37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#741 SZerintem itt nem az ütés-nem ütés dologról van szó, hanem az eltérő stílusokról... Azért szerintem Yngwie jobban ki tud egyedül bontakozni egy jó hosszú soloban, mint Kirk a MetallicAban...
Szerintem mindkettő tudna olyat mutatni a másiknak amit gyakorolhatnának egy fél évig,ho gy jól menjen :)) -
#739 Itt vagyok, de megyek, szóval csak voltam, írj emilt.
Persze, hogy nem bánom, de nem ígérem, hogy tok' válaszolni, én is amatőr vagyok még...
-
#738 Te coine, vagy neten most?
Kérdeznék 1-2 dolgot ha nem bánod... -
#737 NANA !
Mielőtt leírod Hamett mestert, nyomd már el légszi a Jump in the fire vagy a Creeping death szólóját, utánna beszélgethetünk, ok ? :)
-
#736 Megvagyok, ma volt gitár, Seek&Destroy dobra orrvérzésig :)
-
#735 Jaja, elvitt mindenkit a kór, én pl. náthás vagyok vazz és szarul is vagyok :( -
#731 Valo:
En hallottam felvételről ezt a gityót és van értelme a 3 nyaknak: mindegyiken tök máshogy szólnak a pickupok... másrészt az sem elhanygolható, hogy milyen jól néz ki amikr Steve fordy egyet a gitárján koncer közben :) -
#729 Ja, tényleg, láttátok már Steve Vainak ezen gitárját? :))
-
#728 Coine, te mióta gitározol?
Tudtok valami helyet ahol lehet kapni olcsón kezdőnek basszgitárt, mert haveromnak kéne...
A lényeg, hogy meg lehessen rajta tanulni es hasznalat kozben se legyen vele semmi gáz (recseg, zörög, esetleg elszáll az elektronika :) -
#727 Eldorádó...az az a hely ahol ÉN nem fogok vásárolni....
-
#725 hol tesztelted ?
ára ? -
#723 hát. kb ! :)
1ik oszt. társam ma kapott új Ibanez 4 húros basszert tokkal, 100 e Ft volt használtan, asszondja össz. 20 ezer db-ot készítettek belőlle...
-
Lateralus #722 Felejtsük el ????!!
De mit ??? He-he ! -
#721 dehogyis, felejtsük már el ! :)
-
#720 ez egy speckó kézigyártmány Beast, SUGGESTED RETAIL PRICE $2275.00, szóval izé.
http://www.guitarasylum.net/home.html itt amúgy lehet rendelni is meg minden, vannak olcsóbb cuccok is... a "sima" beast 800 dollár +egyebek. -
#719 Mondjuk egy ilyen floyd-roseos Bc Rich gitárnak mi az ára? :) (lehet egyáltalán MO.-n kapni?) -
Lateralus #718 -----------Coine,
Nem is úgy vettem ki, hogy neheztelnél rám. Mé' úgy látszott ?
-----------her Valo,
Szerintem boldog boldogtalan azé' vesz Metal Zone-t, mert elég elterjedt, viszonylag kedvező árú és jó a hangja. -
#717 BC Rich gitároknak van kinézetük az biztos :)
Asszem a slipknot egyik gitárosa is hasonlón játszik :-)
-
#716 eeeeezt a gitárt :) ezzel ölni lehet :)
-
AnonymouS #715 Lateralus: Köszönöm a kis bemutatót, sokat segített.
Yoghurt: Igen, tanárnál tanultam akusztikuson játszani; Vörös Istvánnál, a valahai Prognózis zenekar frontemberénél. -
#714 Ott a smájli, nem neheztelek rád 1általán...
-
Lateralus #712 -------------Yoghurt
Na igen, a Metal Zone sokkal egyszerűbb felépítésű, mint egy hangkártya, de egy gitárral ezerszer jobb hangja van, mint bármilyen hangkártyás torzítónak.
-------------Garret,
Az oké, hogy megvan a saját cuccod. Otthonra gyakorlásnak elmegy a PC-s megoldás !
-------------Coine,
Semmi bajom a country-val. Miért, úgy érezted neheztelek az ilyen zenére ? Nekem általában semmilyen élő zenével nincs bajom.
-------------her Valo,
Valószínűleg (akarom mondani valo-színűleg, ha-ha) nem a +2 db érintő kerül +100 ezerbe, hanem a jobb kidolgozás és a jobb anyagok. De ez csak tipp.
--------------Pyrogate
Mondjuk egy gitár 25 ezerért is gitár. De szerinted mi égne ki rajta ? Persze szokásomhoz híven csak kötözködöm. 25 ezerért biztos olcsó anyagokból nem olyan szépen összerakott, névtelen a hangszer, de szerintem az még 1000 pengetés után is szólni fog. A kérdés csupán annyi, hogyan... -
#711 Hehe láttam elektromos gitárt 25ért!!!! Nagyon komoly lehet:))) EGyet pengetsz rajta, és kiég az egész:))) -
#710 Ebben igazad van, egy egyszerű Metal Zone-nal
jobb érzés játszani, mint itthon a kártyás efektekkel. -
#709 Esetleg ilyen tabprogramokhoz van ertelmes? -
#708 Ja haverom tanít :)
Tud valaki szerzni nekem Children of Bodom gitárkottákat, de nem ilyen standard internetes fikát mer ahhoz ez a zene túl komplex... aki tud bármilyen normális kottárol/tabrol stb. ről a témebén légyszi szóljon! -
#704 ehe ehe :)
a haverod a tanárod és neki Steve Vai Ibanez gityója van ?!
az igen :)
-
#703 Haveromnak ilyen van :)) Nagyon profi a srác, ő tanít! -
#702 Honnan szereztél te ilyen cuccot ???!! Hol próbáltad ki ? -
#701 Tudod mi a legállatabb... nyomtam ezen a cuccon és valami vadállat! Qrvajo hangzása van! -
#700 Hahahahha :)) -
#699 1 biztos : nagyon állat ! -
#698 :-))))))))
1x csináltuk meg báz' :)
-
#697 -
#696 Na itt lenne ha most el nem cseszem :)) :
-
#695 Hopp úgy látszik onnan nem tölti le...
Na akkor majd intézkedem :)) -
#694 Na akkor kezdetnek én is mutatnék 1 csodát, (remélem azé' még 1 képet betudok linkelni :)
< p >< img src="http://www.ibanez.co.jp/world/guitar/uv_jem/pages/images/uv777p.gif" >< /p >
Steve Vai Ibanez model :) -
#693 Csá & Üdv !
semmit :-)
de ezt tom' ajánlani :
http://www.yamaha.com/guitars/index.htm
-
#692 Csá emberek!
Ezentúl rendszeres hozzáSOLOja leszek a topicnak vsz. Kezdetnek lenne is 1 kérdésem: Mit tudtok a régebbi (2-3 éves) yamaha rgx series-ről? -
#690 Aha, B Bender ritkaság.
Mi a bajod, én szeretem az igazi west country zenét is :-)