de légyszi tényleg mailt írjatok, mert a fórumra nem igen mászunk fel még egyszer
előre is köszi mindenkinek! -
#345 amúgy ma meg véletelnül a mi kaputelcsinket nyomta meg, az ővék helyett! szoval kicsit dilis! -
#344 amúgy én is tökre megtanulnék gitározni, csak az egyik bibi az, hogy nincs zenei hallásom, a másik gond meg az, hogy nem t'ok kottát olvasni! bár azt még csak-csak elsajátítanám! -
#342 ez igaz! :-D -
#340 úgy látszik az én kedves szomszédomnak is! mondjuk van amikor elég jókat tud pengetni (a gitáron!!!!!!) -
#338 Hmmm, rég voltak képek, hétvégén rakok be :-)
-
#337 hehe, én is este, de nem éjjel gitározok -
#336 de remélem kicsiny történetem után elgondolkodsz azon, hogy mit érezhetnek a szomszédaid! -
#335 nem hinném!
-
#333 a gitározásról jut eszmbe: a szomszédomnak a mániája, hogy éjfélkor gitározgasson!!! én szeretem (mármint a gitárt)de hadjon már aludni!!!!
amúgy még nem vlmi nagy virtuóz a gyerek, de egy év alatt már kifejezetten sokat fejlődött!!!
ez csak úgy eszembe jutott!
-
#332 Okés, majd hétvégén, most sajna nincs időm :-/
-
#330 Nem ismerem, milyen zene ?
Más : állítóllag Triálba most fognak 80 elektr. gitárt hozni.
-
#327 Háwaze, ma elmentem a Triál boltba, DE MEGVETTÉK AZ ÖSSZES ELEKTROMOS GITÁRT !!!
Erre átmegyek, mert rögtön mellette van a Finkley gitárbolt, ahol álítóllag van Jackson meg ESP is !!!!!!! De az meg 15 perccel a normál zárás előtt bezárt, tehát nem jutottam be, HÁWAZE -
#326 egyik haveromnak van gitárja de mind a 4-en (baráti társaság) zöldfülűek vagyunk hozzá -
#324 Namármost Oroszlánbarlang : Tanárom (Bussy Gábor) nem ajánlja, régen jó volt, de már nem.
Gitárodú és Triál, ezeket érdemes.
-
#323 Aha, most vettem ott egy pengetőt ma :-)
Oroszlánbarlang ? Hallottam, mi a címe ???
Triálnak is mi a címe ?
Asszem vándorolok 1et hétvégén ide-oda :)
-
#320 Nah és milyen gityód van ?
Mióta nyomod, stílusok ? -
ricky #319 Én szintin jáccok -
#318 Leszedtem, nagyon nyomja a geccó ;-)
És persze ESP gitáron ;-))
http://www.espguitars.com
ajánlom figyelmetekbe az Artist részt ;-))
Metallica...Slayer...hmm :)
-
#317 Jha oda is el kéne má' mennem abba a bótba
Én a Gitárodút ismerem ami Budán van, ismered ?
-
#314 Budapesten lax ? -
#312 Nekem most Gibson SG '61 + 25 Wattos Washburn kiserősítő.
-
#311 Szerintem meg nem kell rögtön amiatt eldobni, mert made in malaysia van rajta, pölö az intel procikat is ott csinájkák...
szal egy próbát bőven megér !
-
#309 hmm... -
#308 tokmindegy hamear fizecc pont ugy jarhacc mint aki postan rendelt jatekot, vagy meg rosszabbul... -
#307 Mennyit? -
#305 Elmész a francba a fizetős oldaladdal...
-
#302 Most láttam Metal Hammerben hírdetést : ÚJ!!! Ibanez 54+Áfa !!!
nem rossz az
de használtan a Gitároduban már kapsz 35-ért elektromost.
-
#299 Nha haladok, jövő héten már végre nyomatok riffeket is talán ;-)
-
#292 Nézzétek meg ezt a linket, még nem próbáltam ki de leszedtem, majd ma :-))
http://www.letoltes.com/index.prm?pid=879
-
#290 És hogy dolgoztatod a gépen ? Mire használod ?